Jogosítvány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NSTSpider
Nekem mióta megvan a jogsim szinte minden nap vezetek,úgyhogy bírd ki ezt a pár napot aztán gyõzd fizetni a benyát 😊

tigeroo
akkor várok
HiPPoNaX
Elvileg kell 2-3 munkanap atfutasi ido, szoval valoszinubb hogy amugyis csak hetfon tudod megkapni a papirodat amivel mehetsz az okmanyirodaba

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Sland
jó, hát mivel én nemtom hogy ott hogyan megy ez a dolog akkor nem tudok segíteni abban hogy mikor hova kell menni. lehet ott pl másképp van mint itt pesten

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

tigeroo
nyiregyháza, ahol a kreszvizsgám volt
Sland
7fõtõl péntekig lehet menni.

neked hova kell menni?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

tigeroo
hétközbe fel lehet menni azért a lapért?:S

az oktatóm azt mondta hogy majd hétfõn menjek el érte...de akkor nembiztos hogy ráérnek a szülök...
szal...
SitatiS
Köszi szépen😊

Let the good times roll.

nem keri,csak a vizsgalapodat es a szemelyidet keri,mint a rutinnal
Harly18
A nyema mit jelent? 😄

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

nyema
Harly18
A forgalmi vizsgán kérheti a vizsgáztató az eü papirt?

Sland
nekem kihozta a postás.

leraktam az elsõsegélyt egyik csütörtökön pár hete aztán pénteken mentem a közterülethez a azért a spec lapért, aztán hétfõn mentem az okmányirodába és 3 perc alatt elintéztem amit kellet ( kellett az a spec papír meg szemályi + lakcímkártya) aztán 4 nap után kihozta a postás a jogsit...

akyyy
ovasd el a könyvet elsõ 10 oldalát le van benne irva

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

<#eplus2> onnan meg mehetsz az okmanyirodaba az egesz cuccal,aztan adnak egy idopontot,hogy mikor mehetsz atvenni a jogsidat.szal addig toltsel ki 1-2 kresz lapot
<#eplus2> onnan meg mehetsz az okmanyirodaba az egesz cuccal,aztan adnak egy idopontot,hogy mikor mehetsz atvenni a jogsidal.szal addig toltsel ki 1-2 kresz lapot
Sanyix
Nem. Csak oktatóval 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

NSTSpider
Grat<#eljen><#eljen><#eljen>
Nem hiszem , bírd ki aztán majd mehetsz a világba 😄D

tigeroo
jah átmentem, a forgalom is meglett<#smile>
azt szeretném kérdezni hogy a fényképes vizsgalap + "elsõsegély kártya" használható-e ugy mint a jogosítvány? (mert 7fõn kell bemenni nyiregyre, valami vizsgaigazoló lapért...addigra megveszek <#idiota>)
Krezga
átmentél, igen vidám vagy😄
szintén
Sland
átmentél

tigeroo
nah, megjöttem kisvárdáról<#smile>
de most rohanok haverhoz, onnan tovább forgalom...

addig szavazzatok , hogy szerintetek átmentem-e elsõsegélybõl<#idiota>

küldjetek sms-t a 104-es NEM EMELTDÍJAS sms számra 'atment' vagy 'megbukott' szócskával😄
tul keppen mindent meg kell csinalni akar van b.kat jogsid, akar nincs. 😞
SitatiS
Üdv!😊
Motorokra vonatkozó vizsga,(kresz,forgalom,stb. ez,az😊),vmi jól jönne,pár infó.<#wave>

Let the good times roll.

Harly18
Fõleg úgy, hogy az útvonalak, amik vizsgán lehetnek több iskolát is érintenek. Úgyhogy már csak azért kell imátkoznom, hogy ne délután 1 és 3 között kelljen vizsgáznom, bár az a gyanúm, hogy e körül kell majd 😞

Krezga
Az szép lesz😊
Harly18
Értem, nekem még 8 órám van, s úgy néz ki szeptember elején vizsgázok. Remélem ezer gyerek lesz az utcákon :S

Sland
hát baszki sajnállak. nekem pl kurvaegyszerû volt minden. nem is volt könyvem amibõl tanulhattam volna. ez a vizsga sajnos tényleg csak vizsgabiztos kérdése...

de ha van karja,akkor se a kezenel kell a pulzust merni,hanem a nyakanal.
😄😄😄😄
nem.nincs is karja. 😄😄😄
tigeroo
jah téleg,a bábunál kell a pulzust mérni?
azt kihagytam tegnap a kérdésekbõl
velem is igy volt.a legkesobbi idopont az dun 17 ora.de az sem az ejszakai volt.😄
HiPPoNaX
Nem vezettette le, annyira ugyelt, hogy este 6 utani idopontra adminisztralja be, mert akadt a kornyeken par oktato, aki pl delutan 2tol tartott a karton szerint ejszakai vezetest 😄

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Harly18
Veletek levezetteti az oktató az éjszakait? 4 órás azt hiszem. Nekem azt mondta, hogy ha nem akarom ,akkor nem kell, mert hogy ott úgyis csak a lámpán van a hangsúly, hogy tudom-e, hogy mikor hogy kell kapcsolni.......Persze ez azoknak szól, akik esetleg nemrég vizsgáztak 😊

Harly18
Értem, akkor ezt ne mfelejtem el. thx 😊

igen,de nem kell bemutatni,csak tudni kell mivel rogzitened ha ficamrol,zuzodasrol,vagy feltehetoen belso toresrol van szo.
ne izgulj meglesz.ha teteleket atnyalazod nem lesz baj.nem kell mentoskent gondolkodni, csak a jozan eszedet hasznald.mint csinalnal ha veled tortenne.
tigeroo
a különbözõ kötéseket kell tudni?(jó, tudom hogy kell...de ami a könyvben van az suxx, 3-4 képkockában mutatja be a bonyolult kötéseket is...grrr)
ja és a "B" tételek megvannak valakinek? (szal kötelezõ, A+B tétel volt tegnap a tételkártyámon..)
Krezga
vagy hogy színleli-e csak az ájultságot, mert ilyen is van^^
benne van az eukonyvben és a tetelek kozott is irva vagyon.a7zert kell mert ha rafujsz a szemhejara valakinek,akkor reflexszeruen osszehuzza az illeto a szemhejat.igy bionyosodsz meg arrol,hogy eszmeletenel van-e vagy nem.
Harly18
nem is hallottam még szemhéj fújásról, hogy kell azt is 😞

tigeroo
rendben😊
ha tul vagy rajta ird mar milyen volt az eu,meg a forgalmi.
milyen hibakat ejtettel.
biztos meglesz. 😄
tigeroo
oké, közönöm :o)

csak meglesz az a fránya jogsi ...
"-hátrahajtom a fejét (nah ezt nemtom meddig kell + kell-e az állát fogni)"
a fejet vegig hatra kell szegezni addig,amig nem mondja a vizsgabiztos,hogy eleg,es igekell az allat fogni,mert kulonben elszokik a levego a szajon at.
hello!

a babunal ugy van a vizsgalat ahogy leirtad, kiveve a vallrazogatast.nem szabad,mert nem tudod milyen serulese van.csak szolitas es utana szemhej fujas.ha nem reagal,ugy altalanos ellatas.
az "allat felhuzom" helyett inkabb mond azt,hogy fej hatraszegezese.
ugy olvastam,hogy toled sem kertek, csak be kellett mutatni.
fujas utan forditsd a fejedet a mellkas iranyaba.
szoval csak razas nelkul csinaljad az ujraelesztest.
a forgalomhoz kalappal!
tigeroo
sziasztok!
a nagy harci helyzet az, hogy tegnap voltam elsõsegélyvizsgán nyírbátorban (meg is húztak, 3 órán át vártunk, voltak vagy 50-en meg még szállingóztak)
hazafele a kapott jelentkezési lapot kitöltöttük haverral, központ hív >>> "valami közeli idõpontot..."
szerda 10 órára kaptunk idõpontot kisvárdára... (tehát holnap)
kb. 3 órát tanultam a tegnapira..szal ma bele kell húznom

a forgalmi vizsga szintén szerdán lesz, délután 2 órakor..

szal kérdezek párat:

tudjátok van a "beugró bábu", azt milyen sorrendben kell átvizsgálni?
én ugy emlékszem a tanóráról (hajajj, még májusban volt) hogy hozzászólok (ez nemtom kell-e megkérdeztem a vizsgáztatót h mondjam e amit csinálok aztmondta csak magamban csináljam ügyesen...persze el is buktam, kihagytam a légzésvizsgálatot..grrr)

szóval valahogy igy kell emlékezetem szerint:
-megszólítom
-megrázom a vállát
-ráfújok a szemére
-közel hajolok és 15mp-ig nézem a hasát
-gézlapot rácsavarom az ujjaimra, "kikotrom" a száját (2x, cserélek gézlapot)
-hátrahajtom a fejét (nah ezt nemtom meddig kell + kell-e az állát fogni)
-a gézlapot ráteszem az orrára
-az állát felhúzom
-befujom a levegõt, várok, befújom a levegõt

ja és van-e olyan oldal ahol ilyen dolgok le vannak írva...mert most 1 nap alatt meg kéne megtanulni a könyvet, átis kéne menni, azt kresz-t is át kéne nézni (ma még megyek 1-2órát vezetni, multhéten még pocsékul ment..)

-
ma vettem at a jogsimat a visegradi uti okmanyirdoaba.kaptam melle kis konyvecsket is,ami nagyon hasznos.benne vannak a pontszamitasi rendszer reszletes leirasa és egy tavolsagmero tablazat is a megyeszekhelyekkel.szerintem jo tudni miert mennyi pontot kap az ember.a masik valaki nem tudja,hogy kezdojogsinal a pontrendszer mit is takar?duplan pontoznak?vagy valami mast?