Jogosítvány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt tudom, h nem kötelezõ bejárni... de nekünk fasza volt, mentõs tartotta az órákat, azok meg tudnak pofázni, ja meg 15 percenként cigi szünet is volt 😉

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

lamase
nekünk péntek,szombat oktatás és hétfõ vizsga, de aki nem ment be oktatásra az is átment, senki se bukik meg

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

nekem úgyvolt, h hétfõ kedd szerda oktatás, és akkor rákövetkezõ hét hétfõn vizsga...

lamase
megérte ezt írni 15. hozzászólásnak?

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

re
<#zavart1>

fwd

lamase
1hét? 😄D max 2 nap

CLINT EASTWOOD9
ez nem semmi azt hittem minimum egy hét
ez mályer ha igaz

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

lamase
vizsga 1 perc sincs :/
nekem 1 nap volt összesen

CLINT EASTWOOD9
a vizsgával együtt azt kétlem

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

lamase
1nap

CLINT EASTWOOD9
NMektek mennyi idõt vett igénybe az elsõsegély, vizsgával együtt?

hmm... én múltkor is írtam, h úgy tudom kötelezõ... de akkor nem.. 😊

mondjuk faterom azt mondta, h kistehergépkocsiba kérhetik...

heheh
ott vaok mint okito bacsi
GregSB
Egyébként szerintem az is nagyon sokat számít, hogy ki hol tanul forgalomban. Annó úgy volt, hogy Vácra megyek tanulni, mert ott sokkal olcsóbb lett volna. Végülis Pesten a bécsi úton tanultam 😄 De egyáltalán nem bántam meg, szerintem ha Vácon csinálom meg a forgalmit akkor kb összesz@rnám magam itt Pesten 1-2 helyen. A bécsi út - Árpádhíd budai hídfõ & környéke - rakpart kombó felkészített mindenre. Nagy forgalom (+ teher forgalom), méteres kátyuk, idegbeteg emberek stb 😊

GregSB
Ha az esetemet nézzük akkor van abban igazság amit mond. Én 40 órát vettem az oktatómtõl forgalomban. 30 óra után mondta hogy még "nem vagyok tökéletes" (igaza is volt😊, próbáljuk megtoldani még 10-el. És be is jött, utánna elsõre átmentem. Vicces, de tényleg ég és föld volt a különbség aközött ahogy 30 és ahogy 40 óra után vezettem...

Így van 😊
Csak az a baj ,hogy a sok "nagypuska" azt hiszi, ha mexerezte a jogsit akkor már tud vezetni is.
Pedig a jogosítványában csak Kovács János van írva .
Nem pedig Michael Súmaher 😊

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

Namost tisztázzuk: egyetlen szóval sem állítottam hogy a 30 óra elég ahhoz hogy normálisan tudjon közlekedni az illetõ. Ehhez évek és pártízezer megtett km kell szerintem is. Én csak azt állítottam a #877-re hogy a levizsgázáshoz elég lehet simán a 30 óra (vagy a régi 25 is). Persze embere/körülményei/szerencse válogatja. Persze a jogosítvány megszerzése nem egyenlõ a normális vezetési tudással, de én nem is kevertem egybe a kettõt.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

30 óra alatt?
Nem lehet... illetve lehet, a "ringbe szállók" kb. 20 százalékának.
Nézd meg, mi van az utakon! Egy seregnyi ember van, aki több éve birtokol jogosítványt és ennek ellenére kanyarodáskor az ablaktörlõ-lapátokat mozgatja, esõben pedig kétségbeesetten indexel... <#vigyor3>

Döbbenetes, kiket engednek az utakra...

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

khmmm...
nekem van maar a seggemben maj 1 milla de még mindig azt mondom nem vaok egy schumacher
az is igaz ,hogy nem is akarok az lenni 😄

naja
a jogsihoz talán
de vezetni még nem tanultál meg az tuti
30 ora az lószar nem tudás

Azért ez kicsit erõs. Igaz hogy folyamatosan tanul az ember 5-10-15-X év múlva is, viszont 30 óra alatt simán lehet annyit fejlõdni ami elég a jogsihoz. Sõt mikor én tanultam még 25 óra volt a kötelezõ és azt is meg lehetett csinálni.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

szoltan
Sikerült!Király!

Hala Madrid!

Petka
pfff ma volt elsõ órám, egybõl ki országút, város. összeszartam magam 😄

szoltan
Nemsokára rutinvizsgázok!

Hala Madrid!

Valóban kevés, 30 óra alatt nem tudsz megtanulni vezetni...

...sose azt nézd...

CLINT EASTWOOD9
na ma meg elmaradt a motorozás

hmmm
hanyadik óra után voltatok forg.vizsgázni?
mert az a kötelezö 30 (min) az sztem 100-ból 95 embernél kevés de naon !..
<#banplz>

Gyúrunk vazzee? Gyúrjunk vazzeee!!

CaviaR
Szoptad, mert az a lap nem helyettesíti a jogsit. Én kérdeztem anno, és ez volt a válasz.

Ha akarsz vezetni, vezess, nem valószínû, h pont téged állítanak meg. De csak saját felelõsségre...

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

csao!
a kovetkezoben kernem segitsegeteket: tegnap sikeresen forgalomvizsgaztam, ami jo.
viszont, mi vasarnap megyunk Egerbe, ahova ha nemis vegig de szeretnek en vezetni apam mellett. namost ma voltam okmanyirodaban, megkaptam aztaz A/4es lapot a fenykepemmel meg minden meg mondtak hogy 10napon belul, nekem meg ugye vasarnapra kene... sztetek ha egy rendor megallit es nalam van azaz A4 es lap, meg szemelyi meg minden akkor tovabbenged, vagy szoptam ???

akyyy
hóha gratulálok akkor...

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akkor 1-2 héten belül kapod is a jogsit...

én 3 hete vizsgáztam!

...sose azt nézd...

magus
Lagymanyossi hid aztan Pesten keringtunk a Soroksari korul

Városid volt?

...sose azt nézd...

magus
ÁTMENTEM

10 hibapont, friss vizsgaztato joarc volt a vegen kijelentette h nagy makom van mert nem huzza be a 11.et

ja es egyszer elbambult mikor atszaguldottam egy jobb kezes mellett, es oktato nem fekezett bele😊

Gladiator
lol, szentem most összefosta magát😊

CaviaR
Engem is kivitt az oktató elsõ rutinóra után. Bécsi úttól befelé át az Árpád hídon ami nem éppen kezdõknek való. Na ott azé volt bennem egy kis ideg. 😊

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

CLINT EASTWOOD9
ez az nem könnyû valamit kellet tanulni hát buliztam egy jót oszt basszameg

CLINT EASTWOOD9
Erre arra amarra az út megtalál csak netérjek le róla még a végén hozzád is eljutok

magus
en mar elson kinn voltam.

elmeletileg csak rutin utan mehetsz ki

akyyy
már 2 rutinon visznek ki?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

magus
4x buktam ma probahazivizsgan

-esett az eso nem kapcsoltam fel lampat
-40 es tabla...
-bementem a szembesevba mert egyiranyunak neztem...
-nekimentem paroklasnal a szegelynel (meg 1x se mentem neki...)

tokjo hangulatom van a vizsgara

Aquir
tökjó, most megvolt a 2. rutin órám és vezettem forgalomban is 😊)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

lamase
lehet azért..

Most nézem, már 2 éve van jogsid? Olyan régóta? Hmmm... Nekem speciel 12 éve van, mégsem érzem magam olyan rutinosnak. Talán azért, mert mindenhova biciklivel járok? <#conf>
Bikli Bácsi
TE KB. 400 MÉTERT BICIKLIZTÉL

Bikli klán utolsó sarja! BIKLI PÁWÖR ASDF:ASDF:____

Punkerwork
400k?hány autóval? mert max kamionokba szoktak ennyit belerakni meg a BKV buszokba 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Szerintem métert akart írni. <#nyes> Egy átlagos ember jó, ha egész életében vezet ennyi kilométert...
Aquir
hát forgalmin persze majd nem gondolkodhatok sokat hogy milyen mûveletekkel mozgatom a kocsit, akkor már a forgalomra meg az útra kell figyelnem 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

<#ravasz1>

...sose azt nézd...

CaviaR
400.000 km? <#fejvakaras>
Naponta több mint 1000 km, az év minden napján? Öhöm..
Nem 4.000 akart lenni?