7955
Jogosítvány
-
#7075 Igen. -
#7074 am úgy van elméleti vizsgánál(valóságban) is, mint ahogy a webkresz vizsgaszimulációja írta, hogy 55 kérdés 75pontot ér ebből 65 pontot kell elérni? -
DonSzykla #7073 Én inen szedtem le http://soldier-site.ath.cx/ 2009 kiadás... nekem bevált. -
#7072 igen. most találtam meg köszi, de vmiért nem akarja tölteni :(
#7069 egyébként webkresz.hu-n gyakoroltam eddig. -
Dean Winchester #7071 ráér :D 5 perc az egész :D -
#7070 [REQ] Kresz Egyéni Gyakorló Program (A,B,C,D,E,T,M)
legújabb. -
#7069 de mivan akkor ha régi?nehogy azt hidd h a kresz kérdések azok naponta változnak, énis régit használtam és mégis átmentem elsőre, meg amig nincs más gondolnám h jo gyakorlásnak szal leszedném a helyedben, de sztem annál ujabb nincs mert felrakták volna, de hidd el nemis kell elég ha azt kipörgeted -
#7068 #7066 nincs majomparádém. ncore- on néztem, de ott 2008. ápr. -i van, de gondolom azóta frissítették, mert az már nem most volt. :)
am köszi #7065-6-7 ;) -
#7067 Tévedés, a KRESZ Vizsgához is kell. Ettől függetlenül a tanfolyam ideje alatt is ráér megcsinálni. -
#7066 szerintem ugyis elmondják majd amikor mész jelentkezni, emberek egy kis önállóságot kérlek...a kreszprogramot meg pl majomparádérol szettem én le de nekünk az oktato kiirta bárkinek -
#7065 Ráérsz,az alkalmassági elvileg csak akkor kell ha már elkezdesz vezetni. -
#7064 Hétfőn megyek jelentkezni tanfolyamra. Előtte menjek dokihoz eg. alkalmasságiért vagy jelentkezzek a tanfolyamra és, majd utána menjek dokihoz, úgyis megmondják mit tegyek. Szerintetek melyik legyen?
#7049 piros szöveg?
és végül "Kresz Egyéni Gyakorlóprogramnak melyik a legújabb verziója? és tudnátok adni letöltő linket hozzá? "
és persze végül köszönöm a segítségeteket -
Dean Winchester #7063 kíbírod :DDDDDDD mivel mást nem tehetsz xD amúgy ha 17 évet bírtál várni a jogsira majd elkezded és 3 hónapot is akkor aztán az 1 hét mit számít?:D -
#7062 épp ezaz.. hogy nem birom ki :D
autós mp3 cd lejátszó kb. mennyibe kerül? csakmer most kazis van és nagyon zavaró hogy mp3 lejátszó meg az átjátszó vagymi van csak, ha igényesebbet akarokhallgatni, mint ami rádión megy. -
#7061 A végbéltükrözést nehogy kifelejsd:D -
#7060 nem.kibírod, ne fossál:D -
2Bálint #7059 nem
ideiglenes jogsid csak akkor lehet, ha már van jogsid, érvényes is, de elhagytad, ellopták stb... -
#7058 te a vizeletmintát is kijátszod? -
#7057 egy fontos kérdésem van
vanugye ezaz ideiglenes jogosítvány nevezetű valami. ha megjött a papírom amivel mehetek az okmányirodába, ugye másfél hét amig megcsinájják kb. a jogsit. addig nem lehet ideigleneset igényelni? -
Dean Winchester #7056 LOL :DDDD -
#7055 semmi olyat amit ne lehetne kijátszani :D -
gotchaaa #7054 Hogy látsz-e, és nem vagy-e véletlenül színtévesztő..meg pár dolgot még. -
#7053 egészségügyi alkalmasságnál mit is vizsgálnak meg? -
#7052 nekem 6300 volt, ugy tudom mindenhol annyi -
#7051 Az egészségügyi alkalmasságot a háziorvosod nézi meg,fizetni is kell neki érte valamennyit(asszem olyan 4-5e ft volt) -
#7050 -
Kresz Egyéni Gyakorlóprogramnak melyik a legújabb verziója? és tudnátok adni letöltő linket hozzá? -
#7048 Ilyen kéne B-re is:D! -
#7047 Kresz Egyéni Gyakorlóprogram a neve,de feltétlen a legfrissebbet szerezd meg.Ezzel a programmal megy a vizsga is. -
#7046 nem tudnátok mondani egy friss kresz programot amivel érdeme gyakorolni kresz vizsgára? -
Dean Winchester #7045 kb friss igen ,de nem magamról beszéltem :D
mert nekem még kell gyakorolnom nem is keveset ,pedig több mint 3000 km már megvan :D
-
#7044 mindenki gondolja meg 100x, mielőtt belevágna a C-be, hogy biztos szeretné-e. :D hát nem tündéri? jó, nem olyan vészes, de a műszaki része az eléggé masszív. eddig a motor, meg a légfék, ami durván agyzsibbasztó volt. :)) -
#7043 rohadtul nem szolt semmi májerkedésről az egész kicsit el vagy tájolva...és nem állitottam be ugy h nem az én hibám, elkéne olvasni azokat a postokat amikor irtam h tudom h az én hibámbol volt a baleset
kurvára idegesitő ám amikor van egy ilyen bajom, probálom megoldani és akk jönnek az okos emberek kurvára nincsenek képben de ők mindenkinél jobban tudják mi történt ott -
#7042 "és elhihetitek van aki meg 30 óra után is tud!
ezt nevezik úgy,hogy érzéke van hozzá :))"
Szóval friss jogsis vagy:D -
#7041 -
#7040 Aki egy bukkanós kanyarba odacsapja az autót, mer májerkedni akart hogy milyen jól vezet, az szerintem húzza meg magát. Természetesen nem akarlak bántani, de te annyira úgy állítod be, hogy ez nem a te hibád, stb... de bizony AZ. Ezt fel kell fogni... -
#7039 "Kedves Mátyás! Ön Sikeres Forgalmi Vizsgát tett!"
Ezt ma valahogy nagyonjól esett meghallgatni. Rendes fazon volt a vizsgabiztos, volt egykét hülye hibám. Kicsit feszült voltam, de van ez így. 7:26os kezdés kicsit érdekes, de semmi probléma nem lett végülis.
Jó volt az oktatóm! :) -
#7038 Van olyan, de 30 óra után SENKI nem tud vezetni, mivel rutintalan. Magát az autót jól kezeli, evvel nem vitatkozom, de a forgalom ritmusát képtelen még rendesen felvenni. -
Dean Winchester #7037 igen :D
én is találkoztam ilyennel :D megyek megyek előttem az autós és mit csinál? csak ugy bekanyarodik balra :O irány jelző nélkül :S
vagy megyek az egyenes szakaszon és látom jobbról akar kanyarodni (mackósajt táblája van) pf és igen vannak akik sok évnyi vezetés után sem tudnak vezetni :)
és elhihetitek van aki meg 30 óra után is tud!
ezt nevezik úgy,hogy érzéke van hozzá :))
van akinek soha a büdös életbe se lesz érzéke a vezetéshez -
#7036 ne is mond nap mint nap találkozok olyanokkal akik tökéletesen hülyén vezetnek...simán kivág jobbra balra nem néz körbe, érted 5méterrel előrébb vok megse birok álni...