Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persze vannak köcsög buktatások de én sztem ritka ez, egyre kevésbé hallok rola konkrét sztorikat mindenki csak jön h megbukott és mondja mér és tök jogosan...ilyenek h buszmegálloban fordul meg, meg nem indexel sávváltásnál, meg nem néz hátra sávváltásnál stb stbstb
\"If in doubt, flat out!\"
swordfish: van valamennyi idõ ami után elévülnek az ilyen szabálysértések nem? vmi 3 hónap rémlik <#nemtudom>#nemtudom>
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
haverom apját elkapták kökinél a felüljáron, 2 héten belül küldtek egy papírt hogy eljárás van, meg büntetés, de csekket még nem kapott....ellenben szomszédot elkapták év elején, neki egybõl csekk jött 2 hónap után...
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
30 rugó mínusz? <#rinya>#rinya>
...pedig tényleg nem vagyok egy gyorshajtó típus :/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ha B kategóriát és A1 et is leraknám egyszere
és akkor csak 1 kresz tanfolyamot kell kifizetni ?
Azt mondják, hogy kezdõ jogsisok kb 1 évig nemigen okoznak balesetet, persze ez nem biztosíték, csak statisztika.
][ ВАЗ ][
elõszörismég az elején volt hogy 18 alatt nem büntetnek, hát pénzre nem is, énsekapok elvileg büntetést se szüleim, de a jogsinélkül simozokat ha elkapják akkor a jogsira eltiltást kaphatnak ha jol tudom
másik, hogy télen vezetni télleg durva,nekem elsõ rutinom a városban volt tükörjégen, hát eléggé néztem h elõször megyek a városban és akk már egybõl jég meg minden, eszméletlen ovatosan mentem,amikor csuszott akk nemisnagyon tudtam h mit csináljak, azota nem volt tél,mire jön meg elvileg nem lesz jogsim ugye...ugy autozok ahogy más motorozik...vége a szezonnak nemsokára😄
amugy ezt megint faszságnak tartom, hogy balesetet okoztam akkor elvileg én potenciálisan veszélyes vagyok a forgalomra nem? akkor mérnem vették el helyszinena jogsit? most lesz 3 honapja, a fele lement volna az eltiltásnak...eszméletlenül idegesit elhihetitek
1x már volt olyan is hogy megyek nyugottan, a csajszi meg a smartal(zebrán az út közepénél tartok) csak úgy suhant el elõttem:/Azért ezt már ne, de ha kamion jön azért megvárom a reakcióját, kiállok a járda szélére és figyelem hogy lassít-e ha lassít átmegyek kicsit erõteljesebb tempóba de ha nem akkor nem próbálkozok😄
][ ВАЗ ][
Majd már jöhetnek a biciklisek akár az úttest közepén is... Öröm lesz nézni a kamionok elején a hûtõrácsot.. milyen szép színes lesz... 😄😄
DE MEGÉRDEMLIK MAJD!! Erre csak ezt tudom mondani, mert azért már az túlzás amit némelyikük csinál!!
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
http://goo.gl/gd6Zi5
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
BMW Über Alles!
mindig figyelek az autóstársaimra...ha esetleg õ áll egy kanyarodóban én meg az egyenesen haladóban akkor beengedem magam elé...meg a buszt is kiszoktam engedi,ha nem megyek túl gyorsan
a gyalogosoktól viszont frászt kapok...mert megállnak az út szélén..és csak néznek..de az a baj,hogy másfelé..és hiába villogok neki,hogy menjél...ide se figyel..ilyenkor mondom,hogy "anyáád".. 😄
BMW Über Alles!
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Ilyen vezetési dolgokban nagyon nagyra becsülöm az angolokat! Nem tudom jártatok-e már angolban, de ha tehetitek egyszer menjetek ki kocsival.. Eszméletlen a vezetési stílusuk, az a tolerancia, segítõkészség.. (Y) Le a kalappal elõttük!!!
A szõkékrõl annyit, hogy sajnos egyre több van belõlük.. még ha kívülrõl nem is, de belül rengeteg van! Talán még aki hajnál szõke arra ráfogod.. de mikor a 30 éves csávóka rád tol egy 100nm-es parkolóban..😄😄 ahol rajtatok kívül egy hangya sincs..😄
és még nem volt balesetem 😄 1x 1 szõke letépte a lökhárítóm me balfasz volt ennyi 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Lényeg az, hogy tapasztalat nélkül ne akarj májerkodni. Ha már beletettél egy autóba 1 - 200 000 kilométert, utána talán jogosan lehet bátorságod hozzá, de akkor sem kell.
(és akkor majd mindjárt jön Pepsi barátom, hogy õ már 6 évesen is gyorsulgatott, csak nehogy egyszer egy villanyoszlopról hámozzák le...)
][ ВАЗ ][