Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Vagy nem állitottál oda egy szemtanut,hogy az uton "integessen"!
Sittre veled! 😄DDD
szazl a simsonokat anno amikor lehozták a gyárból minden tulajnak (apámnak is) elsõ dolga volt , hogy kivette a fojtást belõle.. fojtással max. 45-el tudtál vele menni + az elején vagy 300km-el be kelett járatni a blokkját (nem volt ajánlatos vele nagyon gyorsan menni) ma már utángyártanak egy csomó simson alkatrészt, köztük 60, 70, 90ccm-es hengereket.. az más kérdés, hogy mennyire ölik meg szegény mocikat😞
a rendõrökrõl meg annyit: osztálytársam ment a tesója simsonjával (70ccm-es henger, 100-at viszi) motorozik jogsi nélkül a körúton, rendõr megállítja, és csak annyit mondtott neki hogy tolja haza ...
bemegy kismotorjogsiért, lese szarja az egészet..szerintem nem a (felelõtlen) 15 éveseknek kellene elsõsegélyt tanítani.. egy meggondolatlan mozdulat , és a saját életét is elbassza..
Ez nem játék, h vagy sikerül vagy nem.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
plussz még le is csukhatnak segitségnyujtás elmulasztása miatt(mert 2006 juni-ban fogok 18 lenni)
Bár olyat sehol nem olvastam, hogy mettõl számít "túl közelnek" a két autó közti távolság...
Scania Dáci: Az az egy centi lehetett volna egy oszlop, de akár egy járókeret is... Ha a kerék ráment, akkor a lökhárító már át is kaszált rajta.
Most erre mit mondjak?
\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
A sárga lámpa csak arra figyelmeztet,hogy piros jön!
Még jo,hogy ahol nekem volt a forgalmim,nem voltak lámpák 😄
de azér elég idegesítõ...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
aki így áll hozzá a jogsihoz nem sûrûn becsüli meg, ha valaha jogosítványa lesz
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ilyeneket itten ne irj!
Ez nem az én fanclubbom 😄DDDDDDDDD
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
(Most jut eszembe, hogy az útlevelet is helyben csinálják akkor a jogsit is szerintem... De lehet tévedek, majd meglátjuk!)
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]