Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Rutin vizsgát olvastam, de forgalmi vizsgára gondoltam. 😊 Amit mondtam, az az utóbbira vonatkozik.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Enyém holnap lesz 7 hónapos. 😊
Csak arra figyelj, h biztonságosan vezess.
Gyakran nézz a visszapillantókba ha kell ha nem, mert ha csak akkor nézed amikor sávváltás stb., akkor pontlevonást kapsz!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
augusztus 31-tõl október 7-ig😄 kicsit se égõ!😄 5 pótórával😄
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
elinduslz, és ha jönnek, megállsz mégegyszer...
Végülis ha mindenki betartja a kreszt nagy baj nem lehet!
De sajna nem mindenki ilyen!
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
De ez vhogy kimaradt!
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Legyen az bármilyen messze is!
Vagy ezt is rosszul tudom?
Eddig is ugy csináltam,de azért meg akartam kérdezni egy helyesirási szakértõtöl! 😊)))
tábla vonalában egyetlen esetben kell megállni, mégpedig a biztosítatlan vasúti átjáró elõtt, ha jól tudom 😊
don't give a fuck
másodszor: Ha van vonal, megállsz a vonal elõtt, majd elõregurulsz, hogy belásd a keresztezõdést. Ha nincs vonal, akkor ott állsz meg, ahonnét belátod a keresztezõdést.
A kresz szerint a Stop táblánál meg kell állni,mégpedig az útbúrkolaton lévö fehér vonal elött,vagy ha nincs vonal a tábla vonalában!
ÉS mi van akkor,ha a tábla vonalábol nem beláthato a keresztezödés vagy az utkanyarulat?
Akkor muszály elöre menni a táblán tulra,mert nem belátható az út pl a fátol stb!
Elvileg ha nincs vonal,akkor a Stop tábla utáni részen nem szabad megállni!
Szerinetek?
ezt nem tudták nekem megmondani a tanfolyamon...
http://goo.gl/gd6Zi5
Viszont érdekesen számolják a két évet. Tavaly megcsináltam az A-t, na mondom két évig nincs utas. Aztán utánakérdeztem, kiderült hogy az elsõ kategória megszerzésétõl számít. Mivel a B-m akkor már elmúlt 11 éves, ezért az A-m se lett kezdõjogsi. Ha nem lett volna semmilyen jogsim, akkor lépett volna csak életbe a 2 év. Logikát nem különösebben kerestem benne.😊 Az oké hogy a forgalomban közlekedés már rutinból megy a másik kategória okán, node a motoros múltam egyenlõ lehetne a semmivel. Márpedig ha elkezdek gyengézni egy nagyvason akkor nagyon hamar perec lesz belõle.😊
Amúgy miért válaszolsz saját magadnak? <#nemtudom>#nemtudom><#nevetes1>#nevetes1>
Légy jó, légy hű Magyar!
"A vezetési jogosultság elsõ alkalommal történõ megszerzését követõen Önnek két évig ún. kezdõ vezetõi engedélye van. Ez idõ alatt gépkocsijával nem vontathat pótkocsit. 18 éves koráig pedig külföldön nem vezethet!!"
Szóval az 1 év csak arra vonatkozik aki 17 évesen megszerzi a jogsiját...
+ motorral nem szállíthatsz személyt, amíg le nem jár
s nem 1x hívták már ki rám a police-t, de nem volt eddig problema, mert csak lakott területen kívül nyomom naon(földutakon), s fõleg mert forgalomban tok normálisan vezetni. volt olyan nem 1x, hogy jöttek velem szemben, tudtam hogy engem keresnek, de nem állítottak +, mert minden rendben volt, szabályosan mentem, ahol érzem, hogy veszélyes szórakozni. itt sem azért nyomtam, mert olyanom volt, hanem mert siettem órára