Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O
Csak tudod, az ilyen hozzáállás miatt halnak meg emberek tucatjai évente.
Majd egyszer ha a saját gyereked vagy családtagod hal meg azért mert nem csináltál semmit a mentõk kiérkezéséig, na akkor legyen ilyen nagy a szád.
(én sem vagyok mentõorvos de a barátnõm az, szóval inkább adok az õ szavára mint a tiedre)
múltkor 4-en mentünk..ebbõl 3-an elaludtak,mert ugye 4.-ként én vezettem
elejtettem egy megjegyzést,hogy "áhh de álmos vagyok,majd ébresszetek fel,ha odaértünk"...híííírtelen mindenki felkelt 😄 xD
a lényeg,hogy ha éjszaka mész hosszabb,monoton úton..akkor valakivel beszélgess egyfolytába..hogy ne aludj el...mert egyedül el fogsz aludni
BMW Über Alles!
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
hátha megy még valaki abban az idõpontban brüsszel felé
BMW Über Alles!
Budapest-Brüsszel távolság 1370km közúton
nekünk a kocsi 6-7Litert eszik 100-on ami olyan 2000Ft
tehát alaphangon 28000Ft+MO/Ausztria/Németország/Belgium autópálya díj meg még stb. stb.
de ez tényleg,csak a minimum...és akármennyit tankolsz,nem tudsz 1 tankolással eljutni Brüsszelbe,és kint sokkal drágább az üzemanyag az euró miatt...legalább 310-330Ft körül lehet 1 liter benzin...
tehát jól gondold meg
BMW Über Alles!
Látod, gõzöd nincs arról amirõl írtam de ahelyett, hogy utánanéznél/kérdeznél, inkább okoskodsz.
Másrészt mellébeszélsz.
Köszi a válaszokat mindenkinek, meglátom még hogy lesz 30-35 000 bõl azért kijönne az utiköltség?
Btw sztem ezt nem nekem címezted ezt a hozzászólást😊
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Ui. nem jövöhéten mennék😊 hanem juli 20. , Mennyi lehet a benzin költség? 1.4 es motornál? busszal az út 26 000 be kerülne
És egy kis off, jó állapotú téligumival, neki merjek e vágni egy külföldi
(VW GOLF IV 99 tehát nem nagy tempoval) útnak? Nagyon lenyalja a meleg miatt az aszfalt?
!!A 2 ÉVES KORLÁTOZÁS ANNYIBAN MERÜL KI, HOGY NEM VONTATHATSZ UTÁNFUTÓT!!
Ennyi, nem több. Ezt ki kéne rakni bannerba!
A külföldi korlátozás csak a 18 éves alatti, jogsival rendelkezõ egyénre vonatkozik. 18. születésnapjától már átmehet a határon autóval. Magyarán ha pl. 19 vagy 23 évesen tetted le a forgalmi vizsgát, akkor amikor a postástól átveszed a jogsit, már aznap roboghatsz a gúnyhatár túloldalán levõ rokonokhoz vagy németbe vagy akárhova.
Ezzel mi a helyzet ? 18 már elmultam
Automata defibrillátort tudod kezelni?"
Persze adjunk defibrillátort mindenkinek, kötelezõen! A 30 ezres trabantba is. Hátha kinyír vele valakit, aki egyébként még élt. Remek ötlet, tényleg.
Mért kéne tudnom kezelni az automata defibrillátort olyanom nincs is ...sõt az a helyzet hogy pontosan még azt sem tudom h hol van az elsõsegély doboz a kocsiban,csak annyit tudok h valahol hátul a csomagtartóban de csak úgy pojénból még nem vettem elõ,élesbe meg nem is szeretném soha elõvenni.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Nem mindegy! Látod, neked sem ártana egy képzés. 😊
És ugyanígy nincs tisztában az emberek többsége azzal, mi ilyenkor a teendõ.
A re-animálás szó mond valamit?
Automata defibrillátort tudod kezelni?
Ha már halott, rontani nem tudsz rajta, de míg a mentõk kiérnek, reanimálhatod és lehet neked köszönheti majd az életét!
Egyébként pedig igaza van fatalnak, én sem mennék oda a sérültekhez , max megállok és kihívom a mentõket,azt azért csak nem lehet elrontani,és valszeg nem lenne kedvem úgy tovább élni h pont miattam bénult le egy ember mert ott hõsködtem mint hogy vártam volna türelmesen a profikra:/..
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Akkor egy kérdés: te mit teszel ha találsz egy embert akinek sem légzése, sem keringése nincs (tehát halott).
Legtöbben úgy sem mernek hozzányúlni a sérülthöz, minek erõltetik? Laikusként elképzelhetõ, hogy megölöd szerencsétlent (akármennyire szigorítják). Találkoztam már enm egy olyan esettel, ahol a mentõs szabályosan leb*szta a segítségnyújtót, hogy minek nyúlt a sérülthöz...
Nagyon helyes.
Ami pedig az elsõsegély-oktatást illeti, azt már az általános iskolákban kötelezõvé tenném!
"ne fél évre vegyek egy 250-est (simán ki lehet motorozni ennyi idõ alatt)"
Te csak tudod! 😊
2. Négy évre azért nem :-) de nyárra igen. - én még pontosan nem tudom mikor kell, de ha kell akkor szólnak és már másnap harmadnap indulni kell 😊
Köszi