7955
Jogosítvány
-
Easy Rider #2595 én se tanultam sokat, de ezt megjegyeztem, mert bennem volt, ha vkit bántani akarok, akkor ez egy lehetséges módja -
#2594 az biztos,hogy a gyerek azt válaszolta,hogy lemosná vizzel,ekkor a vizsgáztató közbeszólt,hogy ne,mert égési sérüléseket okoz!
De végülis nem az a lényeg,csak az,hogy ezt a hibát sem hagyták szemelől :)
-
#2593 pfujj kémia... -
#2592 ne is mondd, utálatos dolog -
#2591 5 éve tanultam utoljára kémiát, azt is 1 évig... -
#2590 még mindíg jobb mintha venis okszi eksönt, vagy domesztoszt mondott volna -
Easy Rider #2589 de bírom az ilyen hülyéket, ha csak kicsit odafigyelnének kémia órán, ami szvsz még érdekes is, akkor tudná, h kénsavat csöpögtet vízbe, akkor meKhal :D -
#2588 hát,sajna nem minden baleset közelében van kénsav -
#2587 arcára folyik a kénsav? ilyet tőlem nem is kérdeztek, nem is volt a kérdések között sem a lapon...nekem annyi volt, hogy vérzik a feje, oszt csá -
#2586 uhh :)
nekem még mesterséges lélegeztetés sem volt! -
#2585 De nem ám! Segítenek, rendes emberek, általában:). Nekem olyan kérdésem volt, hogy mit kell tenni, ha a csávó elesik, és feldagad a könyöke? (nyugalomba helyez, felkötöz és kész), a másik meg, hogy mit kell tenni, ha egy cukorbetegnek rohama van(adni kell neki cukrot vagy cukros vizet), aztán a gyakorlat annyi volt, hogy mesterséges lélegeztetést kellett adnom a babának:) -
#2584 nem mindehol ugyanolyanok a vizsgáztatok
habár amennyi időt én bentvoltam,simán rá is foghatjuk,hogy bizony igaza van Krezga kollégának :DDDDDDDDDDD
de azért kérdeztek tőllem
emléxem,mikor az eggyik kölöktöl kérdezték,ha egy autobalesetben a sérültnek az arcára folyik a kénsav("akkufolyadék"),akkor mit csinál?
kölök mondta,hogy lemosná vizzel,ekkor még közbe is szol a viszgáztató,hogy TILOS!!!,mert ilyenkor ősszeégne a sérült arca
tehát nem hagyták annyiban :) -
ricoo10 #2583 Hali
az érdekelne,hogy ha A-s jogsit akarom megcsinálni,és elmúltam 21,akkor most nem kell PÁV?vagyis annak nincs alkalmassági(egyensúly,szemvizsgálat stb),vagy mi? mintha valami ilyesmit olvastam volna :)vagy rosszul értettem?
előre is kösz! -
#2582 nem túloz :) -
#2581 Hát nem. A vizsgáztatótól függ. Én ahol vizsgáztam 2 teremben vizsgáztattak, az egyikből sorra jöttek ki a bukottak... szerencsére én a másiknál voltam :) ott mondasz valamit, ha nemjó kijavítják, és aztán mondják, hogy ez így megfelelő :D -
#2580 azért ne túlozz :) -
#2579 Na én ma voltam jelentkezni! Kiváncsi vok mi sül ki belőle... -
#2578 Elsősegély:) Na attól nem kell félni, az elég egyszerű, kb olyan szintű a vizsga, hogy bemész, és már meg is van a vizsgád:D -
#2577 a wanadoon van 1 jó (h*tp://wanadoo.atw.hu) de smsweb...:l
mindegy ..most hívtam a vöröskeresztet, augusztus 21-ére adtak időpontot..addig tanulhatom az elsősegélyt :D -
#2576 torrent, dc.. stb... -
#2575 netről letölthető kresz progit tudtok mondani? -
#2574 :DD -
#2573 :DDD -
Vlala #2572 A látásvizsgálatnál poénból "Jó napot, doktor úr"-ral köszöntem az ajtófélfának... vette a lapot :) -
#2571 ok:) -
#2570 az miért baj?
ha nem látsz jól, ne akarj vezetni mert tényleg baj lehet belőle. szemüveg nem kötelező, vegyél kontaktlencsét. -
#2569 De van! -
#2568 ok köszi!
még 1 kérdés.... ugye tábláról számleolvasás nincsen? -
#2567 Elmész dokihoz, és mondod neki, hogy kell egy gépjárműalkalmassági. Megnézni a látásod, hogy színtévesztő vagy-e, és a vérnyomáson, majd perkálsz 5000 forintot és ír neked egy papírt, hogy alkalmas vagy:) Ebböl két példányt ad, egyik megy az autós sulihoz, egyik pedig majd akkor kell amikor már megvan mindened(Kresz, elsősegély és gyakorlati rész), és mész az okmányirodába jogsit csináltatni. -
#2566 ok köszi!
egyébként ezt a lapot hol kapjuk meg? az autós suliban? -
#2565 Én a saját orvosomnál csináltam, ő elintézte annyival, hogy van valami bajom? Meg mutatott egy ilyen színespöttyös színvakságellenőrző lapot, megmondtam mennyi volt rajta, kitöltötte és ennyi. -
Easy Rider #2564 így van, erre gondoltam, csak elírtam :$ -
#2563 5,000Ft
biztos lesz olyan hogy :
Olvasd el
Olvasd el
Olvasd el
olvasd el
megy ilyenek:D -
#2562 5k??? az mi? bocs hogy hogy ilyen hülyi vok...
a látáson belül mi van? mert abban valahogy nem jeleskedek...és hogy mit ne mondjak szemcsit nem akarok naon -
#2561 vérnyomás, magasság, testtartás, látás, , iletve egyéb kisebb dolgok...
de készülj fel, hogy ez az egész kerek 5k -
#2560 nemtudom, nekem semmi nemvolt... Gondolom látás, hallás és egyéb vizsgálatok... vérvétel? nemhiszem. -
#2559 de milyen vizsgálatok voltak?
vérvétel vagy mi.... -
#2558 Nekem jó volt a vizsgálat, odaadtam a papírt neki kitöltötte és visszaadta :D:D -
#2557 Hi!
A jogosítvány megszerzése előtti orvosi vizsgálatról kérdeznék.
Csak 2 kérdéssel fordulnék hozzátok!
Az egyik: A helyszínen érdemes orvosi vizsgálatot tenni vagy inkább külön az orvosunknál..
Második: pontosan milyen vizsgálatok vannak? -
#2556 :DDDDDDDDDDDDddd