Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
(Most már nyugodtan utálhattok.) <#nemtudom>#nemtudom>
na mostjön a nagyja....meg egy hétre rá az EÜ vizsga
Nem rossz az! Jöhet a gyakorlat.😊
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
De azért szorítunk. 😉
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Ki evett a nadrágomból? Ki ivott a cipőcskémből? Kialudt a villany!
Elõször tettem le az Elsõsegély vizsgát. Semmi extra, csak meg kell tanulni azokra a pár bajra a megoldást, és ezeket kombinálni. Mindenkitõl kérdezték a stabil oldalfekvésbe tevés alól való kivételeket: Sorozat bordatörés, nyílt hasi sérülés, gerincsérülés, medencecsonttörés, combcsonttörés. Na meg persze tudni kell a bemutatandó dolgokat végrehajtani. Ez lehet hogy soknak tûnik, de ez csak elmélet.
Aztán jött a kreszvizsga. Itt az elmélet sokkal több mint az elsõsegélyen. De ez sem túl nehéz. Nekem 1 hibám volt. Asszem 10 még megengedhetõ.
A rutinvizsgát az alap óraszám után hibátlanul teljesítettem. Annyi bajom volt, hogy teljesen más kocsival tanultam, mint ami itthon van. Mivel apámmal is vezettem néha, nehéz volt átszoknom a másik kocsira. Azóta nem is gyakoroltam itthon. Ami kicsit nehéz lehet a rutinon, az az elmélet. Lehet hogy csak az oktatóm bonyolította túl a dolgot, de már az is baj volt ha 1 fél mondatot kihagytam. Be kellett magolni sok szart, és aztán felmondani. A vizsgabiztos a vizsgán folyton dumált, nem figyelt (vagy legalábbis úgy tett). Végig sem kellett mondanom, mehettem is a pályára. (mert ugyebár elõször van az elmélet aztn a gyakorlat.)
A forgalmi vizsga elõtt ki kellett töltenem egy papírt. Azt mondja a VB olvassam figyelmesen végig. A 3. mondatnál jártam, amikor inkább elkezdtem kitölteni a dátumot. A felénél jártam, erre azt mondja, hogy adjam már oda, nem ér õ rá itt egész nap. Esett az esõ, alig láttam a felfestéseket. A vizsgabiztos eltérített az útvonalról, belevitt a legszarabb keresztezõdésekbe. Meg is lett az eredménye, rámentem egy alig látható záróvonalra. Az országúton meg azt mondta, forduljak meg. Gondoltam, itt van 200 méterre egy jó nagy keresztezõdés, majd ott megfordulok. Órán is mindíg ott fordultunk meg. De az enm volt jó, hamarabb kellett volna, valami alig látható szûk kis szarban. 80-as tempónál, esõben nem mindíg veszem észer az ilyeneket. Meg az oktató is azt mondta hogy nem muszály egybõl megfordulniu, ha tudom hogy van a közelben nagyobb hely. Kösz a tanácsot.
Szóval megbuktam, de nem mondták. Most balra menj. Most jobbra menj. Azt egyszer csak avizsgaközpontnál voltunk. Kiszáltunk, bementünk, leültünk. Azt mondja buktam. Jóvan, másoknak legalább egybõl megmondják.
A második vizsgámat egy hónappal az elsõ után tettem. Az elsõt 30 óra után, a másodikat 32 óra után tettem. Tehát a kötelezõ 3 pótóra helyett csak kettõt kaptam egy nappal a vizsga elõtt. Egy hónapig nem vezettem, tökre minden kiszállt a fejembõl. A 2000 forintom, amit a 3. pótórára fizettem eltûnt. Arra nem volt idõ, hogy levezessem. A VB most más volt. Egy szavát sem értettem, de végülis nagy nehezen átmentem. Mindenbe belekötött, de szerencsére így is csak 8 hibapontom lett, ezért átmentem.
A forgalmi a legnehezebb vizsga, mert sok embert szükségszerûen megbuktatnak, hogy jöjjön befele a sok pénz. Meg ezen kívül is itt a legnagyobb az elvárás.
Tudnod kell a kreszt, a rutint, ezeket gyorsan alkalmazni, és még figyelni is a táblarengetegre, a sok szabálytalankodóra, meg õrülten rohangászó gyalogosokra.
Nem vagyok egy hülyegyerek, (most leszek 18) de mégis alig tudtam átvergõdni magam ezen a vizsgán.
Na, bocs hogy elrettentek esetleg egy pár embert, de ez az én véleményem, és tapasztalatom.
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Így ok? 😊
Egyébként 9 rutinom volt
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
1. Mindig hátra kell hajtani a fejet. Mert lehet hogy csak a nyelve zárja el a légutat és a fejhátrahajtással szabaddá válik.
2. Nekünk az oktató azt mondta szájból orrba nem szabad mert akkor felfújthatjuk a gyomrát a muksónak 😊 Meg nekem a vaterom és a papám is orvos és õk is ezt mondják! Szóval én inkább a helyedben nem lélegeztetnék szájból szájba 😊
A vizsga elõtt 1 nappal átnéztem a vizsgakérdéseket, és a válaszokat rá, majd a kérdéses napon elmentem a csepeli kirendeltségükbe. 11-re kellett mennem, gondoltam egybõl sorra kerülök.
Kis naív voltam.😊 Voltak vagy még 20-an elõttem.😊 Sorba mentek be elõttem az emberek. Kifelé jövet minden harmadik ember el volt szontyolodva... Na mondom szép. Aztán jött egy rossz tendecia.😊 Az elõttem lévõ mind a hat (!!!) embert meghúzták. Mondom fasza lesz így bemenni annak, aki szinte semmit nem tanult rá...😊
Hálisten én voltam a kívétel.😊 Az elõttem lévõt még megbuktatták, mert nem tudott lélegeztetni (ez volt csak a gyakorlati része a vizsgának), az elméleti kérdésekre oda se engedték...
Nekem a lélegeztetés sikerült, a kérdések, meg elég könnyüek voltak. Szóval tdd a gyakorlati dolgokat az elméletet meg össze szeded valahogy.😊
Bocsi a hosszúságért...😊
ez tulajdonképen jó, mert a tanár mindenkivel lesmároltatta a próbababát
hát nem kell sokat gyalogolni 😊)
Amúgy kocsiválasztásnál ti választatok kocsit? Ha igen, mibõl mit választotattok?
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
golf sokat zabálni... 😄
mosmeg uj swiftet használok 😮)
1 napot kijelöltek oktatásra, de aznap vidéken voltam szal lecsúsztam róla.
A moszkva téri vöröskeresztnél csináltam meg, odamentem, és kb 40en álltak elõttem. Cca 1 és 3/4 órátkellett várnom hogy sorra kerüljek, ez az idõ pont elég volt arra, hogy egyszer figyelmesen átolvassam az EÜ könyvet 😄 De ha nem olvasom el akkor is átmentem volna, stabil oldalfekvést vágtam, + mellé olyat kérdeztek amire a választ 80 IQ val is kilogikázza az ember.
\"Próbálj meg úgy élni,hogy ne vegyenek észre ott,ahol vagy,de nagyon hiányozzál onnan,ahonnan eljöttél\" - Victor Hugo
Szerintem még orvosi diplomát is adhatnának nekünk, most igy hozzátok képest...