258
divx->avi->VideoCD->DVD
-
xinu #138 Rajtam kívűl mások se tudják?? -
xinu #137 Hi all!
Avi film esetében hogyan tudok én felirat file-t - sub, srt - kiírni cd-re, h lejátssza az asztali dvd lejátszóm??
És mi a különbség a video , svideo kiírási mód között? Nekem elég volt sima adat cd ként kiírni ahhoz, h lejátssza az írom?! ( kivéve a feliratokat )
-
DVD-re utalnak a kiterjesztések, pl. egy PowerDVD-vel meg tudod nyitni a vob file-t. -
sirdond #135 hi segítség kellene, és erre nem találtam másik topicot.
letöltöttem torrenttem egy filmet, és vmi telesync, vagy ilyesmi.
olyan kiterjesztések vannak, hogy *.vob,*.bup,*.ifo
na most akkor vmilyeket le leht jáccani nem? milyen program kell hozzá?
előre is kösz -
galocza #134 ha az "iszonyatosan sok" mintegy 8xx mb, nincs miért aggódnod:
vmi olyasmiről van szó hogy a cd tetemes része megy alapból hibaellenőrzésre/javításra, az svcd formátum meg alapból tartalmaz ilyesmit így ebből több megy egy "700mb" lemezre. ennyi rémlik, bocs ha nem túl technikai... 8)
konvertást nem hiszem hogy tudod gyorsítani, max kipróbálhatsz más mpeg2 konvertert - de egyszerűbb megoldást nemigen találsz, a sebesség meg ált. a minőség rovására megy (LASSABB megoldást tudnék ajánlani 8). -
Szevasztok!
Van egy divx filmem a pc-n, az kb. 700MB ezt szeretném átkonvertálni svcd-re nero 6 ultra edition 6.6.0.8 progival.
Az lenne a gondom, amikor hozzá adom hogy konvertálja le a fimet, akkor iszonyatosan sok MB-os lesz a film, ami szerintem nem fog ráférni egy cd-re.
Mi a teendő ebben az esetbe?
és hogy tudnám a konvertálást egy kicsit felgyorsítani?
Köszi.
-
greco #132 Majd kipróbálom azt is.Köszi! -
MPC-ben igen. -
A Media Player Classic a Media Player6 felfejlesztése.
Gyors és a legtöbb hibás videót is le tudja játszani. -
greco #129 Van vobsub-om,de ez svcd-nél nem működött. -
greco #128 Ezzel nem.WMP10 van a gépemen.Viszont időközben sikerült megoldanom.A Crystal Player-el működik a dolog. -
Ja és szerezzbe -ha nincs- Vobsub-ot.
www.doom9.hu -
Próbáltad?
Media Player Classic -
greco #125 A Bsplayer-el lejátszott mpeg mellé betöltött felirat csak a számítógépen jelenik meg,a tv-n nem.Tud erre vki megoldást?Konvertálgatni nics időm.Csak meg szeretném nézni a filmet.
-
vaklo #124 kössz a segítséget, ezzel konvertálva jó -
izb #123 Az eredeti capture mpeg nem csuszik sehol??
Ha nem csuszik,akkor használd ezt a programot.Baró modón nyomja ba az mpeg filét vob-ba!
vsoDivxToDVD -
vaklo #122 tuner kártyával fel lett véve egy film mpg-ge, ha átalakítom dvd-nek késik a hang a film elején kevesebbet, a film vége feké egyre többet. valami megoldás kellene, előre is köszönet -
olyan programot tudtok mondani amivel asf formátumot tudnék megvágni? -
galocza #120 pl 2vel lejjebb?
nincs oly messze... -
Kingsley #119 hello:) milyen progikkal tudok avi ból mpg t csinálni?:) plz segítsetek:) -
Ezt honnan lehetne "megkapni"? :) -
Tipp:
Yasa MPEG/AVI to VCD/DVD/SVCD/MPEG/AVI Converter 2.4.67
MPEG és AVI állományok WMV/ASF/VCD/DVD/SVCD/MPEG/AVI/MOV formátumokba konvertálását lehetővé tevő program. Hasznos kiegészítő szolgáltatásként a szoftver képes több kisebb állomány összefűzésére, vagy egy nagyobb szétdarabolására is. Támogatja a PAL és NTSC közötti átalakítást is.
-
tomo #116 macsman.ini.hu
"Beállítás: VirtualDub / Video / Direct stream copy --- icon_arrow.gif
Virtualdub / File / Open video file ( 1 rész ) --- icon_arrow.gif
VirtualDub / File / Append segmented avi ( 2 rész ) --- icon_arrow.gif
VirtualDub / File / Save as avi --- icon_arrow.gif új névvel ( pl.: egészfilm.avi ) elmented.
fureszoszi #115 Sziasztok tud valaki olyan progit amivel össze tudok illeszteni két avi-t???? -
ja és http://macsman.ini.hu
hiába érzed hogy le...nak nagy ívben mert akkor nem böngészed eléggé a leírásokat. ne kérdezz hanem keress ha rosszul érzed magad.
toyotakacsa-nak igaza van ha van időd onnan mindent megtanulhatsz
-
Besweet
-
deicide #112 de nem adom fel..!
érdekelne valami...vagy is több valami..!
1. át lehet e valamilyen progival godolni a dvd-n lévő hangot..
Pl...DTS --- sima sztereo-ra..!
2.Mivel lehet egy Xvides filmröl leszedni a hangot..és azt bele illeszteni egy dvd-be...?!
Törénetesen ha a dvd nem kezeli a film hangját...:((
Van még kérdés...csak legyen már valaki okos..hogy ne legyek én olyan kis butus..)!
-
deicide #111 hagyjuk a témát..!főleg meg a macsmant..((
irtam oda...és olvastam is...boltívesen leszart mindenki!:(( -
Kéne egy kis help nekem avi-wmv konverterre lenne szükségem ha valki tudna segíteni ebben (neten találtam de csak az 50% konvertálja mert shareware)
Segítséget THX. -
Innen mindent megtudhattok a témáról:
macsman.ini.hu
Én is innen tanultam mindent. -
galocza #108 mi lenne a végleges formátum?
ja, mint kollégánk írta, mindenképpen át kell tömörítened az anyagot->minőségvesztés.
ráadásul, nem értem minek (persze te dolgod), hiszen az újabb-jobb asztali lejátszók tudtommal megeszik a feliratot is mpeg4 videóknál, dvdnél alap, svcdnél - no ezt nem tudom 8). szgépen meg bármelyik újabb lejátszóprogi automatikusan kezeli az azonos filenevű feliratot... -
galocza #107 a hanggal a vbr a baj. képpel fogalmam sincs, szvsz próbálj más dekódert (ffdshow, xvid). -
TBALINT19 #106 Hello. Ha avibol akarok video cd-t csinálni amit visz az asztali lejátszo milyen program jo hozzá? -
értem akkor mit tudnál ajánlani?
a virtualdub + tmpqce kombináció jó lenne csak az a baj hogy az mpg képe akadozik, gondolom a framerate átalakitás miatt, viszant ha bekapcsolom a "do not change framerate" opciót akkor meg elcsúszik a kép és a hang...
erre van valami orvosság? -
mivel a felirat rátevése megváltoztatja a képtartalmat, ezért átkódolás nélkül nem tudom elképzelni a dolgot. -
Segitség kéne plz!
Szeretnék avi alá permanens feliratot tenni, ennek tudom hogy számtalan módja van de én csak olyannal találkoztam ami vagy átkódolja utána az avit mpg-be (virtualdub-tmpgc) vagy ami egy 5 megás aviból 300 megásat csinál (virtualdub full processingben)
mivel direct streamben nem engedi a filtereket bekapcsolni.
full processingnél ugye lehetne compressinget alkalmazni csak az meg ront a minöségen.:((
szóval nem hiszem el hogy nincs ennek valami egyszerü módja.
tehát aviba feliratot "égetni"...
help -
Üdv all, elkéne egy kis segítség.
Tehát a ST-voyager teljes évadát átkonvertálom avi-ból mpg-be majd onnan dvd-re menüvel. A 6. évadig semmi gond, de a 7 évadban az avi fájlokat nemtudom átteni mpg-be.
Lejátszani le lehet, szép a kép, de (tmpgenc-el konvrtálok) ha berakom tmpgenc-be akkor elcsúszik a kép, sok csik lessz belőlle és hang sincs. Virtualdub-al ha megnyitom akkor szól hogy a filmben elhelyezett vaw file-ok fejlécét átírja stb..
Ha virtualdubbal készítek avi-t akkor is hibás lessz a film, csak lejátszani lehet szépen.
Ime a hibaüzenet, a hibás kép, és a virtualdub infó-ja. Hátha valaki jobban tolja ezt a dologot. Sok módszert kipróbáltam, de jól jönne egy két új infó..
Köszi!! -
itt van minden ami kell,szed le crack meg valahonnan
http://www.zealotsoft.net/
vagy dc-n keres rá,én így találtam meg ezeket:
avi2vcd
avi to mpeg converter
avichop
avitovcddvdsvcd.exe (Cucusoft AVI to VCD DVD SVCD Converter)
winavi converter
-
Turboman #100 Hi Mindenkinek! A kerdesem a kovetkezo Divx filmet szeretnek dvd-re irni, az a problemam amikor at konvertalja a filmet szet huzza, igy elvezhetetlen. Tudom a legtobb dvix-s jo minosegu film altalaban (alul felul fekete csik van) 604*248 vagy 560*340 stb ahogy az ileto csinalja. Hogy tudom ugy dvd formatumra alakitani anekul, hogy torzulna a film. Elore is koszi a segitseget. -
NERO
Ime a hibaüzenet, a hibás kép, és a virtualdub infó-ja. Hátha valaki jobban tolja ezt a dologot. Sok módszert kipróbáltam, de jól jönne egy két új infó..