Jogosítvány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De az istenit, a fejekben kéne rendet rakni. Én személy szerint nem értem, hogy miért is vezetne valaki ittasan/gyorsan, ha nincs tisztában a képességeivel, határokkal stb.. Inkább kis népnevelés kellene mindenféle szabály meg szankció elõtt..

LZ forever

akyyy
nem, pont hog yjó hogy van ez, kevesebb a baleset az utakon, ami miatt bevezették (valami eus megfelelés kell, csökkenteni kell a baleseteket)

Persze lesznek továbbra is, de az ittasan elkövetett, meg gyorshajtókon már érzõdik hogy kevesebb miattuk. persze vannak, még az utak miatt is, meg amiatt is hogy egy idióta vezet, de ez mint a C kategóriához vezet (jogsi nélkül kivezet? meg hova megy a pénz ami az utakra mehetne? nem nehéz kitalálni😞

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Jó bókokból sosem árt.. <#vigyor3>

Nem hiszem, h ellenem írnának, inkább csak nem támogatnak.

Na, holnap este vezetek ilyenkor, kit üthetek el? 😊

LZ forever

SpeedXHUN
Ez pont nem idiótaság,rajtam múlna nem csak ez miatt vennék el a jogsit....
De sztem hadjuk ezt a témát,ebben az országban ez van,ezt kell elfogadni,de sztem észre kellett volna venned,hogy mennyien ellened írnak vmi oka biztos van rá,magadban keresd.<#ejnye1><#worship>

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

[HUN]FaTaL
Nem, te vagy idióta...

http://goo.gl/gd6Zi5

Hát mert idióta ország vagyunk..

LZ forever

Bandi 18
Nem tudom hallottál-e róla de nálunk nincs ilyen, sõt ha a szonda pozitív a jogsi egybõl ugrik... Szóval ilyennel nem szokás viccelõdni.

Olyan szemetek vagytok velem.. Mi az, hogy kész a srác?!
Nyilván én is szeretnék megtanulni biztonságosan közlekedni, csak a kezdõ tanuló szakaszon akarok már túl lenni.. De ki az, akinek vág az agya reggel meg napnyugtakor? Én csak zombulok.
Amúgy meg nem részegségre gondoltam, hanem kb. annyira, amennyit megengednek Franciaországban is. Ez asszem egy pohár sör, bár nem tudom, annak lenne -e egyáltalán hatása, nem hiszem, h megittam volna életemben annyit..

LZ forever

"most tényleg bevezetik a próbajogsit nekem, fiatalnak? Mert ha igen, akkor tõlem úgyis el fogják venni, tuti gyorshajtó leszek"
"biciklivel bicikliúton hajtok, mint a veszett egér, és kicentizve elõzgetek mindenkit. Nyilván ez meg fog mutatkozni elõbb-utóbb az autónál is."
"akkor tehát a tanulónak szabad egy kis itókát fogyasztania óra elõtt? Talán növelhetném kicsit az éberségemet"

Hm, minek neked egyáltalán jogosítvány?
Úgy is meg fogsz bukni, annyiszor, ahányszor csak próbálkozol, felesleges az oktatód idejét pazarolnod. 😊

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Firerock
ilyenek miatt halnak meg az utakon...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

SpeedXHUN
kész a srác😄😄:.................

Csabesz6
Hát amiket írtál ne csodálkozz.Jolvan visszavonom, de azért gondold végig hogy miket dumáltál itt elõbb.Aki piásan ül volánhoz, az ott helyben sorvadjon szét.Majd pont engem fog elbaszni, vagy épp velem csattan.Kösz nem.Többi ember/és állat../ társról nem is beszélve.Persze ha a parlament elé mész így, akkor elnézhetõ.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Ez most vicc volt? Mert a maga nemében nem volt vicces..

LZ forever

[HUN]FaTaL
Szerintem a szüleiddel kéne versenyezni, hogy melyiktõl kapsz nagyobb pofont 😊

Nem hiszem, hogy bármivel is megsértettelek volna, Csabesz, de oké..

LZ forever

Csabesz6
Verseny M0-án, az munka.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Nem lehetek igazi droid, azok George Lucas fennhatósága alatt állnak, nekem viszont nem Lucas a családnevem.

De ha mégis meglesz, jössz versenyezni az M0-ra? 😊

kas123: Engem a kávé mindig is inkább álmosított 😄 Viszont a korábban kelést mindenképp alkalmazni fogom, valami kisebb reggeli tornát gondoltam mellé, hátha beválik.

LZ forever

Csabesz6
Hát kurv@ @nyád, már ne is haragudj.

[HUN]FaTaL
Igazi droid vagy, remélem sosem lesz jogsid..

kas123
aludj rendesen, vezetés elõtt 1 órával legalább kelj fel és egyél energiát adó kajákat
de ha ez nem megy akkor energiaital/kávé (mondjuk sztem semmit se ér ez edrink, de kitudja?!)

De én kemény akarok lenni, és kocsival akarok száguldozni.

Az elég baj, ha alá kell írni ilyen papírt.. Ha nem sajnálnám, a vizsgabiztost is megkínálnám. <#vigyor1>

LZ forever

Gabor1990
Sztem inkább maradj a biciklinél és száguldozz azzal.

Amúgy ha jól emlékszem vizsga elõtt alá kell írni egy papírt, hogy nem téptél vagy ittál.

Bandi 18
Idõben kell lefeküdni XD

Jajj gyerekek, a repülõgépvezetõknek is ajánlják h igyanak kicsit vezetés elõtt. Csakugyan segít fokozni az éberséget.
De ha ennyire ellene vagytok, nem tudtok valami tippet adni, amivel jobban teljesíthetnék reggel 5-6 órakor meg napnyugtakor? Én ugyanis ilyenkor tanulok vezetni, és nem látom a fejlõdésemet, meg úgy érzem fõleg reggel, mintha zombi lennék végig... 😛

LZ forever

shad0w
😄DDDdd topik legjobb hsz-e

don't give a fuck

kas123
szia
Ha ezt komolyan gondoltad, akkor a legjobb amit tehetsz, hogy felhívod az oktatódat és azt mondod neki, hogy "köszönöm hogy eddig segített a felkészülésben, de mostantól én inkább gyalog szeretnék közlekedni.
Üdv

[HUN]FaTaL
Természetesen nem.

Sziasztok!
Ha az oktatás során az oktató minõsül vezetõnek, akkor tehát a tanulónak szabad egy kis itókát fogyasztania óra elõtt? Talán növelhetném kicsit az éberségemet 😊
üdv

LZ forever

SpeedXHUN
hogy sikerült?

kas123
csak szépen, odafigyelve
mivel csúszós az út jobban figyelj a fékezésre
még jobban kell kerülni a hirtelen manõvereket
figyelni kell a sok baromra akik nem tudnak vezetni
+ mivel (nálunk) esik a hó, figyelembe kell venned h a bicajosoknak a szemébe megy a hó, ezért még meglepõbb dolgokra képesek 😊
(szval ha 1 öregasszonykát látsz a bicajon akk 4x jobban figyelj oda)

a gyalogos átkelõhelyeknél / iskoláknál / parkoknál stb mégjobban kell figyelni mert bármikor jöhet vmi és ugye ha nem engedsz át 1 gyalogost a zebrán aki lelépett akk cumi + ha elütsz 1 gyereket az se jó pont 😄

sok sikert 😊

N1ggA
de jóóó, ma megyek forgalmizni. Kurva jó az idõ 😄

Spread De Love!

Csabesz6
😄
engem múltkor megállítottak szomód határán..."gyónapot, közúti gépjármû ellenõrzés"
'nyád...kis buzik "vám és pénzügyõrség" feliratos, zöld nissan navarával.
ma meg egy fincsi defekt.

Norbi1990
Nem tudom 😄
Még nem éltem át ilyesmit 😊
kas123
mert ha téged állított volna meg, akkor mi történt volna?

Norbi1990
Nekem is majnem 😄
A Mögöttem lévõt állították meg (hálistennek<#idiota>)
akyyy
lol, megtörtént életem elsõ rendõr megállítása😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
hát az vagy kamionsofõr, amihez kell jogsi, meg még kitudja mi. plusz valszeg nemzetközi árufuv is ( bár nekem is kellesz az:S ami nem gnd, de még ez is plusz pénz.)

vagy elmész üzletkötõnek.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Morphin
jah valami DHL,vagy GTR, szal ilyen csomagszállító...értem.már te vezetsz,vagy hogy van ez? ezekszerint nem egyedül mész...
én olyasmit vállalnék,amikor nagyobb dolgokat kell vinni,nem furikázni,hanem fuvarozni<#eplus2>és napi 2-3hely...mondjuk pest-szeged táv az úgy egész jó...de az hogy rohangáljak egyik helyrõl a másikra, mint egy hülye postás,az nekem nem hiányzik.

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

akyyy
bepakolni kocsiba és vinni a csomagot, csak az a "rossz", hogy messze kell menni. Miskolchoz jópár terület hozzátartozik, én tegnap pl salgotarjánba meg hatanba voltam, ott kellet adogatni a csomagokat. és minnél többet kell. 60 kb. a minimum, persze mondták hogy els két hétbe ha 30-at csinálok, már jó<#idiota>
tegnap 77-et csináltunk a sráccal. de mondta hogy néha besikerül a 110, az már nagyon jól fizet is.
persze ez a 77 nem azt jelenti hogy 77 helre bementél, bemehetsz 200ba is ha csak 50 helyen vannak otthon. fizetõst meg nem tud átvenni szomszéd.

Morphin
mer hol vagy? mit kell csinálnod? mi a munkakör? én valszeg abba hagyom a fõsulit...szeptemberig dolgozni akarok valamit! szal most épp munka"keresõ" vagyok...(ha csak a munka nem talál rám!^^)

akyyy
pont ez az hogy amit õk csinálnak, döbbenet😄
2 napja vagyok ott kb. és valami õrült tempót diktálnak. Te sem hinnéd, hiába gondolod hogy "áh, nem tartom be a kreszt, evvan....", õk erre még rátesznek egy lapáttal😄

de úgy tudom pesten többet kell melózni ( bár több a fizu, de ott tudsz találni másik , jobb állást is)

Morphin
Jó Reggelt! ^^ Isten hozott a megvilágosultak világában...(a KRESZ lóf4szra se jó)

amúgy mi a helyzet a fuvarozói dologgal?? meló?

akyyy
asszem topik -fav, mert amiket eddig láttam, semmi nem érvényes a kreszre😄 szörnyû.

kas123
"- kormányzás kanyarban (ez mér hibavonal? hogy lehet kanyarban kormányzás nélkül menni"

ez azt jelenti hogy nem az ívre rakod rá a kocsit, hanem amikor már menne át a másik sávba a kocsi akkor rántasz a kormányon egyet (tehát szögletesen kormányzol)

Jaj dehogy, a vizsgám egy hónap múlva, most még csak a minõsítõ lapot nézegetem, h mire kéne még jobban odafigyelnem az órákon 😊 de hát ezeket nem tudom értelmezni..

LZ forever

Csabesz6
"és elkezdi mutogatni nekem az öklét, és mondja, hogy ízirájder öcsém, ízirájdeer!"😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Meghúzott?

El tudná vki mondani, mit jelentenek mégis ezek a forgalmi vizsga minõsítõ lapon? 😊

- kormányzás kanyarban (ez mér hibavonal? hogy lehet kanyarban kormányzás nélkül menni..?)
- mi az a visszatartó fék, amit használni kell ott, ahol lehet és szükséges? motorfék lenne?
- sikertelen még "gyalogosok-jelzéseik" is. Én itt nem tudok másra gondolni, csak hogy kiáll az út szélére egy gyalogos, és elkezdi mutogatni nekem az öklét, és mondja, hogy ízirájder öcsém, ízirájdeer!

Persze majd remélhetõleg átbeszélem ezeket az oktatómmal is, de most hajt a kíváncsiság 😄

LZ forever

6.án igényeltem és ma mentem érte,nem postán kértem.
tehát 10munkanap
Nna mentem is kb 80 km-t apámmal!
Meg bejártuk a vizsgautvonalat.😊
SpeedXHUN
hány nap volt mire megjött?