Jogosítvány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hassan B
Miért a ventódban van 200? A Fiat Coupe sincs 200 ló...
Mellesleg jó utat:

][ ВАЗ ][

Csabesz6
a beteg XDD

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

TheRock18
mióta van meg a jogsid?😊
nekem több,mint 2 éve,és még csak olyan 45000km-ert mentem,de kipróbáltam már havat,esõt,éjjelt-nappalt autópályát stb. és ezek kombinációit
fõleg az jó mikor
5centis jégen van 3centis hó..nincs téligumid(bár úgyis felesleges) és te nem tudsz megállni,és itt tök mindegy,hogy városon belül,vagy kívül vagy
az elmúlt télen 4x majdnem összetörtem az autót,de hálIstennek elég sokat vezettem már,hogy ilyet tudjak korrigálni...
a legtöbb halálos balesetet szenvedõ,amúgy a véletlenekbõl kerül ki 😞

BMW Über Alles!

Pepsi Twist
városba? 150? max éjszaka 😄 és csak olyan szakaszon ahol tudom hogy jó az út 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Norbi1990
Nekem bõven elég lenne 150LE. Most 45 van de ez elég lesz egy darabig 😄
Miért mivn 200LE felett? 2 vagy 3-ba kipörög a kerék és 150el mész városba a kátyús utakon? XD
Autópályán oké.
Pepsi Twist
ui.: 200 lóerõ alatt max csak bohóckodsz

Pepsi Twist
100lóerõ (ugye?) az mire képes? 😄

[HUN]FaTaL
30nál is meg lehet halni

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Az is megy 160at. Városban elég száguldozás kategória még a 80-90 is...

Hassan B
Azért az Astra (F) 1.6 16v már elég komoly teljesítményre képes... <#awink>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Pepsi Twist
ez nem igaz 😊 1 opel astraval nem fognak száguldozni mert nem is lehet

Meg majdnem minden autóra😊
Pepsi Twist
ja és ugyan ez igaz a corradoval

Pepsi Twist
1 állat Vento 😊

galériámba találsz pár képet

am azért koporsó a fiat coupe mert megy mint a mérgezett egér és hát a sok barom elszáll vele meg bemászik a kamion alá...

[HUN]FaTaL
Ventoja van.

Sorry ez Twistnek ment
Egyébként milyen autód van?
Bár nem tudom a Corrado-nak milyen töréstesztje van, de a Fiat Coupe egy rendkívül merev karosszériájú autó. Ahhoz hogy meghaljon benn az ember igazán nagy hülyeséget kell csinálni, de az ilyen szituációban valószínûleg más autó sem védené meg az ember életét.
Pepsi Twist
kresz szerint a stop táblánál meg kell állni és aztán kell kicsorogni és szétnézni.... ez teljesen jó...

fiat coupe? azok koporsó autók 😄 azokba má biztos meghalt valaki mint az összes Corrado-ba 😄

bukásokhoz:
hát én rutinon puktam meg 1x de csak azé me a végefele tenyérrel tekertem a kormányt és elég agresszívan kanyarodtam 😄

[HUN]FaTaL
Semmi köze a forgalomnak a vezetéshez. 3x buktam forgalomból, mind3nál a vizsgadrukk/idegbaj miatt. Senkit nem érdekel ez, nem csináltam balesetet, 40 ezerkm-t vezettem. Sok birka van az utakon, aki elsõre átment mindenbõl, nem jelent semmit. Sok ismerõsöm ment át elsõre és két hónap alatt összetörték az autót.

Inkább azt kéne megértenie a sok birkának, hogy nem játék a közelekedés, attól, hogy kétszázzal mész nem vagány leszel csak idióta.

így van
így van
Nem feltétlenül a 25 év alattiak okozzák a baleseteket
justin
Az idióta vezetési stílus nem korfüggõ.

Kandurex
Pont ezt a részét szûrném, ki, a: "nem értek egyet"

egyszerûen ezek a feltételek, hidd el nekem, nagyságrendekkel kevesebb baleset lenne

..de ez csak szvsz,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ezzel meg abszolút nem értek egyet, ha valaki jól vezet miért ne vezetne korábban? akkor Hamiltonéknak sem lenne jogsija még, pedig rá aztán tényleg nem mondhatod hogy nem vezet jól bár nem ugyanaz nyitott kerekû forma autót vezetni, de akkor is...
onnan tudod hogy anyuci, vagy apuci fiacskája nem alkalmas vezetésre, mellesleg, ezen oktatással biztosan nem tanul meg senki vezetni, max levizsgázni azt majd kint tanul meg forgalomban és sztem tök mind1 hogy pl kreszen hányadiknak ment át, hiszen ha megbukott akkor újra kellett mennie, tehát akkor is elsajátította az ismereteket, csak nem elsõre. Van olyan ismerõsöm aki nem át egybõl és jól vezet semmi balesete nem volt( Bár hozzá tenném balesete mindenkinek lehet hiszen nem kell hogy feltétlenül te legyél a hibás) és van olyan aki mindenbõl elsõre és nem mondhatni hogy jól vezet, tehát ilyen téren ezt nem lehet és nem is szabda kiszûrni
Kandurex
...vagy, esetleg egy jó erõs korhatár emelést,..mondjuk "B" -re 25 év alatt nem is lehetne menni, akár...

Kandurex
Most nem arról van szó, hogy szekálni akarok bárkit, de a közlekedés nem játék semmilyen téren, rengetegen halnak meg az utakon, és sajnos erõsen közrejátszik benne a vezetésre felkészítés, valamint a mentalitás amit bele kellene verni a jelöltekbe.

Valami piszok nehéz vizsga rendszert javasolnék, ami el venné a kedvét anyuci - apuci fiúcskájának, vagy csak az egyszerûen alkalmatlan sofõrök kiszûrésére.

Gratulálok, de ha jól vezetsz azt remélem ugye tudod, hogy nem annak köszönheted hogy kreszbõl elsõre átmentél vagy ilyesmi...
Kandurex
Természetes.

justin
Nem szigorítani kéne, hanem az egész oktatást megreformálni, hogy akik kikerülnek forgalomba azok tényleges tudással tegyék azt. Jelen pillanatban csak kiegészítõ (vezetéstechnikai) tréningek jelentik a megoldást erre.

Értem, akkor remélem nem lesz semmi ilyesmi és életed végéig vezetsz majd😉
Grat😉
TheRock18
tood én olyan vok(sajna),hogy amit nem tudok megcsinálni egybõl azt abbahagyom..nálam ez ilyen (erre születtem/nem születtem dolog)
valszeg,ha buktam volna bármibõl is,ma sem lenne jogsim:S egyszerûen elment volna a kedvem
ha csinálnék egy balesetet,lehet akkor se vezetnék többet

BMW Über Alles!

Csabesz6
Én igen😊
Nem mintha bármit is számítana.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Te mindenbõl eslõre mentél át?
Persze tudom, nem is haragból írtam vissza, csak írtam hogy mivel két éve csinálom annyira leszarom, érted, mivel annyira örülök hogy megvan😊, persze amikor megbuktam kreszbõl akkor tökre kivoltam igy vissza gondolva
Természetesen fontos a kresz ismerete, de nálam eléggé speciális volt az egész vizsga, mivel én válogatott sportoló vagyok alig tartózkodtam itthon, állandó versenyek nem igen volt idõm tanulni, nem véletlen, hogy majdnem kicsúsztam 2 éves határidõbõl. Mellesleg a kreszben is vannak hülyeségek sztem amit a forgalomban senki nem tart be, pl stop, a Kresz szerint meg kell állni a vonalnál. De van nem egy olyan helyh a megállsz a vonalnál akkor még semmit nem látsz az útkeresztezõdésnél, tehát ez forgalminál úgy van hogy megállsz, tovább gurulsz 1 métert, hogy megint megálljál és megvárod míg eltudsz indulni, szted ez okos jó dolog? és ez csak egy példa
Kandurex
Nem tudom, de elég ijesztõ amit írtok,....így buktam, úgy buktam,...én piszok szigorú lennék ilyen esetben

Norbi1990
Engem forgalmiból 2x húztak meg. Rutin és elsõsegélybõl csak 1x, KRESZ-bõl elsõre átmentem.
TheRock18
nem rosszból kérdeztem vazze.. 😊
soha nem néztem le azt aki nem egybõl csinált meg mindent...mert kresz oké..lehet bukni belõle még 3x is
elsõsegélybõl is
de aki rutin és forgalomból 3x bukik...azt sztem felejtõs az utakról
mert,hogy valaki 1x megbukik az lehetséges...kreszre pl. nem tanult,fáradt volt stb.
meg a gyakorlati vizsgán a vizsgabiztos a pénz miatt megbuktatja...de kétlem,hogy valakit 3x meghúznak pénz miatt

BMW Über Alles!

Hassan B
A KRESZ ismerete azért elég fontos, bármilyen menõ gyerek is vagy... azért grat hozzá, majd egy kis szerencsével talán elkerülöd azt a balesethelyzetet ami a helyzet rossz-, vagy fel nem-ismerése okozott.

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Hát ilye nszempontból nem, de õszintén szolva leszarom, csak a kresszen buktam egyszer mert semmit nem tanultam rá, de mind1 mert meg van és jó lesz zuzni a fiat coupe-va😊
Morphin
nekem is elsõre megvolt minden,kivéve a kresz,a rutin,meg a forgalom<#idiota><#idiota><#lama> viszont 1x buktam mindegyikbõl...<#taps><#worship>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

TheRock18
akkor csak nem minden 😊

BMW Über Alles!

[HUN]FaTaL
Nekem volt, kérdezte oktató legyen e. Mondtam hogy legyen, tökmindegy merre megyek. Volt éjszakaim is. Kimentünk Gyálig az M5-ön és lakott terület felé vissza.

ÁÁ Pesten azt leszarják, én nem is vezettem távolságit, csak beirta mintha az egyik orán vezettem volna, pedig akkor is csak kb 5km-erejéig mentem fel az autópályára.
Igen elsõre minden kivéve a kresszt, ott egyszer buktam 11 hibaponttal, de most már nem bánom😊
TheRock18
elsõre minden?

BMW Über Alles!