Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor megvágtak akkor meg mondta, mint a pereces, hogy "Ugye én szóltam, hogy manapság ez nem ígymegy!"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nem lehet eléggé felkészülten kimenni forgalomba saját felelõsségre, nemhogy még csalva. Ha elkövetsz egy hibát, és megbuksz miatta (sok idõt és pénzt vesztesz) akkor jobban berögzül amit rosszul csináltál.
Azon a pénzen inkább tapasztalatokat vegyél, így is túl sok a baleset. Ez nem olyan mint az érettségi vagy a nyelvvizsga, itt életek múlnak azon h tényleg megérdemelten kaptad-e a papírt.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Eddig mindíg minden vizsgán átmentem önerõbõl és pont egy ilyen "fontos" dolgot kell kifizetnem. És akkor még nem is beszélve azokról akik élbõl így veszik meg a papírt és nem is tudnak vezetni - tisztelet a kivételnek persze. Nem mondom, hogy én TUDOK vezetni, mert azt sokan még több év vezetés után sem mondanák. De ha az ember nem csinál semmi egetverõ marhaságot és megvágják ... és az átlagparaszt 80 (!) százaléka még egy kibaszott körforgalmat sem tud használni, képtelen irányjelezni és még sorolhatnám.
Persze gyakoroltunk párszor forgalomban és eltekintve a kezdeti 2-5 lefulladást (szokás és cipõ kérdése) és a logikátlanul elhelyezett, de betanulható jobbkezes utcákat, nem is volt komoly gond. De ha összefut az ember egy szemét biztossal a rutinon, az utána már nem bízik a forgalmisban sem. Megvághat azért, mert piros jelzésénél lelépõ gyalogost nem ütöm el (dúrván hangzik, de havert azért vágták meg, mert megállt a zebrán rosszkor áthaladó gyalogos elõtt, mikor õneki már zöld volt a lámpa) vagy azért mert egy váratlanul kitolató autót vagy késõn felmért kátyút irányjelzés nélküli terelõvonal átlépéssel kerülök ki. Még akkoris, ha csak pár tíz centit megyek át! Sõt volt olyan is akit azért vágtak meg, mert az irányjelzõt csak 5 másodperccel késõbb kapcsolta le. Marhaságok. Nekem mégis bûntudatom van ... picsába! Leszarom a pénzt, de hogy ennyire mocskok legyenek. Ha meg élesbe csinálom "borravaló" nélkül, akkor meg megvág és ezzel bukok pótvizsgadíjat (ami annyi mint a zsebpénz) és ami a legfontosabb, újabb egy hetet legalább.
Rohadt egy banda ...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
egyik haverommal mentunk elméleti vizsga után kiválasztani hogy akkor majd esetleg talán felveszsük a kapcsolatot, megláttáunk egy WagonR-t, kitaláltuk hogy biztos milyen jól ki lehet látni belóle, meg nem is agy kocsi, könnyen kilátni minden irányba (jónagyot tévedtünk), de az oktató volt a legrosszabb akit rendes embernek hittünk...
a poén az egészben hogy nem is mi hivtuk fel hogy hanem ö keresett meg minket telefonon hogy öneki épp nincs diákja , mi meg akkor végeztünk elméleti vizsgán ugyhogy az idopontot meg is bezselhetjuk (orultem is hogy meg pont o keresett meg)
nade aztan kiderült késöbb hogy egy bunkó, modortalan emberke...az oktatas pedig ahogy irtam elobb kissé hiányos volt...
(nem arra ment hogy bizonyos helyzeteket kezelni tudon az ember hanem inkabb arra hogy majd betanuljuk az utvonalat stb...)
http://www.igazsag.extra.hu
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
---
(Véleményem a jelenlegi oktatási rendszerrõl:
autós iskolába úgy kell elmenni vezetni tanulni hogy már aki oda megy az tud vezetni(valamennyire)..csak így biztos a vizsga..[persze vannak kivételek, tiszteséges iskolák, rendes oktatók is...
http://www.igazsag.extra.hu
Üdv.
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
De egyáltalán, minek egy 18 évesnek kocsi? Felvágni meg csajozni, azt annyi. Suliba járni?
Tudom, mert nekem is megvolt a jogsim alig töltöttem be a 18at, sõt még saját kocsit is kaptam, és max suliba jártam vele.
Itt Budapesten így is rengeteg a dugó a sok idióta miatt akiknek csak menõbõl van jogsiuk de vezetni azt nem tudnak, és tõlük nem tud az ember menni ha valami tényleg fontos és sürgõs dolga van.
Arról nem beszélve h a gyorshajtók nagy része fiatal, akik megállni vagy kikerülni azt már nem tudnak..
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
tanulonak azert kell jobbra tartani,mert az uttartasa és sebessegtartasa bizonytalan a tobbivel szemben.nincs felkeszulve egy csomo szituaciora és lehet,hogy ha belsoben haladna huzamosabb ideig,akkor balesetet okozna a sok kocsog miatt,ami se neked,se az oktatodnak nem jo.ahol en tanultam ott toleransak voltak nagyjabol a vezetok 1-2 kresszbenemtartot leszamitva.nem jottek ram,nem dudaltak ram.
a kisvarosnak is megvan az elonye epp ugy,mint a hatranya,ugy mint ahogy a nagyvarosnak is megvan a hatranya.
szerintem nem baj ha emelnek
lehetséges h néhány éven belül emelnek benne, szigorítanak,stb..
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"Ami egyszer elveszett, azt meg is találják. Én felhagytam a kereséssel.\" - John Locke (LOST)
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Új vagyok még ebben a topikban, én hétfõm kezdem el az egész procedúrát, remélem hogy majd minden rendben lesz és nem kell semmilyen vizsgát, bukásból kifolyólag megismételnem😊 már érzem, hogy a forgalmi vizsgán fogok a legjobban parázni, de csak túlélem valahogy 😊
VB nalam jofej volt, bar azert furcsalltam, amikor a 2*2 savos uton (zebra megszakitatlan, szall a 3 savval + 2 villamossinnel odebb zebra lepo gyalogosnak is meg kell allni...) a tuloldalt zebrara lepo gyalogosnak keszultem szabalyosan elsobbseget adni, mire kozbeszol, hogy hagyjam mar, "az meg messze van" 😄
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Mondjuk az se hatrany, ha az oktatod ismeri a vizsgabiztost, nem is a korrupcio lehetosege miatt, egyszeruen ha ok halal nyugodtan elbeszelgetnek melletted, akkor az lehet feszultsegoldo hatasu, ellentetben a siri kuss + "a kovetkezo lehetosegnel jobbra megyunk" kombinaciojaval :]
Ez a sávos dolog elég faszság, ha jól emlékszem anniyt mondtak hogy
ha lehetõségem van a jobbra tartsak, külsõ sávba de nem kötelezõ ha tudok
haladni a forgalom ritmusával a belésõben, na mind1.
Fuss neki ujra, és szolgáld ki az izlésüket amig nem kapsz papirt😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ha meglesz a jogsi, utána már ok 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
ok, lefulladt 2-szer az autó, de a vizsgabiztos mondta, hogy nem emiatt húztak meg.
a köv okok miatt: külsõ sáv helyett belsõ sávban mentem vagy 2 km-en keresztül a városban (a belsõ sávba kanyarodtam helyesen elõször, de a külsõbe ki kellett volna, és én úgy értékeltem, hogy akkora a forgalom, hogy nem lehet a külsõbe kimenni, rosszul döntöttem)
Másodszor a külsõ sávban vagyok, elõttem egy teherautó eléggé lelassít nemtom miért, én hülye meg megelõztem...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nélküle nem kaphattál volna jogsit, így az bizonyítja a meglétét. Pont ahogy semmi más nem kell, amit a jogsihoz kértek elötte.