Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor én most ezzel a papirral mit csináljak? igy vigyem el okmányirodába? sztem ott is elküldenek, hogy ide páv kõ, pedig nem, mert nekem csak B-s jogsim van. pf
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
most mi ez? neten errõl nincs semmi info : \
De lehet tényleg oktatók voltak.
Vagy a közlekedésben dolgoztak vagy valami iskolát kell elvégezni hozzá.. nemtom!
De menjen minél több ember V.B.nak mert azért uszott el nekem 2hónapom mert azért nem volt vizsgaidöpont mert kevés a VB és sok a vizsgázó. (huhh mennyi "mert" 😊
Amugy hogy a jobb? Érte menni,érdeklödni vagy megvárni mig a postás hozza?
Mert ugyhallottam,ha személyesen megyek akkor hamarabb kész.
Ja meg ugye ott csinálják a fényképet hozzá?? Mert akkor nem nézhetek ki mint egy hülyegyerek😊 Még a rendõr kinevet 😊
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
De nem figyeltem,hogy ez most egyirányu vagy sem.Mert ugye ha egyirányu és nem húzódok balra balra kikanyarodáskor akkor az a baj,ha pedig nem egyirányu és balra huzodok akkor az is baj.
Igy aztán éppen határeseten voltam amibe még pont nemlehetett belekötni mert kb középen álltam. De a VB-is rendes volt már elötte mondta az oktató,hogy egy fiatalember és elég rendes.
Háát az is volt.
Bár a végén mondta,hogy volt ez a szembeötlö hibám stb stb,kezdtem elkeseredni mert az oktató kissé rázta a fejét.
Aztán akkora megkönnyebbülés volt a végen.. 😊
=fön megyek Petzvál-ba aztán okm.irodába! 😊
Ha 7fön megyek akkor mikorra lesz kezemben a jogsi??
SEMMIT NEM TUDSZ JÓL FAIL XD
Bár volt egy kissebb hibám,ha az egy fokkal nagyobb lett volna megint szívok,de sikerült! 😊
Ha jól tudom valami 6000 Ft.
mennyibe kerül, hol csinálják?
Nincs jelenleg munkám, iskolába nem járok, tehát nincs TB-m, igy mennyibe kerül? elküldhet e a doki engem a bús picsába?😄
Jogsihoz I-es szintû, eü1-es kellet tán, az ha jól emlékszem, 6000 volt, de akkor még jártam iskolába, most eü2 kell, nem járok iskolába, lehet vagy 54ezer:C
megtudnátok mondani hogy hogymegy az A kategóriára a vizsga? 14 évtõl birsz menni A1 re amivel csak 125 öt birsz hajtani 18 t ól A2 ami 250 köb és 21 évtõl 250 köb folott az a A3 vagy nemjól mondom?:S
Nekem ma telefonáltak az autós sulimból, hogy február 7-én BÜ oktatás, VÉÉGRE!!! 2 hónap után folytatódik a tanfolyam!!!! Pedig már most 2 óra forgalmi vezetés után mernék vizsgázni!! 😊😊😊
ha can C-d meg E-d, nem kapsz felmentést valamelyikbõl?
Nekem is mennem kell majd mindkettõbõl ha befejeztem C+E kategóriát.
csak én nemtudok semmit se nemzetközibõl, meg németet is tudni kell hozzá, én meg csak angolul tudok, ugyhogy FAIL.
Sikerüljön ez a belföldis, elmegyek dolgozni ha kuirvanagy szerencsém lesz, keresek pénzt és majd nyáron levizsgázok nemzetközibõl is, legalább lesz mibõl fizetnem is (sõt lehet cég támogatná is).
nah hajrá nekem 😄
most megyek aludni, ezért nem adok pontos linket!!
jah és egy észrevétel, BÁF-nál mûszakiból van tesztlap és szóbeli is, amit személykocsinál tanultatok az kb. 10-20%-át fedi neki, úgyhogy érdemes nekihasalni egy C,D,E kategóriás tankönyvnek!! 😊
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
De ha megfogattok egy tippet!
2009. szeptemberéig érdemes letenni a BÁF (Belföldi ÁruFuvarozói) és a TIR (Nemzetközi ÁruFuvarozói) vizsgákat! MERT ettõl a dátumtól nagyon komoly oktatáson és vizsgákon (elmélet és gyakorlat) kell részt venni. Nem mellékesen a jelenlegi díjak többszörösét kell kicsengetni...
Hivatás az Életért!
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
A mezõgazdasági vontató az a traktor és segédmotoros jogsival nem lehet vezetni(csak kerti traktort + lúfogatot ha elmúltál 16 éves ha jól tudom) <#pias>#pias>.
Nekem is az volt de most bõvítettem "B" kat.-ra de még nem küldték pedig már 1 hét eltelt(és ráadásul elvették a segédmotoros jogsim).
Wháááá mikor küldik? <#wilting>#wilting>
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007