7955
Jogosítvány
-
#7835 én is elsőre mentem át.
Osztályomból akikkel együtt készültünk fel a vizsgára abból csak 4-en mentünk át a 12ből :D -
#7834 Nekem 68 pontom lett, de kurvára izgultam, és talán 2 képeset rontottam:(
A csoportba amelyikkel vizsgáztam 10-en voltunk, 3-an buktak, kettőnek 11 hibája egynek pedig 13 talán...
De örültem hogy elsőre átmentem:) -
#7833 Én 65 ponttal mentem át -
#7832 Hát az tényleg szívás:S 3 pontosat rontottál?Mert ha nem akkor jó sok 1 pontosat:D -
#7831 aha. -
#7830 Magyarul 1ponton múlott az egész?Na...az szarügy:D -
#7829 64. -
#7828 Bírja a kiképzést:D -
#7827 sztem is balfasz de én ezt így nem akartam leírni :D -
#7826 -
#7825 balfasz -
SL #7824 na ma átmentem forgalomból is :D
vizsgabiztos szokás szerint köcsög volt. -
#7823 Van egy haverom,aki már 6x bukott,neki is otthon minden megy...Hány pontod lett? -
#7822 Itthon midnen megy vágod?ráparáztam, és ez volt a baj.
Nem volt még olyan amit ne tudtam volna megcsinálni.
De most majd nagoyn ráfekszek a szituációs kérdésekre. -
#7821 Keresd meg: Kreszt teszt, vagy egyéni gyakorló, és csináld meg 50szer..utána fejből menni fog a vizsga. -
#7820 Hát...Nem nagoyn vártam többet igazából.
Nem az én hetem ez a mostani..
Ezis a rohadt nők hibája:@
Na mind1...Kövire menni fog..Akkor kezembe fogm egyáltalán a könyvet: D
Valahogy éreztem, hgoy lesz ma arra indok, hogy én nagyon bebasszak: D -
#7819 Sok a nyomorék kérdés, bár szvsz nem nehéz. Reméljük legközelebb. :) -
#7818 FAIL: DDD
Ilyen kérdéseket se basztam még:C
Na mind1, majd 1 hét múlva. -
#7817 tajgetosz+ -
#7816 Nem kresz en izgulok: D
Annak most más oka van, hogy én itt össze vissza izgulok.
Szar az élet mostanság.Másik totyikban leírtam már: D
Kb fél óránként kelek fel, hgoy MSN en írjam volt barátnőmnek amik álmomba eszembejutnak, hogy mekkora fasságot csinált, hogy kirakott: D
Na mind1: D
Am tudom, hogy nem para.Szutyok oktatáson mikor elsőre megcsináltam életemben egy ilyen tesztet lett 5 hibapontom..ebből egy 3 pontos, figyelmetlenség miatt, meg még 2 amit szintúgy elsiettem: D
-
#7815 -.- mit kell ezen így izgulni? full laza az egész XD -
#7814 Ejbasszameg.3 és fél óra mulva kresz vizsga, és nem tudok aludni XXD -
#7813 elsőkerekesnél meg AWD nél nincs más értelme csak amit én mondtam -
#7812 Sőt, az egész engem igazol:D Végig sem olvastam... -
#7811 *idézi helyett igazolja -
#7810 Akkor miszter logikák, menjetek ki szépen csúszós felületre egy hátsós autóval, aztán eresszetek rá egy kettest kanyar előtt heel and toe nélkül. (Persze nem tutyi mutyi tempóban)
De itt van egy kis idézet:
"Heel-toe or heel-and-toe double-declutching is used before entry into a turn while a vehicle is under braking, preparing the transmission to be in the optimal gear to accelerate out of the turn. One benefit of downshifting before entering a turn is to eliminate the jolt to the drivetrain, or any other unwanted dynamics. The jolt will not upset the vehicle as badly when going in a straight line, but the same jolt while turning may upset the vehicle enough to cause loss of control if it occurs after the turn has begun. Another benefit is that "heel-and-toeing" allows the driver to downshift at the last moment before entering the turn, after starting braking and the car has slowed, so the engine speed will not be too high when the lower gear is engaged."
Első fele engem, második fele pepsit idézi.
Aztán tőlem mindenki azt hisz innentől kezdve amit akar:) -
#7809 Ha így gondolod, akkor tájékozatlan vagy. -
#7808 nekem ez tűnik ám logikusabbnak. -
#7807 Én is így tudom hogy ez a lényege, szinte minden versenyző csinálja. -
#7806 A mai napon elsősegélynyújtási ismeretekből sikeres vizsgát tettem! -
#7805 milyen sztrít részinges csávókák vannak itt.
-
#7804 ez az 1etlen 1 lényege a heel and toe-nak :) -
#7803 Ebben is van valami. -
#7802 gyerekek nem csak az a célja hogy ne csússzon meg a hátsókerékmeghajtás :D hanem bármelyik meghajtásnál lehet használni verseny célokra :) időt nyersz vele barátaim... mikor vissza engeded a kuplungot akkor ne alacsony fordulatról húzza fel a lendület a fordulatszámot hanem inkább magasról le így nyersz időt :)nincs az a pillanatnyi lassulás amíg alacsony fordulatról felugrik a magasabbra a lendület hatására ennyi -
#7801 AZért van, mert minden egyes gázadásnál felpörög, így nem áll le. tudtommal.
Ártani biztos nem árt, csak nem egyszerű megtanulni..:) -
#7800 Turbó fordulathoz semmi köze.Viszont az első állítás helyes, ne kapjon hirtelen terhelést a hajtás, így talán nem tör ki:p
Városban sok haszna van amikor megyek a kajak szar gumijaimmal a vizes fehér aszfalton, és gangolok vissza ahogy jön a kanyar.Kifele meg már úgy sem lesz egyenes:)
Én már tökre hozzászoktam, mindig csinálom. -
#7799 meg tehermentesíti a váltót
jó ha csapatsz nyálas időben akk jól jöhet, de városban nem kell alatt a városi normál közlekedést értem nem azt h rágangolsz a kanyarra mint állat azt fordulod is -
#7798 Főként azért, hogy a hátsókerék ne csússzon meg, plussz a turbó fordulatának megörzésére, nem? Városban ezeknek mi haszna?:) -
#7797 Hát, hidd el hogy van olyan szitu amikor van értelme.
Egyáltalán tudod miért csinálják? -
#7796 jójó tudom csak az idézőjelben lévő dologra mondtam :D illetve nem az csak ilyen XDDD a másik része a szövegemnek meg csak úgy írtam :D