Jogosítvány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na végre megvolt az elsõ rutinórám. Sok problémám nincs, az oktatóm csak annyit rótt fel hibámnak, hogy túl "lazán" kezelem az autót. Pl. Hajlamos vagyok csak egy kézzel fogni a kormányt, és sebváltásnál gyakran a váltón felejtem a kezem. Azt mondta, ha ezt kijavítom, nem lesz velem gond.

de legalább nem fogsz azon sok ember hibájába esni, h tudja mit hogy kell, legalább megtanítják neked 😉

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

bertino
tulzásokba azért ne ess 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

akyyy
menyni probléma van velem, gyáh😄DDDDDD már sajnálom szegény iskolát😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Brankley
Akkor sok sikert!
Ha nem jó a ma sem neki, csinálj valamit <#wink>

Légy jó, légy hű Magyar!

Ma lett volna az elsõ rutinórám, erre elmaradt:-( A köv. idõpontot holnapra beszéltük meg, remélem mostmár az oktatóm is ehhez fogja tartani magát.

Brankley
az igen, grat! <#eljen>

Légy jó, légy hű Magyar!

shad0w
Én lettem az elsõ 5 teszten 0 hibaponttal 😊
Persze a vizsgán majd közel nem fog így menni 😊

don't give a fuck

Brankley
És, Te mit kaptál, citromot vagy csokit? <#smile>

Légy jó, légy hű Magyar!

shad0w
Hát én sem számítottam semmi ilyesmire, bár nagyon jófej srác, ezzel eddig is mindenki tisztában volt. Szal ez az egész oktatás igazából marha unalmas tud lenni mind a tanulók és fõként az oktató részére. De õ valahogy tudta mindezt úgy csinálni, hogy szinte élvezni lehetett, hogy dejó, újra óra van 😊 Lehet még a végén hiányozni is fognak az órák 😊 Mindenesetre az biztos, hogy én is veszek neki valamit ajándékba ha sikerül a vizsga 😊

don't give a fuck

akyyy
😄
mi le se lettünk ebbõl a szemponból szarva!

másrészt amit mi csináltunk órákon tesztet, azon nekem mindig 10 nél több hibám volt, de a vizsga elsõre ment😄

kivéve most a rutin😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

shad0w
na nekem ma volt az utolsó kresz órám...
végig teszteket csináltunk, majd a végén összeszámolta az oktató srác, hogy kinek össz hány hibája lett és az elsõ kapott egy tábla csokit az utolsó meg egy citromot 😊 de ezen kívül is mindenkinek adott egy szelet balaton csokit 😊
jófej srác, remélem majd az oktatóm is ilyen lesz 😊

don't give a fuck

bertino
nem sûrûn lett volna jó... lehet megbuktál volna és akkor az lenne a bajod... más összetett kézzel áldaná az eget, hogy csak ennyit ment és simán semmi gond nem volt...

Tarajos Sül
helyesbitek😄e van egy terv,miszerint babettára fogok majd irányjelzöt rögziteni!
Tarajos Sül
jo lett volna!

Bár szerintem azért hiányoltam a hosszu utat,mert a vizsgán robogóval voltam,jogsival a kezemben,meg már babettával megyek!

Csak aazért voltam akkor robogóval,hogy ne kelljen kitenni a kezem!

Nem mintha,most nem tenném ki!

De van egy terv,miszerint babettára irányjelzöt rögziteni!
Meg féklámpát is!

majd lefényképezem nektek,ha lesz mit!
Én is csak 20 perc alatt vizsgáztam a szabályos 40-45 helyett. Az elõttem vizsgázó párosból az egyik alatt folyton meghalt az MZ, olyankor szépen megállt, berugdosta, úgyhogy aztán az én körömön hozta vissza az idõt a vizsgabiztos. Ráadásul egy fiatal srácot kaptam párnak nulla elõélettel úgyhogy csigatempóban araszoltunk a 20 perc alatt is, olyan 4-5km-ert ha mentünk.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

HiPPoNaX
Miert, 30kmt szerettel volna vezetni vizsgan? 😄

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Tarajos Sül
de amugyis annyit gyakoroltam a oktatommal,hogy kb 2 liter benzint elfogyasztottam!(Yamaha robogó)

És utána meg lebasz egy 1,5 km utvonalat?
Felénk nem is vizsgaútvonalak vannak hanem vizsgapontok, amiket érinteni kell a vizsga alatt, de hogy milyen úton vagy sorrendben az nem szabályozott, az oktatótól függ. Elég jó rendszer, így nem sírhat senki ha olyan helyre téved az oktató miatt ahol még járt.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Brankley
Akkor tehet egy szívességet <#violent><#violent>

Légy jó, légy hű Magyar!

[HUN]FaTaL
itt a pont

http://goo.gl/gd6Zi5

szoltan
oktatóm szóról szóra ezt mondta😄

Hala Madrid!

bertino
mi vmikor csak azokat gyakoroltuk... a vizsgautvonalakat

HiPPoNaX
Vannak Pesten is, de pont ez jelenti azt, hogy nem koteles ott vizsgaztatni ahol gyakoroltal (ha az oktato arrafele gyakoroltatott akkor mazlid van, de valoszinuleg akkor sem fogod a vizsgan huzott utvonalat 100%ig ismerni)

bertino
Miskolcon meg vizsgautvonalak vannak :/

HiPPoNaX
A vizsgabiztos nem koteles azon az utvonalon vizsgaztatni ahol gyakoroltal, sot... Elvegre a jogositvanyod nem egy bizonyos utszakaszra lesz kizarolag ervenyes, hanem barhol, akar szamodra total ismeretlen helyen is tudnod kell helyes dontest hoznod

szoltan
azt hogy sikerült? én egyszer se fulladtam le ott

Hala Madrid!

Tarajos Sül
de most tényleg a viccen kivül,én tényleg azon voltam,hogy az utvonalon,amin gyakoroltunk,végigmegyünk élesben a viszgabiztossal

hol ott,csak a felét tettük meg!

A v.biztos nem tudott az utvonalrol,és szerintem a bunkokám,meg elhalgatta!
Brankley
Az is jó!!
De valahogy mindenféleképp végzek vele <#wink>

Légy jó, légy hű Magyar!

Tarajos Sül
ja vagy átmegyek vele a piros sorompon,és hátha utánam jön,és hátha pont akkor...
Brankley
Na, ébn ha bunkó oktatót fogok ki, szerintem kimegyek valami sziklás részre, és ledobom onnan <#violent><#violent>

Légy jó, légy hű Magyar!

Tarajos Sül
Erre a kérdésre(válaszra)válaszolva:

Na ma volt a 3.-4.ik órám vezetésbõl az oktató elvitt távolságira... Iszonyat jó volt. Útvonal Eger-Szarvaskõ-Bélapátfalva-Mónosbél-Szilvásvárad-Nagyvisnyó kb. 50 km

Neked akkor tök jo volt!

Az én bunko oktatommal nem is ott mentünk a forgalmin(v.biztossal),ahol gyakoroltunk forgalmi elött!
Szerintem hamarabb akart végezni a szenyoja!És inkább sumákolt,én meg teljesen kész voltam,hogy csak ennyit megyünk!
wander01
bocs az off-ért

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

wander01
I.C. ram, hali! lenne egy kérdésem, ismered Hyb-et? vagy Hybridkét? azt mondta hogy emlékszik a nickedre asszem WOW-ból 😄

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

I.C.ram
Én annó dízelen vizsgáztam, és még csak a pedált sem nyomtam, csak a kormányt tekertem 😛
akyyy
lefulladtam szlalomba😞 bukta😞 pedig a vizsgabiztos olyna "jó" fej volt, rám se bagózott, csak az aktoto figyelt mit s hogyan csinálok

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

bertino
igencsak beindult ez a tyotyik 😊

mióta bent van kedvencekben, a kezdetektõl volt, hogy 2 hétig senki bele se firkantott, most meg naponta nekem nem jelez 53-nál kevesebb olvasatlan üzenetet 😊

<#eljen>

Petka
Szokott valaki Vácon vezetgetni? Mármint azok közül akik most tanulgatnak 😊

magus
najah enis ezert kaptam hibavonalat, mert amugy ha nem kellett nem nezelodtem.

wander01
Cvd fõ a változatosság, különben még a rossz dolgok is unalmassá válhatnak. <#nyes><#nyes>nekem még mindig a rusnya papirjogsim van, várhatok még 4 évet mire lejár és kapok kártyát. nem mintha ezzel bármi bajom lenne csak már nagyon készül szétesni...

Az abból adódhat hogy rózsaszín a jogsi jó egy éve, akkor lett EU szabványos. Elõtte ugyanolyan plasztik lap volt de kék, és csak magyar szöveg volt rajta. Az nem felelt meg az EU-nak, ezért lett új, aminek új szín is kellett hogy könnyebben meg lehessen különböztetni. Volt szerencsém mindkettõhöz. 2003 végén járt le a 10 éves papírkönyvecske, akkor kaptam kék plasztikot, aztán 2004 nyarán a kategóriabõvítés alkalmával ugrott a kék, és kaptam a rózsaszínt.

wander01
ne hidd, muternak sikerült a transporterrel 20 km-t elmenni simán tökig behuzott kézifékkel. mikor kiszállt belõle akkor tünt fel hogy valami baromi büdös... 😄😄😄

Mhosah Myth
<#nyes><#eplus2>
Akkor aztán nyomhatod a gázt az Istennek se indul 😊))

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

CaviaR
Az még most is van, hogy utánfutó két év, autó bérlés legtöbb helyen szintén két év. Külföldön viszont elég ha elmúltál 18.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

CaviaR
Igen, de elsõsorban az h bentmaradt a kézifék. 😄

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

wander01
létezik olyan hogy kezdõjogsi? én mikor anno vizsgáztam akkor csak valami barom megkötés volt hogy két évig nem lehet utánfutózni meg külföldön vezetni vagy valami ilyesmi. esetleg egy és ugyanaz a kettõ?

fuu de rég volt az a jogsi. állat jó fej volt az oktatóm imádtam vezetni járni. csak kis pöcs volt az a suzuki. de azért simán meghúztak forgalmin egy öreg tata miatt... 😄

szoltan
én is akkor ültem a kormány elé elõször, mikor az oktató jött értem

Hala Madrid!

akyyy
a vizygán fulladok, az nem bukási ok? meg fõleg az aprobléma, amikor egy ici pici emelkedõn kell menni, vagy inkább hupanó mert szar az aszfalt, és ott ha onét indulok akkor áltáaba lefulladok( pont ott van ahogy kiálok az elõre beállásos parkolóba, kiálok vissza 1 be oszt fullad!

Petka
Én rutinvizsgán kézifékesnél gurultam vissza vagy 1 métert 😄DD de sikerült attól függetlenül

Mhosah Myth
Hát igen az adrenalin meg az idegesség 😊)

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp