7955
Jogosítvány
-
#2715 thx :) -
#2714 Persze meghúznak ha úgy vezetsz mint egy gyakorlott vezető, végülis minekaz... -
#2713 legközelebb sikerül:) -
#2712 meg biza
ok, lefulladt 2-szer az autó, de a vizsgabiztos mondta, hogy nem emiatt húztak meg. -
#2711 És ezért meghuztak? -
#2710 Megbuktam a forgalmin... :(
a köv okok miatt: külső sáv helyett belső sávban mentem vagy 2 km-en keresztül a városban (a belső sávba kanyarodtam helyesen először, de a külsőbe ki kellett volna, és én úgy értékeltem, hogy akkora a forgalom, hogy nem lehet a külsőbe kimenni, rosszul döntöttem)
Másodszor a külső sávban vagyok, előttem egy teherautó eléggé lelassít nemtom miért, én hülye meg megelőztem... -
#2709 hát arra már rácsesztek akkor a külföldiek -
#2708 asszem külföldön kérhetik néha, de nem fontos... -
#2707 Nem kell.
Nélküle nem kaphattál volna jogsit, így az bizonyítja a meglétét. Pont ahogy semmi más nem kell, amit a jogsihoz kértek elötte. -
csekez #2706 vlaki mondja mar meg,hogy amit eu vizsga utan kapunk azt a kartyat,azt maguknal kell e hordani? -
#2705 Nekem mióta megvan a jogsim szinte minden nap vezetek,úgyhogy bírd ki ezt a pár napot aztán győzd fizetni a benyát :) -
#2704 akkor várok -
#2703 Elvileg kell 2-3 munkanap atfutasi ido, szoval valoszinubb hogy amugyis csak hetfon tudod megkapni a papirodat amivel mehetsz az okmanyirodaba -
#2702 jó, hát mivel én nemtom hogy ott hogyan megy ez a dolog akkor nem tudok segíteni abban hogy mikor hova kell menni. lehet ott pl másképp van mint itt pesten -
#2701 nyiregyháza, ahol a kreszvizsgám volt -
#2700 7főtől péntekig lehet menni.
neked hova kell menni? -
#2699 hétközbe fel lehet menni azért a lapért?:S
az oktatóm azt mondta hogy majd hétfőn menjek el érte...de akkor nembiztos hogy ráérnek a szülök...
szal... -
#2698 Köszi szépen:)
-
csekez #2697 nem keri,csak a vizsgalapodat es a szemelyidet keri,mint a rutinnal -
#2696 A nyema mit jelent? :D -
csekez #2695 nyema -
#2694 A forgalmi vizsgán kérheti a vizsgáztató az eü papirt? -
#2693 nekem kihozta a postás.
leraktam az elsősegélyt egyik csütörtökön pár hete aztán pénteken mentem a közterülethez a azért a spec lapért, aztán hétfőn mentem az okmányirodába és 3 perc alatt elintéztem amit kellet ( kellett az a spec papír meg szemályi + lakcímkártya) aztán 4 nap után kihozta a postás a jogsit... -
#2692 ovasd el a könyvet első 10 oldalát le van benne irva -
csekez #2691 onnan meg mehetsz az okmanyirodaba az egesz cuccal,aztan adnak egy idopontot,hogy mikor mehetsz atvenni a jogsidat.szal addig toltsel ki 1-2 kresz lapot -
csekez #2690 onnan meg mehetsz az okmanyirodaba az egesz cuccal,aztan adnak egy idopontot,hogy mikor mehetsz atvenni a jogsidal.szal addig toltsel ki 1-2 kresz lapot -
#2689 Nem. Csak oktatóval :) -
#2688 Grat
Nem hiszem , bírd ki aztán majd mehetsz a világba :DD -
#2687 jah átmentem, a forgalom is meglett
azt szeretném kérdezni hogy a fényképes vizsgalap + "elsősegély kártya" használható-e ugy mint a jogosítvány? (mert 7főn kell bemenni nyiregyre, valami vizsgaigazoló lapért...addigra megveszek )
-
#2686 átmentél, igen vidám vagy:D -
csekez #2685 szintén -
#2684 átmentél -
#2683 nah, megjöttem kisvárdáról
de most rohanok haverhoz, onnan tovább forgalom...
addig szavazzatok , hogy szerintetek átmentem-e elsősegélyből
küldjetek sms-t a 104-es NEM EMELTDÍJAS sms számra 'atment' vagy 'megbukott' szócskával:D -
csekez #2682 tul keppen mindent meg kell csinalni akar van b.kat jogsid, akar nincs. :( -
csekez #2681 udv!
autos-motoros sulik linkgyujtemenye -
#2680 Üdv!:)
Motorokra vonatkozó vizsga,(kresz,forgalom,stb. ez,az:)),vmi jól jönne,pár infó. -
#2679 Főleg úgy, hogy az útvonalak, amik vizsgán lehetnek több iskolát is érintenek. Úgyhogy már csak azért kell imátkoznom, hogy ne délután 1 és 3 között kelljen vizsgáznom, bár az a gyanúm, hogy e körül kell majd :( -
#2678 Az szép lesz:) -
#2677 Értem, nekem még 8 órám van, s úgy néz ki szeptember elején vizsgázok. Remélem ezer gyerek lesz az utcákon :S -
#2676 hát baszki sajnállak. nekem pl kurvaegyszerű volt minden. nem is volt könyvem amiből tanulhattam volna. ez a vizsga sajnos tényleg csak vizsgabiztos kérdése...