Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Visszatérve a Golfra, az 1.9-es TDi tavaly volt 4.6 milla, annyit ha tehetném se adnék érte. Inkább vennék 3 - ból egy Mustang-ot, 1.6-ot meg félretennék benzinre... <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
][ ВАЗ ][
ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O
egyenlõre dolgozgatok,de az a baj,hogy amit keresek is,azt is elköltöm :S..tehát,még várni kell
a válság,annak jön jól,akinek van sok zsetonja...
BMW Über Alles!
BMW Über Alles!
a kapubeállók + a keresztezésben megfordulás annyira még vizsga elõtt sem ment!
jön a vizsgabiztos...hát baszki ha ti láttatok olyan laza csávót<#wow1>#wow1>
össze-vissza káromkodott hogy mi meleg van meg szál faszba jönne legszívesebben stb😄
mondom a biztonsági berendezéseket aztán mondta hogy jóvanjóvan üljünk befele😄
akkor: "mondj egy számot egytõl tízig" akkor csak kamilláztam hogy mi van mondta "jó letelt az idõ 4-es" müszerfalon kelett bemutatni az olajszintet stb
aztán mondta hogy még1 számot mondjak, gyorsan megláttam az emelkedõ számát a vizsgalapon: mondom 5ös<#worship>#worship>
minden zsír volt. én voltam az elsõ vizsgázó ma. amugy unta az egészet a biztos...beírta, elköszöntünk, az oktató meg hazahozott!
zsííír 😄
én magamnak egyelõre biztos nem vennék új autót, mondjuk a Swiftünket újonnan vettük, már 2 éves, de nem bántuk meg.
Én meg egy 1.0 Unót hajtok, õ már 16 éves. És ezres autót is lehet sportosan vezetni! 😄
Mondjuk ha Volkswagent akarnék venni, lehet hogy "ugyanazt" megvenném Skodában. 😊
Persze kedvenc autóim közt van a Golf II.
Egyébként ha váltanom kellene az Unóról (ami majd lehet továbbtanulás miatt elmegy), akkor lehetséges hogy a Fiatnál maradnék. A régebbi Bravo pl.
Persze az új Bravo TJet sem rossz gép lehet.
De bármikor bevállalnék egy Swiftet is. Régit, vagy akár újat. (tisztában vagyok a régi hibájával, a gyenge kaszni...de attól függetlenül jó gép).
Egyébként mióta a jogsim megvan (meg egy picivel elõtte- 10 éves koromtól) ezeket vezettem:
Polski Fiat 126p
Lada 2101
Suzuki Swift 1.3
Volkswagen Polo 1.4
Suzuki Swift II 1.3
Daewoo Matiz 0.8
Fiat Uno 1.0
Volkswagen Golf II 1.3
ezek jutnak most eszembe, több lehet nem volt még.
de egyébként ebbõl jól látszik, hogy igazán bika autót még nem hajtottam. azért a 92 lovas Swift nem gyenge, de az sem erõmû.
Egyébként nekem 6 hónap volt a jogsiszerzés, úgy hogy minden elsõre ment 😄 Haveromnak ugyanitt, ugyanakkor kezdtük, egy hónappal kevesebb.
Hajrá Magyarország!
ez kb. az új skoda suberB-vel tom összehasonlítani,az is prémium autó,de annyiért már németet veszek 😊
-
mellesleg van egy geci gazdag ismerõsöm,és mondta neki apuci,hogy "naah fiam,akkor válasz egy autót 5millás határig"..több se kellett a baromnak..5-ös golf...mondom "anyád"..és nem az irígység beszélt belõlem,hanem az,hogy,ha lenne 5 millám,nem golfot vennék 😄
(sorry,nem akartam a golf-osokat megbántani,nekem is tetszik,de ennyit nem adnék értük)
BMW Über Alles!
Sajna csak kölcsönautó, unokatestvéremék hosszabb idõre mentek külföldre és amíg nincsenek itt addig használhatom majd. Mivel jogsim még nincs meg, eddig sokat nem vezettem, de tetszik, még majd kb egy hónapig élvezhetem. Elég jól megy az 1.9-es TDi... <#hehe>#hehe>
][ ВАЗ ][
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Azt is mondták hogy nem lesz gááááz nem is volt 😄
][ ВАЗ ][
http://goo.gl/gd6Zi5
és nem,nincs bömösünk,sõt audink se..sõt semmilyen drága autó 😊 😞
BMW Über Alles!
http://goo.gl/gd6Zi5
BMW Über Alles!
][ ВАЗ ][
Azért azt tudni kell, hogy a kötelezõ órák levezetése után sem igazán számítasz tapasztalt sofõrnek, hát még ha le sem vezeted. Aztán még csodálkoznak hogy miért van annyi baleset.
Én szerencsére egy normális iskolánál vagyok, ahol ilyenek nincsenek. Én is szeretném már a jogsimat minél hamarabb, de azért tisztában vagyok vele, hogy a kötelezõt nem árt levezetni, hiába hogy magát az autót már régóta tudod kezelni...
][ ВАЗ ][
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
a mai oktatók,nem vezetettik le a mittom én már ..talán 30 órát...hanem beírják,hogy megvolt..
én pl. olyan gyakran mentem,hogy heti 2 nap maradt ki...
a kresz olyan volt..hogy suliból kiléptem,1 utcát átsétáltam,és 15-18ig bent ültem...és ez tartott 2,5 hétig
amúgy minden hamar lemegy...
BMW Über Alles!
Ha gyors tanfolyam, akkor a KRESZ talán megvan 3 hét alatt vizsgával. Akkor kezded a rutint. Ha heti négy alkalmat mész - ami ugye nem túl életszerû - akkor is két hét vizsgával. Na most általában inkább heti 2-3 alkalomról beszélhetünk, így viszont a min 10 alkalmas forgalom is egy hónap és lehet hogy várnod kell vizsgára is.
Persze ez a nyári idõszak, azon kívül lehet gyorsabb is, de semmiképp nem 1,5 hónap.
Én pl rosszul jártam, mert az oktatóm elég komolyan lesérült, így más helyettesíti, aki viszont ritkábban ér rá, így heti 1-2 alkalom van csak és még 8 van hátra.
][ ВАЗ ][
én is úgy voltam,és még így is várnom kellett 1 hónapot...ugyanis
3hét volt a kresz..és 1 órát tartottak elsõsegélybõl,majd egy hétre tették a két vizsgát és így 1 hónapot várni kellett 😞 😊
BMW Über Alles!
én 3hónap alatt raktam le,de csak azért,mert 1,5hónapot halasztani kellett,mert csak 16 voltak akkor...
de sztem 1-1,5 hónap alatt megvan,ha "profi" vagy 😊
BMW Über Alles!
elsõnek vagyok kiirva😄 fél 8-kor jön értem az oktató reggel... minden ment ma, a mûszaki is. egyedül az elõre/hátrabeállás nem ment most annyira (elsõnek), mert 1 hete nem vettük mondjuk...
Pedig már nagyon kéne ...
Remélem holnap már megjön a jogsim, multhéten szerdán adtam be egy kisvárosban
][ ВАЗ ][
ez a pénzre megy csak,amúgy...sok értelme nincs...segíteni úgyse mernék soha,egybõl mentõt hívnék,oszt csõ
olyan kérdéseket tesznek fel,hogy tanulás nélkül is tudsz válaszolni
BMW Über Alles!
][ ВАЗ ][
Mûszakinál a gumik, a fényjelzõ- és világító berendezések, a kormánymû és a fékek kötelezõk, a maradékból egy kötelezõ.
http://addat.hu/1871d0a4/Rutin-B_feladatoktetelek.rar
][ ВАЗ ][
Az EÜ vizsga az parás?
rutinnál valaki elmondaná a tételeket?
mik a kötelezõk stb?
a biztonsági ellenõrzésnél van 10. tétel, ott cask az elsõ a kötelezõ? (a naponta 1. elindulás elõtti)
van több pl. ablaktörlõ folyadék, kerékcsere, azokból kell húzni a maradék 9bõl?
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4