Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hétfõre meg is lesz mert az okmányirodában meglehet gyorsitani, érdemes, aki bp-n csinálja gyorsitsa meg😉
Szép az élet😊
Én viszont neten autós-motoros sulikat keresve nem 150-200 ezer, hanem 75-100 ezer közötti árakkal találkoztam. Persze biztos vannak drágábbak.
Továbbá érvényes jogsi esetén ebbõl az orvosi alkalmassági + elsõsegyél tanfolyam + elsõsegély vizsga ára lejön.
Egyébként nagymotornak én nem egy 400-600-1000 köbcentis csodát képzelek el magamnak, hanem pl. egy MZ ETZ 250-est. 😊
Hajrá Magyarország!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Egy M kategóriám van, még 14 évesen csináltam meg. Egy Malaguti robogót hajtok már jó pár éve, amit nagyon imádok, de igazából nagyobb motort nem szeretnék, nem vagyok oda értük, az 50ccm-el így is megyek 80-90km/h-t... 😄
][ ВАЗ ][
Igen a 150-200-at azt úgy értettem hogy minden benn foglaltatik. Az órák, kezelési költség, okmányiroda, "bérelt" motor, stb. Minden.
Persze ha esetleg van saját motorod, akkor jóval olcsóbban is meg lehet úszni.
Az árat saját tapasztalatból mondom, igazából nem tudom. Nekem most a B, alap órákkal, sikeres elsõ vizsgákkal lesz összesen kb 180 E. Persze ez viszonylag kis város, és jól felszerelt autósiskola( tehát nem a legolcsóbb ).
][ ВАЗ ][
Van A1, A korlátozással és A korlátozás nélkül. Ha elmúltál 21 éves, akkor lényegtelen a dolog, A korlátozás nélkülit kell csinálni. Ha nem, akkor már egy kicsit bonyolultabb.
A1-et csinálhatsz 16 évesen( max 125ccm/11kW ). A korlátozottat 18-tól( max 25kW és max 0,16kW/kg ). Ha valamelyiket megcsináltad, akkor a megszerzés után 2 évvel megcsinálhatod az A korlátozás nélkülit. Ha nem, akkor 21 évtõl mehet egybõl a korlátozás nélküli.
Kérdésre válaszolva, A korlátozás nélkülinél valószínûleg 400/600ccm-s motoron fogsz tanulni, a másik két kategóriánál pedig egyértelmû.
Én mondjuk ezt elég hülyeségnek tartom, mert attól, hogy 21 éves vagy még nem lesz tapasztalatod, de hát ez a szabály, ez van.
Az meg ugye megint nagy szemétség, hogy minden bõvítésnél újra teljes tanfolyam kell...
][ ВАЗ ][
elvileg uniós törekvések vannak,így hamarosan érezhetõ lesz nálunk is a hatása
BMW Über Alles!
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
http://goo.gl/gd6Zi5
10 éve van B kategóriás jogosítványom és most szereztem meg az A kategóriásat. Motorral mikor vihetek utast?
de elvileg,olvastam olyat,hogy 2010-ig lehet majd letenni ilyen korral
és jövõre elvileg duplája lesz már...persze nem biztos,hogy ez igaz is
BMW Über Alles!
meddig lehet 17 évesen megcsinálni a jogosítványt? vagy má nem fognak korhatárt emelni, csak ijesztgették a népet? 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
][ ВАЗ ][
tök mindegy
VEZETNI csak is "kint" tanulsz meg, az úton. Egyedül.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O
am veletek elõszokott fordulni,hogy vezettek,de közbe egészmáshol vagytok fejben?...
mert én,ha elgondolkozok,úgy eltûnik minden,mintha álmodnék 😊 de érdekes módon...ugyanúgy fékezek,sávot váltok,stb. nem okozok balesetet...
BMW Über Alles!
majd most fogsz igazán rutint szerezni,ha már nem ül melletted az oktató
BMW Über Alles!
És legyen benne sok örömöd, szép és jó autó.
Mondjuk én alapból Fiat-párti vagyok, ezzel nem mondhatni hogy a többséghez tartozom, de még is szeretem az olasz gépeket. Lelkük van. 😄
Hajrá Magyarország!
eszméletlen jó volt, bár még szoknom kell az ismeretlen autót.
Philip00, sajnálom hogy "csak" egy Fiat Coupet kaptál😊)) én talán akkor kapok autót, ha anyámék megnyerik az ötöst, lehet még akkor sem! x(
Hát majd beszartam az örömtõl 😊 elsõ autónak nagyon király😊
egyébként érdekes és egyedi darab😊
turbó?