Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem is tudom hány sszáz métereskocsisor volt, de nem volt senki se aki jobb oldali sávba végighúzott volna, hogy bepofátlankodjon valahova elõre.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Szinte kivétel nélkül konzerv volt az összes autó.Hála égnek.Nem voltak olyan dögnehezek mint a maiak.Tele minden fölösleges ketyerével.
Chapman mondta meg a frankót.Ha kicsi a súly, nem kell akkora motor.Ez szerintem tök logikus.Nem biztonságos..az igaz.De hát valamit valamiért.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
a másik kedvencem az, amirõl már nagyon próbálok leszokni, h ha dugóba kerültem mindig próbáltam okos lenni, és megoldani mint fehérváron. azzal csak szívni lehet, kb még sosem jöttem ki jól egy ilyen "rövidítésbõl". pedig már taxisoktól is kaptam tippeket, akik pedig tudják h mit hogy merre, de ez vhogy még nem megy nekem pesten 😊
don't give a fuck
Pont ettõl ilyen fürge, mert baszott könnyû.
Banano én sehol sem hasonlítottam a fabiát az astrához, csak utálom amikor idióta jelzõkkel dobálóznak emberek.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
namost ugye h hány százalékos sebességtúllépéstõl büntetnek az is változó. mivel általában sietek, de úgy már nem éri meg h büntetnek ezért nagjából megjegyeztem, h városon belül (50km/h megengedettnél) 65tõl büntetnek, ami kb azt jelenti h óra alapján még 70el is mehetsz akkor sincs gáz (ezt többször is sikerült megtapasztalni, legalábbis egyszer sem jött még onnan papír 😊 ), lakott területen kívül (90es megengedett) 108tól büntetnek, tehát óra alapján 115 környéke belefér, pályán 130as megengedettnél meg 143tól büntetnek, tehát ugye 155 környéke mutató szerint. amikor ezekkel a sebességekkel fényképeztek még sosem volt gáz, más kérdés h egy abszolút felesleges 100as korlátozásnál én a 130 szerinti tempómmal mentem (m7 pest elõtt, 3 helyen is 100as tábla, merhogy' azthitték h van a kreszben olyan h esõben annyi, aztán rájöttek h nincs, úgyhogy legyen inkább mindig 100, aztán most már õk sem tudják h mit akarnak mert rendes idõben 200al is beveszed azt a kanyart, na mindegy) és akkor azért mégiscsak lefényképezett a rendkívül viccesen a kanyar végén a susnyásban álldogáló jómunkásember.
amúgy én vidéken tanultam vezetni, eleinte ott is vezettem, kb a fél országot bejártam kocsival de pestet akkor mindig kerültem. most az elmúlt kb 1 évben viszont baromi sokat járok fel, pont a már említett 8-9kerbe a legtöbbet, és nekem tetszik, hozzám jobban illik ez a pesti vezetési stílus, 30 centi hely marad két kocsi között akkor oda már 3an karnak beférni, kanyarodósávban 150 méteres kocsisort elõz majd lámpa elõtt bepofátlankodik, rádhúzza a kormányt majd mikor má amúgy is befér megvillantja az indexet h õ bejönne, ha esetleg nemtûnt volna fel stb 😊
don't give a fuck
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
De nekem mindegy.Ennyi erõvel akkor az Opel Astra is egy hulladék, mert kb annyira hoz izgalomba mint egy zsák szürke molylepke.
engem kétszer állítottak meg azthiszem,de csak 1ikre emlékszem pontosan. hajnali 4kor mentünk haza haverokkal. suliból ^^. ilyen denevér derby volt akkoriban. és hát gyanúsak voltunk nemis tudom miért.(én nem ittam) ahhoz képest h újpesten ez egy 2-2sávos út,nincs nagy forgalom,fõleg nem hajnalban.de azért kellett 1 nagy transit,3octavia, meg 2civil rendõrkocsi. volt idõm megfigyelni mennyi egységgel vannak kinnt. kérdezgette a f4szságait, hogy kié a kocsi stb stb. mutassam meg mivan hátul(tesi cuccok LOL,szagold meg k0cs0g)...amúgy nem volt sz4rházi.ismerem elég b*zi rendõrt.(jogsi nélkül motorozás miatt,megismertem közelebbrõl is párat<#vigyor2>#vigyor2><#eplus2>#eplus2>)
Amúgy a miénk se új.2000-s , nyáron lesz 9 éves. 1.4 16V, 100ló, 230E+ kilométerrel.Kopóalkatrészek, egy vezeték,jobboldalon elektromos ablak panel cseréje, baloldalon a konzol cseréje, és most volt egy termosztát 3 ezer forintért.Jó mert feleannyiért van alkatrész a szlovákoknál.A külseje elég csapzott, de ennyi kilométerrel nem is csoda.Fõ alkatrészeivel semmi baj.Komfortos-e?Hát nemtudom, nekem nincs vele bajom.Egy a "baj" hogy a miénkben nincs klíma, mert amikor bejöttek ezek a piacra, volt classic, comfot, elegance felszereltség, a mi comfortunkhoz nem járt légkondi, de ki lehet bírni.Ami kell az benne van, jól is megy 3000 fölött húz mint a desznó.Majd szerintem kuplungtárcsát kell cserélni, mert az még tuti a gyári benne.Meg valami ökör most több olajat öntött bele mint amennyit kellett volna, nagyapámmal majd lecsapoljuk.
Szóval hidd el nagyon tartós, dinamikus fasza autó ez.Szóval a hulladék szó elég erõs rá.És mutass egy ennyi kilométeres borát😄DD.Elnézve a mostani VW-ket...
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
le is kopogom azért.
de viszont volt már hogy baszott meg rendõr figyelmeztetéssel, bár engem annyira nem is, kocxsival bementünk penny parkoloba iszogatni én csak kolát többiek pálinkát oszt jött a rendõr:S
Városban 40-es táblánál asszem 43tól kapnak le.
Lakott területen kívül 90-es "zónában" 99km/h-tól.
Egyébként igen, valóban csal de nem minden esetben 10km/h-t ..130-140es sebességnél talán megvan az a +10 amit rádob a mutató, de viszont 50 környékén max 3-4km/h plusz.
amúgy érdekes mert GPS szerint csal az én órám is.minél gyorsabban megyek annál többet. 50nél olyan 3-4-5öket. 130nál meg 5-10...viszont ami kivan rakva ilyen elektromos doppler szarság.ami mutatja mennyivel mész és lassíts-al világít ha "száguldasz". na az pl azt mutatja amennyit az órám...
hahaha
viszont amit észrevettem, a kocsik segességmérõje kb 10 km-ert csal.
szinte mindig 60-al vagy 100-al autópáláyn 140-el megyek, és még se büntetés se megállitás nem volt, erõs a gyanúm, hogy a kocsikat direkt igy csinálják. mész 50-el, mérnek, és téged 40-nek látnak.
mivel az én kézim alig fog (nemtom miért,majd meghuzatom) én csak télen dobom el kanyarban^^ idén egész jól csúszott a hó(meg a jég<#idiota>#idiota>) csak óvatosan emberek!
<#integet2>#integet2>
én pl útálom a mazsolákat.sosem értettem, hogy valaki tanuló,miért kell összeszarnia magát,és mellékutcákban miért kell 20al menni(nemvicc) ha sietek ha nem mindig megtalálok egy ilyet...vissza 3 és duda^^ ha elítélitek ha nem én nem szeretem ezt a f4szkodást. én tanuló vezetõként is mentem 60-70el,dinamikusan csináltam mindent,elõzetes vezetési tapasztalat nélkül...na mind1 csak egy felvetés volt.
Banano: azért gondolj bele,azt a fabiát egész nap zúzzák,mindennap.még jó hogy nem zsír új fék van benne,amúgy VW konszern mind2 kocsi.bár a fabia egy hulladék,a bora meg csak összevan rakva<#vigyor2>#vigyor2>ez tény ^^
de mindezt szigorúan olyan helyen, ahol nem veszélyeztetsz senkit/semmit.
emlékszem, régebben volt, hogy mentem városban, de ilyen forgalmatlan helyen, nem tömbházak közt, 50 körül. megérkezett egy sufnituningos Kalos mögém ( én a Swifttel voltam), és elkezdett tapadni. nagy egyenesben sem elõzött. na, akkor odaléptem kicsit, az meg csak pislogott.
legtöbb amit eddig mentem, az 110 volt, az már az Unóval (1.0), lakott területen kívül, 0 forgalomban, amikor bütyköltük a kocsit, és hát ki kellett próbálni.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Én kifejezetten élvezem sõt még most így az elején mondhatom hogy szórakozás is és ha el kell menni A pontból B-pontba akkor úgy szeretnék menni hogy közben érintjük a C D E F.... pontokat is 😄 vagyis a lehetõ leghosszabb úton😄.
ma ilyen léleköntõs hangulatom van. tudjátok mit? ne vezessetek, drága a benzin meg nagy a szmog 😛
don't give a fuck
don't give a fuck
Városon belül azért illene betartani a korlátokat, kívül meg +10 még elmegy, mondjuk én még élvezem is ha 150-160al megyünk a pályán, nincs abban semmi rossz csak hát nem kezdõ jogsival kéne csinálni..
don't give a fuck
megvolt a vezetés.
Annak ellenére hogy csak harmadjára ültem anyám kocsijában egész jó, bénázás nem volt legfeljebb a fékkel egy pici..skoda fabian tanultam és hát.. van egy kis különbség vw bora javára, bora fékje = kormánylefejelõs majdnem😄.De télleg szokatlan volt még az egész... hogy éppeeencsak megérintettem a pedált és már lassultunk is mint állat és még volt vagy 5centi a padlóig 😄. Kuplung is más egy kicsit , skodanak kb a közepe körül van a fogáspont vwnél meg már inkább a végefele mármint amikor már majdnem teljesen fent van a pedál.
Jah és ami egybõl feltûnt,elsõ "gyorsulásnál" az a kb +50LE ami a vw-ben van.Tanárom mindig mondta hogy ,,padlózd meeeg" mostmár értem hogy azért kellett mert így tudtuk tartani a tempót azokkal az autókkal akik éppencsak nyomták a gázpedált😄D.
Nagyanyámat meggyõztem a vezetésemmel teljes mértékben,😄 anyám meg csak egyszer szólt hogy 40fölött tegyem be a 4-est és ennyi.
<#worship>#worship>
Holnap megyünk a tescoba.. én vezetek.<#idiota>#idiota>
amúgy ezek szerint már nem teljesen ismeretlen a kocsi, a környéket is ismered, nem lesz gáz, felesleges stresszelni rajta.
don't give a fuck
Nem is igazán a forgalomtól félek mert már robogóra is megvan a jogsim nyáron lesz 4éve szal úgy kb képben vagyok hogy mi a helyzet a környékünkön, sokkal inkább anyámtól hogy mennyire fog magyarázni hogy ,,mért így csinálod..azt ne úgy csináld stb"
<#idiota>#idiota>
mod.: ja meg persze nem tudom merre mentek, de ha arra korábban még nem vezettél akkor elõfordulhat, h nem tudod majd egybõl átlátni a forgalmi helyzeteket, de ez a legkevésbé sem meglepõ, újra sok mindenre figyelni kell majd, fõleg ha az autó is új neked.
don't give a fuck
Holnap megyek elõször vezetni mióta megjött a jogsim,tanár nélkül meg +3 pedál nélkül..anyám kocsijával 10km-es távra oda õ megy vissza meg ha minden jól "sikerül" akkor már én jövök.Izgulok nagyon, nem akarok bénázni😄.
a fõutak jól...
Viszont álok be garázsba, és pont az elején korcsolya pálya😄 garázsajtüó nyitásakor poárszor majdnem taknoyltam
http://goo.gl/gd6Zi5
don't give a fuck
Hajrá Magyarország!
don't give a fuck