7955
Jogosítvány
-
#6515 és ha mondjuk tanyán akar a fiatal ember megtanulni vezetni pont azért mert körülötte akiket ismer senkinek nincs jogsija? ez se működne -
#6514 sehogy, alkalmatlan vagy a vezetésre -
#6513 ohhh... ezt nem tudtam.
kár. jobb lenne ha mindenki mellett kéne valakinek ülnie. -
#6512 Ez csak akkor van ha 18 alatti vagy. -
#6511 ilyen szabály Mo-n nem létezik -
#6510 van rá jó szabály csak mindenki szarik rá. Egy évig nem vezethetsz úgy, hogy nincs melletted olyan aki min5 (vagy 3, nemtom) éve rendelkezik jogsival!
-
#6509 A rendőrös forgalomirányításhoz:
Ha a rendőr két vállával párhuzamosan mész tovább (oldalt áll, "csak egy lábát látod), akkor az olyan, mintha telezöld lámpa lenne (bármerre mehetsz a kereszteződésben). Ha felemeli a karját, akkor az olyan, mintha sárga jelzés lenne. Ha 90 fokban kinyújtja a karját akkor a csak a leengedett kar felöl érkezők fordulhatnak balra és a kézjelzéstől függően a rendőr előtt vagy mögött kell elhaladni.
LE korlátozás azért sem jó ötlet, mert kis teljesítményű autóval is simán meg lehet halni. Sőt, ha egy előzést nézünk, akkor még könnyebben is. -
Kinga19 #6508 van aki azt mondja h egyek előtte szerintetek h küzdjem le az izgulásom -
Kinga19 #6507 kétszer megbuktam kresszen:(pedig itthon csak 72 pontosokat csináltam meg emlékesztem is 1 csomóra de volt h egyszerüen lefagytam nagyon izgultam sztem az volt a baj -
#6506 X lóerős? há ma is ez van a motorokkal :D azt annyi kiskapu van mint az állat :D benne van a forgalmiba hogy 1.8D 65 lóerő azt ki tudja le ellenőrizni ott azonnal a rendőr hogy az most 1.8as-e vagy 2.0TDi... ez hülyeség...
és nem a friss jogsisok okozzák a balesetek többségét hanem az olyanok akiknek van 1-2 éve jogosítványa (ez nem nevezhető frissnek) és ők már úgy érzik hogy mindent tudnak és ezért kicsit lájtosabban vezetnek -
#6505 De istenem most azzal,hogy feljebb viszik a korhatárt,vagy korlátozzák,hogy hány lóerős kocsit vezethet mit érnek el??? SEMMIT!!!
Attól még ugyanúgy ők fogják okozni a legtöbb balesetet!
De miért is? Mert nincs rutinjuk,gyakorlottságuk!
Inkább egy pár hétig/hónapig kellene őket gyakorló pályára küldeni,minden nap és akkor talán lenne egy kis "rutin". -
Narusco #6504 nekünk meg úgy, hogy ha lapján van a rendőr akkor stop, ha élén akkor mehetünk :D -
#6503 Inkább a motorosok! 20- -
#6502 és itt megint a gazdagok fognak kibújni... -
#6501 Naja, de tény (statisztikailag kimutatott), hogy a frissjogsis "Janik" okozzák a legtöbb balesetet.
Megoldás lehet még hogy államilag korlátozzák hogy pl 21-22 éves koráig max X lóerős kocsit vehet/vezethet csak valaki. -
#6500 ui.: bár nem tom 100lóerős autón mit kell még korlátozni :D -
#6499 "Sztem az lesz jó megoldás amit pl a Ford már fejleszt: a szülők be tudják majd állítani hogy ha a gyerek vezeti a kocsit akkor max mennyivel mehet, hány lóerőt használhat ki, stb."
baromság, akkor inkább vesz magának saját verdát :D -
#6498 "..vagy, esetleg egy jó erős korhatár emelést,..mondjuk "B" -re 25 év alatt nem is lehetne menni, akár..."
Na ez szerintem nagyon nem jó ötlet, 25 évesen? 18-25 között alapozódik meg a legtöbb emberben az alap rutin a vezetéshez (attól függően mennyit vezetnek) ekkor még sokkal fogékonyabb mindenki a tanulásra. Bele sem merek gondolni hogy milyen sz@r lenne 25 évesen először volán mögé ülni, 0 rutinnal...
Szal ez szerintem nem lenne jó megoldás, tele lenne az út 25+ éves zöldfülűekkel, akik sokkal nehezebben tanulnak.
Sztem az lesz jó megoldás amit pl a Ford már fejleszt: a szülők be tudják majd állítani hogy ha a gyerek vezeti a kocsit akkor max mennyivel mehet, hány lóerőt használhat ki, stb. -
#6497 Csak ez nem igaz... van hogy "egy lábát látod" mégsem mehetsz, mert ha oldalt áll, de felemeli a kezét, akkor ÁLLJ van.. -
#6496 Megbuktam kreszen:S
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!am nem -
#6495 Nagyon egyszerűen magyarázták meg nekünk anno, ha a rendőr egyik lábát látod csak akkor szabad, ha mindkettőt akkor tilos, ennyi :D -
#6494 azon nincs mit nézni, ha, szembe, vagy háttal vagy feltartott kézzel áll, akkor kussba vagy, egyéb esetekbe mész -
#6493 Sziasztok. Tudna nekem valaki valamilyen oldalt linkelni, ahol a forgalomirányító rendőri jelzéseket át tudnám tanulmányozni? Előre is köszönöm -
#6492 Véletlenszerűen osztják be őket a vizsgákra, szóval kicsi az esély hogy ugyanaz legyen :) -
#6491 Nem biztos, teljesen véletlenszerű. Nekem az első forgalmin ugyanaz volt, de teljesen véletlen. -
#6490 szerintem nem. nálunk legalábbis nem ígyvan. -
#6489 Nem vagyok benne teljesen biztos, de szerintem nem. Ha mégis, akkor én rosszul járok forgalmin... :D -
#6488 az igaz hogy ugyanaz a vizsgabiztos lesz forgalomban mint aki rutinnál volt? -
#6487 1.8T -
Philip00 #6486 Amugy meg 2.8 vr6 gondolom ugye? te tuti nem gyári:) -
Philip00 #6485 Hehe:D sejtettem hogy valami ilyesmit fogsz reagálni, pedig odairtam hogy csak vicceltem... -
#6484 Ott is csak egyes szakaszokon nincs korlát. -
#6483 lehetni lehet bárhol..csak nem szabad :)
kivéve,ha geci gazdag vagy,mert akkor tök mind1 :)
inkább menjetek ki a német autópályára,úgy tom ott nincs korlát :D -
#6482 Ti hol találtok Magyarországon olyan utat ahogy 260 -al lehet menni? :) A Hungaroringen kívül? :) -
#6481 mondom 260 fölött bőven nem tom pontosan mennyi me 260ig van órám :D -
#6480 235paci csak 260-at bír?A Daewoo-nk megy 170-180-at 1.4-essel. -
#6479 ja, az a 110 bőven 260 fölött :D -
#6478 Persze,mert a te súlyoddal max 110-el megy:D -
#6477 am én sosem fogom így végezni :) -
#6476 több is akad :D