Jogosítvány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

corolla nekem is begyere, de nem engedhetem meg magamnak :C

Sanyix
Azt nevegyél :\

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

GabcsiManó
<#vigyor>te meg indítsd az órát olyankor majd 😄
swift? <#shakehead>
corolla? 😄 és akkor abba beszállok énis.. 😄😄 oktatóm eladja ebbe az évbe még 😊 és nem, nem én tettem tönkre, hogy eladásra kényszerül 😄

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

valószínûleg mindenféle bevásárlóközpontba

[ anyukája befogja soförnek ]

hát saját kocsim még nincs, egyenlõre szüleim VW Polo-jával. Aztán ha lesz pénzem akkor veszek valami szenny swift-et

GabcsiManó
el fog még az a hivatalba mászkálás egy ideig tartani 😛 van idõ menekülni 😄
mivel fogsz garázdálkodni?egyáltalán merre?<#nevetes1>

juppí megvan a jogsim már csak a szükséges hivatalokba kell elmenni.
jövõ héttõl nem ajánlom senkinek, hogy kimenjen az utcára <#vigyor1>

Harly18
Én tegnap voltam igy vele. Sok olyan helyre kellett mennem, ahol addig nem nagyon voltam, sõt ahol gyakoroltunk, ott pedig útfelújitások voltak, s ezért le voltak zárva...A vizsgáztatóról meg nem mondok semmit, elég csak annyit, hogy aznap nála mindenki megbukott és nem azért mert annyira bénák lettek volna, hanem azért mert kukacoskodó és szigorú vizsgabiztos. Tehát sikerült kifognom a legrosszabbat......De igy már utólag nem nagyon érdekel 😄

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

GabcsiManó
én meg ma forgalmiztam, és sikerült egy omega szintû M-et odabiggyesztenie a katona bácsinak <#nevetes1>mert az volt... és olyan helyre vitt ahol életemben nem jártam... jobbkezesek <#vigyor>

Harly18
Rohadt nagy öröm volt 😄

az élet apro oromei
Harly18
Detto...😄

GabcsiManó
Ült már...

Harly18
Vagy bent ül a kocsiban mögötted vizsgáztatáskor........

GabcsiManó
" A sok hülye mind szembe jön... " <#nevetes1>

lehet hogy olvasta mar valaki,de muszaj beillesztenem

hir
Harly18
M <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

ez jo. <#nyes>
Nekem is az volt abajom, hogy elgondolkodtam az elõzõ hibámon, és közben vétettem még hármat. Nem szabad, az autó elõre megy, Te se nézz vissza...

sajna en sem vagyok a szerencse fia.de azert eleg jol boldogultam a jogsi utvesztojeben.
Harly18
Ezer thx, megpróbálok nyugodt lenni, bár görcsben áll a gyomrom jelenleg, de késõbb már tuti jobb lesz. Úgy érzem, hogy simán átmennék, persze ha egy kis szerencsém is lenne, de ált. szerencse nélkül kell boldogulnom 😊

ne izgulj,mert csak karodra lesz.egyfolytaban azon agyalni,hogy mikor mit rontasz el.szerintem nem eri meg.vezess ugy hogy nincs ott a vb,mintha csak normalis orad lenne.a tukroket nezegessed,mert iszonyu fontos,nemcsak a vizsgan,hanem mindig.tapasztalat.
szoval nyugisan,szepen vezessel.
szoritok neked.legalabb mi tartsunk ossze 😄😄😄
Zetorg
nekem sose volt...
ha baleset van, akkor gázos.

tigeroo
na megvan a jogsi! de a kiba.. biztosítási "levonó" nincs meg..:| most kell intézni mindent.."apám"😄

mind1...mennyire súlyos ha nincs meg a kötelezõ biztosítás?:S
(kimennék mamámhoz a másik mociért, azon van míg elrendezõdik addig azzal a döggel járnék)
NSTSpider
Mindenesetre kérdezd ill tudd meg ,hogy kell e fizetni mert sokszor sajna ezen múlik a boldogulás....

Garcia
én egyáltalán nem izgultam forgalmi vizsga elött, mert tudtam h a forgalmin mindenki megbukik egyszer, ráadásul a vizsga elött is sorra gurultak be a bukott tanulók a parkolóba.. gondoltam megnézem, h milyen aztán lesz ami lesz... erre elsõre átmentem 😊 persze ha akar simán megbuktat, mert akármit csinálsz mindenbe bele tud kötni...

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Harly18
Holnap lesz a forgalmi vizsgám 😞 Már most sík ideg vagyok. Eddig mindig minden órán volt valami, ami miatt megbuktam volna. Persze nem kell nagy dolgokra gondolni, ált. a tükröt és holtteret felejtem el meg ilyen apróságok. Nameg néha furcsán rángat a kocsi.......Csoda lesz ha az elsõ 100 méteren belül nem húznak meg, mert tiszta ideg lezsek, bár remélem emiatt jobban figyelek majd......

tigeroo
gratz<#nezze>

nekem holnap kell megjönnie (elvileg..)
Bandee1987
thx mindenkinek 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

NSTSpider
Grat!!!<#eljen><#eljen><#eljen>

Sland
de egyel kevesebb mert én most nem tudok motorozni. nincs motorom 😞((((
szervizben van<#boxer><#boxer>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

gratula!!!
megegy orultel tobb <#worship><#nevetes1><#pias>
Sland
GRATULA!!!<#taps><#taps><#taps>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Bandee1987
megvan a jogsim!!!!<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Bandee1987
Bort iszol és vizet prédikálsz?

minek?

HiPPoNaX
mondjuk ez nagyban fugg attol, hogy eppen ki viszgaztat az adott helyen, mert azert nem csak 1 mentotiszt van egy vizsgakozpontban sztem :]

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
menni fog es kesz.
GabcsiManó
pont azt mondták hogy lazábban veszik.. mindegy már nekem, ennél rosszabb nehezen lehet a helyzetem <#idiota>

HiPPoNaX
Moszkva szivatos allitolag, vigyazz vele..

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

GabcsiManó
<#szomoru1>Moszkvára megyek legközelebb már, eredetileg is oda kellett volna, egyik mentõs ember mondta..

azért köszi..

tudom ajanlani a mester utcai voroskeresztes helyet.en is ott vizsgaztam es nagyon rendes a ficko.
szurkoltam pedig.
GabcsiManó
<#puszis>

GabcsiManó
nem jár nektek csoki, nem lett meg <#shakehead> sikeresen olyan társat kaptam aki a kérdését tõlem kérdezte, így elvonta figyelmem egyénrõl, és mikor fektetett kitörte szinte a vállam, azóta fáj elég rendesen is..

naigen, éljen a vizsgadrukk, aki kér szóljon nekem túl sok van belõle.. <#wilting>

Krezga
😄
HAjrá GabcsiManó, simán meglesz!😊
SitatiS
<#eljen>

Let the good times roll.

SitatiS
Nem király...királynõ😊)))

Let the good times roll.

GabcsiManó
és gyorsan válasz is ment <#vigyor5>