Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LZ forever
Persze lesznek továbbra is, de az ittasan elkövetett, meg gyorshajtókon már érzõdik hogy kevesebb miattuk. persze vannak, még az utak miatt is, meg amiatt is hogy egy idióta vezet, de ez mint a C kategóriához vezet (jogsi nélkül kivezet? meg hova megy a pénz ami az utakra mehetne? nem nehéz kitalálni😞
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nem hiszem, h ellenem írnának, inkább csak nem támogatnak.
Na, holnap este vezetek ilyenkor, kit üthetek el? 😊
LZ forever
De sztem hadjuk ezt a témát,ebben az országban ez van,ezt kell elfogadni,de sztem észre kellett volna venned,hogy mennyien ellened írnak vmi oka biztos van rá,magadban keresd.<#ejnye1>#ejnye1><#worship>#worship>
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
LZ forever
Nyilván én is szeretnék megtanulni biztonságosan közlekedni, csak a kezdõ tanuló szakaszon akarok már túl lenni.. De ki az, akinek vág az agya reggel meg napnyugtakor? Én csak zombulok.
Amúgy meg nem részegségre gondoltam, hanem kb. annyira, amennyit megengednek Franciaországban is. Ez asszem egy pohár sör, bár nem tudom, annak lenne -e egyáltalán hatása, nem hiszem, h megittam volna életemben annyit..
LZ forever
"biciklivel bicikliúton hajtok, mint a veszett egér, és kicentizve elõzgetek mindenkit. Nyilván ez meg fog mutatkozni elõbb-utóbb az autónál is."
"akkor tehát a tanulónak szabad egy kis itókát fogyasztania óra elõtt? Talán növelhetném kicsit az éberségemet"
Hm, minek neked egyáltalán jogosítvány?
Úgy is meg fogsz bukni, annyiszor, ahányszor csak próbálkozol, felesleges az oktatód idejét pazarolnod. 😊
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
LZ forever
http://goo.gl/gd6Zi5
LZ forever
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
De ha mégis meglesz, jössz versenyezni az M0-ra? 😊
kas123: Engem a kávé mindig is inkább álmosított 😄 Viszont a korábban kelést mindenképp alkalmazni fogom, valami kisebb reggeli tornát gondoltam mellé, hátha beválik.
LZ forever
de ha ez nem megy akkor energiaital/kávé (mondjuk sztem semmit se ér ez edrink, de kitudja?!)
Az elég baj, ha alá kell írni ilyen papírt.. Ha nem sajnálnám, a vizsgabiztost is megkínálnám. <#vigyor1>#vigyor1>
LZ forever
Amúgy ha jól emlékszem vizsga elõtt alá kell írni egy papírt, hogy nem téptél vagy ittál.
De ha ennyire ellene vagytok, nem tudtok valami tippet adni, amivel jobban teljesíthetnék reggel 5-6 órakor meg napnyugtakor? Én ugyanis ilyenkor tanulok vezetni, és nem látom a fejlõdésemet, meg úgy érzem fõleg reggel, mintha zombi lennék végig... 😛
LZ forever
Ha ezt komolyan gondoltad, akkor a legjobb amit tehetsz, hogy felhívod az oktatódat és azt mondod neki, hogy "köszönöm hogy eddig segített a felkészülésben, de mostantól én inkább gyalog szeretnék közlekedni.
Üdv
Ha az oktatás során az oktató minõsül vezetõnek, akkor tehát a tanulónak szabad egy kis itókát fogyasztania óra elõtt? Talán növelhetném kicsit az éberségemet 😊
üdv
LZ forever
mivel csúszós az út jobban figyelj a fékezésre
még jobban kell kerülni a hirtelen manõvereket
figyelni kell a sok baromra akik nem tudnak vezetni
+ mivel (nálunk) esik a hó, figyelembe kell venned h a bicajosoknak a szemébe megy a hó, ezért még meglepõbb dolgokra képesek 😊
(szval ha 1 öregasszonykát látsz a bicajon akk 4x jobban figyelj oda)
a gyalogos átkelõhelyeknél / iskoláknál / parkoknál stb mégjobban kell figyelni mert bármikor jöhet vmi és ugye ha nem engedsz át 1 gyalogost a zebrán aki lelépett akk cumi + ha elütsz 1 gyereket az se jó pont 😄
sok sikert 😊
engem múltkor megállítottak szomód határán..."gyónapot, közúti gépjármû ellenõrzés"
'nyád...kis buzik "vám és pénzügyõrség" feliratos, zöld nissan navarával.
ma meg egy fincsi defekt.
vagy elmész üzletkötõnek.
én olyasmit vállalnék,amikor nagyobb dolgokat kell vinni,nem furikázni,hanem fuvarozni<#eplus2>#eplus2>és napi 2-3hely...mondjuk pest-szeged táv az úgy egész jó...de az hogy rohangáljak egyik helyrõl a másikra, mint egy hülye postás,az nekem nem hiányzik.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
tegnap 77-et csináltunk a sráccal. de mondta hogy néha besikerül a 110, az már nagyon jól fizet is.
persze ez a 77 nem azt jelenti hogy 77 helre bementél, bemehetsz 200ba is ha csak 50 helyen vannak otthon. fizetõst meg nem tud átvenni szomszéd.
2 napja vagyok ott kb. és valami õrült tempót diktálnak. Te sem hinnéd, hiába gondolod hogy "áh, nem tartom be a kreszt, evvan....", õk erre még rátesznek egy lapáttal😄
de úgy tudom pesten többet kell melózni ( bár több a fizu, de ott tudsz találni másik , jobb állást is)
amúgy mi a helyzet a fuvarozói dologgal?? meló?
ez azt jelenti hogy nem az ívre rakod rá a kocsit, hanem amikor már menne át a másik sávba a kocsi akkor rántasz a kormányon egyet (tehát szögletesen kormányzol)
LZ forever
Meghúzott?
- kormányzás kanyarban (ez mér hibavonal? hogy lehet kanyarban kormányzás nélkül menni..?)
- mi az a visszatartó fék, amit használni kell ott, ahol lehet és szükséges? motorfék lenne?
- sikertelen még "gyalogosok-jelzéseik" is. Én itt nem tudok másra gondolni, csak hogy kiáll az út szélére egy gyalogos, és elkezdi mutogatni nekem az öklét, és mondja, hogy ízirájder öcsém, ízirájdeer!
Persze majd remélhetõleg átbeszélem ezeket az oktatómmal is, de most hajt a kíváncsiság 😄
LZ forever
tehát 10munkanap
Meg bejártuk a vizsgautvonalat.😊