Jogosítvány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GabcsiManó
na majd kiderül...
ha sikerül akkor jár a topiknak egy csoki tõlem <#idiota><#vigyor>(képletesen)

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

jol mondod. 😄
kiraly leszel holnap. 😄😄😄😄
#2799 bocsi
tobbet nem találtam a kerdesedre.remélem kielegito a valasz #2800
GabcsiManó
azt mondom 😛 hogy stabil elõtt kell végigtapizni..
na majd holnap délelõtt még összerázom magamba aztán valahogy csak lesz..

hat nekem a tetelek kozott nincs tapi.meg konyvbe se olvastam.tapizni akkor kell,ha stabilba akarod fektetni.
szerintem
Motorból milyen kategóriák vannak?
Moped
A1 kategória 11 kw teljesitményig.
A korlátozott kategória 25 kw teljesitményig.
A kategória korlátlan teljesitményig.
GabcsiManó
hát akkor feladom, tanfolyamon is azt mondták hogy mielõtt stabil oldalba fektetem, tapogassam óvatosan végig hogy törés vagy valami van-e... keverek valamit?😄

ujraelesztesnel tilos tapogatozni!!! 😄 azert mert nem tudhatod milyen serulesei vannak es esetleg a tapival nagyobb bajt csinalsz.csak megszolitod és fujsz a szemhejara.ha nem reagal altalanos ellatas.azt tudod gondolom. 😄
de nem kell elmondani csak bemutatni.de elotte kerdezd meg a biztost,ha nem mondana,az a biztos. 😄
kalappal
iagazabol mast nem nagyon találtam,de ajanlom a www.magyarorszag.hu-t.ott van egy jogositvanyos link,az leir mindent a jogositvanyrol.
valamikor a honlapon megtaláltam a 35/2000 BM rendeletet,mert ebben vannak az igazan nyalanksagok,de nem tudtam behozni most.
jo bongeszest mindenkinet
Krezga
én egyszer se, és átmentem😊 Csak okosan kellett válaszolni😊
GabcsiManó
tehát akkor olyat nem kell csinálnom majd hogy beszélek meg tapogatok meg fõütõeret nyomizok.. huh 😄

Krezga
asszem az A korl. az 125-ösig jó.
az "A" kategóriás a motorkerékpár - az "A1" alkategória elnevezésû a legfeljebb 125 cm3 hengerûrtartalmú vagy 11 kW-os teljesítményû motorkerékpár
nalam ugy volt,hogy mondta a vizsgabiztos,hogy minde feltetel adott az ujraelesztesre,szal nem kellett semmit se csinalni,csak lapot az orrara fejet hatra,allat rafog és mehetajohet.
GabcsiManó
forgalmira is ezt mondták <#szomoru1><#sir>

azért dánke süni 😊

izgulás meg nálam kiiktathatatlan..

NSTSpider
Menni fog az EÜ ne izgulj. Egy kalappal<#eljen>

SitatiS
Üdv!😊
Meg tudnátok mondani motoros jogsinál az A korlát mennyitõl(ccm),mennyi?
Köszönöm!😊

Let the good times roll.

GabcsiManó
jobboldal 😄 megjegyeztem.. vagy bejön vagy nem...

Garcia: átfutom akkor még...

köszi mindenkinek <#worship>

Garcia
3x olvastam el a könyvet... elég jól memorizáltam...

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Sanyix
Stabil oldalfekvés, és 2 kérdés volt, és jobbra a bejárattól volt.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

GabcsiManó
könyvet nagyjából bevágtam?

GabcsiManó
és a bábun ugyanúgy mint az embernél? beszélni hozzá?? vagy csak menjek oda a bábuhoz és harapjam be az orrát?? 😄

köszi amúgy 😊

Garcia
azt azér hozzá kell tenni, hogy tanulni kell rá, mert pl. magamtól nemtudtam volna semmit ha nem tanulok az eüre

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Garcia
nekem nem kellett bábun csinálni az újraélesztést, csak a másik srácot megvizsgálni hogy eszméleténélven-e (mondjuk nincs), végigtapogatni a csontokat, h mi van eltörve aztán húztam egy tételt, ami két kérdésbõl állt...

hat bemesz és stabil oldalfekves,aztan lelegeztetes eg babun.aztan huzol egy tetelt es elmondod.egy papir lesz amin van "a" meg "b" kerdes.nem kell megijdeni,mert a tetelsorban benne vannak,csak igy bonyolultnak latszik,de mondom a tetelsorbol taplalkoznak ok is.
kalappal holnapra<#vigyor4>
GabcsiManó
uhh... ecc pecc ki mehetsz holnap után bejöhetsz, meik szoba legyen 😄 és mikor bementél mit kellett csinálnod?

Sanyix
Inkább összevissza, én is akkor mentem be, amikor jöttek ki, hogy akkor jöjjön 3 ember be, odament kettõ, 3. nem, gondoltam akkor én leszek az 😊 és úgy.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

GabcsiManó
na ez ígéretes... 😄 köszi... legalább most legyek szerencsés hogy a jóba kerüljek 😄 névsorba megy?

Sanyix
Én amikor ott vizsgáztam, két vizsgaszoba volt. Az egyikbõl szórták ki a buktatottakat, a másikból, amiben szerencsére én is voltam, széles mosollyal, és sikeres vizsgapapírral jöttek ki a vizsgázók 😊

GabcsiManó
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, vagy több 😊 Holnap lesz EÜ vizsgám.. Váci úton. Ha valaki vizsgázott ott elmondaná, hogy mennyire veszik komolyan?Bemegyek és mi az egésznek a menete?

(túúl izgulós vagyok, jólenne kifogni valami bátorító vizsgáztatót <#idiota>)

SitatiS
Üdv!

Átnézhetnél majd a Motor vásárlás topikba😛

Let the good times roll.

Sland
azért nagy nem vagyok 😛 csak 2-3 hete van jogsim, de már 3 hónapja motorozok

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

SitatiS
Remélem jelentkezik😊))

Let the good times roll.

akyyy
Sland nagy motoros😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

SitatiS
Sziasztok😊

Bocsi ha OFF,de motorozik itt vki?
Segítségre lenne szükségem😊
<#wave>

Let the good times roll.

<#nyes> szep lehet
Krezga
a legtöbb olasz rendszámú kocsiban román van.
NSTSpider
Az ukránok is veszélyesek.

Count Adyn
engem eddig 2x igazoltattak ez a 2 1 órán belül volt, mikor a garázsból kiálláskor
leszakadt az elsõ rendszámtábla és az ablakba lökve volt😊) /idióta munkások járdaépitéskor kiásták a kapubejárót is én meg kénytelen voltam kijönni,persze hogy felakadt a r.sz. tábla:S/

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

engem most hetvegen igazoltattak a friss jogsimat lzasaggal kivettem és az rendor orra ala nyomtam.<#vigyor2>
nagy sajnalatara nem talalt semmi hibat,ugyhogy tovaengedett.hal istennek nem radaros kocsi volt,mert bunti lett volna.
aztan majdnem balesetet okozott egy roman vw transzporteres.ugy sorolt vissza a sajat savjaba,hogy majdnem levitte a kocsi hatuljat.
jotanacs:olasz,roman rendszamu kocsikra vigyazni,mert eletveszelyesen vezetnek.
Macccy
<#kuss>
Velünk is jött szembe vasaló, amit elõzött a másik kb 130-cal 6-oson. Haver egybõl lassított és leállt a szalagkorlát mellé. Mit ne mondjak, elég ijesztõ látvány mikor 30 tonnás "mobil fal" közlekedik feléd 80+130 km/h -val.
<#wow1>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Count Adyn
Haha, én egyszer mentem a 35 ösön, elõttem 2 kamion, 90 es tempó, néha kinéztem hogy el lehet e menni melettük, de végülis maradtam mert haladtak, és egyszercsak
egy kamion hátulról elkezdi elõzni az egesz sort, engem+2kamion elõttem😄 eztigy 90 nél😄 Na ott vettem el a gázt nagyon gyorsan^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Harly18
Nem sokan teszik igy, persze van kivétel. Mondjuk akkor nagyot néztem mikor a körforgalomtól 20 méterre egy busz megelõzött, mikor 50-nel mentem.....Valami rallysnak képzelte magát.......

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

akyyy
én figyelem az oktatókocsikat egyrészt azért h ha csak látok egyet, akkor normálisan közlekdenek úgy ahogy azt kell, még ha nem is nézek mindig hátra, stb, akkor igen ha látok egyet...

megazért h látom e azt amin tanultma oszt akkor dudálok villogok 😄😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Harly18
Ez a városi vezetés tényleg csak arra jó, hogy az ember belerázódjon. Az elsõ órákon tiszta ideg voltam, féltem, hogy kinyirok valakit. 20 m-re lelépett egy gyalogos akkor már majdnem a fékre tapostam nehogy elüssem, s persze emiatt az idegesség miatt hibáztam sokat. Aztán óráról órára jobban ment, magabiztosabban, s ma már érzem ,hogy a féket mikor kell benyomni, hogy ne legyen gond. A forgalmi vizsga azért rossz, mert a sok bunkó mintha kiszagolná, hogy vizsgázól és akkor szemétkednek. A szerencsén sok múlik. Hogy épp mennyi a forgalom, mennyi ember van az utcán, mert ezek számával nõ a kreszt be nem tartók száma is. Ha rajtam múlna, akkor kijelenteném, hogy tuti sikerülni fog, de sajnos nem csak rajtam múlik, mert lehet, hogy a 20 óra alatt hibátlanul megyek az senkit nem érdekel, csak az ,hogy abban az 1 órában hogyan teljesitek...

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

szerintem annyi kocsog vizsgabiztos van pesten,mint barhol mashol.en is kifogtam egy kocsogot meg egy rendeset.at is mentem masodjara.
CaviaR
Persze, teljesen igazad van, nem is vitatkoztam veled, csak mondtam, h mielött megkapod a papírt, nem árt ha tisztában vagy a hibáiddal.
Tudom h a jogsi kézhezvételénél kezdõdik el a tanulás, addig csak a szabályok ésszerûtlen betartatására kényszerítenek, amivel nemhogy közlekedni nem lehet úgy, de még a többi autóst is hátráltanod kell ezzel.
Én is ezt mondom mindenkinek.. 😊

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

NSTSpider
Huszonpár óra alatt nem lehet megtanulni vezetni.Az a jó ha a jogsi után rögtön vezet az ember és nem felejti el a tanultakat,és nem teszi el 2 évre a jogsiját a fiók mélyére majd elõveszi egy Tescozáshoz és az elsõ körforgalomban vagy keresztezõdésben összetöri magát.

Macccy
Én is átgondoltam már ezt magamtól is, elhiheted. DE így nehezebb gyakorolni, hogy az oktató csak hetente 1x ér rá. Ráadásul ott az idõ és a pénz tényezõ. Ha megvan ez a szaros papír, akkor KELL orrba-szájba (fõleg éjszaka) vezetni és rutint szerezni. SENKI sem a tanfolyamon tanul meg vezetni! Senki! Még te sem ott tanultál meg közelekedni, csupán magabiztosabbnak érezted magad a vizsgára. Ha olyan hibát vétek forgalomban, ami tényleg súlyos, akkor nyugodt lehetsz, hogy nem megyek fizetni.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"