Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://thenamelessphoto.com/
de már jópár órát levezettem forgalomban, még kb. 10 órám van, amit levezetek.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
És mi van akkor ha nem az õ nevén van az autó?
don't give a fuck
Akkor talán elnézel JOBBRA is, nem? Vagy lehet h nem tudom értelmezni amit írtál, ez esetben elnézést 😊
don't give a fuck
a stop tábla meg: állj! elsõbségadás kótelezõ (német billenyû rox)
lehet hogy beláthatatlan útszakaszra kanyarodásnál, vagy nagy forgalmú útnál rakják ki :l kifordulsz a fõútra és paff!már beléd is száguldott valami...szal nem véletlenül találták ki
jah és mit szóltok ahhoz hogy a notórius gyorshajtóktól elvehetik majd az autókat?<#nyes>#nyes>
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Csak azt nem érte,hogy mi a francért kell akkor megálni,ha stop tábla van,és nem jön semmi,
és belátható az utszakasz,amire rá akarok fordulni!
Mert ilyen esetben ha kiszuúr egy rendõr meg kell hogy álljak 😞((((((
Fordítva, STOP-nál kötelezõ megállni, elsöbbségadásnál meg ha kell (jönnek) akkor állsz meg
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Már csak az a szaros EÜ van hátra... Kár hogy nem lett megvenni valahol az EÜ szarságot amit kapunk a vizsga után. 😄DD
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
"lehet hogy a kreszkönyvemben is benne van,de itt ez a topik is 😊"
a.) ne fuss ossze rendorrel
b.) kezelje o is kelloen rugalmasan a dolgot 😄
azért követem ezt:
#2526: "de azért megállok,mert legtöbb jármûvezetõt stoptábla miatt állitanak meg!
ennek kicsi az esélye,de ki akarja?"
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
lehet hogy a kreszkönyvemben is benne van,de itt ez a topik is 😊
szoval,ha én egy T alaku elágazáshoz érek,és a vizszintes útra akarok rákanyarodni(mopeddel)/tehát a T betû "sapkájára"/
azonban ahol én a függöleges uton jövök stoptábla van!
na ha én jobbra akarok kanyarodni,és ha abban a sávban(a felezõvonal ezen oldalán)balról nem jön semmi,(HA ÉN EZT ELÕRE LÁTOM)akkor nem kell megálnom,mint az elsõbbségadás tábla esetében,vagy meg kell állni,és utána elindulni,még akkor is,ha nem jön jármû,amit el kéne engednem?
az utobbit nagy hülyeségnek találom,de azért megállok,mert legtöbb jármûvezetõt stoptábla miatt állitanak meg!
ennek kicsi az esélye,de ki akarja?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
Ha ez megvan, már csak az egészségügy marad, meg a papirok.
Ha tegyük fel augusztus elsõ hetében megvan ez EÜ akkor mikorra lesz jogsim?
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
én tanulókocsimba is csak a tanárnak volt pedál, ezzel ki is ürült a módosítások listája 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
tehát jönnek az autók(lagziék) 😊,és rá akarnak kanyarodni egy másik utra,ezt az utat lezárják,hogy ne kelljen várniuk(pl egy stop,vagy egy elsõbbségadás táblánál),és ha ezek az autok már rákanyarodnak,akkor a yardok elmennek!
max akkor ha gyorsan hajtok, megállítank, és szépen adnak egy jó drága csekket....
megáûllítással nincs gond, inkább az h valahol bemérnek:S