Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If in doubt, flat out!\"
Hajrá Magyarország!
Töltsük le az internetet!
viszont a dt125-t ugyanugy lehet használni mint egy nsr-t, amikor csinálták nemvoltak idióta szabályok, nagyon soknak ugy van a forgalmia hogy 11 kw, ilyet kell találni és kész, vagy kis kenõvel bárki megcsinálja neked
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
szerintem hanyagold azt az A1-et. Irány az A!
Ugye jól érzem, hogy ez gond?
][ ВАЗ ][
na de ha most mégis kéne, akkor ha bemegyek utolag is tudnak rá kiállitani?
A kocsiba nincs visszajelzõ, hogy felvan kapcsolva, csak akkor látod, hogy felvan ha már sötét van 😊
Én speciel úgy hagytam a belsõ lámpát..megérkeztem, és akkor tünt fel..idegesítõ így utólag.. 😊
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Nem tudom amúgy, majd kiderül..szeretek vezetni, szal nem zavar, legalább elvagyok 😊
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Méretekkel nincs bajom. Ma is vezettem, 10km-eket szoktam, csak erre van lehetõségem egyelõre.
De már máris jobb, mint tegnap. 😊 Egy olyan 50km után sztem rá fogok érezni teljesen
(azért ezeket hoztam példának, mert ezeket személyes tapasztalatból ismerem, nyilván mindnél így van amelyik terjedelmesebb)
][ ВАЗ ][
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Ma jött meg a jogsi, ki is mentünk egy körre, de nagyon szokatlan volt..
Opelhez képest, kuplung könnyû, fék más, gázra meg ugrik..szal elbénáztam elején eléggé :S
Az iskola mikor lejelent kresz vizsgára, le kell adnia. 😊
Nem az EÜ vizsgáról van szó, hanem az alkalmassági orvosi vizsgálatról 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Csak akkorra kell, amikor kiváltod a KFF-nél a vizsgaigazolásodat, tehát mikor minden vizsgád megvan már. Elõtte senki nem kéri.
][ ВАЗ ][
Miért pont egy Boeing 737-es van a logódon?
:3
rosszul írtam, nem beíratott, hanem bejelentett, de senki sem név szerint meg semmi. szóval ezt leszarom megyek háziorvoshoz, ott megkímélnek a papír munkától és azért csak mégis a házi orvos nem vad idegen orvos.
szóval az ára akkor mindenütt ugyan annyi?
ja és: Csabesz, bekaphatod. ;D
][ ВАЗ ][
bár neked nem tudom minek jogsi;D
lenne egy rövid kérdésem: holnap kéne menjek az orvoshoz vizsgálatra, ahová a suli beíratott (b kategória), de sajnos nekem más programom van amit nem igen halasztanék el. ha elmegyek a házi orvosomhoz az ki tudja állítani ugyan azt a papírt? és mennyit kell neki fizetni majd?
#7457 Egyébként tényleg nem sokkal nehezebb vele tolatni ( legalábbis nekem nem okozott fejtörést.. lehet ezzel valaki másképp van ), de például szomszédom faterja.. aki mellesleg kamionsofõr.. mndig úgy kezdi, ha utánfutóval tolat, hogy leakasztja ( persze csak ha üres..😄😄😄 és személyautóra gondolok, nem a kamion pótra xD ).
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Csak ha kipróbálod egy közel tonnás futóval kétszázas tempót, egy becsóválás után biztos nem tartod meg az autót.
][ ВАЗ ][
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
am nem azé de utánfutóval ugyan olyan könnyû menni mint simán csak annyi hogy hozzáteszed az utánfutót a fékúthoz meg a kanyarodáshoz és a besoroláshoz kb ennyi... parkolni meg tolatni meg kurva 1xrû...