Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem még csak ma a volt rutin <#szomoru1>#szomoru1> de sikerált. <#smile>#smile>
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
#7086: Igen ezt a KRESZ témát én is jó dolognak tartom, sõt ha rajtam állna még a gyalogosoknak is részt kellene venni legalább egy pár órás tanfolyamon, mert azért õk is tudnak "mesés" dolgokat mûvelni...
Pénteken vizsgázom forgalomból, eddigi gyakorlásom folyamán mindig a köcs*g csalogos miatt buktam meg. Most lehet szidni, de mikor 1.5 percet állok a zebra elõtt, hogy eldöntse jön-e vagy nem, aztán mikor elindulok akkor lép le a zebrára és közli az oktató, hogy " tudom mennyit itt vártál, de msot megbuktál volna", akkor elkap az ideg. 😊
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
\"If in doubt, flat out!\"
http://goo.gl/gd6Zi5
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
- 16,5 éves kortól kezdheted az elméleti tanfolyamot
- 16 és háromnegyed éves kortól mehetsz vizsgázni belõle
- 17 éves kortól mehetsz rutin vizsgára
És utána jön még a forgalom. Az EÜt azt megcsinálhatod közben amikor akarod.
A gyakorlati órákat pedig az oktatóval egyezteted.
ui: lényege az, hogy a gyakorlati órákra, hogy kell bejárni(idõpontilag egyeztetni vagy a heti 3x- i alkalom) illetve mennyi az min. idõtartalma a 29 gyakorlati órának ha egyezetetett idõpontokba lehet menni?
régen több évvel ezelõtt amúgy tanították álltalánosba a kreszt 😊
de ja bekéne vezetni!
csak hát akkor ugye ha autóra akarsz menni akkor nem tudnak annyi zsetont legombolni az emberbõl 😞
bezzeg olyat tanítanak,hogy ki volt Ady Endre szeretõje 😄D
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
][ ВАЗ ][
ÁÁ de nem szeretem a bicajosokat.. fõleg most mi lesz majd, ha tényleg mehetnek bárhol az úttesten. Egyszer lenne egy kamionra pénzem.....<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
amúgy én bevezetném,hogy 10 éves korban,azért valami biciklis KRESZ-t oktassanak vagy vmi az iskolákban...
ugyanis sokan nem tudják,hogy a zebrán,ha a biciklin ülve mész át..nincs elsõbbséged...aztán csodálkozol,ha nem akarnak elengedni.. 😄
BMW Über Alles!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
bár a KRESZ-be alapból vannak hülye kérdések,meg 2 értelmûek is...
mostohatesóm éppen KRESZ-re tanul és gondoltam kipróbálom magam 😄 hát megbuktam rajta 😊 belebotlottam egy olyan kérdésbe,ami ha ki van egészítve,vagy rendesen van megfogalmazva,akkor könnyû rá válaszolni,amúgy viszont 2 válasz is jó rá...
BMW Über Alles!
a forgalmiból van hátra tizenöt órám, és olyan sulit keresek, ahol nem húzzák át az ember fejét. kocsipark nem számít, inkább az oktató legyen jó, nem valami kiégett taxis "lesz@rom"-típus..
elõre is kösz
[url]http://g.bfbcs.com/28826/pc_Szykla%5BHUN%5D.png[/url]
#7069 egyébként webkresz.hu-n gyakoroltam eddig.
legújabb.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
am köszi #7065-6-7 😉
#7049 piros szöveg?
és végül "Kresz Egyéni Gyakorlóprogramnak melyik a legújabb verziója? és tudnátok adni letöltõ linket hozzá? "
és persze végül köszönöm a segítségeteket<#worship>#worship>
autós mp3 cd lejátszó kb. mennyibe kerül? csakmer most kazis van és nagyon zavaró hogy mp3 lejátszó meg az átjátszó vagymi van csak, ha igényesebbet akarokhallgatni, mint ami rádión megy.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ideiglenes jogsid csak akkor lehet, ha már van jogsid, érvényes is, de elhagytad, ellopták stb...
vanugye ezaz ideiglenes jogosítvány nevezetû valami. ha megjött a papírom amivel mehetek az okmányirodába, ugye másfél hét amig megcsinájják kb. a jogsit. addig nem lehet ideigleneset igényelni?