Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
<#wave>#wave>
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Az ilyennek elöbb van kocsija aztán vesz egy josit is hozzá 😊
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
De én kijelentem a "rendesek" közé tartozom😄😄
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Amúgy van egy ötletem: az indexet feláras extraként kellene árulni. Miért fizessen érte szegény ember, ha utána úgysem használja. 😄
Hajrá Magyarország!
Amugy meg minek is!? Jó drága kocsim van,megtehetem,hogy nem jelzek szarok másra stb... A jogsimat is vettem és?? Közöd!?
Egy ismerösömnek van egy Audija,multkor mondtam neki halványabb a bal hátsó féklámpád. eközben Faterral bütyköltük az én verdámat mert égõt cseréltünk. Ismerös odajött dumálni és azmondja:"Mit csináltok? Tudod én mikor fogom kicserélni a féklámpát 😄 "
Hozzáállás az egész.
Lányának bevonták a jogsiját,aztán a köv.jogsiért kocsival ment,mert ugyebár apu majd elintézi ha gáz lenne...
http://goo.gl/gd6Zi5
Az is bosszantó ha kb 40es tempóval érkezek a körforgalomhoz és látom jön egy kocsi ezért lassítok hisz odabent neki van elsõbbsége és a rohadt anyját nem indexelne hogy nem jön tovább,hanem kimegy. Ezért meg kellett állnom és itt ne értsétek félre nem azon a 15mp-en van a hangsúly,hanem hogy miért nem irányjelzõzik??
1-Tapló köcsög(ba**a meg az anyját)
2-elfelejtette (???)
3-kreszben ez szabály!(nem tanulta meg??)
Másik eset,hogy elöznek az M3as beveetöjén Bp felé a krapek ugy gondolja õ bizony ki akar menni Ujpalota felé a kijárattól kb 50m-re a belsõ sávból. Persze irányjelzõ nélkül,semmi sorry intés vagy ilyesmi...
Az ilyen dolgokkal az a baj,hogy néha nekem is eszembe jut,hogy faxnak indexeljek körforg.ban más se szokott szoptat engem,de aztán eszembe jut,hogy pont ezért ilyen a magyar közlekedés ezért inkább kibaxom még ha nem is jön semmi 7ed7határon túl sem.Mert akkor ha már megszerzem a tapasztalatot már nem kell az ilyenen gondolkodni,hanem automatikusan csinálom.
a, 1 öreg néne lépett le a kocsisor elé, fékcsikorgató fékezések...
b, 1 kutya jött ki elém kettõ parkoló kocsi közül ha 1 másodperccel késõbb lép ki akor tuti elütöm :S, de így egy balrarántás és megúszta
c, csávókám lefulladt 1 lejtõn és elkezdett visszafelé gurulni...
d, a jobbkézszabályt nem ismerve egy motoros vágott át elõttem, de a fék ereje ismét gyõzött 😄
szal mára szerintem elég a vezetésbõl 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
Õzeket már nem is mondom amik olyan nyugodtan állnak az út két szélén éjszaka. :S
Annak ellenére, hogy szeretem az állatokat, 2 kutyám van, nem sok lelkiismeretfurdalást éreztem, mivel tudom, hogy helyesen cselekedtem. Most ha valaki azt mondja, hogy mit szólok ha az én kutyáimat ütötte volna vki el, arra azt mondom, hogy sohasem engedem õket ki az útra. Ha mégis kikerülnének és elüti õket valaki, akkor sem azt fogom hibáztatni, aki elcsapta õket, hanem magamat.
Ezzel nem nagyképûsködtem, de ez tény.
avagy 3 szituáció, hogy hogy ne türjök össze a kocsinkat... 😄
nézõpont kérdése<#nevetes1>#nevetes1>
Kérem kapcsolja ki!
3 szituációt láttunk, melyek során szemléltettük, hogy hogyan élheti túl háromféleképpen a macsek.... 😄
Hajrá Magyarország!
másik, szerda du-tán, megyek, látom h bal oldalt nyílik 1 utcaajtó jönnek ki a népek, amikor már közel voltam 1 ksi fekete kutya kitûzött az útra, a kormányt jobbrarántottam és épp kikerültem 😊
Látom, meg szóltak is, hogy jobbról, kb. 45 fokos szögben érkezik az útra a macsek. Hirtelen mérlegeltem, hogy el nem rántom a kormányt, mert abból lehet árok is, ez pedig egy régebbi autóban 50-es tempónál sem életbiztosítás, fõleg annak aki hátul ül. Satuzni megintcsak nem fogok, mert az sem célravezetõ. Végül kb. a talpam alatt éreztem a koppanást. A macska továbbszaladt, átugrott egy kerítést, minden. Ha fékezek, lehet pont kerékkel kapom el.
Szóval jó döntést hoztam.
Egyébként a lefulladás a kocsi hibája is lehet. Ha kb. egy fél éve odaadtam volna valamelyikõtöknek a kocsit, úgy hogy nem szólok elõtte semmirõl, hát nem biztos, hogy el tudtatok volna indulni vele. Ezt helyrehoztuk, múlt héten megint más volt a gond. Szóval ha nem tudod, hogy kell reagálni az adott hibajelenségre, kellemetlenséget okozhat.
Hajrá Magyarország!
Ja biztos emberfüggõ ezzel egyetértek.
amúgy most már értem mit akartál írni, csak épp azt nem írtad, hogy a kutya "elütésébõl" következõen baszakodtál a váltóval...mellesleg akkora sokkot nem okozhat ez...de ez meg emberfüggõ...
hogy egy kicsit reklámozzak is, 21.-én lesz Opel nap. Kiskunlacházán!! Opel topikban van lentebb egy flyer, meg infok! 1 napos, kövhét szombat! Opeles, Opel-talan^^ jöjjön nyugodtan!!
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Amugy amit irsz elég ellentmondásos:
"aki két hónapos jogsival lefullad,(ez akár véletlen is lehet,faternál is elõfordul ha új cipõje van...) vagy éppen szarakszik a váltóval, az mi a fasznak megy ki a forgalomba"
Tehát faterodnak vagy friss jogsija van és rá is célzol vagy régóta van jogsija de akkor ne vegyen fel uj cipõt??
aki két hónapos jogsival lefullad,(ez akár véletlen is lehet,faternál is elõfordul ha új cipõje van...) vagy éppen szarakszik a váltóval, az mi a fasznak megy ki a forgalomba<#lama>#lama><#falbav>#falbav> mielõtt kimész ajánlom kezd el gyakorolni,mert így a büdös életbe nem fogsz jól vezetni,ami ahhoz vezet, hogy másokat veszélyeztetsz,akadályozol stb...
velem történt pár napja, hogy kis zsákutcából jövök ki(este fél9),mindenhol jobb kezes van!! balról jött egy fasz,gondoltam kimegyek elé,mert még messzebb van,szép lassan gurultam ki,erre kerékcsikorgás,épp megállt elõttem,és nem baszta telibe az ajtómat...én mondom magamban ez lakóövezet,mindenhol 30km/h, így is úgy is nekem van igazam...megyek tovább. elém állt egy fasz,hogy szerinte az ember aki elé kimentem az rám vár.(húú megfog verni??<#merges2>#merges2><#zavart1>#zavart1>) mondom,még csak 50el se jött,húzzon el innen és ne szóljon bele...csak nem ment el(nem is értem mit keresett ott) erre aki elé kimentem az visszatolatott,nagy irammal kiszállt a kocsiból.(mondom magamban,na mi lesz most) kiszálltam én is<#nyes>#nyes> meglátta a "kis" testem, megtorpant azt mondja a magáét. mondom mi baja van,hát hogy elsõbbsége volt,meg mit megyek ki elé. mondom elnézést, beültem azt mentem tovább...késõbb jutott csak eszembe,hogy mindenhol jobb kezes van,ergo nem neki volt elsõbbsége...(ez is az õ faszsága,asshole) ráadásul ez az ember bõven 40körüli volt,kugli fejû k0cs0g...az ilyenek miatt én nem akarok meghalni,még én kértem elnézést basszus. este volt nem akartam már ott baszakodni,de megérett a csávó egy nagy pofonra az biztos...
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Tényleg amugy mi van ha pl ezt a kutyát halálra gázolom? Megállok és mi van?? Jön a gada és mit csinál?? Feljelent?? 3an ültöünk a kocsiban és tanusitjuk,h.kiugrott hirtelen+a féknyomból is kiderül a sebesség.
Ha kutyát elütsz még nem akkora para,de a brazilokra figyelj,mert hamar a híradóba kerülsz😄
Az a röhely,hogy addig se mentem gyorsan mert tudtam,hogy vannak szabadon kószáló ebek a faluban de pont mikor a leglassabban megyek tör ki a bozót mellöl a kutya.:-/