Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdõdik ott, hogy nincs olyan h ideiglenes jogosítvány. Soha nem is volt, de most sincs. Vezetésre jogosító irat egyes-egyedül a jogsi, semmiféle papírt nem fogadnak el amíg nem készült el a rendes (jó más kérdés ha már megvan de elhagytad és erre adnak egy ideiglenest, de most nem errõl van szó).
A 4000Ft az elõállítási, adminisztrációs, és egyéb (pl a helyben készített fénykép, posta, és még kismillió dolog) költsége. Amíg azt nem fizeted ki, semmiféle jogosítványt nem kapsz, de még csak szóba sem állnak veled.
Itt elég durva képzavarok vannak, kérdezz meg valaki mást is ha valóban akarsz jogosítványt.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
ki mondta azt neked, hogy el kell küldeni póstán?
Szerintem semmit ne küldj el borítékban sehová, mert azokat leadni kell, kapsz helyettük igazolást, azt elviszed a kerületed önkormányzatához, ott leadod, aztán 2-3 nap (lehet h egy hét) múlva megvan a jogsi.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
na senki sincs?nagyon ellangyult a tema.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Tényleg! Csak engem zavarnak a 20al döcögõ bringások, amikor ott van a járda ahol egy lélek sincs? Nekem pl Margit hídon mindig kerülgetni kell mert neki éppen arra szottyan kedve biciklizgetni (ha meg elütik még neki áll feljebb).
1; XIV. kerben dun tolokocsis ember a saját sávjában bal oldal legszélen,a felezõvonalhoz a legközelebb hajotta magat.megjegyzem tartozott járda az útszakaszhoz.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
www.kreativ-otletek.eoldal.hu
Mellesleg nem csak oktató autó, használhatta magánszemély is néha
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
don't give a fuck
Lassan énis elszeretném kezdeni..Miskolcon,valszeg az atinál,remélem könnyû lesz.
[ type-R -rõl álmodozik ]
szülõk nem jönnek számításba hogy ne suzukit kelljen?