Jogosítvány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tarajos Sül
akkor amikor odaadom az igazolást az okmánynak,hogy letettem a vizsgát,adnak egy papirt,amit a yardnak kell megmutatni,ha igazoltatnak?
Akkor már ma lehet jogsim ha minden igaz!

Na megyek azé az igazolásért!
Brankley
Haverom múlthéten lett késza jogsival, elment fotozni ott volt az a 4000Ftos nemtudom, aztán kapott addig ideigleneset, 2 papír összefogva gamekapoccsal 😊 Csak nemtudom, hogy igényelte-e, vagy megkapta csak úgy...

Légy jó, légy hű Magyar!

Balo
Vigyél pénz illetékre (B-nél 4000 Ft, a többinél is ekörül lehet) és akkor gyorsan megoldod, csak legyen a közelben posta.

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Tarajos Sül
jakat kérdezel?

Én ugy tudom,hogy el kell mennem,egy igazolással,hogy letettem a vizsgát,lefényképeznek megcsinálják a jogsim és irány a postaláda!

Nem?

Egy kis levélben,mint a személyit!
Brankley
Nem kérsz addig egy ideigleneset? Bár arra a 3-4 napra míg kiküldik fölösleges... Vagy azt maguktól adják, nemkell kérni? 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

Tarajos Sül
Nekem Szerencsére Már oda kell visszamenni ahol megoldottam az elméletit kérni egy igazolást onnan az okmányirodába lefényképeznek meg minden(Csiiz)és várok még postán kiküldik a jogsim!
Aquir
Átmentem Elsõsegélyen <#circling>

Most félbeszakad a jogsim mert most 1.-jén iratkozok be a Szegedi Tudományegyetemre, és az õszi szünetben, október végén - nov 5. éig teszem le a jogsit

még 9 forgalmi órát kell folytatnom október végén 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Brankley
Ok, köszi szépen 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

Balo
Semmi külööset, van papírjuk róla, hogy õk minõségi oktatást nyújtanak. Szinte az összes (nagyobb) iskolának van. A 30%-os támogatást az adóból lehet visszaigényelni, szülõ, nagyszülõ (stb. én sem tudom pontosan még ki tudja). Egy évben egy adózó összesen (tehát pl. sulinettel együtt) 60.000 Ft-ot igényelhet vissza, de ha jól tudom, lehet halasztatni is. Legjobb, ha bemész és megkérdezed, õk tudják pontosan.

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

Brankley
Az mit jelent? <#lookaround>
Azt tudom, hogy lehet olyat, mert az atinál van. Legalábbis a honlapjukra az van írva

Légy jó, légy hű Magyar!

HiPPoNaX
akkreditalt kell legyen a suli ahova mesz

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Brankley
Hali!
Nemtudjátok, hogy hogy lehet igénybevenni ezt a 30%-os állami támogatást? Mert még az autosiskolához nemakarok bemenni megkérdezni, nemtudom mikor akarom elkezdeni...

Légy jó, légy hű Magyar!

Balo
M kategóriánál 12 órát kell összesen vezetned rutinnal együtt.

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

Balo
Ja ez B kategórai volt.

CLINT EASTWOOD9
És csodálkozik a oktató hogy nem tudjuk, ...
pfff

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

CLINT EASTWOOD9
Hát ez kibaszott jó nekünk csak 4 óra forgalmi vezetés van

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Balo
Mindenkinek kötelezõen van 9 óra rutin + 1 óra vizsga, és 20 óra forgalmi vezetés. Ez alatt senkisem vizsgázhat.

CLINT EASTWOOD9
Na még van két gyakorló forgalmi aztán vizsga.
Hát nekem meg a havenak nem sok jót ígért a vizsgáztató párszor megszgtük a szabályokat (de hát nem direkt).
Ti nektek hány alkalom volt összesen a forgalmi?(ami után mehettek vizsgázni)

Tarajos Sül
Én is arra gyanakszom,jopofa amugy,engemet is ismer a fateromat,és a muteromat is,nem gondolnám rola hogy elhalgatta!

Egyszerü a képlet!

Felkerestem,mondott egy összeget,megbeszéltük hogy beszállok!
Kifizettem az összeget,de tanfolyam árárol amikor elsönek kérdeztem NEM MONDTA,hogy még a befizetett összegen kivül a eü és a forgalmi rutint is be kell fizetni!

Ez pont ugyan olyan,amikor az utazási irodák tök olcson hirdetik az utakat!
De a hirdetési árba nincs benne pl a repülöjegy,hanem még ki kell fizetni azt is a hirdetett ár mellé!
Balo
Hát ez csak arra vall, hogy hiányzik a gerince.

Tarajos Sül
Azért lehetet volna szolni az oktatonak hogy lesznek azon kivül még plusszok!
Balo
Hát van egy reklám ár, meg a tényleges. A hirdetésekben csak a 30%-os SZJA visszaigényléses TANFOLYAM árat írják, tehát a vizsgadíjakat, EÜ-t nem beleértve. Szóval örülj ha csak 10-essel kell többet fizetned.

Tarajos Sül
Ja és a Ti oktatotok olyan mint az enyém?

Jelenkeztem M-re!

Elsö alkalommal leperkáltam neki 25000 Ft!

Még egy 10000 röl volt szo!
Utána mondta ha ö ad mocit akkor plussz 10000 Ft!

De most jön a lényeg!

Azt elsö alkalommal nem mondta,hogy a 35 rúgo mellé(nekem volt saját mocim)
még majd ki kell fizetni a rutin vizsga diját,az elsösegélyt,meg még a forgalmi diját!

Utána mondta,miután már benne voltam a csapatba,hogy holnap lesz Elsösegély mindenkitöl kérek xy forintot! És a 35 ezren kivül!

Anyám mondom!

Majdnem egy 10-sel többet fizettünk,mint amiröl szo volt!
Tarajos Sül
Nekem amugy 6000 volt a Vöröskeresztnél(egészségügyi)

Igaz hogy Albertirsárol Kecskemétre kocsival vittek fel minket(lehet,hogy a benzin ára is benne volt!)
Aquir
Nekem szerencsém van mivel anyukám Orvos😊)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Asszem központilag szabályzott az ár. Van a normál 5000, aztán van asszem valami más ár hivatásos jogsihoz, meg egy harmadik az idõsebbeknek (nem kapnak már 10 évre emiatt olcsóbb, nem mintha bármi összefüggés lenne köztük egyébként.😊)

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

CLINT EASTWOOD9
Mennyi lehet a maximum?<#wow1>

Amenyire tudom mindenhol 5000 (minimum)

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

CLINT EASTWOOD9
Én úgyértettem hogy egy forgami oktatás hány perc és azt mondtam egy alkalomnak.

CLINT EASTWOOD9
Rövid egy forgalmi oktatás.
Már kezdtem belejönni pont akkor hagyjuk abba.
A mögöttem lévõ motoros elis zuhant.(így neki fucsba ment az egész)

akyyy
én flight simulatorba tanultam meg egész jól vezetni repcsit😊 kresz-en már tul vagyok és......EÜ vizsga is megvan<#taps><#taps><#taps>jövõhéttõl vezetek, havernak 1 hét alatt meglett arutin, reménykedek hogy rám is ráér a rendõrbácsi<#idiota>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Az orvosi vizsgálat mennyi szokott lenni, ha az autósiskola orvosa csinálja meg? Mert én hülye a körzeti orvosomnál csináltam meg 5000-ért:-)

Balo
Motorcsónak

Még motorja sincs (vitorlázó)

Tarajos Sül
Milyen vizsgárol van szo? M-es,B-és?
Így jött össze:-)
Egyébként repülõt szerintem sokkal könnyebb vezetni, mint autót (legalábbis, amilyet én vezetek, azt könnyebb). Olyan kevés benne a mûszer, hogy nincs is mit elrontani:-)

Balo
Motorcsónak? 😉
Ha jól tudom a vizsgán egy hibapont még átmegy 😊

Tarajos Sül
Elöbb volt repülöi engedélyed,mint utovezetési engedélyed?

Háát az elég ritka,mármint elöbb motorra szoktak az emberek SZERINTEM,kocsi teherauto és az elötünöbb vezetési engedélyek mozdony kamion repülö stb
Sziasztok!
Most kezdtem el a tanfolyamot egy hete, az elsõsegélynek már vége van, most csinálom a KRESZ-t. Szeptemberben lesz az Eü és a KRESZ vizsga, aztán vezetés. Már alig várom!
Addig is beérem a repülõvel (pilóta jogsim már van, azt is idén szereztem:-))).

Tarajos Sül
Gyorsan ment az elötted lévö ürge?
Vagy lassu sor haladt,és egyszerüen fékezett elötted?
Balo
Csupán akaraterõ és kipihentség kérdése...

[HUN]FaTaL
ezt én is tudom csak azt hittem hogy lassan halad a sor (feljebb ha jól emléxem van még egy lámpa) de halad, amikor ráhajtottam akkor állt meg az elõttem lévõ, alrébb nem tolhatom hogy ne maradjak az átjárón😄

http://goo.gl/gd6Zi5

És azt tudtátok, hogy egy átlagos ember kb 50-55 percig képes megállás nélkül koncentrálni? Ezért van, hogy a B-s vizsga az 40 perc.
Nekem a D az 90 perc volt 😞

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Dynamic
Nem értem.Hogy "1 alkalom"? Vizsga csak egyszer van.
Nem a vezetési órákra gondolsz.
CLINT EASTWOOD9
Meg a szép mosoly és rábeszélés

CLINT EASTWOOD9
Hát a pénz az elsõ mindig

CLINT EASTWOOD9
Hát én akkor bese járnék
Csak bele kell gondolni hogy mennyire rossz lenne

CLINT EASTWOOD9
1 alkalom?

Trade
most csinalom az a korlatlant pentekre kiirt az oktatom vizsgazni.
Erre ma mondja hogy nem tudok penteken vizsgazni hanem majdcsak
hetfon.Erre odajon egy kolyok az apjaval es mondja neki hogy penteken vizsgazol hozzal hosszu nadragot,sisakot........<#boxer>

Dynamic
Szerintem abszolút nincs jelentõsége.