Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem már féléve elkéne h vegyék, de még csak most fogják
\"If in doubt, flat out!\"
stoptáblánál megállás nélkül átmenni? távolságival lakott területen? már olyat is hablatyoltak hogy a veszélyes útkanyarulat táblánál ha nem lassítok, vagyha hasamalá fogom a felezõvonalat... ezekbõl mik igazak?
Valaki tud valami oldalt, ahol ezek egyenként fel vannak sorolva?
Mert mindenhol csak ömlesztett leírást (leginkább cikket) látok és szerintem közel sem 60 szabály szerepel bennük.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ahogy már mondták 9 órán simán megtanulod...
Én pl. 9. órán már vizsgáztam...( igaz teszem hozzá elõtte már évekkel vezettem, attól, hogy nem volt papír..tehát nem ott mondták, hogy: " eeeez egy ótóóó") aztán 1 hetet vezettem forgalomba és vizsga... Persze ez rajtad is múlik mennyire vagy ügyes/figyelmes, mennyire van "érzéked" hozzá..
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Ha rendes úton mérnek, akkor oké. De most Autópályán úgyis méssz 130-al.
Marha nagy veszélyt okozol, ha a lejáraton még nem lassítassz le teljesen...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Egy ismerõsömet kb. 2 hete valószínû, hogy lefényképezték kb. 95 km/h-val lakott területen. A rendõrök nem álították meg. A kérdésem: szerintetek csak pénzbírság lesz a büntetés vagy eltílthatják a vezetéstõl is?
Válaszotokat elõre is köszönöm.
Ide mit lehet írni?
][ ВАЗ ][
De ma elmondta a mûszakit, aztán mentünk. Mond egy feladatot, pl. jobbra kapuba elõre.
Megcsinálom a négy kötelezõt, de ha már nem egyenletesen megyek a szlalomnál, akkor az már rég nem jó..
És a legegyszerûbben úgy jutok a 5. feladathoz, ha ott meg is fordulok a kanyarnál. Nah, ha ezt valaminél fogva elfelejtem, akkor már megbuktam.
Pedig tudtommal tökmindegy, milyen úton jutok a feladathoz, nem? Csak meg kell, hogy csináljam.
Én már túlmentem rajta, 14-nél fogok vizsgázni..
De nem tudom..oktatóm kedvenc mondata a most megbuktam..
ha a szlalom végén nem 45°ban állok meg, az már bukás?
Ha a gyorsító elõtt, nem a bólyával egy vonalban állok meg, az is? Nincs leirva, õ viszont ezt mondja..
Amúgy nem volt gáz! Kaptam egy B kreszt(55kérdés)+C 25 kresz,25 munkavédelem és 25 szerkezeti! Elég sok volt de sikerült az a lényeg!
Már csak a BÜ van és mehetek rutinra!
][ ВАЗ ][
Mennyire gáz a BC vizsga együtt?
Csak mert holnap vizsgázok elméletbõl!<#idiota>#idiota>
150k a jogsi. Egyszer kell kifizetni. De valószinû neki olcsóbb is, mert plusz órát bizti nem kell vennie, ha már vezet..
Ha elkapják, akkor meg kb 200k-t kell fizetnie, jobb esetbe csak pénz büntetést kap.
Ez hol éri meg?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
26 éves. Tehát még elég fiatal. 😊
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Mennyi idõs?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
http://goo.gl/gd6Zi5
Egyébként nem is tudom hol olvastam már múltkor a neten, hogy mennyire sokan vezetnek itthon jogosítvány nélkül...nem is gondoltam volna, nekem eszem ágában nem lenne, meg nem is mernék tényleg...de gondolom ezeket lefülelik elõbb-utóbb.
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
Ugyanígy voltam én is 2 hónapja.. kibírtam azt a 4 nap várakozási idõt. 😊
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
Hányszor buktál te?😛
(igen, 3 évvel ezelõtt én is megkaptam elsõ jogsira is, de ma már nem adnak - azt mondták már akkor sem szabadott volna, de hogy most aztán szigorítottak rajta, bla-bla-bla...)
][ ВАЗ ][
Persze hazardírozni mindig lehet, függõ, hogy milyen nagyságú városban(/faluban?) laksz, van-e egyáltalán ott rendõrség, stb, stb. Minden estre szerintem kivárható a jogsi kézhez kapása.
És aki azt mondta, hogy õt nem büntették érte igazoltatáskor, az egészen egyszerûen:
a) Ismerte a kopót,
b) Lefizette a sünt,
c) hazudott, nem is igazoltatták.
][ ВАЗ ][
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
\"A gumi kopjon, ne a lelked\"
ugyanis kb 60ezer rá a müszaki, de amugy olcsobb joval az üzemeltetése nyilván
\"A gumi kopjon, ne a lelked!\"
Az adásvételi pedig csak a nyomtatvány, amit az autó átvételekor töltesz ki.
Itt az árak is le vannak írva.
Valamint pontosítanám az elõzõ írásomat: az átíráshoz már meg kell lennie a kötelezõ biztosításnak, annak az igazolását is vinni kell.
][ ВАЗ ][
\"A gumi kopjon, ne a lelked!\"