Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
75.000- (vezetés 😎
41.000- (vezetés A1)
3.760- (KRESZ vizsga 😎
3.760- (KRESZ vizsga A1)
3.660- (rutin 😎
3.660- (rutin A1)
3.660- (forgalmi 😎
3.660- (forgalmi A1)
5.000- (egészségügyi tanf.)
3.660- (egészségügyi viszga)
+ 7.500- (+2 óra vezetés+vizsga vezetés= 3 óra vezetés)
+ 3.660- (pótvizsgadíj- forgalom)
zebrán elõztem kerósokat, 'szal meghúztak 1. forg. vizsgámon, de két hét múlva pótvizsgán 6 hibavonallal mentem át(kicsit izgultam)
csak 1x húztak +(ott már csak 3 utca kellett volna, hogy visszaérjek a célhoz, pedig nem volt 1 hibavonalam sem...), szal 2 hetet csúszott még
vizsgák nem tom mennyire pontos összegek, a KRESZ vizsgák lehet hogy 100FT-tal olcsóbbak voltak, v a vezetési vizsgák voltak drágábbak 100FT-tal
összesen A1 + B kategóriák nekem:
207.980FT
jah!! +5000 orvosi alkalmassági (asszem 10 évre van)
+4000 illeték az okm. irodának
+kb 500 ft borítékok, 200Ft-os bélyegek
tehát összesen: 217.480-
június végén kezdtem a KRESZ-t, s most hétfõ óta van a kezemben a jogsi
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
'hál Istennek nem állított meg, mert lelassultam, mire elmentem mellette, de megállt bennem az ütõ, hogy még fél hetes jogsi, s most már kezdõdhet is a pontgyûjtögetés😄
<#nezze>#nezze>
Énis úgy akarom, hogy amikor a vizsgáknak vége, olyan május-juniusban, akkor kezdeni, és jó lenne, ha Augusztus végére meglenne <#smile>#smile>
Csak nekem kocsira kell.
Légy jó, légy hű Magyar!
Autonál😞😎10 hibás válasznál nem lehet több különben potvizsgadij
Kismocinál😞M)5 hibás -||- -||- -||-
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Amúgy 14-én pénteken megyek vizsgázni kreszbõl ha minden igaz, majd írok, hogy sikerült-e 😊
don't give a fuck
Én juniusban kezdtem,amikor a sulinak vége volt és pont agusztus 31 én voltam az okmányba leadni a jogsihoz szükséges paprit,amit a közlekedésiben adtak!
Közben még egy bukás is volt rutinbol 😞( Letettem véletlenül a lábam!😞
Ugyhogy kb 2 honap az egész!
valaki mindig eszembe juttatja, hogy magyarországon élünk....
bálint
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
mocira. B kat má van 6 éve. de mi a rákért kell mégegyszer vizsgázni kresz-bõl...
tavasszal majd jön a vezetés....
lesz õszi szünet, én azona héten végzem el a megmaradt 9 forgalmi órát meg a vizsgát 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Légy jó, légy hű Magyar!
És attól függ, hogy hogyan osztod be, de nemhiszem, hogy idén meglesz Neked...
Légy jó, légy hű Magyar!
Én kreszbõl 2 hét múlva megyek vizsgázni, attól annyira nem tartok, elég egyszerûnek tûnik.
Kresz után milyen vizsgák kellenek még, és ha minden jól megy (bukás, pótórák nélkül😊) legjobb esetben mikorra kaphatom kézbe a jogsimat? Tudom, hogy hülye kérdés és nem lehet ezt pontosan megmondani, csak valami körülbelüli idõpontot mondjatok plz 😊
don't give a fuck
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Légy jó, légy hű Magyar!
Mikor érettségizel?
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Légy jó, légy hű Magyar!
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Csak ne zuhanjunk le <#nyes>#nyes><#eplus2>#eplus2>
Nem akarok Lostot játszani élõben... <#whatever>#whatever>
Ha bejutok, mindenkit elviszek egy ingyen sétakörre. Ha nem jutok, be abban az esetben 400 Ft/fõ/kör:-)
Egyébként ma este tárgyalok az autósiskolám vezetõjével, ha minden igaz jövõ héten kezdem a rutint:-)
De majd elviszel engem egy körre repcsivel? 😊))
Egyébként úgy van, hogy elsõsegélyen adnak egy lepecsételt kartonlapot, ami kb akkora mint a tajkártya. Azt kell csak bemutatni.
Kb. olyan szintû, hogyha 100al mennék betonfal felé akkor ez lenne rá a valasza: "hát szerintem lassíthatnánk de ha gondolod én csak ajánlom..." (mindezt olyan lassan, hogy mire bejezi eltelik 7 másodperc 😊)
Egyébként egy másfél éves Opel Astra 1,6on nyomom. 16 szelepes sport ottomotor 😊 Nagoyn húz... 😊
Mindenesetre jövõhét hétfõn már forgalomba is leszek <#idiota>#idiota>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Egyébként, mint írtam, ingyen is lehet valakibõl Malév pilóta, de ahhoz be kell kerülni a Nyíregyházi Fõiskola közlekedésmérnöki szakára, ami nem könnyû. Idén 131 volt a ponthatár.
amúgy 5 900 000,- Ft
Az nap ki is próbáltam.
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
csak honnét legyen 1 milkám megszerezni a jogsit hozzá?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
De hosszútávon megéri:
"légijármû-vezetõk és hajózómérnökök keresete meghaladja az 550 ezer forintot"