Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eredetiség vizsgálatot kell csinálni, adásvételit kell írni, átíratáshoz kell minden papír( adásvételi, eredetiség igazolás, forgalmi, törzskönyv, személyid ). Ezeknek elég komoly költsége van, amit valószínûleg neked kell állnod. Az összeg autófüggõ, neten utána tudsz nézni az áraknak.
Ez után (vagy elõtt) meg kell kötnöd a kötelezõt is, ami friss jogsival elég drága mulatság. (fõleg ha fiatal is vagy)
][ ВАЗ ][
Friss jogsis vagyok;én arról szeretnék érdeklõdni hogy egy autó vásárlás milyen folyamatokat von maga után (pl.átíratás,adásvétei,eredetvizsga.....)hova kell menni,mi kell hozzá, mit kell vinni???
-és még hogy ha kereskedõtõl veszem akkor valóban õk intézik a papírmunkákat?
Elõre is köszi a segítségeteket!
Egy okos ember sohasem sértődik meg, mert ha nála műveltebb bírálja, örül neki, hogy tanulhat tőle, a buta ember sértéseit pedig nem veszi magára.
Ha azt is számítod, hogy normális keretek között relatíve fillérekbe kerül a fenntartása... én semelyik azonos árkategóriájú autóra nem cserélném el.
][ ВАЗ ][
De örülök neki, mert sokkal jobb, mintha utálnám..elvégre, azt fogom használni..
\"If in doubt, flat out!\"
Rutinon is ez volt a probléma. <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Õ például nem fog jogsit kapni...remélem
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Én 21.én fogok..De nem tudom. Opel Corsán tanulok..kis kényelmes autó stb.
Itthon kipróbáltam a Suzukit..Swift, 1.3 még a régi fajta.
Hát..szar kocsinak mondják, nekem viszont 100szor jobban tetszik mint a corsa.. Szervókormány vhogy zavar, váltója se bejövõs.
Ezzel "könnyebben" mozgok valahogy.
Nem épp elõny, mivel corsával kell vizsgázni:S
Vagy a rutinvizsgát nem teheted le, de tökmindegy.
Osztálytársam van most így, azért tudom csak.
][ ВАЗ ][
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
][ ВАЗ ][
beszólsz meghalsz
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
beszólsz meghalsz
beszólsz meghalsz
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
RAJ?
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
beszólsz meghalsz
Menõ?<#idiota>#idiota><#zavart2>#zavart2>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Ez volt múlthét pénteken, ma még nem volt a postás, de úgy érzem ma már esélyes a dolog 😊
Ezen a szúrós fosóson meg mindig beszarok😄DDDDD
<#idiota>#idiota>Bazz, gratula.Nem a hajtással van a baj, hanem a "szét"-tel😄
Más: Ma volt elsõsegély vizsgám, 0 az egész. Hiába szigorítottak, nagyon egyszerû. Szóval aki mostanában megy, ne féljen😊 Ha nem tud valamit, azt ott elmondják..
Aki biciklivel kimegy a forgalomba, tegyen le egy alap KRESZ vizsgát.
Legalább azt tanulják meg, hogy kell a keresztezõdésben közlekedni..
Saját magamon tapasztaltam, még régen. Fogalmam sem volt róla, faluban lakok, közúton nem gyakran tekerek..Bementem városba, és inkább úgydöntöttem, tolom a járdán nagy forgalmú út mellett, minthogy vmi hülyeséget csináljak..
Az egészben szerintem az a baj, hogy a biciklisek az autósokat szidják, és fordítva..Ha mindenki figyelemmel lenne a másikra, akkor ilyesmi nem lenne.
Csak valakinek megnõ az arca, ha kocsiba ül, vagy úgyérzi, hogy van egy 200e-res bringa alatta, akkor õ a májer..
ui.:Általánosítás nem vezet sehova..
Hassan: Itt senki vagyis én nem beszéltem a 180-al való keresztül hajtáson a városon. Sõt néha még sajnálom is õket, mert amint mondtam ez köztük is vannak normálisak és birkák, de ez ugyan így van az autósokkal is. Igazad van nem rég óta van jogsim... de eddig életem folyamán napi több órát ültem az anyósülésen és azért valami ragadt rám..
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
errõl ennyit... biciklire kötelezõvé tenném a kötelezõt + a KRESZ vizsgát... nekem jön a biciklis ki fizeti a káromat?