divx->avi->VideoCD->DVD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja, mint kollégánk írta, mindenképpen át kell tömörítened az anyagot->minõségvesztés.
ráadásul, nem értem minek (persze te dolgod), hiszen az újabb-jobb asztali lejátszók tudtommal megeszik a feliratot is mpeg4 videóknál, dvdnél alap, svcdnél - no ezt nem tudom 8). szgépen meg bármelyik újabb lejátszóprogi automatikusan kezeli az azonos filenevû feliratot...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
a virtualdub + tmpqce kombináció jó lenne csak az a baj hogy az mpg képe akadozik, gondolom a framerate átalakitás miatt, viszant ha bekapcsolom a "do not change framerate" opciót akkor meg elcsúszik a kép és a hang...
erre van valami orvosság?
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
*hihi ** *
Szeretnék avi alá permanens feliratot tenni, ennek tudom hogy számtalan módja van de én csak olyannal találkoztam ami vagy átkódolja utána az avit mpg-be (virtualdub-tmpgc) vagy ami egy 5 megás aviból 300 megásat csinál (virtualdub full processingben)
mivel direct streamben nem engedi a filtereket bekapcsolni.
full processingnél ugye lehetne compressinget alkalmazni csak az meg ront a minöségen.:((
szóval nem hiszem el hogy nincs ennek valami egyszerü módja.
tehát aviba feliratot "égetni"...
help
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
Tehát a ST-voyager teljes évadát átkonvertálom avi-ból mpg-be majd onnan dvd-re menüvel. A 6. évadig semmi gond, de a 7 évadban az avi fájlokat nemtudom átteni mpg-be.
Lejátszani le lehet, szép a kép, de (tmpgenc-el konvrtálok) ha berakom tmpgenc-be akkor elcsúszik a kép, sok csik lessz belõlle és hang sincs. Virtualdub-al ha megnyitom akkor szól hogy a filmben elhelyezett vaw file-ok fejlécét átírja stb..
Ha virtualdubbal készítek avi-t akkor is hibás lessz a film, csak lejátszani lehet szépen.
Ime a hibaüzenet, a hibás kép, és a virtualdub infó-ja. Hátha valaki jobban tolja ezt a dologot. Sok módszert kipróbáltam, de jól jönne egy két új infó..
Köszi!!
https://grentmedia.hu
http://www.zealotsoft.net/
vagy dc-n keres rá,én így találtam meg ezeket:
avi2vcd
avi to mpeg converter
avichop
avitovcddvdsvcd.exe (Cucusoft AVI to VCD DVD SVCD Converter)
winavi converter
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyû azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
Van egy pár gondom, segítsetek!
Pc videókártyáról TV kimeneten a videóra átjátszok bármit akkor a Tv-n jó a kép.
De ha a videón keresztül azt fel akarom venni akkor olyan hibát produkál mint a mûsoros videókazettát akarnám másolni.
A kép és a hang is teljesen eltorzul. PLÍZZZZZZZZZ!!!Mit tegyek?
A másik gond,hogy a pc-rõl Tv-re átjátszok pl egy filmet akkor nem tiszta a kép, hanem duplaszélû.
Mivel lehet ezen javítani?
Elõre is Thx.
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
Elore is thx.
Márk
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
köszi
Pc videókártyáról TV kimeneten a videóra átjátszok bármit akkor a Tv-n jó a kép.
De ha a videón keresztül azt fel akarom venni akkor olyan hibát produkál mint a mûsoros videókazettát akarnám másolni.
A kép és a hang is teljesen eltorzul. PLÍZZZZZZZZZ!!!Mit tegyek?
A másik gond,hogy a pc-rõl Tv-re átjátszok pl egy filmet akkor nem tiszta a kép, hanem duplaszélû.
Mivel lehet ezen javítani?
Elõre is Thx.
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
Thanks
kedvenc lejátszóim:
media player classic
viplay
bsplayer

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Van 1-kis bajom, meg van nekem a Taxi 2 2cd-sen mpg-be, szeretnem kiírni akár igy is nem kell SVCD v VCD /magamnak/ de az elsõ cd olyan hosszu, hogy tul irással sem megy ki 745 mb átszeretném alakitani mondjuk avira de erre sehol nem találok semmi progit. VALAKI S.O.S.
Vagy valamilyen DVD lejatszoval, pl PowerDVD.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Letöltöttem az x-men2-t mpg formátumban, de egyik lejátszó sem tudja lejátszani.
Próbáltam mediaplayerrel, realone playerrel, x-vid, divx, vidomi, meg feltettem egy rakás codec-et, de azt írják nem lejátszható, az osztály nincs regisztrálva, meg ilyenek.
Segítsen már vki mivel lehet az mpg formátumot lejátszani.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
SVCD filmet töltöttem le, de nem tudom lejátszani. A BSPlayer nem játsza le, a Radlight az elsõ 2 sec-et játsza le, a MediaPlayer lejátsza, de nem jó a képarány...
Mit kellene használnom?
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenõ vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
vagy mondjuk 90 perces volt a CD?
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
730-750 MB filmet mivel lehet kiirni 700-as cd-re? Olyanrol masoltam le (vinyora, mer feliratot akarok melle rakni), de cd-re visszairasnal mar magyaraz a nero (overwrite, DAO engedelyezve). 5let?
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Bármilyen XVID filmet próbálok bármelyik playerrel megnyitni, mindig ugyanaz történik.
Látok kb 1 képkockát és utána a Windows desktopot.
Már installáltam Ace packot ujra de nem segített.
Ötlet?
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Tudatlanka koszi szepen majd probalkozom.
Amugy milyen DVD irot vegyek?
Az ACEMCP van telepítve nálam XP-alá, és az xvid filmeknél a hang késik a képhez képest, egy idõ után aztán ugrik egyet a kép, és találkoznak a dolgok, de ez csak általába pár másodpercig tart, aztán kezdõdik az egész elörõl...A divx és az svcd filmeknél minden oké. Újratelepítettem már a codecet és nem segített...idáig kerültem az xvid filmeket, de ost egy vagon van belõlük :) HELP!
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Van egy két olyan filmem ami nem fér rá egy cd-re (elvileg 2 cd-s filmek) ezért azt találtam ki, hogy össze illesztem a 2 részt és elvágom háromba.
Az érdekelne, hogy ez a mûvelet azzal jár, hogy 2 napig újrakódolja a gép a filmet vagy hamar megvan?
A másik, hogy a WinProducer progi alkalmas e erre, ha nem akkor mi?
A VirtualDub-ot próbáltam de valamilyen hiba üzenettel mindíg leáll, hogy nem tudja megnyitni.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Masik XPprof., AMD 2200XP 1G ram es az avibol vidcd-t 7 ora alatt rakja at mer? TMPG-t hasznalok. Vagy ez az ido nem is olyan sok?
A harmadik, hogy DVD mediara SVCD formatumot mentenek, es igy ra ferne tobb film is egy dvd-re, szerintetek olvasni fogja az asztali DVD?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Egyebkent a Premiere es a Vegas Video is tudja, amit az EOvideo....csak nehezebb beallitani, ok inkabb effektezesre, vagasra szulettek. Az Eo meg kifejezetten a konvertalast tudja jol...de lehet, hogy neked valamelyik a masik ektto kozul jobban bejon, probalgatas, kollega! :)