7955
Jogosítvány
  • Fehercsoki
    Lehet jogsid,de csak szemüveggel vezethetsz.
  • Roland00726
    Hi!
    nekem lenne egy kérdésem
    Személygépkocsira akarok jogsit letenni és szemüveges vagyok
    azt szeretném kérdezni hogy a szemüvegeseknek is lehet jogsijuk vagy esetleg milyen (rossz) szemig lehet megszerezni?
    nekem olyan 4-es szemüvegem vna remélem még lehet jogsim:)
    előre is thx a választ...Xd
  • matyi0323
    Köszi. Én azt ajánlom ha tehted ( és van valami nagyon-nagyon jó ismerősöd ) akkor hétfőn jelentkezz be a leghamarabbi elsősegélyvizsgára, emrt október 1-től nagyon rohadt nehéz lesz... Ilyen újraélesztős cucc kell majd ( amiből az országban elvileg még 2 van össvissz amivel tudnak oktatni :/ ) és leghamarabbi vizsga ezután nomvember vége, dec. eleje.
    Ja és sok sikert hozzá!:D
  • tommygear
    mennyit kell fizetni az okmányirodába a jogsiért mostanság?
  • ZTM
    Gratulálok!

Én jövőhéten megyek majd az iskolában megérdeklődni néhány dolgot és majd valamikor utánna kezdem...
  • Sickness
    gj matyesz
  • matyi0323
    Na sikerült az elsősegély! :D
    Kicsit paráztam, emrt előttem 2 emberkét meghúztak..
    Aki utánam jött csávóka azt se engedték át :/
    De lényeg, hogy nekem megvan.:D
  • Pepsi Twist
    nincs mit
  • matyi0323
    Kössz:D Akiktől hallottam ők is azt mondták, hogy pofára megy.. vagy átmegy mindenki, mint ahogy fehercsoki írta..:D Remélem nekem is "szerencsém" lesz:D
    Kössz pepsi:D rendes vagy:D:DXD
  • Morphin
    + hogy kapsz vizsgaidőpontot...ha buksz az minimum +2hét szal...megy az idő szépen,ha nem klappol minden.
  • DonSzykla
    Álitolag 1 héten 5x hétfőtől péntekig lesz tanitás és az napi 2 óra vagyis akkor egy 7 10 óra ugy hogy 3 hét + - 1 pár órá-val/napal több atolfüg hogy hogy megy a vezetés és kell-e + órát vennem és hogy hogyan osztbe vagy ér rá az oktato.
    kösz remélem sikerül.
  • Hassan B
    Még sehol sem vagy.

Legjobb esetben is még 30 óra, két vizsgával, ha egyesével haladsz, eltarthat egy darabig.

Amúgy sok sikert hozzá!
  • DonSzykla
    Én aug. 22-én kezdtem a tanfolyamot a "B" kategoriát 7 alkalomal kellet mennem ( szombat és vasárnap ) szep. 13-án voltam utoljára és most 21-én voltam vizsgázni és elsöre sikerült, elmentem az oktatohoz jelentkezni vezetésre ő szolt a vezetés oktatonak és másnap vagy is tegnap 22-én már voltam is rútinpályán igaz hogy csak 1 óra volt de már azt is elkezdtem.
    Márcsak egészségügyi vizsgára kell jelentkeznem és végesztem mindenel.
    Úgy hogy szerintem nem volt hoszu idő mikor elkezdtem nem gondoltam volna hogy ilyen hamar idájik eljutok.
  • Fehercsoki
    Nekünk olyan volt hogy ahogy beléptünk elkérték az iratok és már írták is a kis kártyát hogy meglett le se szarták hogy mit mondtunk meg beszélgettek meg kávéztak közbe miközbe mondtuk.
  • TheRock18
    hááát..ez az elsősegély emlékeim szerint lófasz,de pofára is mehet...általában 10-ből olyan 8-9átmegy..aki tényleg egy mukkot nem tud,vagy nagy baromságot mond,az bukik meg..
    az a rossz,hogy kitalálnak egy történetet és abból kell rájönnöd,hogy mi történhetett...
    pl. látsz egy embert sétálni,aki elesik...mit teszel?
    "valószínű,hogy eltört a karja,így nem mozgatom,és 3 szögletű kendőt alkalmazok"..oszt csá...
  • Pepsi Twist
    Hogy lehetsz ennyire hülye hogy még ennyit se vagy képes bemagolni?
  • matyi0323
    Hali. Vizsgázott valaki mostanában ( Nyíregyházán ) elsősegélyből??
    Tanulom én ezt a sok "marhaságot", de szerintem eléggé nehéz pontosan tudni ezt az x mennyiségű tételt. Esetleg tudna valaki segíteni melyik az "alapvető", amit szinte tuti, hogy kérdeznek?!
    Kössz! ( és nem kell osztani az észt, hogy mekkora hülye vagyok, mit akarok ha ennyit se vagyok képes bemagolni.. -.-!! )
  • TheRock18
    de vezethetsz 17évesen!
    elvileg ott kéne melletted ülnie valakinek akinek már nem kezdő a jogsija..de ilyen úgyse lesz
    annyi,hogy 18 éves korodig nem vezethetsz külföldön,ahogy már előttem a kolléga leírta :D
    meg kezdő jogsival(tehát 2évig) nem vontathatsz
  • Bandi 18
    Ha levizsgázol megkapod, csak elvileg mindig kell hogy üljön melletted mikor mész. Plusz külföldre nem mehetsz vele.
  • skate00
    de ha 17 évesen vizsgázhatom meg minden de a Jogsit csak akkor kaphatom meg ha 18 betöltöm ??
    mert akkor semmi értelme másfél évvel előtte elkezdeni
    Hát én mikor a jogsit csináltam, a kérdéseket 2szer átfutottam, utána még 2szer a hibásakat és simán megcsináltam elsőre.. Szóval az A-s jogsinál is ez lessz sztem.
  • ZTM
    Hát akkor vagy express tanfolyamra fizettél be vagy ügyesek az urak:D
  • ZTM
    Kösz!
    Bocsi a KRESZ miatt!
  • Sickness
    nekünk egy hét alatt lezavarták a kreszt, (épp ma volt az utolsó nap) és október elsején lesz a vizsga D: 29.én meg eü úgy hogy még egy szót sem ejtettünk róla.
  • TheRock18
    az KRESZ gyerekek,jegyezzétek már meg...
    amúgy olyan 2-2,5 a KRESZ...
    és igen,igazad van...nem oktatnak télen robogót
  • ZTM
    Lassan szeretném elkezdeni az M kategóriás jogosítványt,mivel még nincs jogsim a Kresszel kell kezdenem.Azt szeretném kérdezni hogy a kressz oktatás és vizsgázás együtt mennyi időbe telik, főleg azért érdekelne, mert gondolom télen nem nagyon tanítanak motorozni, hogy akkor mennyivel előbb kéne elkezdeni hogy esetleg tavasszal már meglegyem a jogsim?
    Lehet hogy a közeljövőben még indítanak 1 tanfolyamot így tél előtt de nem tudom, ezért is érdekelne!
  • [HUN]FaTaL
    17 évesen már vizsgázhat rutinból, tehát a rutinpályán vezethet előbb. 16,5 évesen lehet elkezdeni a kresz tanfolyamot, 16 és háromnegyed évesen lehet belőle vizsgázni és utána mehet egyből rutinra, majd 17 évesen vizsgára. Az EÜt bármikor megcsinálhatja közben. :)
  • TheRock18
    ma a csávó kemény volt..fizetős parkolóba beállt
    nézem..nézem...előre sétál,hátulra...valamit buzerált..erre kinyitja a hátsó ajtót,oszt látom behajítja a rendszámokat.. mondom..ez biztos "szabályos",de legalább nem büntetik meg..:D úgy mint engem a héten :S
  • ZTM
    16,5 évesen kezdheted, 17 évesen vezethetsz tehát 17 éves korod után jön a gyakorlati oktatás!
    Nemtom mikkorra kapod meg...
  • skate00
    HELP
    Autó (b ) jogosítványt hány évesen lehet elkezdeni???? és mikorra kapom meg ??????
  • Pepsi Twist
    nincs félni? szülőket úgy megbasszák hogy szép lesz nézni :D
  • TheRock18
    jah..és tök mindegy,hogy nem ő a hibás...nincs jogsija...tehát nem tud vezetni...legalábbis hivatalosan...
  • Zsolti9014
    meg szerintem a járművezetéstől való eltiltást is rá lehet húzni, szóval annyival később kezdhetne majd tanfolyamot. nem is beszélve arról, hogy ha balesetet okoz jogsi nélkül... még ha csak anyagi kárt is okoz. nem biztassuk egymást baromságokra.
  • ZTM
    Hát akkor csak jobban megéri A1-es jogsi, és egy 20 feletti lóerővel rendelkező enduro motrot folytásokkla leműszakisztatni nem?:D
  • ZTM
    De a pénzbirságot küldik bammeg:D
  • REPS0L
    18 év alatt nem bűntethetnek meg, nincs mitől félni igazából...
  • ZTM
    Hát köszi!
    Akkor az lesz hogy leteszem M kategóriára, és aztán jó lesz egy Simson is, szeretek bütykölni is, de a haverjaim jogsi nélkül nyomják simoval, mondván nem jogsival megy, de én nem kockáztatok!
    Már most nem kezdem el mert nem hiszem hogy indul tanfolyam, majd tavasszal!És nyáron legalább nem unatkozok:D
  • matyi0323
    Hali. Na a héten elkezdtem a jogsi dolgot:D Jövő péntek már elsősegélyvizsga:D Elvileg október végén már majd vezethetek:D Legalábbis remélem:D
  • REPS0L
    általában ezt csalással oldják meg minden helyen, az összes 125ös 2/4 ütemet leműszakiztatják vagy ismerőssel, vagy folytásokkal 11kw alatt, aztán kész is. (kiveszik a folytást másik esetben)
  • Hassan B
    A varázsszó az hogy lehet...erre vannak a gyári fojtások.