Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.: mobilize.hu :.
Kiváncsi vagyok hogy fog menni neki😊
Amig tanultam egyszer volt olyan hogy éjszakáztam slöbb elkéreckedtem kb 8elött aludtam el reggel és fél1re mentem vezetni. Hát szörnyû volt hiába ittam redbullt is :S
Azért csak jó lenne a szabadság érzete miatt. Pölö jó lenne körbejárni az országot is. Vonattal az is izgalmasabb lenne, csak hát az elvtársak a mávnál sokat szeretnek mostanában sztrájkozni.
Na jólvan, most már megyek, jó 8 😄
LZ forever
<#wilting>#wilting>
Nyomás aludni! 😊
Amugy ha igy érzed,hogy babusgatni stb minek neked jogsi? Ugyse fogod használni! CSak azért hogy legyen,felesleges szerintem.
Azért 62 évesen még 'friss' szokott lenni az elme, persze a jobbaknak.
LZ forever
775-nél jár, 62 éves, de addig nem adja fel, amíg nem sikerül, mert vmi termékbemutatós, és azt könnyebb kocsival csinálni 😄
.: mobilize.hu :.
Csak ez érted, olyan izé, hogy folyton a motort kell babusgatnom menet közben, mert biciklin oké, akkor váltok feljebb, amikor már túl könnyûnek érzem a lábaim, de az autónál figyelni kell, le ne fulladjon, ó, a drága. Egyáltalán nem értem, miért kell USA-n kívül mindenhol manuális váltókkal szarakodni, de talán erre nem is ez a legjobb topic.
Reggel 6-kor órám van. 😄
LZ forever
Mi lesz majd ha vezetni kell!? <#hehe>#hehe>
HA meg ugy érzed meg fogsz bukni akkor 5x sõt 10szer akkor felesleges csinálnod a jogsit!
NEm basztatásból de abból a pénzbõl inkább a bringádat tuninngolnád.
Persze én nem azt mondom,hogy ne csináld a vezetést!TAnulj persze lehet meg se bux,de ha már igy állsz hozzá... HA pedig pl 13.ra átmész ako azért az szerintem nem azt jelenti,hogy tudsz vezetni,vagy fogsz is tudni.
Szerintem ha valaki 5-6nál többször bukik akkor az nem lesz soka autovezetö hanem csak mazsola.
De tényleg ne baxtatásnak vedd! 😊
LZ forever
És egyszer fel fogok a bringámmal is gyorsítani 60-ra, ez csak idõ kérdése.
Autóból meg van eddig - kemény - 5 óra a hátam mögött eddig, és úgy érzem, meg fogok bukni, ötször, tízszer, vagy akár százszor, sajnos núb vagyok én az autókhoz, de úgy gondoltam, jó dolog lenne kipróbálni. Talán a sikertelen vizsgáim után majd jöhetek ide vígaszt kapni, hogy miért nem maradtam csak a biciklimnél, vagy miért akartam raj lenni, ha nincs is bennem semmi, etc..
=)
LZ forever
igen rájuk is vonatkozik, az viszont más dolog, hogy vidéken sz4rnak rá.pesten azért nem olyan merészek.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Bringázni kisgyerekkorban tanul az ember vezetni nem.
Bringára nem kell jogsi.
Ha meg összefüggés van valakinél,hogy ha száguld bringával akkor kocsival is fog az elöbb utóbb rosszul végzõdik tehát nem fog vezetni többet(rossz esetben bringát sem)
MEg ha van egy mountain bike-os aki 7végente a helyekben nyomja 1000-el akkor az kocsval is a hegyoldalon jön le!?<#hehe>#hehe>
don't give a fuck
Ha 5x nemsikerül a vizsga akkor kell menni és ott megállapítják hogy semmi bajod és folyt köv aztán az ujabb 5.után ismét.<#hehe>#hehe> Persze nem ingyen asszem 10ezer.
Az meg,hogy bringával mész 30al...inkább nem isrok semmit <#vigyor5>#vigyor5>
ami amúgy állítólag egyáltalán nem gáz, legalábbis az alapján amit haverom mesélt simán át lehet rajta menni. pedig õ magáról is bevallotta h extrém béna 😊
don't give a fuck
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
epic fail<#zavart2>#zavart2><#szomoru1>#szomoru1>
LZ forever
Azért az autó az más, és én még mindig félek tõle, meg a PÁV-tól.
LZ forever
A másik, meg hogy most tényleg bevezetik a próbajogsit nekem, fiatalnak? Mert ha igen, akkor tõlem úgyis el fogják venni, tuti gyorshajtó leszek, viszont akkor nincs értelme drága pénzért vezetni tanulnom egyelõre 😊
LZ forever
<#ejnye1>#ejnye1>
Ne is!<#vigyor5>#vigyor5>
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Ja kollega visz kocsival még igy is vasutáll.-tól de csak 3km-t. Ha ez nem lenne még rosszabb lenne bejárnom dolgozni. Ill. ki mert nem Bp-en dolgozom.
És mielött jönne a köv.kérdés,h.miért ott dolgozom akkor,ha ilyen körülményes,elmondom,hogy közelebb laktam de most igy alakult.
Na de ha minden jólmegy akkor már csak 6x kell keveset aludnom😊 Már csak türelem kell a jogsihoz.
vagy kolléga visz kocsival?
Ennyi.😊
Köszi.
Amugy itt egy ujabb problem.
Kérdezte a nö az okm.irodában,hogy személyesen betudok e menni érte mondtam igen. Csekk stb visszamegyek adja a papirt és 2-3hét mulva érdeklödjek.
Ezek szerint totál mindegy ki hogy kéri,az ö munkakedvükön múlik és hogy mennyit kell megcsinálni szerintem.
okmányirodába gond nélkül elfogadták, csak az a gáz, hogy itt 2 hét, mire megjön (szerencsére pont szerdán). az az idõ még belefélr, mert akörül jön meg az arufuvav is, meg akkor kell érdeklõdnöm a munka után😄
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Az okmány irodában csinálják a képet, fekete fehérben, szval fehér pólóba cinkes menni (bár kinek mi).
16 eves kortol A1-re (max. 125 ccm es 11 kW)
18 eves kortol A korlatozottra (max. 25 kW es 0,16 kW/kg teljesitmeny aranyu motorkerekpar)
21 eves kortol vagy legalabb ket eves egyeb A kategorias jogositvannyal (tehat leghamarabb 18 evesen, ha 16 evesen mar leraktad az A1-et) szerezhetsz A korlatlan jogositvanyt, amivel barmilyen motort vezethetsz
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
,,fiatalság,bolondság''
don't give a fuck
Van a papíron egy jelölés:
gépjármûvezetõ-jelölt
gépjármûvezetõ
a megfelelõ aláhuzandó: kérdezték van e vizsgám, mondtam hogy nincs. "ezért csak jelölt vagyok".
Nekünk a 2. csoportos vizsgálat annyiból állt, hogy 6k-t kipengedted, megkérdezett néhány dolgot, látás aztán csókolom.
Hangsúlyozom a hivatásos 2. csoportos vizsgálat volt, nem az egyes, az évek óta megvan a jogsimmal ugye.