Jogosítvány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sland
húzni kellet??

és csak a lélegeztetést kellet csinálnod? és mi(k) volt(ak) a kérdés(ek)?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

tigeroo
nekem pénteken lesz az elsõ forgalmi , aztán szerdára kiírnak...😊 1.segay meg augusztus 21.-én
ja és én nemis csináltam semmit. csak bemutatta rajtam a csaj aztán húztam is a kérdést D:

http://thenamelessphoto.com/

HiPPoNaX
na ezert mondtuk, hogy az EU vizsga egyszeruen csak lol 😊

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

na megvan az EÜ 😄
elég poén volt. beruhantunk elkezdem fújni gyorsan a babát 3x4x és pattantam is fel. de úgy ,h faszi szerintem felse fogta ,h mivan XDDDDD a csajszi aki velem jött be arra keményen rámozdult lese szált róla 😄
csaj amúgy eléggé balfasz picsa volt 😄 stabil oldalfekvést nemtudta. deha élesben ment volna akkor 8x meghaltam volna kb 😄

http://thenamelessphoto.com/

tigeroo
vizsgáztatótól függ...ha olyat kapsz úgyis addig fog kérdezni amíg meg nem húz..van aki csak megkérdezni hogy milyen mocid/autód van, elmondja hogy használj bukósisakot /bizt. övet azt kész😊
nem tudom,csak 😊 te ugyis most csinálod,legalább friss információt kapok 😛

Sland
Beírom majd, de mért engem kérdezel, amikor itt már jó sokan megcsinálták?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

majd írd meg hogy mi hogy volt,miket kellett csinálni stb 😊

Sland
Nah én Aug 3ra kaptam EÜ vizsga idõpontot. Remélem meglesz...<#zavart1>

én se tanultam sokat, de ezt megjegyeztem, mert bennem volt, ha vkit bántani akarok, akkor ez egy lehetséges módja <#eplus2><#ravasz1><#gonosz2>

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

Tarajos Sül
az biztos,hogy a gyerek azt válaszolta,hogy lemosná vizzel,ekkor a vizsgáztató közbeszólt,hogy ne,mert égési sérüléseket okoz!
De végülis nem az a lényeg,csak az,hogy ezt a hibát sem hagyták szemelõl 😊
Krezga
pfujj kémia...
bertino
ne is mondd, utálatos dolog

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Bandee1987
5 éve tanultam utoljára kémiát, azt is 1 évig...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

tigeroo
még mindíg jobb mintha venis okszi eksönt, vagy domesztoszt mondott volna <#hehe><#hehe><#hehe>
de bírom az ilyen hülyéket, ha csak kicsit odafigyelnének kémia órán, ami szvsz még érdekes is, akkor tudná, h kénsavat csöpögtet vízbe, akkor meKhal 😄

tigeroo
hát,sajna nem minden baleset közelében van kénsav<#eplus2>
Bandee1987
arcára folyik a kénsav? ilyet tõlem nem is kérdeztek, nem is volt a kérdések között sem a lapon...nekem annyi volt, hogy vérzik a feje, oszt csá

Tarajos Sül
uhh 😊

nekem még mesterséges lélegeztetés sem volt!
Krezga
De nem ám! Segítenek, rendes emberek, általában😊. Nekem olyan kérdésem volt, hogy mit kell tenni, ha a csávó elesik, és feldagad a könyöke? (nyugalomba helyez, felkötöz és kész), a másik meg, hogy mit kell tenni, ha egy cukorbetegnek rohama van(adni kell neki cukrot vagy cukros vizet), aztán a gyakorlat annyi volt, hogy mesterséges lélegeztetést kellett adnom a babának😊
Tarajos Sül
nem mindehol ugyanolyanok a vizsgáztatok

habár amennyi idõt én bentvoltam,simán rá is foghatjuk,hogy bizony igaza van Krezga kollégának 😄DDDDDDDDDD

de azért kérdeztek tõllem

emléxem,mikor az eggyik kölöktöl kérdezték,ha egy autobalesetben a sérültnek az arcára folyik a kénsav("akkufolyadék"),akkor mit csinál?
kölök mondta,hogy lemosná vizzel,ekkor még közbe is szol a viszgáztató,hogy TILOS!!!,mert ilyenkor õsszeégne a sérült arca

tehát nem hagyták annyiban 😊
Hali

az érdekelne,hogy ha A-s jogsit akarom megcsinálni,és elmúltam 21,akkor most nem kell PÁV?vagyis annak nincs alkalmassági(egyensúly,szemvizsgálat stb),vagy mi? mintha valami ilyesmit olvastam volna 😊vagy rosszul értettem?

elõre is kösz!

Bandee1987
nem túloz 😊

Sanyix
Hát nem. A vizsgáztatótól függ. Én ahol vizsgáztam 2 teremben vizsgáztattak, az egyikbõl sorra jöttek ki a bukottak... szerencsére én a másiknál voltam 😊 ott mondasz valamit, ha nemjó kijavítják, és aztán mondják, hogy ez így megfelelõ 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Tarajos Sül
azért ne túlozz 😊
zmeor
Na én ma voltam jelentkezni! Kiváncsi vok mi sül ki belõle...

leszarom a konfigod...

Krezga
Elsõsegély😊 Na attól nem kell félni, az elég egyszerû, kb olyan szintû a vizsga, hogy bemész, és már meg is van a vizsgád😄
tigeroo
a wanadoon van 1 jó (h*tp://wanadoo.atw.hu) de smsweb...:l

mindegy ..most hívtam a vöröskeresztet, augusztus 21-ére adtak idõpontot..addig tanulhatom az elsõsegélyt 😄
akyyy
torrent, dc.. stb...

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

BADE
netrõl letölthetõ kresz progit tudtok mondani?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

zmeor
😄D

leszarom a konfigod...

DJ Skyline
😄DD

A látásvizsgálatnál poénból "Jó napot, doktor úr"-ral köszöntem az ajtófélfának... vette a lapot 😊

zmeor
ok😊

leszarom a konfigod...

Lacee
az miért baj?
ha nem látsz jól, ne akarj vezetni mert tényleg baj lehet belõle. szemüveg nem kötelezõ, vegyél kontaktlencsét.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Csiaki
De van!

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

zmeor
ok köszi!
még 1 kérdés.... ugye tábláról számleolvasás nincsen?<#confused><#confused>

leszarom a konfigod...

Krezga
Elmész dokihoz, és mondod neki, hogy kell egy gépjármûalkalmassági. Megnézni a látásod, hogy színtévesztõ vagy-e, és a vérnyomáson, majd perkálsz 5000 forintot és ír neked egy papírt, hogy alkalmas vagy😊 Ebböl két példányt ad, egyik megy az autós sulihoz, egyik pedig majd akkor kell amikor már megvan mindened(Kresz, elsõsegély és gyakorlati rész), és mész az okmányirodába jogsit csináltatni.
zmeor
ok köszi!
egyébként ezt a lapot hol kapjuk meg? az autós suliban?

leszarom a konfigod...

Sanyix
Én a saját orvosomnál csináltam, õ elintézte annyival, hogy van valami bajom? Meg mutatott egy ilyen színespöttyös színvakságellenõrzõ lapot, megmondtam mennyi volt rajta, kitöltötte és ennyi.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

így van, erre gondoltam, csak elírtam :$

tigeroo
5,000Ft

biztos lesz olyan hogy :

Olvasd el
Olvasd el
Olvasd el
olvasd el

megy ilyenek😄
zmeor
5k??? az mi? bocs hogy hogy ilyen hülyi vok...

a látáson belül mi van? mert abban valahogy nem jeleskedek...és hogy mit ne mondjak szemcsit nem akarok naon

leszarom a konfigod...

akyyy
vérnyomás, magasság, testtartás, látás, , iletve egyéb kisebb dolgok...

de készülj fel, hogy ez az egész kerek 5k

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Istencsászár
nemtudom, nekem semmi nemvolt... Gondolom látás, hallás és egyéb vizsgálatok... vérvétel? nemhiszem.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

zmeor
de milyen vizsgálatok voltak?
vérvétel vagy mi....

leszarom a konfigod...

Istencsászár
Nekem jó volt a vizsgálat, odaadtam a papírt neki kitöltötte és visszaadta 😄😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

zmeor
Hi!
A jogosítvány megszerzése elõtti orvosi vizsgálatról kérdeznék.
Csak 2 kérdéssel fordulnék hozzátok!
Az egyik: A helyszínen érdemes orvosi vizsgálatot tenni vagy inkább külön az orvosunknál..
Második: pontosan milyen vizsgálatok vannak?

leszarom a konfigod...

akyyy
😄DDDDDDDDDDDddd