Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Attól még ugyanúgy õk fogják okozni a legtöbb balesetet!
De miért is? Mert nincs rutinjuk,gyakorlottságuk!
Inkább egy pár hétig/hónapig kellene õket gyakorló pályára küldeni,minden nap és akkor talán lenne egy kis "rutin".
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Megoldás lehet még hogy államilag korlátozzák hogy pl 21-22 éves koráig max X lóerõs kocsit vehet/vezethet csak valaki.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
baromság, akkor inkább vesz magának saját verdát 😄
Na ez szerintem nagyon nem jó ötlet, 25 évesen? 18-25 között alapozódik meg a legtöbb emberben az alap rutin a vezetéshez (attól függõen mennyit vezetnek) ekkor még sokkal fogékonyabb mindenki a tanulásra. Bele sem merek gondolni hogy milyen sz@r lenne 25 évesen elõször volán mögé ülni, 0 rutinnal...
Szal ez szerintem nem lenne jó megoldás, tele lenne az út 25+ éves zöldfülûekkel, akik sokkal nehezebben tanulnak.
Sztem az lesz jó megoldás amit pl a Ford már fejleszt: a szülõk be tudják majd állítani hogy ha a gyerek vezeti a kocsit akkor max mennyivel mehet, hány lóerõt használhat ki, stb.
][ ВАЗ ][
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
http://goo.gl/gd6Zi5
][ ВАЗ ][
kivéve,ha geci gazdag vagy,mert akkor tök mind1 😊
inkább menjetek ki a német autópályára,úgy tom ott nincs korlát 😄
BMW Über Alles!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
mivel belém dumálták,hogy "úgyis megbuksz"..így az esélytelenek gondolatával indultam neki...
am megpróbálta,mert elvitt másfelé,de nem jött neki össze 😄
BMW Über Alles!
Sajnos van, hogy úgy indultok el, hogy a vizsgabiztos már tudja, hogy bukni fogsz...
][ ВАЗ ][
és most olyan 135.000km van benne...tehát kb.-ra tuti mentem 45-öt 😊
most,hogy így bele gondolok
a kocsi 2000ft-ból megy 120-150km-ert...akkor is sok péééz volt a beRzin bele 😄
BMW Über Alles!
elsõ bukás: keresztezõdésbe álltunk, a vasúti sín túloldalán jött a kocsi, messze volt még..kimentem elé (miattam 1 picit sem kellett lassítania, simán kifértünk) VB: köszönjük, veszélyes vezetés, próbálkozzon legközelebb
második bukás: (ugyanaz a VB!), ,szituáció halálosan hasonlít az elsõ vizsgán lezajlottra, ugyanaz a keresztezõdés, jött a kocsi a vasúti sín túloldalán, (kicsit közelebb volt mint multkor)...gondoltam magamban, oké...megvárom (mögöttem 1 kocsi állt), multkor ugyis az volt a baja h kimentem elé...hát a lótúrot...VB: ön feltartja a forgalmat!próbálkozzon újra...
harmadikra elvileg megkaptam az egyik legszivatósabb VB-t, 50 percig izzasztott és 3 hibaponttal átmentem...
De elõl kapar, szal' mit ér😄
Csak vicc.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"