Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legközelebb már valszeg délután lesz, de nem is a kelés a baj, hanem hogy sötét van, és annyi dologra kell hirtelen figyelnem, hogy csak fejfájást és zavart kapok, leckéket nem.
Az meg nem igaz, hogy nem vezetek, egyszer gyere le a Méreybe, mielõtt órám lesz, és akkor meg is gyõzõdhetsz róla^^
De én nem iszok alkoholt, igazából nem is szeretem a piát, de csak kéne tennem valamit, ha ekkora figyelem kell az utakon, nem akarom 100-valahány órából megcsinálni a forgalmit.
Hát ha nem hiszed, hogy létezik rá, keress rá youtube-on a "driving in india" kifejezésre. Jó, persze, ez itthon nem mûködne, mert alapból más a kultúra meg minden.
5. Ez most komoly?! Najó, nem akarok tömegbalesetet okozni a hamis jogsimmal. 😄
LZ forever
Én minden problémádra tudom a megoldást!
1-Feküdj le idöben mikor reggel vezetsz ne itt fórumozz. Vagy beszéld meg az oktatóval,hogy délután vezess vagy akármi!
Nemtudom hány éves vagy de a beírásidból kb 14-15 lehetsz vagy több de nem is jársz vezetni csak irkálsz ide és élvezed valahol hogy éppen te vagy a téma(mégha nem is pozitivan)
2-NEM SZABAD INNI!!! KICSIT SEM!!! Mármint alkoholt!! Ez van,ha nem tetszik,menj olyan országba ahol lehet és meg van oldva a gondod!
3-igen ha tanulsz az oktatód minösül vezetönek. de ha piálsz és jó,tegyük fel bátrabb vagy meg magabiztosabb akkor ugye lazább is stb(ugye voltál már részeg,spicces? tudod milyen) akkor ha balesetet okozol akkor az oktatódat baxák meg mivel "a te kocsid a te felelösséged" szól a szlogen.Miért akarod megszivatni??
4-Biztos láttad a fókuszban vagy hol hogy nem voltak táblák stb egy faluban! EGY FALUBAN!! Nem egy városban,ORSZÁGBAN!!😊
De abban totál igazad van hogy a fejekben kell rendet tenni!
2hete van jogsim megyek 50es táblánál kb 55el és elõznek!! Na akkor miröl beszélünk??
5-Nem hivatalos úton jogsit??
Na ez a legegyszerübb!Ebben tudok segíteni!! Privátban vedd fel velem a kapcsolatot,majd megadod az adataidat e-mailben küldesz egy képet(vagy msn stb akármi) Beszkennelsz nekem egy aláírást azt is elküldöd majd.+adok egy bankszámlaszámot oda utalsz egy összeget amit majd megbeszélünk(attól függ mire kell jogsi) és amint megjött a pénz 4nap mulva házhoz viszem a jogosítványodat!! Ennyi!! 😊
Ha érdekel keress privátban!
Ha még van olyan kérdésed amot nem tudsz csak tedd fel nekem nem nevetlek ki!
Szevaa!
LZ forever
Na, de most már nekem is ON (és a többiektõl sry az offért!)
LZ forever
Kérem kapcsolja ki!
LZ forever
LZ forever
LZ forever
Kérem kapcsolja ki!
LZ forever
LZ forever
hála a jó Istennek!!
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
LZ forever
az hogy kétsávoson jobbratartási kötelezettség van, csak lakott területen kivül igaz.
lakött erületne személyautóval mehetsz végig is akár belsõ sávba.
teherautóval már másá kérdés. ott csak akkor mehetsz a KÖZÉPSÕ sávban, ha 3 sávos az út (ilyen többnyire pesten van)
ha két sávos az út, plusz busz sáv, akkor se lehet menni belsõsávba teherautónak😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Én meg speciel ha vezetek inkább egy sportszeletet sem eszem meg, mert az meg rumos. Nagy valószínûséggel azt ugyebár nem mutatná ki a szonda, a hatása meg pont annyi mintha meginnék egy pohár vizet, de nekem ez így jó. 😄
Hajrá Magyarország!
Hülye kanári..
LZ forever
Tényleg maradj a bringánál!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
LZ forever
kurvanagy szopás...Mp3at nem játszik le kazis átalakítót meg nem lehet belerakni
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
LZ forever
"bekötöm a sztereót"...omg😄
Viszont miután megkaptam az engedélyt, az egyik vezetéssel kapcsolatos vágyamat (nincsen sok, így is gyalog szoktam átszelni a várost..) teljesíteni akarom: van itt a környéken egy nagyon kis forgalmú összekötõ út, leginkább biciklisek lepik be edzéskor, na, elsõ nap jól bekötöm a sztereót, aztán ott megyek egyet.
Tényleg nincsenek nekem hazárdkodó vágyaim, az eddigiek fele poén volt, a másik csak gondolatsorok halmaza..
LZ forever
Gabor1990: Nem ihatok vezetés közben, Csabesz6 megtiltotta, meg különben se ízlik a sör.
LZ forever
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
szerinted ha ezek nem lennének mi lenne itt?ja és ne reménykedj hogy segítünk neked a jogsihoz vezetõ utadon...ilyenek ne is kapjanak jogsit...csak az a baj hogy fogsz kapni ha már most ilyen vagy akkor késõbb mi lesz?! áhh csak felmérgelem magam
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
LZ forever
LZ forever
LZ forever
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
shadow: Én kezdeném a kresz eltörlésével.
LZ forever
don't give a fuck
Addig viszont igen, jó ez a szabály.
Én nem akarok inni meg vezetni, mivel NEM én vagyok a vezetõ, elméletileg. 😊
LZ forever
Megvan titlva, erõs a szabály, akit rajtakapnak ugrik a jogsi. Mert elég magas volt az arány, hogy iattasan balesetet okozzá.
kevesebb is tõl e a baleset.
ami van, az már inkább C kategóriához vezet (nem nem a jogsi C kategóriára értem, hanem a másikra)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊