Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
don't give a fuck
Amugy tökmindegy szerintem.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Én a cliora gondoltam.. ( mert olyan szép hangja van a dci-nek 😄 , de tudom, hogy sokan csápolják a váltóját.. aztán a vizsgán meg csak az a lényeg, hogy legalább ilyen dolgokkal " ne kelljen küzdeni "!
Köszi! 😊
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Az elsõsegély dobozos dolog viszont jó.
][ ВАЗ ][
de,ha impotens vagy,vagy meleg,akkor természetesen nem lehet...tiltja a törvény xD
BMW Über Alles!
][ ВАЗ ][
egyébként még avval nem vagyok tidzttábna ha személygépkocsira akarok jogsit akkor csak B kategóriájú kreszt kell tudnom v nem?😊
nekem lenne egy kérdésem
Személygépkocsira akarok jogsit letenni és szemüveges vagyok
azt szeretném kérdezni hogy a szemüvegeseknek is lehet jogsijuk vagy esetleg milyen (rossz) szemig lehet megszerezni?
nekem olyan 4-es szemüvegem vna remélem még lehet jogsim😊
elõre is thx a választ...Xd
Ja és sok sikert hozzá!😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Én jövõhéten megyek majd az iskolában megérdeklõdni néhány dolgot és majd valamikor utánna kezdem...
Kicsit paráztam, emrt elõttem 2 emberkét meghúztak..
Aki utánam jött csávóka azt se engedték át :/
De lényeg, hogy nekem megvan.😄
Kössz pepsi😄 rendes vagy😄😄XD
kösz remélem sikerül.<#hawaii>#hawaii>
[url]http://g.bfbcs.com/28826/pc_Szykla%5BHUN%5D.png[/url]
Legjobb esetben is még 30 óra, két vizsgával, ha egyesével haladsz, eltarthat egy darabig.
Amúgy sok sikert hozzá! <#eljen>#eljen>
][ ВАЗ ][
Márcsak egészségügyi vizsgára kell jelentkeznem és végesztem mindenel.
Úgy hogy szerintem nem volt hoszu idõ mikor elkezdtem nem gondoltam volna hogy ilyen hamar idájik eljutok.
[url]http://g.bfbcs.com/28826/pc_Szykla%5BHUN%5D.png[/url]
az a rossz,hogy kitalálnak egy történetet és abból kell rájönnöd,hogy mi történhetett...
pl. látsz egy embert sétálni,aki elesik...mit teszel?
"valószínû,hogy eltört a karja,így nem mozgatom,és 3 szögletû kendõt alkalmazok"..oszt csá...
BMW Über Alles!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Tanulom én ezt a sok "marhaságot", de szerintem eléggé nehéz pontosan tudni ezt az x mennyiségû tételt. Esetleg tudna valaki segíteni melyik az "alapvetõ", amit szinte tuti, hogy kérdeznek?!
Kössz! ( és nem kell osztani az észt, hogy mekkora hülye vagyok, mit akarok ha ennyit se vagyok képes bemagolni.. -.-!! )
elvileg ott kéne melletted ülnie valakinek akinek már nem kezdõ a jogsija..de ilyen úgyse lesz
annyi,hogy 18 éves korodig nem vezethetsz külföldön,ahogy már elõttem a kolléga leírta 😄
meg kezdõ jogsival(tehát 2évig) nem vontathatsz
BMW Über Alles!
mert akkor semmi értelme másfél évvel elõtte elkezdeni <#szomoru1>#szomoru1><#confused>#confused><#confused>#confused><#vigyor4>#vigyor4>
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
amúgy olyan 2-2,5 a KRESZ...
és igen,igazad van...nem oktatnak télen robogót
BMW Über Alles!
Lehet hogy a közeljövõben még indítanak 1 tanfolyamot így tél elõtt de nem tudom, ezért is érdekelne!
http://goo.gl/gd6Zi5
nézem..nézem...elõre sétál,hátulra...valamit buzerált..erre kinyitja a hátsó ajtót,oszt látom behajítja a rendszámokat.. mondom..ez biztos "szabályos",de legalább nem büntetik meg..😄 úgy mint engem a héten :S
BMW Über Alles!
Nemtom mikkorra kapod meg...