Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor már ma lehet jogsim ha minden igaz!
Na megyek azé az igazolásért!
Légy jó, légy hű Magyar!
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Én ugy tudom,hogy el kell mennem,egy igazolással,hogy letettem a vizsgát,lefényképeznek megcsinálják a jogsim és irány a postaláda!
Nem?
Egy kis levélben,mint a személyit!
Légy jó, légy hű Magyar!
Most félbeszakad a jogsim mert most 1.-jén iratkozok be a Szegedi Tudományegyetemre, és az õszi szünetben, október végén - nov 5. éig teszem le a jogsit
még 9 forgalmi órát kell folytatnom október végén 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Azt tudom, hogy lehet olyat, mert az atinál van. Legalábbis a honlapjukra az van írva
Légy jó, légy hű Magyar!
Nemtudjátok, hogy hogy lehet igénybevenni ezt a 30%-os állami támogatást? Mert még az autosiskolához nemakarok bemenni megkérdezni, nemtudom mikor akarom elkezdeni...
Légy jó, légy hű Magyar!
pfff
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Hát nekem meg a havenak nem sok jót ígért a vizsgáztató párszor megszgtük a szabályokat (de hát nem direkt).
Ti nektek hány alkalom volt összesen a forgalmi?(ami után mehettek vizsgázni)
Egyszerü a képlet!
Felkerestem,mondott egy összeget,megbeszéltük hogy beszállok!
Kifizettem az összeget,de tanfolyam árárol amikor elsönek kérdeztem NEM MONDTA,hogy még a befizetett összegen kivül a eü és a forgalmi rutint is be kell fizetni!
Ez pont ugyan olyan,amikor az utazási irodák tök olcson hirdetik az utakat!
De a hirdetési árba nincs benne pl a repülöjegy,hanem még ki kell fizetni azt is a hirdetett ár mellé!
Jelenkeztem M-re!
Elsö alkalommal leperkáltam neki 25000 Ft!
Még egy 10000 röl volt szo!
Utána mondta ha ö ad mocit akkor plussz 10000 Ft!
De most jön a lényeg!
Azt elsö alkalommal nem mondta,hogy a 35 rúgo mellé(nekem volt saját mocim)
még majd ki kell fizetni a rutin vizsga diját,az elsösegélyt,meg még a forgalmi diját!
Utána mondta,miután már benne voltam a csapatba,hogy holnap lesz Elsösegély mindenkitöl kérek xy forintot! És a 35 ezren kivül!
Anyám mondom!
Majdnem egy 10-sel többet fizettünk,mint amiröl szo volt!
Igaz hogy Albertirsárol Kecskemétre kocsival vittek fel minket(lehet,hogy a benzin ára is benne volt!)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Már kezdtem belejönni pont akkor hagyjuk abba.
A mögöttem lévõ motoros elis zuhant.(így neki fucsba ment az egész)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Egyébként repülõt szerintem sokkal könnyebb vezetni, mint autót (legalábbis, amilyet én vezetek, azt könnyebb). Olyan kevés benne a mûszer, hogy nincs is mit elrontani:-)
Ha jól tudom a vizsgán egy hibapont még átmegy 😊
Háát az elég ritka,mármint elöbb motorra szoktak az emberek SZERINTEM,kocsi teherauto és az elötünöbb vezetési engedélyek mozdony kamion repülö stb
Most kezdtem el a tanfolyamot egy hete, az elsõsegélynek már vége van, most csinálom a KRESZ-t. Szeptemberben lesz az Eü és a KRESZ vizsga, aztán vezetés. Már alig várom!
Addig is beérem a repülõvel (pilóta jogsim már van, azt is idén szereztem:-))).
http://goo.gl/gd6Zi5
Nekem a D az 90 perc volt 😞
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Csak bele kell gondolni hogy mennyire rossz lenne
Erre ma mondja hogy nem tudok penteken vizsgazni hanem majdcsak
hetfon.Erre odajon egy kolyok az apjaval es mondja neki hogy penteken vizsgazol hozzal hosszu nadragot,sisakot........<#boxer>#boxer>