Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha sikerül akkor jár a topiknak egy csoki tõlem <#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor>(képletesen)
www.kreativ-otletek.eoldal.hu
kiraly leszel holnap. 😄😄😄😄
na majd holnap délelõtt még összerázom magamba aztán valahogy csak lesz..
szerintem
Moped
A1 kategória 11 kw teljesitményig.
A korlátozott kategória 25 kw teljesitményig.
A kategória korlátlan teljesitményig.
de nem kell elmondani csak bemutatni.de elotte kerdezd meg a biztost,ha nem mondana,az a biztos. 😄
kalappal
valamikor a honlapon megtaláltam a 35/2000 BM rendeletet,mert ebben vannak az igazan nyalanksagok,de nem tudtam behozni most.
jo bongeszest mindenkinet
azért dánke süni 😊
izgulás meg nálam kiiktathatatlan..
Meg tudnátok mondani motoros jogsinál az A korlát mennyitõl(ccm),mennyi?
Köszönöm!😊
Let the good times roll.
Garcia: átfutom akkor még...
köszi mindenkinek <#worship>#worship>
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
köszi amúgy 😊
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
kalappal holnapra<#vigyor4>#vigyor4>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Lenne egy kérdésem, vagy több 😊 Holnap lesz EÜ vizsgám.. Váci úton. Ha valaki vizsgázott ott elmondaná, hogy mennyire veszik komolyan?Bemegyek és mi az egésznek a menete?
(túúl izgulós vagyok, jólenne kifogni valami bátorító vizsgáztatót <#idiota>#idiota>)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Bocsi ha OFF,de motorozik itt vki?
Segítségre lenne szükségem😊
<#wave>#wave>
Let the good times roll.
leszakadt az elsõ rendszámtábla és az ablakba lökve volt😊) /idióta munkások járdaépitéskor kiásták a kapubejárót is én meg kénytelen voltam kijönni,persze hogy felakadt a r.sz. tábla:S/
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
nagy sajnalatara nem talalt semmi hibat,ugyhogy tovaengedett.hal istennek nem radaros kocsi volt,mert bunti lett volna.
aztan majdnem balesetet okozott egy roman vw transzporteres.ugy sorolt vissza a sajat savjaba,hogy majdnem levitte a kocsi hatuljat.
jotanacs:olasz,roman rendszamu kocsikra vigyazni,mert eletveszelyesen vezetnek.
Velünk is jött szembe vasaló, amit elõzött a másik kb 130-cal 6-oson. Haver egybõl lassított és leállt a szalagkorlát mellé. Mit ne mondjak, elég ijesztõ látvány mikor 30 tonnás "mobil fal" közlekedik feléd 80+130 km/h -val.
<#wow1>#wow1>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
egy kamion hátulról elkezdi elõzni az egesz sort, engem+2kamion elõttem😄 eztigy 90 nél😄 Na ott vettem el a gázt nagyon gyorsan^^
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
megazért h látom e azt amin tanultma oszt akkor dudálok villogok 😄😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Tudom h a jogsi kézhezvételénél kezdõdik el a tanulás, addig csak a szabályok ésszerûtlen betartatására kényszerítenek, amivel nemhogy közlekedni nem lehet úgy, de még a többi autóst is hátráltanod kell ezzel.
Én is ezt mondom mindenkinek.. 😊
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"