7955
Jogosítvány
-
#6475 Mindjárt más! -
#6474 236, ne szerénykedj. -
#6473 jó csak 235, hazudtam, most boldog vagy? -
#6472 Hazudsz! -
#6471 240 környéke -
#6470 "csajozok"? neked autó kell hogy 1 csajt megkaparints? :D szánalom barátom :D -
#6469 igen,igen!..jó lesz xD :D -
#6468 53 123 kilométer, 813 méter, 13 cm, 2mm. Megfelel?:D -
#6467 hát én márpedig méterre pontos levezett távot kérek xD XD Xd :D -
#6466 Nincs saját autóm, muterét használom, közben autócsere is volt meg faterét is vezettem, papírra meg nem írkálom mennyit vezetek. :D -
#6465 pl. nálunk az osztályba annó,mindenki bukott pénteken..kivéve engem
mivel belém dumálták,hogy "úgyis megbuksz"..így az esélytelenek gondolatával indultam neki...
am megpróbálta,mert elvitt másfelé,de nem jött neki össze :D -
#6464 Az én természetemmel ilyenért lehet szájbacsaptam volna a vizsgabiztost...
Sajnos van, hogy úgy indultok el, hogy a vizsgabiztos már tudja, hogy bukni fogsz... -
#6463 én olyan 82.000-el vettem át a kocsit apámtól
és most olyan 135.000km van benne...tehát kb.-ra tuti mentem 45-öt :)
most,hogy így bele gondolok
a kocsi 2000ft-ból megy 120-150km-ert...akkor is sok péééz volt a beRzin bele :D -
#6462 2x buktam forgalmin
első bukás: kereszteződésbe álltunk, a vasúti sín túloldalán jött a kocsi, messze volt még..kimentem elé (miattam 1 picit sem kellett lassítania, simán kifértünk) VB: köszönjük, veszélyes vezetés, próbálkozzon legközelebb
második bukás: (ugyanaz a VB!), ,szituáció halálosan hasonlít az első vizsgán lezajlottra, ugyanaz a kereszteződés, jött a kocsi a vasúti sín túloldalán, (kicsit közelebb volt mint multkor)...gondoltam magamban, oké...megvárom (mögöttem 1 kocsi állt), multkor ugyis az volt a baja h kimentem elé...hát a lótúrot...VB: ön feltartja a forgalmat!próbálkozzon újra...
harmadikra elvileg megkaptam az egyik legszivatósabb VB-t, 50 percig izzasztott és 3 hibaponttal átmentem... -
#6461 Lehet hogy jóval túl vagyok már a 40ezren, nem mértem, csak úgy saccoltam. -
#6460 A legtöbb halálos balesetet szenvedő sajnos vétlen. Koccanásos balesetem volt, de nem én okoztam (taxis belémjött hátulról, mert már zöld volt a lámpa de előttem még nem indultak, de előtte ő is állt szal vak lehetett vagy mi:D) -
#6459 3 éve -
#6458 A Ventója 200 felett van, ha jól tudom.
De elől kapar, szal' mit ér:D
Csak vicc. -
Philip00 #6457 mielőtt komolyra vennétek, csak vicceltem:) -
Philip00 #6456 Köszönöm, nekem ennél jobb utam lesz.. főleg amikor csajozok vele:D:D -
#6455 Miért a ventódban van 200? A Fiat Coupe sincs 200 ló...
Mellesleg jó utat:
-
#6454 a beteg XDD -
#6453 mióta van meg a jogsid?:)
nekem több,mint 2 éve,és még csak olyan 45000km-ert mentem,de kipróbáltam már havat,esőt,éjjelt-nappalt autópályát stb. és ezek kombinációit
főleg az jó mikor
5centis jégen van 3centis hó..nincs téligumid(bár úgyis felesleges) és te nem tudsz megállni,és itt tök mindegy,hogy városon belül,vagy kívül vagy
az elmúlt télen 4x majdnem összetörtem az autót,de hálIstennek elég sokat vezettem már,hogy ilyet tudjak korrigálni...
a legtöbb halálos balesetet szenvedő,amúgy a véletlenekből kerül ki :( -
#6452 városba? 150? max éjszaka :D és csak olyan szakaszon ahol tudom hogy jó az út :D -
#6451 Nekem bőven elég lenne 150LE. Most 45 van de ez elég lesz egy darabig :D
Miért mivn 200LE felett? 2 vagy 3-ba kipörög a kerék és 150el mész városba a kátyús utakon? XD
Autópályán oké. -
#6450 ui.: 200 lóerő alatt max csak bohóckodsz -
#6449 100lóerő (ugye?) az mire képes? :D -
#6448 30nál is meg lehet halni -
#6447 Az is megy 160at. Városban elég száguldozás kategória még a 80-90 is... -
#6446 Azért az Astra (F) 1.6 16v már elég komoly teljesítményre képes... -
#6445 ez nem igaz :) 1 opel astraval nem fognak száguldozni mert nem is lehet -
Philip00 #6444 Meg majdnem minden autóra:) -
#6443 ja és ugyan ez igaz a corradoval -
#6442 1 állat Vento :)
galériámba találsz pár képet
am azért koporsó a fiat coupe mert megy mint a mérgezett egér és hát a sok barom elszáll vele meg bemászik a kamion alá... -
#6441 Ventoja van. -
Philip00 #6440 Sorry ez Twistnek ment -
Philip00 #6439 Egyébként milyen autód van? -
Philip00 #6438 Bár nem tudom a Corrado-nak milyen töréstesztje van, de a Fiat Coupe egy rendkívül merev karosszériájú autó. Ahhoz hogy meghaljon benn az ember igazán nagy hülyeséget kell csinálni, de az ilyen szituációban valószínűleg más autó sem védené meg az ember életét. -
#6437 kresz szerint a stop táblánál meg kell állni és aztán kell kicsorogni és szétnézni.... ez teljesen jó...
fiat coupe? azok koporsó autók :D azokba má biztos meghalt valaki mint az összes Corrado-ba :D
bukásokhoz:
hát én rutinon puktam meg 1x de csak azé me a végefele tenyérrel tekertem a kormányt és elég agresszívan kanyarodtam :D -
#6436 Semmi köze a forgalomnak a vezetéshez. 3x buktam forgalomból, mind3nál a vizsgadrukk/idegbaj miatt. Senkit nem érdekel ez, nem csináltam balesetet, 40 ezerkm-t vezettem. Sok birka van az utakon, aki elsőre átment mindenből, nem jelent semmit. Sok ismerősöm ment át elsőre és két hónap alatt összetörték az autót.
Inkább azt kéne megértenie a sok birkának, hogy nem játék a közelekedés, attól, hogy kétszázzal mész nem vagány leszel csak idióta.