Jogosítvány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Morphin
háát...vannak emberek akik még a dízelt is simán lefullasztják^^

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Morphin
Szerintem semmiképp sem a legkisebb kocsin tanulj...szvsz ha egy nagyobb autón tanulsz meg forgolódni,akkor késõbb nem leszel gondban.A kicsi kocsikat csak könnyebb lesz kezelni,viszont a nagyokkal sem lesz probléma.Sokan azért választanak kis autót jogsizásnál,mert azt könnyebb vezetni.Sztem nem. Én Octavian tanultam,úgy forgolódtam vele mintha Smart lenne...semmi para nem volt vele.

REPS0L
hidd el, kicsit jártasabb vagyok a dologba mint itt szerintem bárkimás.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Pepsi Twist
dízel... ez a lényeg 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

shad0w
én astran tanultam, nyugodt szívvel ajánlom, könnyû vezetni. de tényleg kb tökmindegy.

don't give a fuck

Csabesz6
Yaris, mert TOYOTA😄
Amugy tökmindegy szerintem.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

matyi0323
Hali.. Nem sokára kezdem a rutint aztán azt kérdezném, hogy szerintetek milyen kocsit válasszak? Van : clio, yaris, meriva, astra, cordoba..
Én a cliora gondoltam.. ( mert olyan szép hangja van a dci-nek 😄 , de tudom, hogy sokan csápolják a váltóját.. aztán a vizsgán meg csak az a lényeg, hogy legalább ilyen dolgokkal " ne kelljen küzdeni "!
Köszi! 😊

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Hassan B
Hát ennek aztán nem sok értelme van... persze jó, hogy nem kérik számon az izzókészletet, de normális ember úgyis ugyan úgy viszi magával, nem árt.

Az elsõsegély dobozos dolog viszont jó.

][ ВАЗ ][

Higany
TheRock18
FAIL
de,ha impotens vagy,vagy meleg,akkor természetesen nem lehet...tiltja a törvény xD

BMW Über Alles!

Bandi 18
Dehogynem

REPS0L
nem basszák meg.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Hassan B
Örülj, hogy csak annyi és nem emelték. Már mióta az eszemet tudom annyiba kerül.

][ ВАЗ ][

tommygear
köszi
tigeroo
4ezer volt nekem augusztus végén :/

kurva annyukat azt
gyorsan írtam csak azért írtam helytelenül egyébként köszi mostmár mindent tudok😊
Fehercsoki
Igen.

Sickness
Ajánlom elõször a magyar nyelv megtanulását. 😄

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

köszi megnyugodtam
egyébként még avval nem vagyok tidzttábna ha személygépkocsira akarok jogsit akkor csak B kategóriájú kreszt kell tudnom v nem?😊
tommygear
?
Fehercsoki
Lehet jogsid,de csak szemüveggel vezethetsz.

Hi!
nekem lenne egy kérdésem
Személygépkocsira akarok jogsit letenni és szemüveges vagyok
azt szeretném kérdezni hogy a szemüvegeseknek is lehet jogsijuk vagy esetleg milyen (rossz) szemig lehet megszerezni?
nekem olyan 4-es szemüvegem vna remélem még lehet jogsim😊
elõre is thx a választ...Xd
matyi0323
Köszi. Én azt ajánlom ha tehted ( és van valami nagyon-nagyon jó ismerõsöd ) akkor hétfõn jelentkezz be a leghamarabbi elsõsegélyvizsgára, emrt október 1-tõl nagyon rohadt nehéz lesz... Ilyen újraélesztõs cucc kell majd ( amibõl az országban elvileg még 2 van össvissz amivel tudnak oktatni :/ ) és leghamarabbi vizsga ezután nomvember vége, dec. eleje.
Ja és sok sikert hozzá!😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

tommygear
mennyit kell fizetni az okmányirodába a jogsiért mostanság?
ZTM
Gratulálok!

Én jövõhéten megyek majd az iskolában megérdeklõdni néhány dolgot és majd valamikor utánna kezdem...

Sickness
gj matyesz

matyi0323
Na sikerült az elsõsegély! 😄
Kicsit paráztam, emrt elõttem 2 emberkét meghúztak..
Aki utánam jött csávóka azt se engedték át :/
De lényeg, hogy nekem megvan.😄

Pepsi Twist
nincs mit

matyi0323
Kössz😄 Akiktõl hallottam õk is azt mondták, hogy pofára megy.. vagy átmegy mindenki, mint ahogy fehercsoki írta..😄 Remélem nekem is "szerencsém" lesz😄
Kössz pepsi😄 rendes vagy😄😄XD

Morphin
+ hogy kapsz vizsgaidõpontot...ha buksz az minimum +2hét szal...megy az idõ szépen,ha nem klappol minden.

Álitolag 1 héten 5x hétfõtõl péntekig lesz tanitás és az napi 2 óra vagyis akkor egy 7 10 óra ugy hogy 3 hét + - 1 pár órá-val/napal több atolfüg hogy hogy megy a vezetés és kell-e + órát vennem és hogy hogyan osztbe vagy ér rá az oktato.<#vigyor>
kösz remélem sikerül.<#hawaii>

[url]http://g.bfbcs.com/28826/pc_Szykla%5BHUN%5D.png[/url]

Hassan B
Még sehol sem vagy. <#gonosz1><#buck>

Legjobb esetben is még 30 óra, két vizsgával, ha egyesével haladsz, eltarthat egy darabig.

Amúgy sok sikert hozzá! <#eljen>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Én aug. 22-én kezdtem a tanfolyamot a "B" kategoriát 7 alkalomal kellet mennem ( szombat és vasárnap ) szep. 13-án voltam utoljára és most 21-én voltam vizsgázni és elsöre sikerült, elmentem az oktatohoz jelentkezni vezetésre õ szolt a vezetés oktatonak és másnap vagy is tegnap 22-én már voltam is rútinpályán igaz hogy csak 1 óra volt de már azt is elkezdtem.
Márcsak egészségügyi vizsgára kell jelentkeznem és végesztem mindenel.
Úgy hogy szerintem nem volt hoszu idõ mikor elkezdtem nem gondoltam volna hogy ilyen hamar idájik eljutok.

[url]http://g.bfbcs.com/28826/pc_Szykla%5BHUN%5D.png[/url]

Fehercsoki
Nekünk olyan volt hogy ahogy beléptünk elkérték az iratok és már írták is a kis kártyát hogy meglett le se szarták hogy mit mondtunk meg beszélgettek meg kávéztak közbe miközbe mondtuk.

TheRock18
hááát..ez az elsõsegély emlékeim szerint lófasz,de pofára is mehet...általában 10-bõl olyan 8-9átmegy..aki tényleg egy mukkot nem tud,vagy nagy baromságot mond,az bukik meg..
az a rossz,hogy kitalálnak egy történetet és abból kell rájönnöd,hogy mi történhetett...
pl. látsz egy embert sétálni,aki elesik...mit teszel?
"valószínû,hogy eltört a karja,így nem mozgatom,és 3 szögletû kendõt alkalmazok"..oszt csá...

BMW Über Alles!

Pepsi Twist
Hogy lehetsz ennyire hülye hogy még ennyit se vagy képes bemagolni?

matyi0323
Hali. Vizsgázott valaki mostanában ( Nyíregyházán ) elsõsegélybõl??
Tanulom én ezt a sok "marhaságot", de szerintem eléggé nehéz pontosan tudni ezt az x mennyiségû tételt. Esetleg tudna valaki segíteni melyik az "alapvetõ", amit szinte tuti, hogy kérdeznek?!
Kössz! ( és nem kell osztani az észt, hogy mekkora hülye vagyok, mit akarok ha ennyit se vagyok képes bemagolni.. -.-!! )

TheRock18
de vezethetsz 17évesen!
elvileg ott kéne melletted ülnie valakinek akinek már nem kezdõ a jogsija..de ilyen úgyse lesz
annyi,hogy 18 éves korodig nem vezethetsz külföldön,ahogy már elõttem a kolléga leírta 😄
meg kezdõ jogsival(tehát 2évig) nem vontathatsz

BMW Über Alles!

Bandi 18
Ha levizsgázol megkapod, csak elvileg mindig kell hogy üljön melletted mikor mész. Plusz külföldre nem mehetsz vele.

skate00
de ha 17 évesen vizsgázhatom meg minden de a Jogsit csak akkor kaphatom meg ha 18 betöltöm ??
mert akkor semmi értelme másfél évvel elõtte elkezdeni <#szomoru1><#confused><#confused><#vigyor4>

Törölt felhasználó
Hát én mikor a jogsit csináltam, a kérdéseket 2szer átfutottam, utána még 2szer a hibásakat és simán megcsináltam elsõre.. Szóval az A-s jogsinál is ez lessz sztem.
ZTM
Hát akkor vagy express tanfolyamra fizettél be vagy ügyesek az urak😄

ZTM
Kösz!
Bocsi a KRESZ miatt!

Sickness
nekünk egy hét alatt lezavarták a kreszt, (épp ma volt az utolsó nap) és október elsején lesz a vizsga D: 29.én meg eü úgy hogy még egy szót sem ejtettünk róla. <#idiota>

TheRock18
az KRESZ gyerekek,jegyezzétek már meg...
amúgy olyan 2-2,5 a KRESZ...
és igen,igazad van...nem oktatnak télen robogót

BMW Über Alles!

ZTM
Lassan szeretném elkezdeni az M kategóriás jogosítványt,mivel még nincs jogsim a Kresszel kell kezdenem.Azt szeretném kérdezni hogy a kressz oktatás és vizsgázás együtt mennyi idõbe telik, fõleg azért érdekelne, mert gondolom télen nem nagyon tanítanak motorozni, hogy akkor mennyivel elõbb kéne elkezdeni hogy esetleg tavasszal már meglegyem a jogsim?
Lehet hogy a közeljövõben még indítanak 1 tanfolyamot így tél elõtt de nem tudom, ezért is érdekelne!

[HUN]FaTaL
17 évesen már vizsgázhat rutinból, tehát a rutinpályán vezethet elõbb. 16,5 évesen lehet elkezdeni a kresz tanfolyamot, 16 és háromnegyed évesen lehet belõle vizsgázni és utána mehet egybõl rutinra, majd 17 évesen vizsgára. Az EÜt bármikor megcsinálhatja közben. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

TheRock18
ma a csávó kemény volt..fizetõs parkolóba beállt
nézem..nézem...elõre sétál,hátulra...valamit buzerált..erre kinyitja a hátsó ajtót,oszt látom behajítja a rendszámokat.. mondom..ez biztos "szabályos",de legalább nem büntetik meg..😄 úgy mint engem a héten :S

BMW Über Alles!

ZTM
16,5 évesen kezdheted, 17 évesen vezethetsz tehát 17 éves korod után jön a gyakorlati oktatás!
Nemtom mikkorra kapod meg...

skate00
HELP
Autó (b ) jogosítványt hány évesen lehet elkezdeni???? és mikorra kapom meg ??????