Jogosítvány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brankley
<#nyes><#nyes> Nem az volt... mind1, majd jövõre megtanulom

Légy jó, légy hű Magyar!

90 a megengedett lakott területen kívül egyéb úton (nem autóút vagy autópálya). De ez annyira közismert hogy még annak is tudnia kellene aki utasként szokott csak autóban ülni, vagy akár még úgy sem. Úgyhogy szerintem beugratós kérdés volt.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Brankley
szerinted az?

Légy jó, légy hű Magyar!

Ez most beugratós kérdés ugye? 😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Brankley
90 hol? azt nemtudom <#shakehead>

Légy jó, légy hű Magyar!

Aquir
90, 110, 130
20-as mindhárom között a különbség, nem nehéz megjegyezni 😊 szerintem

a lakott területen belülit meg mindenki tudja 😉

az utakon meg vigyázzatok amugy is 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Úgyúgy, 110 lesz az.😊

Aquir
vigyázz nehogy annyival menj autóúton! 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
130km/h az autópálya 😊)

CaviaR
<#wilting>

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

szoltan
130km/h

Hala Madrid!

Aquir

akyyy
www.guugle.com

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Aquir
nem kigúnyolás volt, de te eléggé lereagáltad 😊)

A vezetéssel meg vigyázzál az agresszió majdnem olyan rossz az úton mint az alkohol 😊

ffxi
CSak találkozzunk!!!!

De autópályán!<#levele>

Fákjúal!

Brankley
Lehet, hogy kicsit feszült a gyerek<#nyes><#nyes>

Légy jó, légy hű Magyar!

Aquir
akarsz valamit?

ffxi
<#mf3>!!! Vagy segítesz vagy nem, de ne gúnyolj, tévedni emberi dolog!!!

Fákjúal!

Aquir
😊

ffxi
Olyan régen volt, elfelejtettem már<#zavart1>, hogy autóúton mennyi a maximális megenegedett szpíd?

THX!!

Fákjúal!

szoltan
a forgalmi vizsgán nem mentem át elsõre, ezért pótvizsgadíjként kellett 7ezret fizetnem, erre gondolsz?

Hala Madrid!

Tarajos Sül
milyen fajta vizsgárol beszéltetek,aminek az ára 10000 Ft körül van???
Brankley
Na, attól picit messze vagyok <#nyes>
De valóban nem lehet rossz, kapod az x ezer euros/fontos fizetésed, és ülsz a konyhán a séfirodában... Tudnék élni <#hehe><#hehe>

Légy jó, légy hű Magyar!

na csak kilyukadtunk 😄 egyébként az fasza lehet pl egy hajón séfnek lenni 😊

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

Brankley
Az nem egészen tartozik az én körömbe <#nyes><#nyes>
Konyhán és az étteremben nemkell kocsi... Fõleg, ha sikerül hajóra kerülnöm, akkor ebben az országan is alig leszek...
Persze ettõl függetlenül szeretnék jogsit <#smile>

Légy jó, légy hű Magyar!

pizzafutár 😛😛😛 😉

Brankley
vendéglátóiparban nemkell jogsi gyakran <#crazya>

Légy jó, légy hű Magyar!

jha, h te ennyire tudod hol fogsz dolgozni egész életedben? amúgy egyáltalán nem árt, ha vna jogsid 😉

Brankley
Ahol én fogok dolgozni, nem kell jogsi <#smile>
Azért remélem jo lesz majd a fizetés, és olcsobb lesz a jogsi... (a fizetéshez képest) <#wink>

Légy jó, légy hű Magyar!

szoltan
én is diák vagyok, lehet hogy félreértetted

Hala Madrid!

rengeteg olyan álláslehetõség van, mely megköveteli a B kat. jogsit, és ennél biztos nem lesz olcsóbb, szóval jobb elõbb mint késõbb (azcsak plusz rutin 😉)....

Blufox
Ezt ne tõlem kérdezd,õ mondta,lehetséges mert diák? Mittudom én.<#falbav>

énszerintem nemárt ha az embernek van jogositványa, egyszer megkell szerezni, és nemhinném hogy késõbb olcsóbb lenne a jogsiszerzés...

Brankley
Nemértem, akkor hoyg jöhet ki neki 80ból?
Amúgy 110ért minek jogsi? utána még kell kocsit venni, + még fizesd a denzint... <#levele>

Légy jó, légy hű Magyar!

szoltan
azt hogy? csak a pótvizsgadíj 7000 ft

Hala Madrid!

baszki ... lol forgalmit akartam mondani 😄😄

szoltan
szerintem a forgalmi volt parás..
engem 1X meg is húztak
+12000ft

Hala Madrid!

Blufox
A haverom 1x bukott forgalmin,+3900ft-jába került ,de megvan<#worship>

nekem 100-110 bõl jött ki mindenestül.
amugymeg 2 hete van meg a jogsim 😉 ... a rutin kicsit parás volt de a lényeg hogy sikerült...

Blufox
120 rugó ez tuti,drágább is akad de a min 120.000ft

Ha,nem bux<#felkialtas>

HiPPoNaX
+eü tanfolyam, eü vizsga, vizsgadíjak, okmánybélyeg, esetleges pótórák, nem? 😊

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Brankley
hmmm, és az lehet, hogy haveromnak 80E Ft lesz állami támogatás nélkül?

Légy jó, légy hű Magyar!

szoltan
nekem durván 110e volt

Hala Madrid!

olyan 120 körül átlagban, ez lehet valahol olcsóbb, de láttam én már drágábbat... persze ha akkreditációs, akkor a vizsgadíjakon kívül vissza lehet igényelni 30%-ot

Tarajos Sül
Jo kis karácsonyi ajándékod lesz!
Brankley
Mennyire jön ki összesen kb a jogsi?

Légy jó, légy hű Magyar!

Mhosah Myth
Nah ma voltam a suliba befizettem a pénzt meg a vizsgadíjat és jövõhét csütörtökön megyek vezetni elõször. Kb. 3 hét és rutin... Dec-be meg forgalmi 😊

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Balo
egy hét max

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

CLINT EASTWOOD9
Na én holnap megyek az okmányirodába.
Akkor hány nap még ki jön a jogsi ezzel a szar postával?

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Brankley
ehh <#smile> Én jövõ Junius közepén kezdem, és aug végére akarok már jogsit, hogy majd munkába kocsival tudjak menni.. Kiváncsi vagyok, össze jön-e...

Légy jó, légy hű Magyar!