Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ha nem jó a ma sem neki, csinálj valamit <#wink>#wink>
Légy jó, légy hű Magyar!
Persze a vizsgán majd közel nem fog így menni 😊
don't give a fuck
don't give a fuck
mi le se lettünk ebbõl a szemponból szarva!
másrészt amit mi csináltunk órákon tesztet, azon nekem mindig 10 nél több hibám volt, de a vizsga elsõre ment😄
kivéve most a rutin😞
végig teszteket csináltunk, majd a végén összeszámolta az oktató srác, hogy kinek össz hány hibája lett és az elsõ kapott egy tábla csokit az utolsó meg egy citromot 😊 de ezen kívül is mindenkinek adott egy szelet balaton csokit 😊
jófej srác, remélem majd az oktatóm is ilyen lesz 😊
don't give a fuck
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Bár szerintem azért hiányoltam a hosszu utat,mert a vizsgán robogóval voltam,jogsival a kezemben,meg már babettával megyek!
Csak aazért voltam akkor robogóval,hogy ne kelljen kitenni a kezem!
Nem mintha,most nem tenném ki!
De van egy terv,miszerint babettára irányjelzöt rögziteni!
Meg féklámpát is!
majd lefényképezem nektek,ha lesz mit!
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
És utána meg lebasz egy 1,5 km utvonalat?
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
hol ott,csak a felét tettük meg!
A v.biztos nem tudott az utvonalrol,és szerintem a bunkokám,meg elhalgatta!
Légy jó, légy hű Magyar!
Na ma volt a 3.-4.ik órám vezetésbõl az oktató elvitt távolságira... Iszonyat jó volt. Útvonal Eger-Szarvaskõ-Bélapátfalva-Mónosbél-Szilvásvárad-Nagyvisnyó kb. 50 km
Neked akkor tök jo volt!
Az én bunko oktatommal nem is ott mentünk a forgalmin(v.biztossal),ahol gyakoroltunk forgalmi elött!
Szerintem hamarabb akart végezni a szenyoja!És inkább sumákolt,én meg teljesen kész voltam,hogy csak ennyit megyünk!
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
mióta bent van kedvencekben, a kezdetektõl volt, hogy 2 hétig senki bele se firkantott, most meg naponta nekem nem jelez 53-nál kevesebb olvasatlan üzenetet 😊
<#eljen>#eljen>
Akkor aztán nyomhatod a gázt az Istennek se indul 😊))
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
fuu de rég volt az a jogsi. állat jó fej volt az oktatóm imádtam vezetni járni. csak kis pöcs volt az a suzuki. de azért simán meghúztak forgalmin egy öreg tata miatt... 😄