Jogosítvány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sickness
grat
nekem még csak ma a volt rutin <#szomoru1> de sikerált. <#smile>

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

matthias92
megjött a jogsim a mááái napon.
áá, nagyonjó, ma is meg tegnap is vezettem 😄

matyi0323
Jó félreértés ne essék, én sem akartam szidni az összest, meg persze mindenki úgy közlekedik ahogy tud, de azért van köztük jócskán pár láma..
#7086: Igen ezt a KRESZ témát én is jó dolognak tartom, sõt ha rajtam állna még a gyalogosoknak is részt kellene venni legalább egy pár órás tanfolyamon, mert azért õk is tudnak "mesés" dolgokat mûvelni...

Pénteken vizsgázom forgalomból, eddigi gyakorlásom folyamán mindig a köcs*g csalogos miatt buktam meg. Most lehet szidni, de mikor 1.5 percet állok a zebra elõtt, hogy eldöntse jön-e vagy nem, aztán mikor elindulok akkor lép le a zebrára és közli az oktató, hogy " tudom mennyit itt vártál, de msot megbuktál volna", akkor elkap az ideg. 😊

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

maffioso
Nekem 4-tõl volt mindig 7ig, kb oktober végén kezdtem v november elején, és decemberi utso vizsgaidõpontra végeztem, aztán amint tuttam kezdtem a rutint, február elején vizsgáztam és március 20-on valahányadikán jött ki a jogsim

\"If in doubt, flat out!\"

DJ Skyline
jaja, 3 óra. "imádom", holnap is 6-ra megyek a keletihez, 9-ig ott vagyok <#idiota> hétvége fokkal jobb, akkor 10-tõl egyig vagyok. bár akkor meg felkelni nem tudok reggel <#idiota>

[HUN]FaTaL
3 órát tartanak egyben, így jön ki a 28 óra, 9 órát tanulsz egy héten. Egyik héten az egyik óra 4 órás és kész is a 28 óra. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

gerge93
akkor #7098 semmis vmit félre hallottam ezekszerint. bocsi

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

gerge93
azt még leírnád, hogy hhogy csak 1,5-2 hét az elmélet oktatás, mert nem értem h jön ki a 28 óra? am ha tényleg csak annyi akkor nem megyek vele sokra ha a holnapira elmegyek, mert január 15(ezekszerint) elõtt nem kezdhetem el a gyakorlatot, mert 17évet még benem töltöttek 17. évük elõtt 3hónappal kezdhetik el leghamarabb a gyakorlatot.

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

[HUN]FaTaL
Kreszre is érvényes, 1 hónap szünet van.

[HUN]FaTaL
17. szülinapodra biztosan nem fejezed be, mert:

- 16,5 éves kortól kezdheted az elméleti tanfolyamot
- 16 és háromnegyed éves kortól mehetsz vizsgázni belõle
- 17 éves kortól mehetsz rutin vizsgára

És utána jön még a forgalom. Az EÜt azt megcsinálhatod közben amikor akarod.

A gyakorlati órákat pedig az oktatóval egyezteted.

DJ Skyline
*a hét összes munkanapján...így pontosabb. 😊

gerge93
jajó oké köszi(csak most olvastam)

gerge93
igen autó-oktató választást azt tudom, hogy lehet, de akkor hacsak a novemberire megyek akkor is betudom fejezni márciusra, ha oktatóval lehet megbeszélni, hogy mikor mehetek gyakorlatikra ügye? mert már nem fog az agyam. Egész nap ezen gondolkozok számolgatok, hogy hogy jön ki. 😄

DJ Skyline
gyakorlati órák akkor vannak, amikor te ráérsz, és az oktatónak is van idõpontja. ha van rá lehetõség (van idõpont, és te is ráérsz), akkor a hét minden napján lehet gyakorlati oktatásra járni. egy óra 45 perc, egy alkalom pedig általában 90 perc szokott lenni. a rutin az 9 óra, a forgalom meg 20 óra. én a forgalmat azt letoltam 2 hét alatt, mert volt nekem is idõm, meg az oktató is tudott idõpontot adni. az elméleti oktatás meg kb másfél-2 hét. az hogy mikor kerülsz vizsgára az kérdéses, kresz / rutin vizsgára egy hetet kellett várnom, de pl a forgalmi vizsgára már kettõt. ja és nem tudom mennyire egységes, de dec 15 és jan 15 között nincsen vizsgáztatás. ez nem tudom kreszre is érvényes-e. én C-s jogsit csinálgatom, és mondták, hogy ezen az 1 hónapon nincsen rutin / forgalmi vizsga. de szerintem érdemes elkezdeni a holnap induló tanfolyamot, hétvégén nem fogsz te egész nap ott ülni, pár órát vesz el az idõdbõl. 😊

Fehercsoki
A gyakorlati órákat mindig az oktatóddal beszéled meg(ha meg lesz a kresz vizsgád akkor majd választhatsz oktatót és autót).

gerge93
Kéne egy kis segítség, mert kicsit belezavarodtam. Ma voltam jelentkezni jogsira és kérdezték, hogy melyik tanfolyamra szeretnék menni indul egy holnap és 1hónap múlva is, de ami holnap indul az kedd, csüt, szombaton van oktatás ami 1hónap múlva hétfõ, szerda, péntek. Én azt mondtam, hogy a jövõ hónapit, mert nem akarom, hogy hétvégém belelógjon. Itthon néztem, hogy "min. 28óra az elmélet tanfolyam része" na itt mi az a min.? a másik, hogy 29+1 óra vizsga a gyakorlat és itt, hogy van héten 3x- i alkalom mint elméletnél vagy hogy. Végülis engem az érdekelne, ha november végi tanfolyamra jelentkezek akkor betudom- e fejezni a 17. sznapomra? (márciusban lesz)Én számolgattam, hogy az elméletet jan végére fejezném be(nemtudom, hogy ünnepek miatt mennyi kimaradás lesz), de kb január végére február elejére fejezném be az elméletet és azt nemtudom, hogy gyakorlati 29óra az mikor van, mert nemhiszem, hogy hét, szerda, pén en lenne a gyakorlat is, mert 5-6-7 emberrel mire végeznek.. de ezt csak gondolom lehet hogy hülyeség. lécci írjatok még ma, mert akkor még elmehetek a holnap induló tanfolyamra. köszi

ui: lényege az, hogy a gyakorlati órákra, hogy kell bejárni(idõpontilag egyeztetni vagy a heti 3x- i alkalom) illetve mennyi az min. idõtartalma a 29 gyakorlati órának ha egyezetetett idõpontokba lehet menni?

azaz tök lényegtelen dolgokat,amit nem is használunk :S
sajna amúgyse engedik el a járókelõket 😄
régen több évvel ezelõtt amúgy tanították álltalánosba a kreszt 😊
de ja bekéne vezetni!
csak hát akkor ugye ha autóra akarsz menni akkor nem tudnak annyi zsetont legombolni az emberbõl 😞
bezzeg olyat tanítanak,hogy ki volt Ady Endre szeretõje 😄D
milk4
*bringást

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

milk4
Hát,én max akkor engedném õket az úttestre ha letennének valami KRESZ vizsgát...múltkor is elbasztunk egy bringát mert FÕÚTRA kibaszta magát anélkül hogy megállt volna(ráadásul még esett is az esõ és kb hajnali 1 lehetett)... g*ci jó volt 13órás utazás után 1,5órát tökölni ott a zsarukkal és azzal a f*sszal...

Hassan B
Nehogy biciklisek rángassanak ki az autóból hogy megkéseljenek... inkább figyeljetek rájuk jobban. Azért mert van egy-két normálatlan, attól még nem kell a rendesen közlekedõket veszélyeztetni. Azér a kötsögöket akik úgy elõzik a biciklist hogy leszorítják az útról, azokat felültetném bringára aztán felküldeném õket péntek délután 4-kor Pest belvárosba...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

matyi0323
Nem hát😄 Vissza 2.-ba aztán ami a csövön kifér😄
ÁÁ de nem szeretem a bicajosokat.. fõleg most mi lesz majd, ha tényleg mehetnek bárhol az úttesten. Egyszer lenne egy kamionra pénzem.....<#vigyor><#vigyor>

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

milk4
1.-ben csináltunk egy ilyen tesztet,kaptunk is egy vacak papír "jogsit"😄

TheRock18
háátööö
amúgy én bevezetném,hogy 10 éves korban,azért valami biciklis KRESZ-t oktassanak vagy vmi az iskolákban...
ugyanis sokan nem tudják,hogy a zebrán,ha a biciklin ülve mész át..nincs elsõbbséged...aztán csodálkozol,ha nem akarnak elengedni.. 😄

BMW Über Alles!

Pepsi Twist
olyat is kérdeznek ami autósra egyáltalán nem vonatkozik 😄 én is pont multkor néztem olyan kérdés volt hogy a biciklis hogy kanyarodik 1 keresztezõdésben 😄 melyik autóst érdekli eZ? 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

TheRock18
nekem cirka 2,5 év alatt megkopott a KRESZ tudásom...vagyis az a része,amit nem használok...
bár a KRESZ-be alapból vannak hülye kérdések,meg 2 értelmûek is...
mostohatesóm éppen KRESZ-re tanul és gondoltam kipróbálom magam 😄 hát megbuktam rajta 😊 belebotlottam egy olyan kérdésbe,ami ha ki van egészítve,vagy rendesen van megfogalmazva,akkor könnyû rá válaszolni,amúgy viszont 2 válasz is jó rá...

BMW Über Alles!

maffioso
énis régit használtam de nemtudom miket hibáztam mert nem nzétem meg de ami más azt is kilehet találni nem egy nagy ördöngõsség

tud valaki KORREKT sulit pesten?
a forgalmiból van hátra tizenöt órám, és olyan sulit keresek, ahol nem húzzák át az ember fejét. kocsipark nem számít, inkább az oktató legyen jó, nem valami kiégett taxis "lesz@rom"-típus..
elõre is kösz
Fehercsoki
Hát nekem lett 1 hibám mert régit használtam😊Persze ettõl még simán átmentem,de múlhat ezen a bukás is.the1st-ön fennt van a legújabb.

jaja meg ott is számol a "másodpercmutató" visszafele
[HUN]FaTaL
Igen.

gerge93
am úgy van elméleti vizsgánál(valóságban) is, mint ahogy a webkresz vizsgaszimulációja írta, hogy 55 kérdés 75pontot ér ebbõl 65 pontot kell elérni?

Én inen szedtem le http://soldier-site.ath.cx/ 2009 kiadás... nekem bevált. <#mf1>

[url]http://g.bfbcs.com/28826/pc_Szykla%5BHUN%5D.png[/url]

gerge93
igen. most találtam meg köszi, de vmiért nem akarja tölteni 😞

#7069 egyébként webkresz.hu-n gyakoroltam eddig.

ráér 😄 5 perc az egész 😄
Sickness
Kresz Egyéni Gyakorló Program (A,B,C,D,E,T,M)

legújabb.

maffioso
de mivan akkor ha régi?nehogy azt hidd h a kresz kérdések azok naponta változnak, énis régit használtam és mégis átmentem elsõre, meg amig nincs más gondolnám h jo gyakorlásnak szal leszedném a helyedben, de sztem annál ujabb nincs mert felrakták volna, de hidd el nemis kell elég ha azt kipörgeted

gerge93
#7066 nincs majomparádém. ncore- on néztem, de ott 2008. ápr. -i van, de gondolom azóta frissítették, mert az már nem most volt. 😊

am köszi #7065-6-7 😉

[HUN]FaTaL
Tévedés, a KRESZ Vizsgához is kell. Ettõl függetlenül a tanfolyam ideje alatt is ráér megcsinálni.

maffioso
szerintem ugyis elmondják majd amikor mész jelentkezni, emberek egy kis önállóságot kérlek...a kreszprogramot meg pl majomparádérol szettem én le de nekünk az oktato kiirta bárkinek

Fehercsoki
Ráérsz,az alkalmassági elvileg csak akkor kell ha már elkezdesz vezetni.

gerge93
Hétfõn megyek jelentkezni tanfolyamra. Elõtte menjek dokihoz eg. alkalmasságiért vagy jelentkezzek a tanfolyamra és, majd utána menjek dokihoz, úgyis megmondják mit tegyek. Szerintetek melyik legyen?
#7049 piros szöveg?
és végül "Kresz Egyéni Gyakorlóprogramnak melyik a legújabb verziója? és tudnátok adni letöltõ linket hozzá? "
és persze végül köszönöm a segítségeteket<#worship>

kíbírod 😄DDDDDD mivel mást nem tehetsz xD amúgy ha 17 évet bírtál várni a jogsira majd elkezded és 3 hónapot is akkor aztán az 1 hét mit számít?😄
matthias92
épp ezaz.. hogy nem birom ki 😄
autós mp3 cd lejátszó kb. mennyibe kerül? csakmer most kazis van és nagyon zavaró hogy mp3 lejátszó meg az átjátszó vagymi van csak, ha igényesebbet akarokhallgatni, mint ami rádión megy.

ZTM
A végbéltükrözést nehogy kifelejsd😄

Csabesz6
nem.kibírod, ne fossál😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

nem

ideiglenes jogsid csak akkor lehet, ha már van jogsid, érvényes is, de elhagytad, ellopták stb...

Sickness
te a vizeletmintát is kijátszod? <#wow3>

matthias92
egy fontos kérdésem van
vanugye ezaz ideiglenes jogosítvány nevezetû valami. ha megjött a papírom amivel mehetek az okmányirodába, ugye másfél hét amig megcsinájják kb. a jogsit. addig nem lehet ideigleneset igényelni?

LOL 😄DDD