Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
De ha nekem sincs akkor miböl??
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Nem veszélyeztettem senkitse.
Pedig iszonyat keskeny egyirányu volt az utca. Utána már jol csináltam.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Szóval ennyit a vizsgabiztosokról...
Na és az hogy a 40es tábla vonalában 42-vel mentem?? Mert ez is baja volt.
Ja meg azt mondta ugye,hogy 2szabálysértésem volt,mindkettõ súlyos! Ha meg súlyos akkor egyböl mondania kellett volna,hogy jó álljunk félre,ha meg nem akkor csak egy hibavonalat húzzon.
Tehát volt benne valami ge*iség is nem?!?
Nekem is olyan 130 körül jött ki.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Zinaj: Nekem minden sikerült elsõre és orvosi, kresz, rutin, forgalom, vizsgadíjak + okmányiroda 140.000 Ft volt.(elsõsegély már meg volt motorhoz).
Most vizsgáztam le, pénteken voltam az okmányirodába.
Nektek mennyi idõ volt mire kiküldték a jogsit?
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
-------|||---____---- így kb. <#vigyor5>#vigyor5>
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Hogy osztom az észt.<#nevetes1>#nevetes1>
Bár a végén megkérdezte hogy szerintem hogy ment.Lehet ha erre gondolok,hogy hát igen itt meg ott picit gyorsan mentem lehet aztmondja hogy háát igen ejnye bejnye,de átenged. De igy hogy nem erre gondoltam igy már várhatom a köv.vizsgát 😞
Elõzés: ezre Unóval csak akkor ha nagyon muszáj, 92 lovas Suzuki más tészta, viszont ha engem elõznek általában segítõkész vagyok, kicsit visszaveszem a tempót, esetleg lejjebb húzódok, ha szükséges.
Bukásra: ha ott 46- tal mentél, az a 30-hoz képest több mint 50%!
Hajrá Magyarország!
Inkább örüljünk hogy MÉG mi tekerhetJÜK a kormányt.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
😄
na én kiszállok a további eszmefuttatásokból...fárasztó volt a mai nap.cs
Szóval fel a fejjel csak lazán, nyugodtan, a szabályokra odafigyelve! Én drukkolok neked 😊.
don't give a fuck
...és hogy miért, itt van 3 ok:
-kíméli a gumikat, felfüggesztést
-nem rázkódik úgy a kocsi
-"bármelyik" vasúti lámpába lehet elhelyezve kis trafipax vagy vmi hasonló ami elõszeretettel lövi az embereket.
Természetesen vannak kivételes esetek, amikor nagy a sor mögöttem, sietni kell vhova...ilyen esetekben nem mindig szoktam betartani DE 80%ban betartom.
+ Szabályosan közlekedik (tehát nem mászik rá az elõtte levõ kocsi seggére), nem megy 50 helyett 90nel belvárosban, számításba veszi hogy csúszósak az utak stb... "azoknak tökéletesen elég a lezserebb kéztartás".
Természetesen, ha egy iskola mellett megyek el, amikor ott vannak is gyerekek...tuti h lelassítok és jobban koncentrálok és megfogom két kézzel a kormányt.
De amúgy mindenki úgy vezet ahogy akar, ha azzal nem vonja el a másik figyelmét, nem akadályozza semmilyen formában és fõleg nem veszélyezteti.
errefelé van olyan átkelõ amin én 70-80al megyek át...jobb a minõsége mint némely szakasza a fõutaknak...fót-veres közötti részen van ez. a többinél azért lemegyek 40re,mert azok meg ritka szarok...
A bukásodat így indokoltam volna meg:
"Ha már a vizsgán se tartja be a szabályokat, akkor az életbe mégjobban lefogja kakilni. Az életben senki sem fog ott ülni az anyósülésen, hogy nézze helyette a táblákat. Ha olyan helyre érnek helyette fékezzen, esetleg ha lekéne parkolni akkor helyette megcsinálja."
Egyébként meg szerintem is jogos volt a buktatás.3-as táblánál 46 ,30 helyett.. ha ott álltak volna a rend õrei akkor az nem kevés pénz lett volna...😛
Ja és igen vizsgára fogja mindenki vissza magát, nem kell a vizsgabiztosnak arcoskodni , úgy csinálja mindenki ahogy az le van írva és akkor nem lesz gond, persze akkor is találhat valamit amiért megbuktat, de ez az eset nem oda tartozik..😄
Amúgy meg emlékszem egy távolsági vezetés alkalmával mi is egy vasúti átjáró felé közeledtünk ( ahol amúgy naponta átmegyek kb 4x busszal) és megkérdeztem az oktatóm hogy itt lassítsak úgy ahogy kell? Erre ,,persze hogy lassíts , mivel vasúti átjáró" ...azzal a különbséggel hogy már legalább 15éve nem jár arra vonat, és még ennek ellenére is szét kellett nézni, meg le kellett lassítani,persze aki elõször jár arra az nem tudhatja..😊
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
de sz@rok rá hogy fogod a kormányt😊
don't give a fuck