Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg jó utat:

][ ВАЗ ][
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
nekem több,mint 2 éve,és még csak olyan 45000km-ert mentem,de kipróbáltam már havat,esõt,éjjelt-nappalt autópályát stb. és ezek kombinációit
fõleg az jó mikor
5centis jégen van 3centis hó..nincs téligumid(bár úgyis felesleges) és te nem tudsz megállni,és itt tök mindegy,hogy városon belül,vagy kívül vagy
az elmúlt télen 4x majdnem összetörtem az autót,de hálIstennek elég sokat vezettem már,hogy ilyet tudjak korrigálni...
a legtöbb halálos balesetet szenvedõ,amúgy a véletlenekbõl kerül ki 😞
BMW Über Alles!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Miért mivn 200LE felett? 2 vagy 3-ba kipörög a kerék és 150el mész városba a kátyús utakon? XD
Autópályán oké.
][ ВАЗ ][
galériámba találsz pár képet
am azért koporsó a fiat coupe mert megy mint a mérgezett egér és hát a sok barom elszáll vele meg bemászik a kamion alá...
fiat coupe? azok koporsó autók 😄 azokba má biztos meghalt valaki mint az összes Corrado-ba 😄
bukásokhoz:
hát én rutinon puktam meg 1x de csak azé me a végefele tenyérrel tekertem a kormányt és elég agresszívan kanyarodtam 😄
Inkább azt kéne megértenie a sok birkának, hogy nem játék a közelekedés, attól, hogy kétszázzal mész nem vagány leszel csak idióta.
http://goo.gl/gd6Zi5
egyszerûen ezek a feltételek, hidd el nekem, nagyságrendekkel kevesebb baleset lenne
..de ez csak szvsz,
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Valami piszok nehéz vizsga rendszert javasolnék, ami el venné a kedvét anyuci - apuci fiúcskájának, vagy csak az egyszerûen alkalmatlan sofõrök kiszûrésére.
valszeg,ha buktam volna bármibõl is,ma sem lenne jogsim:S egyszerûen elment volna a kedvem
ha csinálnék egy balesetet,lehet akkor se vezetnék többet
BMW Über Alles!
Nem mintha bármit is számítana.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
soha nem néztem le azt aki nem egybõl csinált meg mindent...mert kresz oké..lehet bukni belõle még 3x is
elsõsegélybõl is
de aki rutin és forgalomból 3x bukik...azt sztem felejtõs az utakról
mert,hogy valaki 1x megbukik az lehetséges...kreszre pl. nem tanult,fáradt volt stb.
meg a gyakorlati vizsgán a vizsgabiztos a pénz miatt megbuktatja...de kétlem,hogy valakit 3x meghúznak pénz miatt
BMW Über Alles!
][ ВАЗ ][
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
http://goo.gl/gd6Zi5