Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Grat neked <#taps>#taps>
Légy jó, légy hű Magyar!
de ahogy ismerem õket, szépen csinálnka egy karácsonyi nyitvatartást!!!
szal elnézek arrafele, hogy nehogy kiessek a munkaidejükbõl
A forgalmin mentél most át???
Ha a napokban elmész az okmányba,utána max 1 hét,és legálisan brümmöghetsz! 😊)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
amúgy szokás ilyenkor adni vmit az oktatónak? bár régebben midnig fenyegetett mindenkit, hogy aki beleviszi a kocsit egy kátyuba, akkor a vilmoskörtét legközelebb hozza. szal még ha konrétan nekem nem is mondta, viszek neki holnap😊 csak ha megbukok is adjam oda?:S😄
és avizsgabiztosnak illik e adni?
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
Légy jó, légy hű Magyar!
Megkérdeztem az oktatómat, azt a tokot nem kötelezõ magamnál tartani, csak jó ha nálam van. Magyarul senkinek sem ártok, ha nincs nálam, max. magamnak:-)
amugy sztem igen/meg én ebbe rakom a jogsit/mert ha véletlen olyan dolgot követsz el ami szerepel benne,akkor sztem abba irják bele!
Meg gondolj arra ha ne adj isten baleset ér,abban a kék papirba kell bele irni a vércsoportod,és ezt megnézik a mentök,tudják,hogy neked ilyen vércsoportú vérre van szükséged!
Most hoztam haza anyukámat a postáról:-) Odafelé õ vezetett, visszafelé viszont már én is jogosult voltam rá:-)
Kaptam egy szép (???) rózsaszín kártyát, rá van írva, hogy vezetõi engedély:-) Van hozzá egy kis könyvecske is, amiben az egészségügyi adataim vannak, meg a pontrendszer. Ezt is kötelezõ magamnál tartani vezetéskor, vagy elég csak a jogsit?
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Légy jó, légy hű Magyar!
Bár nekem m-es volt,és 2 honap alatt sikerült,de nekem amugyis több lett,mert megbuktam rutinon/leraktam véletlen a lábam/és 2 hetet vártam,a pótvizsgára!
Én meg pénteken rutin vizsgáztam szerdán meg megyek EÜ vizsgára...
Heti 3 alkalommal járok vezetni, megpróbálom még idén befejezni 😊
don't give a fuck
december 1-én lessz az utolsó óra
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
én láttam a képet nem kell megnéznem, de te mondtad áramszedõre hogy pont azért nem tud sokat manõverezni 😉
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Én asszittem,hogy beleszált a troliba,és folyik a kiszabaditás!
Hát ha az ott parkol,akkor eggyértelmü hogy a vezetöje,egy nagy balfasz!
A Trolinak a sofõrje eggyáltalán nem hibás,ill abban hibás,hogy azt a szük kanyart egy akkora jármüvel be akarta venni!
De ha a kocsi nem lett volna ott,egészen a vonal szélénél el tudott volna kanyarodni a troli!