Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
mikor mondtad,hogy hullaszállító..."nah mondom ez tuti valami új 3-as bömös kombival jár" xD
am van új vento is 😊
bár a vw nem semmi 😊
anno megcsinálták a golfot...és annak volt a lépcsõhátú változata a jetta
ma már van golf kombi,meg jetta kombi..ami ugyanaz 😄
ez a vento is tiszta régi passat,meg 3-as golf keverék 😊
BMW Über Alles!
régen asszitem a lesötétített,fekete kombik a "hullaszállítónk" 😄
legalábbis nekünk a 306sw-t úgy csúfolták 😊
BMW Über Alles!
BMW Über Alles!
nah olyankor nem engedek be senki 😄
BMW Über Alles!
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
][ ВАЗ ][
én nem ezt tapasztaltam,hanem pont az ellenkezõjét
ott kirakod az index-et és beengednek...
BMW Über Alles!
szóval hírtelen és kiszámíthatatlanul kell sávot váltani 😄
én nem a vezetéstõl félek...hanem az eltévedéstõl
bár van gps-em,néha az is hülye 😄
pesten eltévedni...elég gázos...tiszta üzemanyag pocséklás:S
volt,hogy a m3 bevezõtnél egy felüljárót elnéztem...2 órás "kirándulás" volt,mire apám eljött és megkeresett,valahol kint zuglóba...közbe meg a 13-ba tartottam volna xD
BMW Über Alles!
.: mobilize.hu :.
Akkor viszont nincs megoldás. A probléma forrása hogy nincs rutinjuk. Rutin viszont csak úgy szereznek, ha több évet vezetnek forgalomban. Ördögi kör 😊
Annak sincs semmi értelme, hogy pályán többet gyakoroljanak. Csakis forgalomban tudnak tapasztalatot szerezni. Sõt, még az se mindegy hogy melyik városban csinálják meg a jogsit + hol gyakorolnak. Vidéki ismerõsöm azt csinálja ha pestre jön, hogy lerakja a kocsit a külvárosban és BKV-zik, mert õ fél bejönni a városba 😊)) Én meg csak nevetek rajta.
múltkor mit láttam?..CSODÁT xD
egy kormos tanuló autóban ült xD
BMW Über Alles!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ha meg nincs akkor úgy jártak 😄
De a gyalogosoknak a zebrán szabadna csak átmenni az úton az szabályos.
][ ВАЗ ][
teljesen egyet értek, én 1 hiba ponttal mentem át mert 1 olyan kérdés volt hogy biciklisnek hogy kell átmenni a keresztezõdésen (vagy valami hasonló régen volt nem emlékszek)
a.: kezét kiteszi, szétnéz és áthajt
b.: kezét kiteszi, szétnéz, megáll majd elindul
c.: leszáll a biciklirõl és áttolja a zebrán
c volt a jó vagy valami hasonló faszság, de ez engem hol érdekel mikor én autóval megyek? o.O
Egyébként az egész KRESZ végtelenül egyszerû és logikus, egyszer átolvassa az ember és megérti. Egyszerre csináltam az A és B vizsgát, a B hibátlan lett, az A-ban 2 hibám (teljesen jelentéktelen) lett.
Nõk egyébként gyengébben teljesítenek ezen a vizsgán.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Elõtte próbáld meg kialudni magad rendesen (tehát lehetõség szerint hajnali 1-2-kor már ne az SG-n legyél 😉 )
Ha már egyszer 72 pontra tudod, akkor bízz magadban.
Reggelit ne hagyd ki, esetleg csoki, szõlõcukor.
És valahogy gyõzd meg magad róla, hogy menni fog. A vizsga elõtt beszélgess valakivel, tereld el a figyelmed róla, aztán amikor beülsz, semmi mást nem kell tenned, mint a kérdéseket figyelmesen elolvasni, átgondolni, idõd az elég kell hogy legyen rá. És ha már biztos vagy magadban, akkor jelölj. Ha esetleg egy kérdésre nem tudod a választ, vagy bizonytalan vagy, akkor se pánikolj, ahogy jön a követkeõ kérdés, onnantól csak arra koncentrálj, ne azon emészd magad, hogy valamit lehet hogy elrontottál.
Sok sikert! Menni fog az.
Hajrá Magyarország!
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Nem tudom ezt hányszor hozzátok még fel...
][ ВАЗ ][
nincs olyan megoldás ami mindenkinek jó.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
kár. jobb lenne ha mindenki mellett kéne valakinek ülnie.
Ha a rendõr két vállával párhuzamosan mész tovább (oldalt áll, "csak egy lábát látod), akkor az olyan, mintha telezöld lámpa lenne (bármerre mehetsz a keresztezõdésben). Ha felemeli a karját, akkor az olyan, mintha sárga jelzés lenne. Ha 90 fokban kinyújtja a karját akkor a csak a leengedett kar felöl érkezõk fordulhatnak balra és a kézjelzéstõl függõen a rendõr elõtt vagy mögött kell elhaladni.
LE korlátozás azért sem jó ötlet, mert kis teljesítményû autóval is simán meg lehet halni. Sõt, ha egy elõzést nézünk, akkor még könnyebben is.
és nem a friss jogsisok okozzák a balesetek többségét hanem az olyanok akiknek van 1-2 éve jogosítványa (ez nem nevezhetõ frissnek) és õk már úgy érzik hogy mindent tudnak és ezért kicsit lájtosabban vezetnek