Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#nevetes1>#nevetes1>
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
/már ha az A jogsi az a 125 ccm motor/
ellenben a behajtani tilos tablat na azt...
bocsi
jokat nevettunk az oktatoval a vegen
igen, erre az oktatóm is sokat figyelmeztet 😊
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
a tukroket amikor csak tudod nezzed, mert vannak turelmetlen vezetok,akik mar nem nagyon foglalkoznak a kresszel.szal csak ovatosan,de temposan
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
en majus vegen kezdtem a jogsi csinalast, mar csak az eu van vissza.hal istennek ujpesten a mak gyakorlopalyajan. aldom az eget erte, plussz egy jo oktatot is sikerult kifognom.
akik az eun tul vannak,azok irjak mar le tapasztalataikat, meg a kerdeseket, ha emlékeznek ra.
elore is koszi az infokat.
falukon mentûnk végig amirõl halani se halotam beûltem a 13 mas géphez és meghuztak 😞
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
/már ha az A jogsi az a 125 ccm motor/
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Nem neheéz csak pár dologra kell igazán figyelni. INDEX, FEJFORDÍTÁS, GYALOGOSOK ELENGEDÉSE/ FIGYELÉSE, JOBBKÉZ, és az hogy kanyrodáskot hova kell húzodni. ( balra az út közepére, jobbra a szélére. jah és az EGYIRÁNYÚ utakat figyld még.
Sztem ennyi ami nagyon fontos.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Holnap megyek a "Pecválba" ( nemtom hogy kell írni) viszem a papirokat és kapok másik papírt. Azt meg viszem az önkormányzathoz és ismerõs révén 2 nap és megvan a jogsi 😛 Szal jövõ héten már motoros leszek 😛.
Amiket eddig segítettetek azt köszi.
És még egy valami.
A közterülethez holnap csak a vizsgalapot, az EÜ szarságot amit kaptam meg a személyit kell vinnem? Vagy mást is? Mikor lehet menni oda? ( hány órakor) Kit kell ott keresni? Hova kell hogy ott bemenjek?
remélem valaki tud válaszolni
üdv
Sland
téleg hány órát kell levezetni forgalomban? szal ha holnap 14:00-ra meek (és a kötelezõt csinálom meg csak) mire számíthatok még? szombat és kész? vagy + hétfõ? mondjatok már valamit (M kategória)
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Pizza Tábornál 😊