Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerettem nagyon.. de pár éve legyaláztuk ..:/
Télen mit lehetett vele állatkodni.. semmi súly, "bivalyerõs" motor 😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Nekünk 1.3-as, 3 ajtós GS volt😄😄
Csak annyit mondok, hogy 0-100 km/h-ig bmw-ket, passatokat alázott sorra.. 😄😄😄😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\"If in doubt, flat out!\"
http://goo.gl/gd6Zi5
Sok sikert a kresz-hez. 😊 De elõbb legyen meg a kresz vizsgád aztán gondolkodj szerinte ma kocsin. 😄
De ha Suzukival fogsz járni, annak úgy is kihajtod a lelkét is.. tapasztalat...XD, bár attól függ milyen teljesítményû.😄
Én hétfõn vizsgázok KRESZ-bõl, remélem hónap közepén már vezetek.
Van valami jelentõsége, hogy milyen kocsi? Jogsival úgyis Suzukit fogok vezetni, mivel az van, de érdemes azzal is tanulni, vagy tökmindegy?
Hyundai Accent, meg Renault megane van még. Nehéz döntenem..😊
De van biciklis és biciklis között is különbség, valóban rosszul fejeztem ki magam, mert nem mind érdemelné meg, de a legtöbbje igen. Maradjunk ennyiben. 😊
Miért jó? Igazából ez nem élvezet kérdése, de azért megpróbálhatnának õk is igazodni a forgalomhoz. ( Persze ezekben is vannak kivételek.. )
Bármit ihatsz, ha nincs benne alkohol, szóval igen, akár 1 perccel elõtte is..😊
És igen, ez az új szabályzat életveszély..Nem tudom, ki/kik találták ki, de nem sok értelme van..
Mondjuk ez az új KRESZ ami a bicikliseknek jó, azt hallottam, hogy az egyirányúba mehetnek a biciklisek és ez elég hülyeség -.-. Például van egy keresztezõdés balra nem tudsz kanyarodni mert ott egyirányú van és nem számítassz balról érkezõre, aztán ha nem látod a biciklist, hogy jön és te elcsapod akkor te vagy a hülye, hogy a biciklist nem engeded el. Szóval elég veszélyes ez.
Azthiszem, te sem bicikliztél még..Miért jó ez? Élvezed?
Kicsit gondolj már bele..Sok autós véletlenül sem venné le a lábát a gázról, hogy esetleg 0,2mp-el késõbb érjen oda, ahova.
Elhúz melletted, úgy, hogy szembõl jönnek.
Elég, ha a tükör hozzáér a kormányhoz, rosszabb esetben a biciklis ottmarad, te meg gondolom padlógáz, és menekülsz...
Szóval megtudnád nekem mondani, hogy miért jó az, amit irtál? Köszi, csak kiváncsi vagyok..
3-21 nap mire kiküldik.
akkor most te vezetsz vagy én? 😊
Szerdára kiküldik a papírt, az okmányirodában meg van ismerõs..😛😛 tehát kb. 10 perces cucc😄😄😄😄
De amúgy jogos, mert még csak elméletileg van😄
#7133: Nem tudom hány éves vagy, de nem is igazán lényeg, de ha rám hallgatsz ne nagyon engedd, hogy anyukád ( vagy bárki beleszóljon ), legalábbis szerintem annál nincs idegesítõbb mikor folyton okít valaki... Én pl. örültem, h olyan oktatót akptam (ismertem már régrõl), aki nem mondtaa rizsát csak lényeget és kész.😄
Amúgy persze minél többet vezetsz, annál ügyesebb leszel. 😊 Sok sikert.. a bicikliseknél meg vissza 2. padlógáz... lehetõleg gallytörõráccsal az autó elején.. 😊😊
De én is csak most kezdek majd hivatalosan vezetni, ezek csak tapasztalatok amiket írtam. 😊
nem, nem állok meg a vonalnál. általában akkor állok meg, ha jön valami. amúgy kettes és gáz.
kicsit szoknom kell a benzines autót, ma is lefolytottam kétszer. szerintetek hogy lehet legjobban rászokni?
meg az zavar, ha anyám mellettemvan, tiszta jó vagyok, nyugodtan vezetek, nem kapkodok. ha nem, akkor meg bátrabb vagyok, és úgyvezetek mint akinek több éve van jogsija (és jó sofõr is)
ha viszont sietni köll, akkor képesvagyok elkapkodni. :S olyankor van az, hogy hamarabbi gázadás van... ráadásul véletlen.
majd a megtett kilóméterek számával csökkennek a "problémák"?
naponta 60-70 kilómétert vezetek, kb.. ezalatt az 1 hét alatt már sokkal jobban kezelem az autót. remélem azért hozzászokok rövid idõn belül. :S
tipp esetleg?
Amúgy meg te megállsz külön a vonalnál is?😄
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
anyáék meg tudják a kreszt, csak nagyívben...
PL: ha csinálsz egy balesetet teherautóval és te vagy a hibás, de nem ültetnek le. stb. mert annyira nem nagy az ügy, de a jogsid elveszik, akkor igen attól még a B jogsid megmarad..
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
mert pesten napi 2000 autóval találkozol 20 centis körzetben, pécsen/pécsett meg 300-zal
pusztán ezért... számolj csak utána.. még így sem fizetsz annyival többet...
De attõl még, hogy a biztosító fizet(feltéve, ha hagynak betétlapot) meg kell normálisan tanulni vezetni...
Másrészt nekem már régóta van jogsim, elég jól is vezetek...és nagyon nem tetszik, ha valaki "megveszi" a jogsiját... Amúgy meg kevésnek tartom azt a 30 órát, amit le kell vezetni, annyitól még csak vezetni tanulnak meg, de közlekedni nem!!
A rutin pályán eltelt idõ is kevés szerintem. Hány emberrel találkozni, aki nem tud parkolni, és itt most nem arról van szó, hogy sokáig tart mire beáll, hanem, hogy közben meghúz még 1-2 parkoló autót... Ez nagyon nem tetszik...
Tudtok errõl valamit?