Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ték
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A vizsgabiztos nem is akar ordibálni, max. mosolyogva megbuktat.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
A vizsgának épp az az értelme, hogy bebizonyítsd hogy tudod, igenis van értelme.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Ja Te akkor B kategoriárol beszélsz!
Én meg M-es vaok!
Szoval az elég érdekes,amikor a v.bizti nem figyel!
Mondjuk a B-seknek könyebb,mert a vizsga.b ugyanabban a kocsiban ül,Nekem meg M-esnek a mögöttem halado oktatomnak a kocsijában ül,és onnan pásztázza,hogy mindent jol csinálok-e a mocin!
Amugy az "én" biztosom se volt gonosz!
Hát nincs is joga ordibálni velünk!
vezetés közbe meg alig nézett föl, mert írt valamit 😊)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nem hiszem,hogy vki menne vhová,és azzal fog törödni,hogy nézegesse a lámpákat 5 percen keresztül!
Szerintem a vizsgázok csak azért tanulják meg,hogy átengedjék öket!
Nem nehéz elképzelni, hogy miért változtatták meg villogó fehérre.
Az viszont tény, hogy a mai napig az van az emberekben, hogy ha zöld akkor mehetek.
Viszont rosszul értelmezik.
Így szól a magyar verzió: Ha zöld akkor mennem kell!
Nameg azt is sokan elfelejtik, hogy a vasútinál a villogó fehér a lámpa mûködését jelzi, nem többet.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
http://goo.gl/gd6Zi5
http://goo.gl/gd6Zi5
A jogsi"szerzés" nem csak abbol áll hogy az uton vezetni kell!
Én pont most fogok menni az okmányirodába szept.1 után!
Nekem volt elméleti,egészségügyi,rutin,és a forgalmi!
De a lapon feltett kérdéseket tudom hogy hol lehet megkapni!
Lap:én az elméleti vizsga elötti orákon kaptam,és azon gyakoroltam!
Elvileg amikor ezt a lapot megkaptam,szolt a pasi/aki kiosztotta/
hogy ha vki ráir Budapestre kell mennie a Baross utcába és kell vennni-e eggyet!
Amikor készültem az elméletire,ezt a kérdést magamnak is feltettem!(mármint hogy honnan van a progi)
De itt is tanulhatsz,vagy keresgélhetsz tesztek után:
Kresz cuccok
Vagy a Google-ban is van egy rahedli!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
nem semmi, az biztos
...sose azt nézd...
Lassan csorgunk a forgalommal együtt kifelé a Jászberényi úton, egyszer csak
feltunik, egy Suzuki Ignis folyamatos elakadásjelzo-villogóval a
forgalomban. Lassan utolérjük, mellécsorgunk. Valójában csak figyelmeztetni
szeretnénk, de a több éves rutin ilyenkor azt súgja, hogy ne csak a nyitott
ablakon átszóljunk, hanem megállítsuk, iratokat átnézzük. Alig huszonéves
fruska vezeti az autót, a jogosítványán alig száradt meg a pecsét. Kedvesen,
de hihetetlen csodálkozással próbál ránk mosolyogni, igen valószínu, hogy ez
az elso közúti ellenorzése.
-Ön miért közlekedik folyamatosan az elakadásjelzovel?- A mosoly lefagy az
arcáról, döbbenten néz ránk. Hebeg, habog, szóhoz sem jut saját magától.
végre kipréseli magából:
-Hogy mivel?-
Kiszállítjuk az autóból, körbevezetjük az autó körül, megmutatjuk Neki, hogy
mind a négy indexe folyamatosan villog, majd megmutatjuk, hogy a
kormányoszlopon az a kis piros gomb is folyamatosan villog. Odanyúlok,
kikapcsolom. Erre ez a csitri elkezd ujjongani, viháncolni, tapsikolni, hol
az én, hol a társam nyakába ugorva. Az egyenruha miatt eléggé kínosan
érezzük magunkat. Majd eloadja, hogy azt hitte, hogy elromlott az indexe, és
ezért jelez egyszerre mind a két irányba, a kis piros villogó lámpáról azt
hitte, hogy az azt jelenti, hogy az autót szervizbe kell vinni, majd
örömében beugrik az autóba, és padlógázzal, csikorgó kerekekkel kilo, mint
az ágyúgolyó.
A társammal döbbenten nézünk egymásra, majd sietve szállunk be az autóba,
kéklámpa, sziréna, ugyanis ez a csaj minden papírját nálunk felejtette. Alig
bírjuk utolérni, kénytelenek voltunk feljelenteni sebességkorlátozás
jelentos túllépése miatt, ugyanis lakott területen, egy 40-es korlátozó
tábla után 135-tel tudtuk csak utolérni. Közben mindkettonkben felmerült,
hogy a jogsit "libáért vette", keresem a hamisítás apró jeleit, majd
leellenoriztük, minden stimmelt. Erre szoktuk mondani: "Bugyi nélkül
vizsgázott".
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
de van fokozat. mi az alapot csináljuk, babysitterek pedig a közepet, aminek a könyve vagy 4x ilyen vastag.
Na hy all!
Olvastam az idei hozzászólásokat.
Néhány dolog eszembe jutott.
Nekem nem kellett a D-hez külön szülésztanfolyamot elvégeznem. Az Eü (mert ez van a kártyára írva ezért hívják így) egy alapismeretet ad, nincsenek benne fokozatok. Valamint azért nem segítene senki a másikon mert halovány lila f!ngja nincs már a megszerzett tudásról. És mindenkinek az jár a fejében, hogy akár gerinctörött is lehet tehát nem éri meg hozzányúlni. De a válasz a kérdésre, hogy vajon csak a mentõket kell-e értesíteni vagy esetleg segíteni is kell az az alapkérdések között van.
MINDENKINEK KÖTELESSÉGE A BAJBAJUTOTT(AK)ON SEGÍTENI!!!
A másik érdekesség, hogy az oktató cégek megbízással dolgoznak. Az oktatókhoz irányítják az ügyfelet. Így az alapórákat elég kis haszonnal számlázzák az oktatók. A pótórák viszont általában tiszta haszon az oktatónak. Leszámítva a saját költségeket. Egyértelmû tehát, hogy nem tanít annyit az alapórák alatt az oktató mint a pótórák alatt.
YCE
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Nem a rendõrt hibáztatom, inkább sjanálom, õ is csak ember, neki is joga lett volna kikapcsolódni, ünnepelni... félreértettetek.
A srácon én is jót nevettem... két hónapja van jogsija 😊
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Az ok: heten egy Golfban, 70-75-ös tempóban húztak el a 40-es tábla mellett... persze meg is ünnepelték államalapításunk szent ünnepét... csak azt tudnám, ki az a sztahanovista rendõr, aki augusztus 20.-án éjjel is dolgozik?
meg pár ilyen, csa ott ülõk, nem tudni semmit, de ott csa ugy ülnek, szopacs..
ebbõl a 14-bõl vagy 4nek már motorra volt jogsija, szak neik könnyû
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!