7955
Jogosítvány
-
#2635 vácon vizsgázom majd, van ott 1-2 elég szopatós hely -
#2634 köszi
igen, erre az oktatóm is sokat figyelmeztet :) -
#2633 Es feltunoen nezd azokat a tukroket, ne csak a szemed sarkabol, mivel a vizsgabiztos azt nem erzekeli es ugy veszi, mintha nem hasznalnad a tukrot... -
csekez #2632 kalappal
a tukroket amikor csak tudod nezzed, mert vannak turelmetlen vezetok,akik mar nem nagyon foglalkoznak a kresszel.szal csak ovatosan,de temposan -
#2631 földmunkagépre kinek van jogosítványa ? -
#2630 Kétféle vizsgáztató van, köcsög, nemköcsög. A köcsög simán megbuktat, a nemköcsögnek meg elmondod a neved, és átenged. Szoktak kérni lélegeztetést, meg stabil oldalfekvést, és egy kérdést hogy hogy kötöznéd be ezt meg azt a sérülést, ha elrontod a nemköcsög kijavít, és átenged, a köcsög elkezd kérdezgetni olyat amit még egy agysebésznek sem kell tudnia. -
csekez #2629 sziasztok!
en majus vegen kezdtem a jogsi csinalast, mar csak az eu van vissza.hal istennek ujpesten a mak gyakorlopalyajan. aldom az eget erte, plussz egy jo oktatot is sikerult kifognom.
akik az eun tul vannak,azok irjak mar le tapasztalataikat, meg a kerdeseket, ha emlékeznek ra.
elore is koszi az infokat. -
#2628 én kreszből nyomultambaján 10 45-re voltunk kiirva 2oravolt kb az ut buszal,olyan
falukon mentűnk végig amiről halani se halotam beűltem a 13 mas géphez és meghuztak :(
-
#2627 nem jó. külön kresz kell hozzá
-
#2626 aug 25-én, pénteken megyek forgalmira -
#2625 :D ez igaz, én mondjuk féltem tőle :P -
#2624 De nem is kell félni tőle... -
#2623 Akkor csinálod amikor akarod, ( én a legvégére hagytam) de ha az nincs meg akkor nem lesz jogsi sem... -
#2622 Az EÜ-t meddig kell megcsinálni? Ha már városin vizsgázok addigra meg kell lennie? -
Realtibi #2621 az A s jogsihoz jo az autoskresz???
/már ha az A jogsi az a 125 ccm motor/ -
#2620 megvan a sikeres kreszvizsga,mostmár jöhet a vezetés -
#2619 :) köszi. ezen jót mosolyogtam :) -
#2618 nekem amikor mentem akkor egyik nap 2.5 órát kellet vezetnem, aztán másik nap 1 órát. Utána meg kb 10 perc volt a vizsgázás.
Nem neheéz csak pár dologra kell igazán figyelni. INDEX, FEJFORDÍTÁS, GYALOGOSOK ELENGEDÉSE/ FIGYELÉSE, JOBBKÉZ, és az hogy kanyrodáskot hova kell húzodni. ( balra az út közepére, jobbra a szélére. jah és az EGYIRÁNYÚ utakat figyld még.
Sztem ennyi ami nagyon fontos. -
#2617 vizsgalap, eü szar, személyi, nem, attól függ, ügyintézőt, nememléxem. -
#2616 Nah levizsgáztam EÜ-ből. vizsgáztató nagyon jófej volt, még az idiótákat is átengedte. nem kell félni semmitől. rém egyszerű. 6percig voltam bent. jah és én voltam a 3. szal úgy 6 perc h két embert meg kellet várnom
Holnap megyek a "Pecválba" ( nemtom hogy kell írni) viszem a papirokat és kapok másik papírt. Azt meg viszem az önkormányzathoz és ismerős révén 2 nap és megvan a jogsi :P Szal jövő héten már motoros leszek :P.
Amiket eddig segítettetek azt köszi.
És még egy valami.
A közterülethez holnap csak a vizsgalapot, az EÜ szarságot amit kaptam meg a személyit kell vinnem? Vagy mást is? Mikor lehet menni oda? ( hány órakor) Kit kell ott keresni? Hova kell hogy ott bemenjek?
remélem valaki tud válaszolni
üdv
Sland -
#2615 nah, holnap kezdődik a forgalom...szerdán meg kiírnak..mire vigyázzak/figyeljek? nehéz lesz? egy hónapja tettem le a rutint, azóta nemvolt jogsizás..:S augusztus 21-én meg 1.segély
téleg hány órát kell levezetni forgalomban? szal ha holnap 14:00-ra meek (és a kötelezőt csinálom meg csak) mire számíthatok még? szombat és kész? vagy + hétfő? mondjatok már valamit (M kategória) -
#2614 Nem kell ra napokat tanulni, egyszer-ketszer atolvasod az EU konyvet, menni fog. Ez alol kivetel, ha szemet a vizsgaztato, mert akkor sajnos akkor is beled kot, ha bemagoltad az egesz konyvet ugy ahogy van... Alapveto dolgokkal legyel pontosan tisztaban, onnantol kezdve akar a logikadra epitve is megvan minden mas. -
#2613 Énis ott toltam. A bejárathoz közeli szobában nagyon rendesek voltak (szerencsére oda kellett mennem nekem is), a távoliban meg szórták ki az embereket az új csekkel... -
#2612 Egyszer olvasd át a dolgokat, aszt kész:) -
#2611 nemgondolod hogy ilyen hozzáállással nemfog menni...? -
#2610 Babán kell bemutatni a dolgokat? Nekünk azt mondták korábban, hogy csak el kell mondani, max annyi, hogy ha kérik, akkor a stabil oldalfekvést megmutatni....Még nem voltam EÜ-n Valaki azt mondja ,hogy nem kell semmit tanulni rá, más meg azt, hogy sorra dobják ki az embereket, mint macskát s*arni...... -
#2609 nekem holnap 4kor lesz a váci úton -
#2608 ott csináltam, ja
Pizza Tábornál :) -
#2607 városháztér, pff,, vöröskereszt?:DDD -
#2606 nekem is huzni kellett... annyi különbséggel, hogy nálunk mindenkinek adott kb 1 percet nagyjából a válaszadásra, ha látta, hogy az illető tudja az első 5 szó után loholt a köv. emberhez :) -
#2605 húzni kellet??
és csak a lélegeztetést kellet csinálnod? és mi(k) volt(ak) a kérdés(ek)? -
#2604 nekem pénteken lesz az első forgalmi , aztán szerdára kiírnak...:) 1.segay meg augusztus 21.-én -
CUCLI #2603 ja és én nemis csináltam semmit. csak bemutatta rajtam a csaj aztán húztam is a kérdést D: -
#2602 na ezert mondtuk, hogy az EU vizsga egyszeruen csak lol :) -
CUCLI #2601 na megvan az EÜ :D
elég poén volt. beruhantunk elkezdem fújni gyorsan a babát 3x4x és pattantam is fel. de úgy ,h faszi szerintem felse fogta ,h mivan XDDDDD a csajszi aki velem jött be arra keményen rámozdult lese szált róla :D
csaj amúgy eléggé balfasz picsa volt :D stabil oldalfekvést nemtudta. deha élesben ment volna akkor 8x meghaltam volna kb :D -
#2600 vizsgáztatótól függ...ha olyat kapsz úgyis addig fog kérdezni amíg meg nem húz..van aki csak megkérdezni hogy milyen mocid/autód van, elmondja hogy használj bukósisakot /bizt. övet azt kész:) -
ricoo10 #2599 nem tudom,csak :) te ugyis most csinálod,legalább friss információt kapok :P -
#2598 Beírom majd, de mért engem kérdezel, amikor itt már jó sokan megcsinálták? -
ricoo10 #2597 majd írd meg hogy mi hogy volt,miket kellett csinálni stb :) -
#2596 Nah én Aug 3ra kaptam EÜ vizsga időpontot. Remélem meglesz...