Jogosítvány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maffioso
nekem sajnos nem lehet motorom szal közvetlenül nem érint...pedig jó lenne nagyon

\"If in doubt, flat out!\"

Zsolti9014
Azért arra vigyázzatok, hogy ha a papír olyan is, elég egyszer balesetet okozni vele, és máris kúrják a valagadat.

Hajrá Magyarország!

maffioso
szerencse hogy nem az okmányirodás néni tud rola papirt adni, hogy milyen a teljesítménye

hát, az okmányirodában a néni nem fogja neked átírni... :-D

KILLER2
Jelenleg egy 95ös DT-t akarok venni, remélem az még ilyen, amikor telefonon kérdeztem, nem tudta megmondani fejbõl, a napokban megyek megnézni 😊

Töltsük le az internetet!

maffioso
azaz, 21 év, vagy 2 év a1 v ak ha jol tudom, b-nek semmi köze hozzá
viszont a dt125-t ugyanugy lehet használni mint egy nsr-t, amikor csinálták nemvoltak idióta szabályok, nagyon soknak ugy van a forgalmia hogy 11 kw, ilyet kell találni és kész, vagy kis kenõvel bárki megcsinálja neked

A kat. jogsi kell. Már nem emlékszem, hogy mi kell hozzá. vagy betöltött 21 év, vagy egyéb motoros kategóriában két év tapasztalat. De ezt nem tudom pontosan, régen csináltam már nagyon.

na azt nem lehet csak úgy "elintézni"

Pepsi Twist
vehetsz erõsebbet is csak el kell intézni hogy papírba annyi legyen amennyi lehet 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

matthias92
nekem csak B jogsim van fél éve. szeretnék késõbb venni egy 600as sportmocit. mien jogsi kell hozzá, és mikor tehetem le? 😄

KILLER2
Korom matt addig még sajnos várni kéne, még ha nem is olyan sokat. De közben nézegettem, az említett motorból van 11 kW-os is, szóval lehet, hogy nem gáz annyira. De valóban az A kategória az igazi, ott már nem kell szórakozni a korlátozásokkal.

jól érzed, ez gond!

szerintem hanyagold azt az A1-et. Irány az A!

KILLER2
Lenne egy kérdésem. Hamarosan készülök csinálni egy A1es motoros jogsit és venni egy Yamaha DT 125öt. Viszont az A1 az 125 cm3ig és 11 kW-ig szól, viszont az említett motor 27 lóerõs, azaz kb 21 kW-os.
Ugye jól érzem, hogy ez gond?

Hassan B
Valószínûleg igen. Hívd fel a helyi okmányirodát, ha biztosra akarsz menni.

][ ВАЗ ][

maffioso
amikor leadtam az önkormányzaton a jogsit és mondták mikor kapom vissza, és kérdezte a nõci hogy kell-e m-rõl papir 2k lesz, mondtam h nem
na de ha most mégis kéne, akkor ha bemegyek utolag is tudnak rá kiállitani?

Norbi1990
Ilyet én is csináltam párszor.
A kocsiba nincs visszajelzõ, hogy felvan kapcsolva, csak akkor látod, hogy felvan ha már sötét van 😊
Mark007
Elsõ éjszakai vezetés során csinált vki hülyeséget?
Én speciel úgy hagytam a belsõ lámpát..megérkeztem, és akkor tünt fel..idegesítõ így utólag.. 😊

[HUN]FaTaL
Vagy 5000...

http://goo.gl/gd6Zi5

Csabesz6
Ja, csak azért mondtam, hogy sok minden kiderül ám, kilométerek százai, ezrei, tízezrei alatt😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Mark007
Most az az egy nulla.. 😉
Nem tudom amúgy, majd kiderül..szeretek vezetni, szal nem zavar, legalább elvagyok 😊

Csabesz6
Vagy 500😊...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Mark007
Swiftre szokok át, opel corsáról.
Méretekkel nincs bajom. Ma is vezettem, 10km-eket szoktam, csak erre van lehetõségem egyelõre.
De már máris jobb, mint tegnap. 😊 Egy olyan 50km után sztem rá fogok érezni teljesen

Hassan B
Attól is függ milyen autó. Kuplung/fék/gázra szerintem igen hamar át lehet állni(max egy óra vezetés után szerintem észre se veszed hogy más) mindegyik esetében. A méret már egy másik probléma. Egy Swiftet pl igen hamar meg lehet szokni, meg ugye ott azért többnyire látod is a dolgokat. Egy Avensis vagy Passat esetében már nem ennyire egyszerû, ott a parkolásra elõször nagyon oda kell figyelni.

(azért ezeket hoztam példának, mert ezeket személyes tapasztalatból ismerem, nyilván mindnél így van amelyik terjedelmesebb)

][ ВАЗ ][

Hassan B
Igazad van, összekevertem. <#kuss>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

milk4
Minden autó különbözik,majd megszokod egy-két óra után.Az autót meg többezer km után "tanulod meg".

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Mark007
Nektek meddig tartott átszokni másik kocsira?
Ma jött meg a jogsi, ki is mentünk egy körre, de nagyon szokatlan volt..
Opelhez képest, kuplung könnyû, fék más, gázra meg ugrik..szal elbénáztam elején eléggé :S

Mark007
Alátámasztom, én utolsó pillantban adtam le, különben nem engedtek volna vizsgázni.

DJ RX7
szóval akkor már nem érekrá nagyon.

:3

[HUN]FaTaL
FAIL, az iskola nem enged kresz vizsgára amíg nincs meg 😊 Gyakorlatból sem vizsgázhatsz. Tudom, mert nekem sem volt meg idõben, mivel szemüveget kellett csináltatnom. 😊

Az iskola mikor lejelent kresz vizsgára, le kell adnia. 😊

Nem az EÜ vizsgáról van szó, hanem az alkalmassági orvosi vizsgálatról 😊

DJ RX7
szóval akkor még ráérek nagyon.

Hassan B
Fail. 😊

Csak akkorra kell, amikor kiváltod a KFF-nél a vizsgaigazolásodat, tehát mikor minden vizsgád megvan már. Elõtte senki nem kéri.

[HUN]FaTaL
Mert csak. 😄

Csabesz6
Amiért neked ez a kib@szott idegesítõ, buzis fényfos😄

DJ RX7
Rád mindig számíthatok ha segítség kell!<#eljen>

Miért pont egy Boeing 737-es van a logódon?

[HUN]FaTaL
Ugyanannyi, 6300huf.

DJ RX7
Tudom.

#7465: erre még valaki? -.-

[HUN]FaTaL
Idegesítõ, sry.

DJ RX7
Köszi!

tetszik a logóm?

[HUN]FaTaL
KRESZ vizsgára kell.

DJ RX7
ja meg a másik: meddig kell meglennie ennek az orvosi vizsgálatnak? KRESZ vizsgára kell vagy ráér utána is?

DJ RX7
köszi az infot!
rosszul írtam, nem beíratott, hanem bejelentett, de senki sem név szerint meg semmi. szóval ezt leszarom megyek háziorvoshoz, ott megkímélnek a papír munkától és azért csak mégis a házi orvos nem vad idegen orvos.

szóval az ára akkor mindenütt ugyan annyi?

ja és: Csabesz, bekaphatod. ;D

Hassan B
Tavaly 6500 Ft volt. Minket alapból a háziorvoshoz küldtek, mit kell ezen beíratni?

Csabesz6
igen kiállítja, asszem 6ezer körül
bár neked nem tudom minek jogsi;D

DJ RX7
sziasztok!

lenne egy rövid kérdésem: holnap kéne menjek az orvoshoz vizsgálatra, ahová a suli beíratott (b kategória), de sajnos nekem más programom van amit nem igen halasztanék el. ha elmegyek a házi orvosomhoz az ki tudja állítani ugyan azt a papírt? és mennyit kell neki fizetni majd?

Mark007
Biztos túl is élnéd..😉

Pepsi Twist
nem volt 1 tonnás 😄 üres volt (150kg) 😄 de am biciklivel hamarabb megyek le 1 forma1-es versenyt 😄 lásd a tegnapit fél mezõny autója megállt 😄 én meg szépen komótosan kempingel baszdmeg megyek 49 kört azt heló 😄

matyi0323
" Jó, te már biciklivel is mentél kétszázzal. " <#hehe><#hehe><#eljen>

#7457 Egyébként tényleg nem sokkal nehezebb vele tolatni ( legalábbis nekem nem okozott fejtörést.. lehet ezzel valaki másképp van ), de például szomszédom faterja.. aki mellesleg kamionsofõr.. mndig úgy kezdi, ha utánfutóval tolat, hogy leakasztja ( persze csak ha üres..😄😄😄 és személyautóra gondolok, nem a kamion pótra xD ).

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Hassan B
Jó, te már biciklivel is mentél kétszázzal... <#kuss>
Csak ha kipróbálod egy közel tonnás futóval kétszázas tempót, egy becsóválás után biztos nem tartod meg az autót.

Morphin
azért autó meg egyén függõ is...ha jó tükrökkel rendelkezik a kocsi és az ufó is elég széles akkor valóban könnyû tolatni.persze aki simán sem tud tolatni az ufóval még úgysem fog tudni...(ufóval szokott valaki parkolni? 😄😄 lekötöm és odatolom ahova akarom...kb.)

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Pepsi Twist
én utánfutóval mentem 200al 😄 nem volt para csak rángatott mint állat XD és én 12 éve vagyok már hivatalosan jogosítvány tulajdonos 😄

am nem azé de utánfutóval ugyan olyan könnyû menni mint simán csak annyi hogy hozzáteszed az utánfutót a fékúthoz meg a kanyarodáshoz és a besoroláshoz kb ennyi... parkolni meg tolatni meg kurva 1xrû...