Jogosítvány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
semmi olyat amit ne lehetne kijátszani 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Hogy látsz-e, és nem vagy-e véletlenül színtévesztõ..meg pár dolgot még.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

gerge93
egészségügyi alkalmasságnál mit is vizsgálnak meg?

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

maffioso
nekem 6300 volt, ugy tudom mindenhol annyi

\"If in doubt, flat out!\"

Fehercsoki
Az egészségügyi alkalmasságot a háziorvosod nézi meg,fizetni is kell neki érte valamennyit(asszem olyan 4-5e ft volt)

lemike
<#worship>

gerge93

Kresz Egyéni Gyakorlóprogramnak melyik a legújabb verziója? és tudnátok adni letöltõ linket hozzá?

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

Csabesz6
Ilyen kéne B-re is😄!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Fehercsoki
Kresz Egyéni Gyakorlóprogram a neve,de feltétlen a legfrissebbet szerezd meg.Ezzel a programmal megy a vizsga is.

lemike
nem tudnátok mondani egy friss kresz programot amivel érdeme gyakorolni kresz vizsgára?

kb friss igen ,de nem magamról beszéltem 😄
mert nekem még kell gyakorolnom nem is keveset ,pedig több mint 3000 km már megvan 😄

DJ Skyline
mindenki gondolja meg 100x, mielõtt belevágna a C-be, hogy biztos szeretné-e. 😄 hát nem tündéri? <#idiota> jó, nem olyan vészes, de a mûszaki része az eléggé masszív. eddig a motor, meg a légfék, ami durván agyzsibbasztó volt. 😊)

maffioso
rohadtul nem szolt semmi májerkedésrõl az egész kicsit el vagy tájolva...és nem állitottam be ugy h nem az én hibám, elkéne olvasni azokat a postokat amikor irtam h tudom h az én hibámbol volt a baleset
kurvára idegesitõ ám amikor van egy ilyen bajom, probálom megoldani és akk jönnek az okos emberek kurvára nincsenek képben de õk mindenkinél jobban tudják mi történt ott

Csabesz6
"és elhihetitek van aki meg 30 óra után is tud!
ezt nevezik úgy,hogy érzéke van hozzá 😊)"

Szóval friss jogsis vagy😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Gabor1990
<#nevetes1><#gonosz1>

Hassan B
Aki egy bukkanós kanyarba odacsapja az autót, mer májerkedni akart hogy milyen jól vezet, az szerintem húzza meg magát. Természetesen nem akarlak bántani, de te annyira úgy állítod be, hogy ez nem a te hibád, stb... de bizony AZ. Ezt fel kell fogni...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

matthias92
"Kedves Mátyás! Ön Sikeres Forgalmi Vizsgát tett!"
Ezt ma valahogy nagyonjól esett meghallgatni. <#ravasz1> Rendes fazon volt a vizsgabiztos, volt egykét hülye hibám. Kicsit feszült voltam, de van ez így. 7:26os kezdés kicsit érdekes, de semmi probléma nem lett végülis.
Jó volt az oktatóm! 😊

[HUN]FaTaL
Van olyan, de 30 óra után SENKI nem tud vezetni, mivel rutintalan. Magát az autót jól kezeli, evvel nem vitatkozom, de a forgalom ritmusát képtelen még rendesen felvenni.

http://goo.gl/gd6Zi5

igen 😄
én is találkoztam ilyennel 😄 megyek megyek elõttem az autós és mit csinál? csak ugy bekanyarodik balra 😮 irány jelzõ nélkül :S
vagy megyek az egyenes szakaszon és látom jobbról akar kanyarodni (mackósajt táblája van) pf és igen vannak akik sok évnyi vezetés után sem tudnak vezetni 😊
és elhihetitek van aki meg 30 óra után is tud!
ezt nevezik úgy,hogy érzéke van hozzá 😊)
van akinek soha a büdös életbe se lesz érzéke a vezetéshez
maffioso
ne is mond nap mint nap találkozok olyanokkal akik tökéletesen hülyén vezetnek...simán kivág jobbra balra nem néz körbe, érted 5méterrel elõrébb vok megse birok álni...

ladarevolution
Igen, van aki 30 éves jogsival se vezet jól <#hehe>

Sajnos sokan<#rolleyes>

maffioso
nyilván ahhoz mérten mondja hogy mennyit vezettem ne legyetek már ennyire szõrszálhasogatóak...egyébként megvan még a jogsi nemsokára egyéves lesz, párezer kilométert már sikerült mennem vele és még ilyenkor is érezni h mennyire van hova fejlõdni szal a jolvezetés valoban más általánosságban, de tanulohoz képest kell ilyen esetben gondolkozni

[HUN]FaTaL
30 óra után nem vezetsz jól, senki sem. 😊 Majd ha rutinosabb leszel.

maffioso
és mégis mivel védekezzek, ha egyszer tudom h nincs igaza?mondjam azt h jol vezetek és fényezzem magam?de ám egy vizsgabiztos se fogja azt mondani h jol vezetsz fiam, meg nem hiszem el h most mész elõször városban ha balfasz vagy

Darukezelő
Ugye nem a vizsgabiztosok véleményére akarsz alapozni 30 óra vezetés után? 😄

maffioso
nagyon vicces...szerintem is biztos hiányos a gyakorlati tudásom, ha mind2 vizsgabiztos megdicsért, hogy ügyesen vezetek...de én ugy emlékszem h b-vel 8fõ sofõrrel együtt és d-ben meg 8 plusz sofõrtõl deakk forditva

jah igen természetesen, én is erre gondoltam

Hassan B
Nem csak vizsgázni, a tanfolyamon is részt kell venni...

3. kérdés:

újra kell vizsgázni kresz-bõl!

5. kérdés:

kimenni ki tudsz, de ne csodálkozz, ha az elsõ faluban lekapcsolnak, met nincs rendszámod...

[HUN]FaTaL
Igen. Úgy tudom a németeknél van ilyen, nálunk szerencsére nincs ilyen baromság.

Egyébként meg mi a jó francot tudna csinálni a szülõ a másik ülésrõl? Komolyan érdekelne. 17 évesen szerintem már kell(ene) annyi ész egy emberbe, hogy nem úgy megy mint egy félõrült barom. Sajnos nem mindenkibe szorult ennyi ész. 😞

Hassan B
Nem. Úgy tûnik nem csak a gyakorlati tudásod hiányos. <#vigyor1>

maffioso
b-nél nem 8fõ sofõrrel együtt?

lacee09
Ezaz <#taps>
én meg odavoltam, hogy kell mellém vki aki betöltötte a 18. évet és van jogsija. köszi a válaszokat

\"A gumi kopjon, ne a lelked\"

matyi0323
A héten vizsgáztam, tehát pontosan tudom, hogy:
-Ha megvan a jogsid, mindegy hány éves vagy belföldön mehetsz bárhogyan, külföldre csak akkor mehetsz ha TE BETÖLTÖTTED A 18. életéved. ( tehát oda sem kell melléd szülõ vagy felnõtt vagy jogsis vagy bármi..)
- A "B" kategóriás jogsid jó ugye autóra 1+8 személyig, aztán kismotorra 50ccmig, lassú-kerti jármûvekre.
- Ezekhez való pótkocsit (autónál ugye utánfutót ) akkor köthetsz, ha a jogsid már minimum 2 éves.
- Ha balesetet csinálsz 18 év alatt akkor anyud,apud lesz a felelõs.
- Az elõbbiekbõl meg nagy logika kell hozzá😄😄😄, hogy külföldön 18 alatt nem csinálhatsz balesetet..
Remélem tudtam segíteni.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

milk4
Csak külföldön van ez,hogy 18év alatt kell egy 18+-os melléd akinek legalább 2éve van már jogsija.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

lacee09
köszi a válaszokat. am az tuti, hogy nem kell szülõ meg semmi, ha megvan a jogsi egyedül is vezethetek kocsit függetlenül a koromtól? mert engem akkor jól félretájékoztattak.

[HUN]FaTaL
1. 16,5 évesen kezdheted a KRESZ tanfolyamot, 16 és háromnegyed évesen vizsgázhatsz belõle, 17 évesen mehetsz rutinvizsgára, utána rajtad múlik.
2. Nem kell szülõ, meg semmi baromság, belföldön vezethetsz,, ha megvan a jogsi.
3. 18 éves korodig nem mehetsz külföldre.
4. Kismotorral eleve nem mehetsz külföldre, nem rendszámfüggõ, de szerintem nincs út a határig amin egyáltalán mehetsz kismotorral. Nem jogsi kérdése, ha külföldön balesetet csinálsz 18 éves korod alatt, nem vonhatnak felelõsségre, ezért van ez a korlátozás.

lacee09
"18év fölöttinek is kell, hogy legyen jogsia" bocs elírtam

lacee09
#7014 mopedeken; 50ccm stb.. azt hiszem azért értettétek
#7015 ja igen azt kihagytam, hogy kell a 18év fölöttinek is jogsinak lenni. és am ezt állítólag 2009-ben vezették be és aki elõtte tette le arra nem vonatkozik.

ja van közte érdekes ami engem is érdekel 😊
de miért kéne,hogy szülõ legyen meletted? ezt alapból hülyeségnek tartom hiszen ha aki meletted ül és nincs jogsija akkor mit tud tenni mikor veled van?:S haigaz ez a jogszabály akkor baromság!
Amúgy sztem nem kell 18 év feletti személy hiszen haverom is mikor lerakta a jogsit akkor egybõl ment és vezett ! (egyedül)
igaz ez jópár éve volt!

milk4
"kismotrokon" 😄

5. kérdés<#banplz><#banplz><#banplz><#wilting>

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

lacee09
Hali! Kérdeznék párat:
Elõször is az elsõ és legfontosabb kérdés(számomra), hogy ügye a jogosítványt ellehet kezdeni 16évesen 6 hónaposan kezdeni. A kérdés az lenne, hogy ha elkezdem 16,6hónaposan akkor 17 éves koromig eltart mire lerakom vagy rajtam múlik mikor fejezem be gondolok itt arra, hogy 16év 8-9 hónaposan is belehet fejezni?
Egy másik fontos kérdés: Olyat hallottam, hoyg 18 éves koromig kell, hogy mellettem üljön kocsivezetésnél 18év felletti ez pótolható szülõi engedéllyel vagy vmi hasonlóval vagy feltétlenül kell a "bébiszitter"?
Harmadik kérdés: ha leraktam "B" kategóriára jogsit akkor "A1" esnél már nem kell lerakni a kreszt vagy van vmi teszt akkor is?
Negyedik: A jogsi megszerzése után való 1 év betöltöttével lehet külföldre menni vagy 18+ 1 év után lehet külföldre menni?
Ötödik: Ügye kismotrokon nincs rendszám azzal kilehet menni külföldre, mert ott meg úgyemlékszem van rajtuk
Válaszotokat elõre is köszönöm. és bocsánatot kérek a sok láma kérdésért csak ezekkel nem teljesen vagyok tisztába.

Pepsi Twist
ha nem Szeged és nem Pest és nem Debrecen akkor könnyû 😄

matthias92
nem, csak kecsó.
remélem különösebb probléma nemlesz, rosszul nemvezetek, csak várhatólag egy kicsit bátortalan leszek.

pest?
matthias92
megkaptam a forgalmi vizsga idõpontját. csütörtök, 7:20. a csúcsforgalomban. basszus :S

Pepsi Twist
a gázt nyomtam 😄

Gabor1990
Hátulról toltad, vagy hogy?😄

Pepsi Twist
én ikarus 280as mozgattam meg tele utasokkal 😄 az se kispálya 😄