divx->avi->VideoCD->DVD

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mi lenne a végleges formátum?
ja, mint kollégánk írta, mindenképpen át kell tömörítened az anyagot->minõségvesztés.
ráadásul, nem értem minek (persze te dolgod), hiszen az újabb-jobb asztali lejátszók tudtommal megeszik a feliratot is mpeg4 videóknál, dvdnél alap, svcdnél - no ezt nem tudom 8). szgépen meg bármelyik újabb lejátszóprogi automatikusan kezeli az azonos filenevû feliratot...

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

a hanggal a vbr a baj. képpel fogalmam sincs, szvsz próbálj más dekódert (ffdshow, xvid).

Hello. Ha avibol akarok video cd-t csinálni amit visz az asztali lejátszo milyen program jo hozzá?
Iwant2Belive
értem akkor mit tudnál ajánlani?
a virtualdub + tmpqce kombináció jó lenne csak az a baj hogy az mpg képe akadozik, gondolom a framerate átalakitás miatt, viszant ha bekapcsolom a "do not change framerate" opciót akkor meg elcsúszik a kép és a hang...
erre van valami orvosság?

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

nemcsakfeel
mivel a felirat rátevése megváltoztatja a képtartalmat, ezért átkódolás nélkül nem tudom elképzelni a dolgot.

*hihi ** *

Iwant2Belive
Segitség kéne plz!
Szeretnék avi alá permanens feliratot tenni, ennek tudom hogy számtalan módja van de én csak olyannal találkoztam ami vagy átkódolja utána az avit mpg-be (virtualdub-tmpgc) vagy ami egy 5 megás aviból 300 megásat csinál (virtualdub full processingben)
mivel direct streamben nem engedi a filtereket bekapcsolni.
full processingnél ugye lehetne compressinget alkalmazni csak az meg ront a minöségen.:((

szóval nem hiszem el hogy nincs ennek valami egyszerü módja.
tehát aviba feliratot "égetni"...
help

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

Mr.Grent
Üdv all, elkéne egy kis segítség.

Tehát a ST-voyager teljes évadát átkonvertálom avi-ból mpg-be majd onnan dvd-re menüvel. A 6. évadig semmi gond, de a 7 évadban az avi fájlokat nemtudom átteni mpg-be.

Lejátszani le lehet, szép a kép, de (tmpgenc-el konvrtálok) ha berakom tmpgenc-be akkor elcsúszik a kép, sok csik lessz belõlle és hang sincs. Virtualdub-al ha megnyitom akkor szól hogy a filmben elhelyezett vaw file-ok fejlécét átírja stb..
Ha virtualdubbal készítek avi-t akkor is hibás lessz a film, csak lejátszani lehet szépen.
Ime a hibaüzenet, a hibás kép, és a virtualdub infó-ja. Hátha valaki jobban tolja ezt a dologot. Sok módszert kipróbáltam, de jól jönne egy két új infó..

Köszi!!

https://grentmedia.hu

galenius
itt van minden ami kell,szed le crack meg valahonnan
http://www.zealotsoft.net/

vagy dc-n keres rá,én így találtam meg ezeket:
avi2vcd
avi to mpeg converter
avichop
avitovcddvdsvcd.exe (Cucusoft AVI to VCD DVD SVCD Converter)
winavi converter

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyû azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

Hi Mindenkinek! A kerdesem a kovetkezo Divx filmet szeretnek dvd-re irni, az a problemam amikor at konvertalja a filmet szet huzza, igy elvezhetetlen. Tudom a legtobb dvix-s jo minosegu film altalaban (alul felul fekete csik van) 604*248 vagy 560*340 stb ahogy az ileto csinalja. Hogy tudom ugy dvd formatumra alakitani anekul, hogy torzulna a film. Elore is koszi a segitseget.
ZSOZSO@
NERO

jojo
© jojo 2003. szept. 27. 18:23 | Válasz erre | #90

Van egy pár gondom, segítsetek!
Pc videókártyáról TV kimeneten a videóra átjátszok bármit akkor a Tv-n jó a kép.
De ha a videón keresztül azt fel akarom venni akkor olyan hibát produkál mint a mûsoros videókazettát akarnám másolni.
A kép és a hang is teljesen eltorzul. PLÍZZZZZZZZZ!!!Mit tegyek?
A másik gond,hogy a pc-rõl Tv-re átjátszok pl egy filmet akkor nem tiszta a kép, hanem duplaszélû.
Mivel lehet ezen javítani?

Elõre is Thx.

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

Aquli
Olyan program kene, amivel kulon lejatszhatom a feliratot (srt). Mert semmi nem jatsza le a filmet, csak divx player 2.1, de abba nincs feliratlejatszas.
Elore is thx.
Márk

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

fm
hali..légyszi mondjatok vmi egyszerû divx lejátszó progit,ami nem divx player,bsplayer,windows media player és nem írja ki,hogy unknown format div3..
köszi

jojo
Van egy pár gondom, segítsetek!
Pc videókártyáról TV kimeneten a videóra átjátszok bármit akkor a Tv-n jó a kép.
De ha a videón keresztül azt fel akarom venni akkor olyan hibát produkál mint a mûsoros videókazettát akarnám másolni.
A kép és a hang is teljesen eltorzul. PLÍZZZZZZZZZ!!!Mit tegyek?
A másik gond,hogy a pc-rõl Tv-re átjátszok pl egy filmet akkor nem tiszta a kép, hanem duplaszélû.
Mivel lehet ezen javítani?

Elõre is Thx.

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

Nekem is valami hasonló gondom van! A Bsplayer a TV-re nem teszi ki a feliratot, monitoron ott csücsül, de a TV-n semmi. Erre kerestem feliratozót és a DviXG400-at ajánlották másoknak, csak nekem az istennek nem akar menni:( Tudja valaki miéert? Vagy egy másik feliratozót tud valaki ajánlani?
Benõ
HELP!Hogy kell divx avikat kiírni CD-re, hogy ráférjen 740 Mb egy 700-as CD-re? Help, please
Thanks

ami neked van valsznûleg valami svcd maradék (sajnos a kiterjesztés itt is mpg). javasolt a xenorate.com címen hozzáférhetõ "mpeg2 pack", vagy egy dvdlejátszó progi feltelepítése (pl powerdvd, vlc).

nem kell átkonvertálnod, viszont vcdt írj belõle. rá fog férni 700mb lemezre, hidd el 8) hogy miért, azt most átugorjuk...

jobb lejátszók automatikusan elindítják a feliratot is, ha ugyanaz a neve mint a filmnek (pl x.avi és x.srt). ha nem ugyanaz, elõ kell kotorni egy olyan menüpontot amellyel megnyithatod (pl bsplayer jobb gomb->load subtitles). ja, windows media playerben ne keress ilyet 8).
kedvenc lejátszóim:
media player classic
viplay
bsplayer

nagyon kevés asztali lejátszó tud avit (csak szabványos divx, és esetleg xvid?). ált. csak vcd-t/svcd-t (és persze dvd-t) tudnak. én ilyet sohse tettem, de ha jól rémlik, vmelyik nero elvileg tud ilyenre konvertálni, viszont sokan panaszkodnak hogy nem igazán jött össze a mutatvány (cdrw javasolt). egyéb módszerek elég macerásak (fõleg ha felirat is van), javasolt a www.doom9.org nézegetése.

Hixer
Elnézést de HOGYAN KELL FELIRATOZNI EGY FILMET .SRT FÁLJBÓL??????

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Szisztok!
Van 1-kis bajom, meg van nekem a Taxi 2 2cd-sen mpg-be, szeretnem kiírni akár igy is nem kell SVCD v VCD /magamnak/ de az elsõ cd olyan hosszu, hogy tul irással sem megy ki 745 mb átszeretném alakitani mondjuk avira de erre sehol nem találok semmi progit. VALAKI S.O.S.
[Jakuza]
Cinemacraft Encoder.
Vagy valamilyen DVD lejatszoval, pl PowerDVD.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

KG21
Hi!
Letöltöttem az x-men2-t mpg formátumban, de egyik lejátszó sem tudja lejátszani.
Próbáltam mediaplayerrel, realone playerrel, x-vid, divx, vidomi, meg feltettem egy rakás codec-et, de azt írják nem lejátszható, az osztály nincs regisztrálva, meg ilyenek.
Segítsen már vki mivel lehet az mpg formátumot lejátszani.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Sziasztok! Neroval próbáltam meg VCD-t írni avi-ból. Sikerült is, az asztali DVD lejátssza csakhogy az eredetileg szélesvásznú filmet a Nero teljes képernyõssé kódolja ami torz képet eredményez. Lehet ezen segíteni?
lck
Szerintetek létezik olyan konvertáló progi ahol a konvertálás leállítható és késõbb folytatható? Pl. nekem a NERO kb. 12 óra alatt készít SVCD-t. És addi csak nézem szomorúan az alig-alig haladó bitkalbászt. (Olyanra gondolok mint más témában a letöltés vezérlõk.)
Crazyn
MOV-ot mivel tudok AVI-ba vagy MPG-be konvertálni?

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Nem, de a neros topicban mar megvalaszoltak.
Ha nem powerdvdt hasznalsz, hanem media playert, akkor + toltsd le hozza a windows media 9 codec packot (ertelemszeruen a 9es media playerhez valo).
Nezz at a "Nero Burning Rom konfigurálás" topicba!
lck
FEC!
Power DVD vagy Win DVD 4.
Segítsetek! Nem érzem magam tök hülyének, de a mostani helyzetet nem tudom megoldani.
SVCD filmet töltöttem le, de nem tudom lejátszani. A BSPlayer nem játsza le, a Radlight az elsõ 2 sec-et játsza le, a MediaPlayer lejátsza, de nem jó a képarány...
Mit kellene használnom?
seAke
Az lenne a problémám hogy Neroban kijelölöm az írni kvánt videó fájlt de az 89 perces és nem megy rá a 80-as CD-re hogyan tudom megcsinálni hogy rámenjen?

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenõ vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

zakika
nem veletlenul VCD volt? mert akkor csak mint VCDt tudod visszairni, es nem lessz rajta a felirat
vagy mondjuk 90 perces volt a CD?

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Itt is felteszem a kerdest, hatha vki tud nekem valaszolni:
730-750 MB filmet mivel lehet kiirni 700-as cd-re? Olyanrol masoltam le (vinyora, mer feliratot akarok melle rakni), de cd-re visszairasnal mar magyaraz a nero (overwrite, DAO engedelyezve). 5let?
Sztem DVD-R, mer a blu ray a +r-t nem fogja olvasni, csak a minuszosat.
Pilu OBI
Köszi, a minden uninstall, után XVid és fddshow meghozta a sikert.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Pubi1972
Nem tudom, de nekem is ezt csinalta miutan feltelepitettem a winfos frissiteseket! De levettem mindent, sima wmp9-es es ace 4.3 meg eddig esz a kombinacio mindig bejott. Amit eszrevettem, hogy az utolso telepitesnek mindig az ace-nak kell lenie!
Pilu OBI
Kellene 1 kis help a témában.

Bármilyen XVID filmet próbálok bármelyik playerrel megnyitni, mindig ugyanaz történik.
Látok kb 1 képkockát és utána a Windows desktopot.

Már installáltam Ace packot ujra de nem segített.

Ötlet?

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

gyraph
Köszönöm...már sikerült megoldani a promlémát, a xvid codec beállításainál kikapcsoltam az összes plusz funkciót és mostjó...érdekes modon a film minõség pedig nem lett rosszabb...

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Pubi1972
Probald meg a ACEMCP 4.3 verziot ( az uj nallam ossze sza.ta a gepet teljesen )es a Gain-t tilsd le ! Nekem bevalt, de en csak a vmp9-est hasznalom, mert masik lejatszo programmal allandoan osszevesznek a codecek.
Tudatlanka koszi szepen majd probalkozom.
Amugy milyen DVD irot vegyek?
gyraph
Hi!
Az ACEMCP van telepítve nálam XP-alá, és az xvid filmeknél a hang késik a képhez képest, egy idõ után aztán ugrik egyet a kép, és találkoznak a dolgok, de ez csak általába pár másodpercig tart, aztán kezdõdik az egész elörõl...A divx és az svcd filmeknél minden oké. Újratelepítettem már a codecet és nem segített...idáig kerültem az xvid filmeket, de ost egy vagon van belõlük :) HELP!

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Met
Hello!
Van egy két olyan filmem ami nem fér rá egy cd-re (elvileg 2 cd-s filmek) ezért azt találtam ki, hogy össze illesztem a 2 részt és elvágom háromba.
Az érdekelne, hogy ez a mûvelet azzal jár, hogy 2 napig újrakódolja a gép a filmet vagy hamar megvan?
A másik, hogy a WinProducer progi alkalmas e erre, ha nem akkor mi?
A VirtualDub-ot próbáltam de valamilyen hiba üzenettel mindíg leáll, hogy nem tudja megnyitni.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Pubi1972
En is szenvedtem vele, probald meg nem klonozni a kepet, hanem elsodleges kijelzove tenni. De ha ezt mar probaltad akkor bocsi!
Masik XPprof., AMD 2200XP 1G ram es az avibol vidcd-t 7 ora alatt rakja at mer? TMPG-t hasznalok. Vagy ez az ido nem is olyan sok?
A harmadik, hogy DVD mediara SVCD formatumot mentenek, es igy ra ferne tobb film is egy dvd-re, szerintetek olvasni fogja az asztali DVD?
[Jakuza]
Szal AVIt DVDre irashoz a kovetkezo 2 programot ajanlom. Ulead DVD Factory es DVD2One

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

van egy karaokes cd-m es (vcd) es van egy olyan mod amivel ki lehet kapcsolni a eneket (csak a hatter zene maradjon) Nem tudom hogy lehet a hatterzenet atkonvertalni audio faljba?
lovesem sincs
hogy tudom ugy megcsinalni hogy legyen 2 fekete csik? mert ahogy en csinaltam kinyujtotta a filmet :-(
koszi de most sikerult megcsinalnom a TMPG-vel (leiras alapjan) aztan meg avi2mpg2 progival szetvagtam a mpg-et utana meg neroval raegettem. Siraly!!!
EOvideo nekem megy XP alatt...ujrainstall a rendszer? :))
Egyebkent a Premiere es a Vegas Video is tudja, amit az EOvideo....csak nehezebb beallitani, ok inkabb effektezesre, vagasra szulettek. Az Eo meg kifejezetten a konvertalast tudja jol...de lehet, hogy neked valamelyik a masik ektto kozul jobban bejon, probalgatas, kollega! :)