Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mivel motorral nov.1 tõl nincs se rutin se forgalmi..
\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Csak ha vhol belerepül,tök kinyszenvedés még hazaérek,és addig ott dörzsölgethetem,meg eggyik szemmel tudom csak figyelni az utat és még égés is!
Az hiszik kancsal vagyok!
A faterommal asszem több mint 60-nal mentünk a suliba,és akkor alig tudtam kinyitni a szemem(plexi nélkül)
Mikor leszáltam,tök hidegnek éreztem a szemem!
De a bogarakra visszatérve:
Szerintem még gyalog is belerepülhet a bogár a szembe,bár azt még ki tudja kerülni!
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Amugy én is inkább a plexiset veszem fel,bár plexi nélküli is van nekem meg plexis is,de én inkább a plexiset veszem fel smkp-nál!
Jol is néz ki,nem olyan égõ,mint a plexi nélküli,meg tényleg egy bogár utközben beleszálhat a szemembe(biciglizés közben is,nem a sebesség számit)és dörzsölgethetem még kijön,meg csíp is!
Részvétem!
Nekem is amikor táborba megy a tesom én is ugy érzem hogy a szobába van,mert már megszoktam hogy mindig otthon van,kivéve amikor csavarogni megy el!
Más kérdés hogy a KRESZ elfogad bukónak mindent amiben megvan a jelzés, de ettõl függetlenül csak a teljes sisakot tudom ajánlani még smkp-hoz is.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Egy barát elvesztése mindig fájdalmas, én eddig kettõt veszítettem el.
De tanulni is lehet az esetbõl: cool dolog lazáskodni a motorral, a csajok is szeretik, de ha túl laza vagy, szétesel.
Az oldalán a fekete müanyag nem volt rajta(ami meg véd attol,hogy beleakadjon a farmernadrágom szára a fogaskerékbe)
Szal beleakadt a farmernadrágom also szára a fogaskerékbe(szerencsére nem menetközben,hanem akkor,amikor letettem a lábam az elsöbbségadás táblánál)és beleakadt,nem tudtam kiráncigálni és kirakni a lábam,hogy ne döljek el,és aztán ugy döltem el,mintha a két lábam a pedálon lett volna!
Volt sisak rajtam,egy kevés benzin is kifolyt,kesztyü nem volt,és ezért egy felszakadt a tenyeremen a bör(nem nagy részen)
Inkább plekszis sisakot kellet volna kérni-e,mikor menetközben megtalálja a bogát a szememet,ott dörzsölgetem,meg minden,és közben nem figyelek az utra!
Erre nem is gondoltak!
Kért még pulovert vagy hasonlot,meg nadrágot is!
Ezeket megértem,mert menetszélben elég hideg van!
És mi is az a protektoros?
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Nekem is az oktatóm mondta meg a vizsga idöpontját!(mármint az az oktatom aki magyarázot az elméleti elötti napokban)
Ja és azt se értem,hogy minek kellett a rutinra kesztyüt vinni,meg a forgalmira?
Olyanokat is elég ritkán látok,akik kesztyüben vezetnek!
Nekem megvan a jogsim,a yard még nem állitott meg de majd megkérdezem!
Asszem mégis használom,hamár megvettem!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
De már jó lenne túl lenni rajta. Csak nem fogott volna ki rajtam, mert eddig amiket gépen csináltam tesztet mindegyik sikerült kisebb nagyobb sikerrel. Meg végignyomtam a kreszkönyvet...
Addig legalább méág készülhetsz <#eljen>#eljen>
Légy jó, légy hű Magyar!
Lassan fél 1. Ha végeztél is ittvagy, tudasd velünk, hogy sikerült-e <#smile>#smile>
Légy jó, légy hű Magyar!
Szóval ha az utóbbi egy évben volt valami módosítás, amirõl nem hallottam akkor igazad lehet (ezesetben valami konkrétabbat is írhatnál, mert érintené pár ismerõsömet a dolog). Ha nem volt módosítás, akkor az egész "kiesett jármûvek" elméleted nem áll meg.
Ezt honnan vetted? ---> Errõl a keményítésrõl nem hallottam ---> habár tervbe lett véve asszem...
Ez a valós dolog mi?
Elnézést ha pontatlannak tûnik az írásom, valóban sok helyen félreérthetõ.
Mint pl 40 ->45
Ebbõl kiindulva pl. a Simson is valóban kaphat rendszámot, viszont továbbra is vezethetõ lesz M-es (és mivel smkp marad így B-s) jogsival is.
Szeretném ha beszkennelnéd a vezetõi engedélyed azon részletét miszerint Neked van smkp kategóriára érvényesítésed. Mopedre bizonyára van. De mint említettem 1-2 jármû nem nagyon fog ebbe a kategóriába beleesni. Így ha csak az alapfelállást nézem és valaki leteszi mopedre a "jogsit" akkor hogy vezethet smkp-t? És ha leteszi a "B"-t akkor miért vezethet smkp-t? És ez hol lesz feltûntetve a vezetõi engedélyében?
Így pontosítva az elõzõ hozzászólásomat, nem azért írtam, hogy tájékoztassak hanem hogy megkérdezzem egy nálam okosabbtól: Vajon mivel lehet majd vezetni azokat a jármûveket amelyek nem férnek bele a Moped kategóriába de még nem is "nagymotor"? Attól félek, hogy a jogszabály módosítása megszûnteti az smkp kategóriát hiszen szûkítette az "M" és a "B" kat.-ás vezetõi engedéllyel vezethetõ jármûvek körét, így a kiesett motortípusokat csak "A"-val (A1, A korl., A.) lehet majd vezetni.Merthogy ezekre a kiesett jármûvekre egyenlõre nincs megszabva, hogy mi lesz a sorsa de egy biztos (...és az nem az unikum...😊, hogy Moped kategóriába NEM FOGNAK BELEFÉRNI!!!
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Ezt honnan vetted? ---> Errõl a keményítésrõl nem hallottam ---> habár tervbe lett véve asszem...
Ez a valós dolog mi?
Elnézést ha pontatlannak tûnik az írásom, valóban sok helyen félreérthetõ.
Mint pl 40 ->45
Ebbõl kiindulva pl. a Simson is valóban kaphat rendszámot, viszont továbbra is vezethetõ lesz M-es (és mivel smkp marad így B-s) jogsival is.
Szeretném ha beszkennelnéd a vezetõi engedélyed azon részletét miszerint Neked van smkp kategóriára érvényesítésed. Mopedre bizonyára van. De mint említettem 1-2 jármû nem nagyon fog ebbe a kategóriába beleesni. Így ha csak az alapfelállást nézem és valaki leteszi mopedre a "jogsit" akkor hogy vezethet smkp-t? És ha leteszi a "B"-t akkor miért vezethet smkp-t? És ez hol lesz feltûntetve a vezetõi engedélyében?
Így pontosítva az elõzõ hozzászólásomat, nem azért írtam, hogy tájékoztassak hanem hogy megkérdezzem egy nálam okosabbtól: Vajon mivel lehet majd vezetni azokat a jármûveket amelyek nem férnek bele a Moped kategóriába de még nem is "nagymotor"? Attól félek, hogy a jogszabály módosítása megszûnteti az smkp kategóriát hiszen szûkítette az "M" és a "B" kat.-ás vezetõi engedéllyel vezethetõ jármûvek körét, így a kiesett motortípusokat csak "A"-val (A1, A korl., A.) lehet majd vezetni.Merthogy ezekre a kiesett jármûvekre egyenlõre nincs megszabva, hogy mi lesz a sorsa de egy biztos (...és az nem az unikum...😊, hogy Moped kategóriába NEM FOGNAK BELEFÉRNI!!!
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
a rendõröknek így nincs annyi dolguk...
a törvényhozók egész nap basszák a rezet...
sok oka van...
Mivel Mo-n nincsenek rendszámok ezért így rögtön látják h ez smkp, és feltûnõ ha már 50nel mész, innentõl a zsaru jókedvére van bízva mi lesz. És komolyan ki megy 60nál lasabban akárhol akármikor?
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Törvényesen,amelyik motornak nincs rendszáma,az nem mehet 40km/h gyorsabban!
Én most babettával szoktam "járogatni",azzal is csak kb 30-cal,mert még bejáratos!
500 km után mehetek 40-nel!
Meg az is hogy sokkal nagyobb,és az is hogy a nyilvánosság elött nem raknak ki egy rendszámot,de pl probauton se volt rendszáma,lehet hogy rendörségi engedélyt kértek,el lehet tüntetni számitogépes technikával azt a rendszámot pl egy fekete folt vagy ilyesmi!
Nem mintha itt álna a garázsba egy choppar csak ha lenne mehetnék vele,de látom nem!
Mostanában babettán fogok fesziteni,de ki tudja,lehet hogy az utcán elhagy vki 1 200 ezret! 😄DDDD
Légy jó, légy hű Magyar!
kivéve magyarország....
1. A KRESZ szerint smpk-val a maximális haladási sebesség 40km/h (közút és társai), errõl beszélsz te.
2. A KRESZ szerint segédmotorkerékpárnak az a jármû minõsül (sebesség szempontjából), aminek tervezési sebessége 45km/h-nál nem nagyobb. Errõl volt eddig szó.
Tehát csak a 45-nél lassabb szerkezetek lehetnek smpk-k, viszont ezekkel maximum 40-et lehet menni. Vagyis nem mondtál rosszat, csak eddig egyáltalán nem errõl volt szó.