Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak ittasvezetésért,meg halált okozó közuti balesetért...nem?
BMW Über Alles!
http://goo.gl/gd6Zi5
amúgy nem veszik el a jogsidat...ha 30-as táblánál 200-zal hajtasz akkor sem
(bár elvennék) végre véget érne ez az "apunak van pénze,és kifizeti" meg "én nagy kopasz,kigyúrt geci fekete vok és megtehetem"
ezek már annyira unalmasak
BMW Über Alles!
De az is lehet hogy nem is mértek be meg semmi, nem is mérõs kocsi volt😄
Meg mi van ha tábla se volt, 92-vel mehettem mikor megláthatott utánna meg fokozatosan lassultam ugye. na de majd kiderül mi lesz😄 max 60 ezer lesz
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
valaki elmondaná hogy forgalomban milyen feladatok vannak? meg hogykell azokat megcsinálni (pl. keverem az egyívben megfordulást a másikkal, mert volt olyan hogy lekelett állni a keresztezõdésben és ugy fordulni, de van olyan is hogy párhuzamos közelekedésre alkalmas úton bemenni a belsõ sáv felezõvonalához és ugy fordulni, nemde?)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Rover halála.
se rover.com nincs :S
elég valószínû,hog csõdbe ment,vagy megszûnt a gyártás
BMW Über Alles!
az új német autók viszont nagyon tetszenek 😊
1-2 gyárat sajnálok,hogy elbasszák az IMÁZSUKAT..:S
pl. porsche már nem csak sportkocsikat gyárt
peugeot csinált egy ronda terepjárót..ahogy a többi francia is :S
jah valami régóta izgatja a fantáziámat xD...a rover-ral mi lett??tönkre ment? vagy csak én nem látok új mondellek? infót pls!
BMW Über Alles!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
2.Ez már szuperautó kategória,a szuperautókat optikai tuningal csak csúfítani lehet.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Amúgy nekem úgy a 2003-2004 után autók kezdtek el nagyon nemtetszeni... majd a jövõben lehet, hogy ezek lesznek "a szép régi autók", de az már nem az én generációm lesz... 😄
Elõtte sok tuningmentesen is gyönyörû modell született, kontinenstõl és márkától függetlenül. ( még a vento is tetszik, de itt nem fogom bevallani valaki miatt... )<#idiota>#idiota>
][ ВАЗ ][
Csak egy példa.Öreg?Igen.Tuningolt?Nem.Szép?IGEN!
A Bora az csak hátulról szép.
Már ha ez nekem jött.
De azt mondani a Borára hogy szép, ahhoz elfogultnak kell lenni.Olyan semmilyen SZERINTEM, snassz az egész.Engem nem hoz lázba.Kinek mi jön be, kész.
Persze ez szubjektív.
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
][ ВАЗ ][
új Touareg ronda.meg se ismertem múlt héten...Ventorol ad vki linket? VW oldalán nem találtam képet róla<#wave>#wave>
Új Jetta, új Vento, 6.gen Golf egyre megy.
...nem is akarok, mind ronda.
][ ВАЗ ][