Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és csak a lélegeztetést kellet csinálnod? és mi(k) volt(ak) a kérdés(ek)?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
http://thenamelessphoto.com/
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
elég poén volt. beruhantunk elkezdem fújni gyorsan a babát 3x4x és pattantam is fel. de úgy ,h faszi szerintem felse fogta ,h mivan XDDDDD a csajszi aki velem jött be arra keményen rámozdult lese szált róla 😄
csaj amúgy eléggé balfasz picsa volt 😄 stabil oldalfekvést nemtudta. deha élesben ment volna akkor 8x meghaltam volna kb 😄
http://thenamelessphoto.com/
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
De végülis nem az a lényeg,csak az,hogy ezt a hibát sem hagyták szemelõl 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
habár amennyi idõt én bentvoltam,simán rá is foghatjuk,hogy bizony igaza van Krezga kollégának 😄DDDDDDDDDD
de azért kérdeztek tõllem
emléxem,mikor az eggyik kölöktöl kérdezték,ha egy autobalesetben a sérültnek az arcára folyik a kénsav("akkufolyadék"),akkor mit csinál?
kölök mondta,hogy lemosná vizzel,ekkor még közbe is szol a viszgáztató,hogy TILOS!!!,mert ilyenkor õsszeégne a sérült arca
tehát nem hagyták annyiban 😊
az érdekelne,hogy ha A-s jogsit akarom megcsinálni,és elmúltam 21,akkor most nem kell PÁV?vagyis annak nincs alkalmassági(egyensúly,szemvizsgálat stb),vagy mi? mintha valami ilyesmit olvastam volna 😊vagy rosszul értettem?
elõre is kösz!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
mindegy ..most hívtam a vöröskeresztet, augusztus 21-ére adtak idõpontot..addig tanulhatom az elsõsegélyt 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
ha nem látsz jól, ne akarj vezetni mert tényleg baj lehet belõle. szemüveg nem kötelezõ, vegyél kontaktlencsét.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
még 1 kérdés.... ugye tábláról számleolvasás nincsen?<#confused>#confused><#confused>#confused>
leszarom a konfigod...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
a látáson belül mi van? mert abban valahogy nem jeleskedek...és hogy mit ne mondjak szemcsit nem akarok naon
leszarom a konfigod...
de készülj fel, hogy ez az egész kerek 5k
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A jogosítvány megszerzése elõtti orvosi vizsgálatról kérdeznék.
Csak 2 kérdéssel fordulnék hozzátok!
Az egyik: A helyszínen érdemes orvosi vizsgálatot tenni vagy inkább külön az orvosunknál..
Második: pontosan milyen vizsgálatok vannak?
leszarom a konfigod...