7955
Jogosítvány
-
#1994 elég ha kinézel az utakra:) -
#1993 Ezt rendelni kell?:) -
#1992 Na 7főn délután rendeltem meg, ma délután meg is érkezett a jogosítványom :) csak az a gond, hogy már lassan két hónapja vót meg a forgalmi vizsgám, de a köcsögkereszt miatt csak 1 hete tudtam elsősegély vizsgázni... -
Huncolin #1991 vagy sztem elkérheted az oktatódtól, én is tőle kaptam, annó -
#1990 Ha illegálkocc kicsit még a vizsgáztató programot is megtalálhatod :) -
#1989 interneteset tudok,de a cimét sajna nem,csak azt tudom,hogy amikor nekem volt itt gyakoroltam a neten!
de a gugliban is rákereshetsz ill itt van még a lap.hu -
#1988 Hali! tudna mondani nekem valaki letölthető kresz-oktató programot? vagy adni linket? -
Sith #1987 Sztem is a Petzvál utcába kell menni az igazolásért (vagy miért) azzal az önkorányzathoz... -
#1986 Sztem csinald amit az oktato mond, elvileg tisztaban van az aktualis helyzettel ezugyben (mellesleg nekunk is ezt mondtak) -
#1985 Hey most akkor hogy megy ez itt Budapesten?
Szóval az oktatóm a forgalmi vizsga után aszonta, hogy akkor a vizsgalappal meg elsősegély papírral el kell menni, oda ahol a kreszvizsga volt (az a petzváv utca asszem) ott adnak egy igazolást amivel lehet menni az okmányirodába kérni a jogsit. De két haverom aztmondja, hogy nekik nem kellett, mondjuk 1 éve vizsgáztak. Szóval akkor hogy van? -
#1984 vissza hát:D -
#1983 visszamentél az időben? -
#1982 nekem meg április 22-től (akkor volt a kreszvizsga), április 16-ig :D
nem siettem el a dolgot :) -
#1981 Nem nagyon,nekem annak idején nov 25-február 19-ig tartott, úgy ,hogy minden elsőre ment igaz kb.2 hétre bezárt decemberben az autósiskola de akkor is 2 hónap kell ha minden elsőre megy. -
#1980 kellemetlen...kellemetlen, nah mind1 majd lesz csak az a baj hogy július hónapban kéne megcsinálni nem előtte, nem utána :)
kéne nyárra a verda :) -
#1979 én is siettem, 6 hónap:D ha nem több:) -
#1978 én is siettem.. 4 hónap múlva a az 1. kresz után a kezembe került... de már vártam, mint a megváltót -
#1977 Hát én siettem meg minden és ugy lett 2 hónap kb... -
#1976 hello
ha nagyon gyors vagyok (nem bukok, nem halasztok, és nem számoljuk az eü vizsgát mer megvan) akkor elvileg megcsinálhatom egy hónap alatt ótóra a jogsit? -
#1975 jaj, most ugy vagyunk hogy akárkinek akármiylen kis piti ügye van, én is megyek vele, és én vezetek, csak hogy szokjam a kocsit!
de "sajnos" most az ahelyzet alakult ki hogy egyedül kellet és kell még vezetnem
csak egyes köcsög teherautós olyna jó helyen tud "elakadni" hogy semerre se lehet kilátni hog yjönnek e szemből v valami... de megoldjuk:) -
#1974 Egy a lényeg minnél többet vezessél úgy lesz tapasztalatod ha van lehetőséged! -
#1973 De 100-ból lejön a 30%-os adókedvezmény... Bár nemtom, hogy most az autósiskolákat mennyire befojásolja az adócsökkentés -
#1972 hát, ami a családé, az az enyém lesz ^^ de amúgy közös kocsi van csak. szegények vagyunk mi -
Vlala #1971 Ja, kb. 100 rugó, ha el nem cselezel valamit... -
#1970 Én úgy tudom ,hogy most 100 körül mozog a B jogsi,ha minden megy elsőre és nem vetetnek veled plussz órákat.Nekem még 50 volt cakk pakk mindennel ,minden ment elsőre szerencsére és ez volt 97-ben azóta dupla annyi lett. -
#1969 Gratula!!!!
Lesz kocsid is mellé? -
#1968 Gratula!! :)))
Én is kapargattam már azt a szürke részt!
Vmit kérdeznék:A B kategoriás jogsi(kocsira) 100.000Ft körül van,nemcsak ilyen laza 40 rúgó,mint a mopednél? -
#1967 az a nagy szürkeség mi rajta ahátoldalán? azt olvastam itt hogy oda teszik apontokat:S
én meg azt hittem valami lekaparós szarság, és lehet vele nyerni -
#1966 szeretném bejelenteni hogy megkaptam(!!!!!) a vezetői engedélyemet szal most buélj van:) -
#1965 ejj am voltam okmányirodába de állítolag csődött mondatt az egész rendszer várni kell, majd délután visszamegyek:D
komolyan iyen sokáig megszerezni ezt a jogsit....oylan vok mint Hitler, lerohanjuk szovjetuniot, mielőtt be áll a ruszki fagyos tél......... : \
[bocs csak törit tanul szerdán ír] -
Pritchard #1964 Pénteken volt kresz elméleti vizsgám sajna megbuktam
és már csak január 16 lesz a következő vizsga -
#1963 Én pont a szülinapomon,juni 24 iratkoztam be,és agusztus 3-én voltunk "megrendelni" az okmányba a jogsit!
Igaz volt még egy bukás rutinon,de a elméletit elsöre átvittem!
Amugy M-röl van szó! -
#1962 Én is július végén kezdtem úgy alapokból (bár az oktató nem sietett, nyaralt, nem ért rá), de emiatt a "nincs hely" elsősegély vizsga miatt legkorábban januárban lehet meg a jogsim. 7főre nincs hely 1seggélyvizsgára, aztán meg csak januárban vizsgáztatnak... -
#1961 Én szeptemberben kezdtem az egészet és még idén meglett volna a jogsi, de elfogyott a pénz :) Így most az van, hogy a hátralévő 6 forgalmi órámat és nyilván a forgalmi vizsgát jövőre kellett hagynunk... Minden más vizsgán szerencsére már túlvagyok. Remélem azért nem fogok mindent elfelejteni ezalatt a 3 hét alatt... :) -
Soaringpilot #1960 Nekünk nem lehetett választani, az autósiskola előre meghatározta az óratervet, és szerintem a lehető legjobb sorrendet találták ki:-) -
#1959 nyugi, én meg július végén kezdtem el az egészet, és még csak most lesz meg pár napon belül ajogsim:) -
#1958 Émmegmá augusztus elején :) de még mindíg nincs jogsim a köcsögkereszt miatt. -
#1957 Én szerencsére szeptember elött,már letudtam,az egész kresz vizsgát!
-
#1956 Nemis az iskola hagyja az eü vizsgát utolsó pillanatra :) titeket kényszerítettek vagy mi? Lehettet jelentkezni eü tanfolyamra akármikor, és akármikor lehetett vizsgázni. De sajnos megszívtam hogy utoljára hagytam, mer csak emiatt nincs meg az a rohadt rózsaszín műanyaglap és emiatt utálom iszonyúan a kecheg vöröskeresztet. Igénytelen egy szervezet, de azé beférőznek mindenhova, hogy szivassák a népet... -
Soaringpilot #1955 Az én autósiskolám hálistennek előrelátó volt, nem hagyta az utolsó pillanatra az eü-vizsgát, sőt, azzal kezdtük az egészet augusztus közepén. November közepén már a kezemben volt a vezetői engedélyem, azaz három hónap alatt letudtam az egészet, pedig egy bukás is összejött KRESZ-ből:-)