7955
Jogosítvány
-
#3915 azért ha az utolsó mondatomat elolvasod, abból kiderül hogy én maximálisan elhiszem amit írsz, csak hát neked is be kell látnod hogy azért az autók ára között nem kicsi a különbség. -
#3914 jó mind1 majd ha több fajta autót vezettél és nagyobb tapasztalatod lesz meglátod h szinte minden autó felülmúlja mind kényelem mind pedig vezetési élmény szempontjából a suzukikat :) addig hiába is magyarázom
amúgy én azóta "rajongok" ezért a márkáért mióta rendőr ismerősünk megmutatta a halálos balesetek statisztikáját, h melyik autóval történik a legtöbb halálos kimenetelű baleset -
#3913 bár most nézem: P207 ből a legkisebb 2,699 millió
de nem is mondom én azt hogy ezek az autók nem jobbak a Suzukinál. Ezt egy másodpercig nem állítottam. -
#3912 A Golf az egy másik kategória. Annak az alapára 3-3,2 millió, míg a Swifté 1,8-1,9. Peugeot 207-ben meg még nem ültem :D
A VW-ek közül a Polo áll kategóriában közelebb a Suzukihoz, de az sztem nem nagyobb semmivel. sőt hátul kisebb is a hely. -
#3911 IV-es v V-ös Golf mellett elbújhat
Golfok és a kis 207es Peugeot szvsz egyáltalán nem szűk autók -
DJ BP #3910 új Swift teljesen korrekt
Minden kisautó szűk :) -
#3909 bár sztem le is zárhatjuk (zárhatom-hiszen én voltam a hiás :DD) eme eszmefuttatást, mielőtt szétoffoljuk a topikot. :DDD -
#3908 nagybátyám is 190 körüli. neki kényelmes volt. :D
persze az is sokat számít hogy mihez viszonyítunk, ill. kinek mi az igénye/lehetősége.
nekünk 2,5 millió volt ez a kocsi, apám 25 éve vezet és szerel rengeteg fajta autót. neki ez az első új autója. ilyen árban új autót ezzel a felszereltséggel nem nagyon kapni ma Mo.-on. term. nem olcsó ez sem, de nekünk ez a max. amit megengedhetünk magunknak.
én pl. Polon tanultam vezetni (igaz az 2004-es volt), de nekem annál ez jobban bejön.
persze mindenkinek megvan a véleménye, ill. mint írtam: igénye/lehetősége. a Trabik, Skodák, Polskik, Zsigulik után ez szinte már luxus. -
#3907 190 centi körül :) -
#3906 kicsi, kényelmetlen
mekkora vagy te vazze? :DD -
#3905 na igen az ár....vicc h egy suzuki 3 milla xDdddd ennyiért németországban olyan 4es golfot v akár mondeot sőt bmwt lehet venni h az már fáj :) dehát ha ezt szeretik az emberek...szomszéd most vett egy új swiftet hát azóta is rajtuk röhögünk h 3,5 millat adtak egy "suzukiért"
a biztonság meg...hát én beleültem egy ilyen új swiftbe....kicsi, kényelmetlen és ha komoly ütközés van tuti h megnyomorodik v még rosszabb történik azzal aki elől ül
én már jópár autót kipróbáltam fordtól elkezdve, mercin át a suzukiig (azon tanultam vezetni) és hát ennél szarabb autót még nem nagyon vezettem, pedig jópár márkát volt szerencsém kipróbálni -
#3904 persze, ez így igaz is, én csak egy példát hoztam, de hozhattam volna bármilyen más autót is.
a lényeg az, hogy az új Suzukik már elég biztonságosak.
ezzel nem azt mondom hogy nem jobb a Ford. sok szempontból az. de ez árban is bőven meglátszik. -
#3903 végülis akkor egyetértünk nagyjából :D
nekünk a régi Swift 10 éves volt mikor eladtuk (idén)
az új Swift nekem meg kifejezetten tetszik (szüleimnek is-ezért vettük :D), de a sportváltozat még szebb.
persze ízlések és pofonok.
különben még csak 2 hónapja van jogsim, de törekszem a biztonságra. még lakott területen kívül sem mentem 80-nál többel. igaz úgy éreztem, hogy még ha gyorsítanék 100-110-ig, akkor is tudnám uralni az autót, de nem kívántam még meg a nagyobb sebességet. remélem nem is fogom :D ha igen, akkor meg keresek egy gokart-pályát (nincs a környéken). -
#3902 a suzuki az suzuki soha sem lesz több annál....a ford meg egy komoly német márka ne emlegessük már együtt a két autót, ahhoz nagyon sokat kéne a fordnak visszaesnie -
zoolee #3901 Én régi szutyokra gondolok ..
Mert azok még motorikusan jók, 170 et mentünk már a mienkel..
Igaz, annak már kezdett szétégni 5,5 év után a hátsó dobja..de most új van rajta..-.-
De a minőség az már kétéges...
De az új szutykok jók télleg, de a kinézetük tré..
Tudom, hogy a szabájok betartásával van a gond....
Mert némeik kis 17 éves gyökér azt hiszi, hogy mert ö neki jogsiavan már mindent megtehet..Attól mert össze-vissza száguldozik a kis vackával nem lesz jobb, se menőbb.Se tttól, hogy 140 es 150 es kájhacsöveket biggyesztenek a kis 1.0, 1.3 mas kis veckukra..(Ahoz normális kocsi kell)...
-
#3900 nekem azok közül a sedan tetszett legjobban -
#3899 Nekem jobban tetszenek a régi swiftek. -
#3898 a kresz.com fórumán egy oktató ill. iskolatulajdonost lehet különböző kérdéseinkkel megkeresni. korábban feltették neki ezt a kérdést is. válasza: nem igaz ez a 21 éves dolog (legalábbis autóra egyenlőre nem terveznek ilyet). -
#3897 ne hidd azt!
több ismerősöm dolgozik autókkal, és ma már pl. egy Ford sem biztonságosabb semmivel, mint a Suzuki. Az új Swiftnek pl. 4 csillagos volt az EuroNCAP töréstesztje.
Persze néhány évvel ezelőtt más volt a helyzet.
(nekünk volt a régiből is most van az újból is és még élünk).
De nem az autókkal van a gond, hidd el. Ha mindenki a szabályok betartásával, a biztonságra törekedve közlekedne, jóval kevesebb lenne a baleset, a halálos meg végképp. -
zoolee #3896 Arra nem kéne kitolni..Majd cak mikor már 3 év mulve megszeretztem.
Alig várom már, hogy autózhassak. -
orkenyid #3895 Kocsira kérdeztem :D -
zoolee #3894 Kocsira nem problem, mert úgy is csak suzukit vezs a többség.:S
De ott nem a sebesség miatt lehet meghalni..Ott a minőség..azt a kocsit kéne betiltani. -
#3893 Jaa azt hittem a kocsikra vonatkozik :)
De a nagymotorra most is 21 év a korhatár. Kocsira is be lehetne vezetni -
#3892 Nem hiszem hogy igaz lenne, bár lehet hogy jobb lenne kitolni a korhatárt ha nem is 21 évig de 18-ig minimum. -
zoolee #3891 Van valóság alapja...
Kis 18 éves trögerek vesznek maguknak gsx-r 1000 ret,hayabusát,cbr1000 rr -t és 250-300 akkal tépnek...Sok idióta...
Sztem jó ez a törvény..addÍg meg elleszek sorba a kissebb motorokkal. -
orkenyid #3890 Igaz az hogy 2008-tól már csak 21 éves kor után adják ki a jogosítványt? -
#3889 Én 1,5 éve, és énsem hallottam ilyesmiről. Volt 1 vizsgabiztos, és ennyi. -
gizi01 #3888 a kamera kérdés tényleg érdekes,én áprilisban vizsgáztam teherautóból,de ott sem volt ilyen.a kressz vizsga az igen ott figyelik a kamerát,és 1 vizsga biztos van bent.autóban szerintem nem is megoldható!!! -
#3887 Ez érdekes. Ennyire régen vizsgáztam volna? (2 éve) Akkor még semmilyen kamerát nem kérdeztek és csak 1 vizsgabiztos ült bent. -
gizi01 #3886 Sziasztok,jó nektek,hogy már a kresszen túl vagytok.nekem valamikor szeptemberbe lesz.nem tartok tőle,de utálok várakozni.nehéz pótból lesz! -
zoolee #3885 Ok.
Am oda is Írtam, hogy "előreláthatólag" :) -
zoolee #3884 Grat.. -
#3883 Kösz, rendes vagy :D Még most kezdtem a kreszt. :)
Tomo15, grat. -
#3882 Sikerült elsőre a kresz! -
zoolee #3881 Meg ha töröd a verdát akkor lesz min röhögnünk..
Am előreláthatólag mikor lesz a vizsga? -
#3880 Tőltöttem ki a suli szerződéses papírt és rajta volt engedem-e, hogy kamerát használjanak mikor vizsgázok vezetésből. Oktató mondta jobb ha igent írunk mert akkor nem fog 3om vizsgabiztos beűlni a kocsiba. :o -
gizi01 #3879 Bocsi,hogy beleszólok,de nézegetem az oldalt és szerintem most is rendesen félre írogattál.nézd vissza.szia. -
#3878 ok, értem.
egyébként én Babettával motorozom, most lett felújítva, nagyon szép és jó. gondolom azért te nem ilyenre pályázol. :D -
zoolee #3877 Az elÍrás, most néztem meg, valahogy 1988 at sikeredett beÍrnom..XD
Mint tegnap a gef.7 topikba, "fagy" helyett fikerült valahogy "f@szt" Írnomm..XD -
#3876 persze, a tömegközlekedésnél sokkal jobb. meg egyébként én is mopedezek, csak saját tapasztalatomat írtam.
én is akartam 14 évesen, de aztán inkább vártam és meglett a B. kat.
de mondom, tégy ahogy jónak látod. (az adatlapodon 18-25 év van, ebből gondoltam, hogy már mehetnél autóra is).