divx->avi->VideoCD->DVD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt a megoldas szamodra.
Avibol lehet SVCD-t,DVDt csinalni a DVD2SVCD 1.2.2 Build 3 Bundle programmal es meg akar srt,sub vagy mas kulso feliratokta is hozzalehet adni.
De kell hozza a CCE (Cinemacraft Encoder) ami mpg2-t csinal az avibol, es nem art legalabb 4-5 lepeses tomoritest hasznalni, a jo minoseg erdekeben.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
jut eszembe, az is lehet hogy az audio tömörítetlen pcm, az is borzasztóan megdobhatja (gspot erre is választ ad).
Az lenne a kérdésem, hogy egy két CD-s filmbõl hogyan tudok DVD-t csinálni, úgy hogy még a feliratot is hozzárakom valahogy?
A kérdésem csak érintõleg sorolható e témakörbe, de a videofájlok transzformációjának ismerete esetleg segíthet választ adni rá.
Webcamerával vettem fel néhány videoklippet. 1-2 perces felvételek avi fájlban, de elképesztõ méretûek. 70-80 MB egy-egy rövid felvétel. A képfelbontás 352x288 és hang van alatta.
Mi az oka a bõdületes fájlméretnek?
Hogyan lehetne csökkenteni?
Üdvözlettel: gy?jt?
A kérdésem csak érintõleg sorolható e témakörbe, de a videofájlok transzformációjának ismerete esetleg segíthet választ adni rá.
Webcamerával vettem fel néhány videoklippet. 1-2 perces felvételek avi fájlban, de elképesztõ méretûek. 70-80 MB egy-egy rövid felvétel. A képfelbontás 352x288 és hang van alatta.
Mi az oka a bõdületes fájlméretnek?
Hogyan lehetne csökkenteni?
Üdvözlettel: gy?jt?
Használd ezt,és tuti lesz a film,feltéve ha a forrás jó minõségü.
vsoDivxToDVD
Nerot meg csak írásra használd.
Szerintem
Egyébként már megoldódott a probléma. Hiába, vannak még segítõkész emberek is, nemcsak ilyen "jópofa" srácok, mint te.
Miért van az, hogy ha mostanában letöltök 1 szinkronos filmet, nagyon halk a hang?
Elõre is köszi.
Egyszeru kis progi, konnyen hasznalhato, csak szetvagni, es osszeilleszteni tud mp3-akat.
Tom nem ide tartozik de nem szeretnék ezzér egy topikot nyitni.
Ti biztos tudjátok: mivel tudnék egy pl.: 4 órás mixet 4 darabba szeddni, és úgy, h megmaradjon az mp3 formátuma!
És ha vki tud progit(nekem a windows-os movie marker-t ajánloták de abba nem tudom a lépéseket, h kell szétszedni).
Szóval pls: vki mondjon egy progit(lehetõleg ingyenes) és mondja már meg, h kell mp3-mat db-ra szeddni is egyben..
Elõre is kösz!
UI: progi+útmató hozzá!:D
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Avi film esetében hogyan tudok én felirat file-t - sub, srt - kiírni cd-re, h lejátssza az asztali dvd lejátszóm??
És mi a különbség a video , svideo kiírási mód között? Nekem elég volt sima adat cd ként kiírni ahhoz, h lejátssza az írom?! ( kivéve a feliratokat )
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
letöltöttem torrenttem egy filmet, és vmi telesync, vagy ilyesmi.
olyan kiterjesztések vannak, hogy *.vob,*.bup,*.ifo
na most akkor vmilyeket le leht jáccani nem? milyen program kell hozzá?
elõre is kösz
How much can you take,before you snap?
vmi olyasmirõl van szó hogy a cd tetemes része megy alapból hibaellenõrzésre/javításra, az svcd formátum meg alapból tartalmaz ilyesmit így ebbõl több megy egy "700mb" lemezre. ennyi rémlik, bocs ha nem túl technikai... 8)
konvertást nem hiszem hogy tudod gyorsítani, max kipróbálhatsz más mpeg2 konvertert - de egyszerûbb megoldást nemigen találsz, a sebesség meg ált. a minõség rovására megy (LASSABB megoldást tudnék ajánlani 8).
Van egy divx filmem a pc-n, az kb. 700MB ezt szeretném átkonvertálni svcd-re nero 6 ultra edition 6.6.0.8 progival.
Az lenne a gondom, amikor hozzá adom hogy konvertálja le a fimet, akkor iszonyatosan sok MB-os lesz a film, ami szerintem nem fog ráférni egy cd-re.
Mi a teendõ ebben az esetbe?
és hogy tudnám a konvertálást egy kicsit felgyorsítani?
Köszi.
Gyors és a legtöbb hibás videót is le tudja játszani.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
www.doom9.hu
Media Player Classic
Ha nem csuszik,akkor használd ezt a programot.Baró modón nyomja ba az mpeg filét vob-ba!
vsoDivxToDVD
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyû azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
nincs oly messze...
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Yasa MPEG/AVI to VCD/DVD/SVCD/MPEG/AVI Converter 2.4.67
MPEG és AVI állományok WMV/ASF/VCD/DVD/SVCD/MPEG/AVI/MOV formátumokba konvertálását lehetõvé tevõ program. Hasznos kiegészítõ szolgáltatásként a szoftver képes több kisebb állomány összefûzésére, vagy egy nagyobb szétdarabolására is. Támogatja a PAL és NTSC közötti átalakítást is.
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyû azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
"Beállítás: VirtualDub / Video / Direct stream copy --- icon_arrow.gif
Virtualdub / File / Open video file ( 1 rész ) --- icon_arrow.gif
VirtualDub / File / Append segmented avi ( 2 rész ) --- icon_arrow.gif
VirtualDub / File / Save as avi --- icon_arrow.gif új névvel ( pl.: egészfilm.avi ) elmented.
toyotakacsa-nak igaza van ha van idõd onnan mindent megtanulhatsz
F.K.T.
érdekelne valami...vagy is több valami..!
1. át lehet e valamilyen progival godolni a dvd-n lévõ hangot..
Pl...DTS --- sima sztereo-ra..!
2.Mivel lehet egy Xvides filmröl leszedni a hangot..és azt bele illeszteni egy dvd-be...?!
Törénetesen ha a dvd nem kezeli a film hangját...:((
Van még kérdés...csak legyen már valaki okos..hogy ne legyek én olyan kis butus..)!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
irtam oda...és olvastam is...boltívesen leszart mindenki!:((
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Segítséget THX.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)