Jogosítvány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CaviaR
Hát akkor téged nagyon csúnyán átbasztak 😄D

Kezdõdik ott, hogy nincs olyan h ideiglenes jogosítvány. Soha nem is volt, de most sincs. Vezetésre jogosító irat egyes-egyedül a jogsi, semmiféle papírt nem fogadnak el amíg nem készült el a rendes (jó más kérdés ha már megvan de elhagytad és erre adnak egy ideiglenest, de most nem errõl van szó).

A 4000Ft az elõállítási, adminisztrációs, és egyéb (pl a helyben készített fénykép, posta, és még kismillió dolog) költsége. Amíg azt nem fizeted ki, semmiféle jogosítványt nem kapsz, de még csak szóba sem állnak veled.

Itt elég durva képzavarok vannak, kérdezz meg valaki mást is ha valóban akarsz jogosítványt.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

nesto
oktatóm mondta hogy borítékba felkell adni ezeket a cuccokat postán és elis vették a borítékot minden okéval, és úgy tudom hogy az ideiglenes-t lehetne kiváltani 4000HUF-ért, de ha nem váltom ki akkor is legkésõbb egy hét és küldik. jól tudom?

Ombika
Auto nem jogsival megy! 😛

Kocsira?
Bandee1987
Tegnapelõtt megjött postán a jogsim, reszkessetek 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Ombika
Na nee ha nem megyek el 130 rugoert akkor nem evul el ,hogy nyalnak meg a gecik mar elnezest!!

HiPPoNaX
17 eves korod elott a gyakorlati reszet nem kezdheted el most sem, de egyelore semmi olyanrol nem lehetett hallani sztem, hogy emelnek a korhatart.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Hali. A 'B' kategóriás jogsinak a korhatára jövõre is 16 és fél év lesz?
jesszus <#csodalk>
ki mondta azt neked, hogy el kell küldeni póstán?

CaviaR
Egyszerû: semikorra. 😄
Szerintem semmit ne küldj el borítékban sehová, mert azokat leadni kell, kapsz helyettük igazolást, azt elviszed a kerületed önkormányzatához, ott leadod, aztán 2-3 nap (lehet h egy hét) múlva megvan a jogsi.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

nesto
ha levizsgáztam pl hétfõn, a vizsgalapom és az elsõsegély papírom borítékba elküldtem aznap a 126Ft-os bélyeggel😊, akkor mikorra várhatom a jogosítmányomat a kezembe?

nesto
hali van aki nemrég vagy most fejezte be a jogsiját?

akyyy
24 óra?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

mar találtam.
na senki sincs?nagyon ellangyult a tema.
valaki nem tudna nekem egy linket adni az alkohol lebomlásárol.mi mennyi ido alatt bomlik le.
akyyy
eh ilyet én is láttam múltkor buszon miskolcon😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

a bringasoknak is kene kresz mar,mret neha hajmereszto miket csinalnak.autosoknak meg nemcsak magukra,hanem masokra is kell figyelni.
CaviaR
Jaja vannak ilyen félõrültek. Láttam már párszor menni a tagot a margit körúton, meg a mammutnál is. Kellemes kerülgetni, rosszabb mint a bringások.

Tényleg! Csak engem zavarnak a 20al döcögõ bringások, amikor ott van a járda ahol egy lélek sincs? Nekem pl Margit hídon mindig kerülgetni kell mert neki éppen arra szottyan kedve biciklizgetni (ha meg elütik még neki áll feljebb).

bocs XIII.kerben
Ma egy meghökkentõ dolgot láttam.
1; XIV. kerben dun tolokocsis ember a saját sávjában bal oldal legszélen,a felezõvonalhoz a legközelebb hajotta magat.megjegyzem tartozott járda az útszakaszhoz.
Bandee1987
Na, megjött a paper a vizsgaközpontból, holnap megyek okmányirodába 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Count Adyn
Pl mikor tanuló következetesen ráindit járó motorra azis használ😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

GabcsiManó
<#nemtudom> lehet oktatóautók általában tropák, de ez tuti hogy nem az 😊 ezt nyugodt szívvel ajánlom 😄

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

DJ Bee18
hát inkább pár üveghang, mint kuplungégetés 😄DD
Mellesleg nem csak oktató autó, használhatta magánszemély is néha

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

GabcsiManó
hát aki hagyja gyilkolni az autóját 😄 én oktatóm 30 éve oktat, és meg is jegyeztem elsõ pár alkalomnál hogy ki fogja tépni a haját ha így indulok 😄 ( sokat pörgettem, féltem hogy lefullad <#vigyor5>)

Harly18
Végülis igaz, csak a saját tapasztalataimból indultam ki. Néha beültem egy-két emberhez, mikor vezettek.........Amit azok csináltak a kocsival az nekem fájt. Anna kellenére ,hogy az oktató sem hagyta rendszeresen mellényúltak és kinozták a kocsit..........De ez lehet mindenhol máshogy van és tényleg lehet jobb, mint egy másik ismeretlen kocsi......

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

GabcsiManó
annyira nem viselhette meg, oktatóm olyan volt hogy amint úgy tûnt valamit elrontok, indulás akármi, nem hagyta, hanem belepiszkált 😄 de inkább ez a biztos, mint hogy használtan ugyanilyet veszek, mert azzal télleg nemtudom mit csináltak, hány üveghangos elindulás volt..

Harly18
Csak arra is gondolj, hogy a sok tapasztalatlan tanulót mennyire megviselte az autó......

GabcsiManó
(úgyse veszek, maximum egy matchboxot)

GabcsiManó
hát inkább oktató autót, azzal tudom mit csináltak, meg csak 3 éves 😊 nekem se hagyta oktató hogy akármit is elrontsak 😄

DJ Bee18
hát oktató autót inkább ne vegyél 😄D

DJ Bee18
azért mert nem trendi 😊 a sok autób*zinak... De sok embernek ez csak egy eszköz eljutni A-ból B-be, arra tökéletes, ha nem az a munkája, hogy utazik ter)mészetesen 😊, mert azért hosszútávokra érdemesebb beruházni, hogy az életed ne und meg (pl. évi 50-60 ezer km-nél

nemakarok ott megállni😊ha odáig eljutok,a határ a csillagos ég😄

probléma 200e km-ig nem is lesz vele nagyon, de utána sem talán. nekem is 1.3-as GL-em van, nonproblema volt vele, ütközni nem nagyon kell vele, az egyetlen hátránya ez...

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

Harly18
Szerintem egy friss jogsisnak nagyon jó vétel lehet egy 2-es Golf. Viszonylag jó állapotúakat lehet venni 200 körül, s ezért az árért nagyon jó kocsik még most is....Én biztos ilyet vennék magamnak......😊

Sanyix
Azért, mert ha véletlenül hozzáér egy kocsi úgy összegyûrõdik mint egy trabant 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

hát - lada, polski, skoda (régi) - szentháromságánál biztos jobb, de egy civic, corolla, corsa, astra stb biztos jobb választás lenne

shad0w
Amúgy tök nemértem, hogy FFX miért ne vehetne swiftet... Én pl mióta megvan a jogsim egy 1.3-as swiftet vezetek, és érdekes módon eddig az ég világon semmi probléma nem volt vele, mindenhova eljutottam ahova kellett. Használtan, részletre vettük, mert nem volt másra pénz, de egyáltalán nem bántuk meg. Szóval nem igazán értem h mi a problémátok vele 😊

don't give a fuck

a forgalomig biztos <#vigyor>
a pontok nem evulnek el,csak lehet belole leharcolni.de ha kartyas jogsid van,abba le van irva,vagy javallom a www.magyarorszag.hu es ott a jogszabalykeresoben 35/2000 bm rendeletet nezegessed.
Hali!
Lassan énis elszeretném kezdeni..Miskolcon,valszeg az atinál,remélem könnyû lesz.

Ombika
Hi!!

Vki tud abban segiteni,h a pontok hogyan evulnek el?

hmm, igen lehet hogy tömegoszlatásnál jól jönne a hangom 😊

az is tetszik ( csak az új típus nem )
[ type-R -rõl álmodozik ]

Krezga
vegyél egy honda civic-et, az is jó😊
GabcsiManó
értem.. hát akkor nincs más megoldás, az árpád híd egyik vége szabad 😄 lehet énekelni.. <#wave><#wink>

örülnek, hogy tudják fizetni a polo részletét ( úgyahogy )

GabcsiManó
kispolááákot 😄

GabcsiManó
énse 😄 mégis jó lenne megszerezni oktató corolláját <#nevetes1> nembaj álmodozok..

szülõk nem jönnek számításba hogy ne suzukit kelljen?

hát akkor maradt még: polski, lada, trabi