divx->avi->VideoCD->DVD

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
Dehogy :P
Itt a megoldas szamodra.
Avibol lehet SVCD-t,DVDt csinalni a DVD2SVCD 1.2.2 Build 3 Bundle programmal es meg akar srt,sub vagy mas kulso feliratokta is hozzalehet adni.
De kell hozza a CCE (Cinemacraft Encoder) ami mpg2-t csinal az avibol, es nem art legalabb 4-5 lepeses tomoritest hasznalni, a jo minoseg erdekeben.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

ifoedittel, nehezen.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

magas a bitrátát használ a kodek (hogy melyik és mennyit, megtudhatod a gspot nevû progival), mindenképpen tömörítsd át mondjuk xviddel.
jut eszembe, az is lehet hogy az audio tömörítetlen pcm, az is borzasztóan megdobhatja (gspot erre is választ ad).

Duddits
Sziastok!

Az lenne a kérdésem, hogy egy két CD-s filmbõl hogyan tudok DVD-t csinálni, úgy hogy még a feliratot is hozzárakom valahogy?

Szervusztok!

A kérdésem csak érintõleg sorolható e témakörbe, de a videofájlok transzformációjának ismerete esetleg segíthet választ adni rá.

Webcamerával vettem fel néhány videoklippet. 1-2 perces felvételek avi fájlban, de elképesztõ méretûek. 70-80 MB egy-egy rövid felvétel. A képfelbontás 352x288 és hang van alatta.

Mi az oka a bõdületes fájlméretnek?
Hogyan lehetne csökkenteni?

Üdvözlettel: gy?jt?

Szervusztok!

A kérdésem csak érintõleg sorolható e témakörbe, de a videofájlok transzformációjának ismerete esetleg segíthet választ adni rá.

Webcamerával vettem fel néhány videoklippet. 1-2 perces felvételek avi fájlban, de elképesztõ méretûek. 70-80 MB egy-egy rövid felvétel. A képfelbontás 352x288 és hang van alatta.

Mi az oka a bõdületes fájlméretnek?
Hogyan lehetne csökkenteni?

Üdvözlettel: gy?jt?

Az AC3 filterben a Master Gain-t kellett növelni.
És mi volt a probléma??

Ott rontottad el,hogy hogy a Winavi csodát használod.
Használd ezt,és tuti lesz a film,feltéve ha a forrás jó minõségü.
vsoDivxToDVD
Nerot meg csak írásra használd.
Szerintem

winavi-programmal átalakitottam az avi-t dvd-be,nero-val kiirtam-dvd készités/audio-video ts áthuzva/:pc-n:tökéletes.asztali dvd-n:kockás a kép,hang jo.adat másolással/nero/ugyanez a helyzet.mi lehet a hiba/megoldás????
Nagyon vicces. Ezt egyedül találtad ki vagy segítettek?

Egyébként már megoldódott a probléma. Hiába, vannak még segítõkész emberek is, nemcsak ilyen "jópofa" srácok, mint te.
torrente
Mostanában le van halkítva a hangszóród.

Hello!

Miért van az, hogy ha mostanában letöltök 1 szinkronos filmet, nagyon halk a hang?

Elõre is köszi.
Duddits
Sziasztok! Tudnátok segíteni? AVI-ból szeretnék DVD filmet csinálni. Ezt mivel tudom megtenni? Valami könnyen kezelhetõ progira gondoltam.

tuner kártyával fel lett véve egy film mpg-ge,ha TMPGEnc cel darabolok belöle késik a hang a film elején kevesebbet, a film vége feké egyre többet. valami megoldás kellene, elõre is köszönet

ja, megneztem konkretan, mindkettoben mp3 hang van, csak az egyik 160, a masik 159 kbit :)
Tudna valaki segiteni, van 2 db divx-es avim es ezeket szeretnem dvd-re irni. Megprobaltam elobb joinolni oket, de sajnos a hang codec valamiert mas a ket fileban, igy nem lehet.. Ujrakodolni a hangot nem vagyok biztos hogy jo lenne, mert a hangminoseg eleg lenyeges. Az viszont nem lenne gond, ha lenne egy szakadas a dvd-n a valtaskor. Hogy lehet megoldani a dolgot?
Remelem emlekszem a nevere: mp3 splitter

Egyszeru kis progi, konnyen hasznalhato, csak szetvagni, es osszeilleszteni tud mp3-akat.
Adi
OFF!!!!
Tom nem ide tartozik de nem szeretnék ezzér egy topikot nyitni.
Ti biztos tudjátok: mivel tudnék egy pl.: 4 órás mixet 4 darabba szeddni, és úgy, h megmaradjon az mp3 formátuma!
És ha vki tud progit(nekem a windows-os movie marker-t ajánloták de abba nem tudom a lépéseket, h kell szétszedni).
Szóval pls: vki mondjon egy progit(lehetõleg ingyenes) és mondja már meg, h kell mp3-mat db-ra szeddni is egyben..
Elõre is kösz!
UI: progi+útmató hozzá!:D

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

zsoleszq
Köszönöm az értékest infot.

Rajtam kívûl mások se tudják??
Hi all!

Avi film esetében hogyan tudok én felirat file-t - sub, srt - kiírni cd-re, h lejátssza az asztali dvd lejátszóm??
És mi a különbség a video , svideo kiírási mód között? Nekem elég volt sima adat cd ként kiírni ahhoz, h lejátssza az írom?! ( kivéve a feliratokat )

artschi
DVD-re utalnak a kiterjesztések, pl. egy PowerDVD-vel meg tudod nyitni a vob file-t.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

hi segítség kellene, és erre nem találtam másik topicot.
letöltöttem torrenttem egy filmet, és vmi telesync, vagy ilyesmi.
olyan kiterjesztések vannak, hogy *.vob,*.bup,*.ifo
na most akkor vmilyeket le leht jáccani nem? milyen program kell hozzá?
elõre is kösz

How much can you take,before you snap?

ha az "iszonyatosan sok" mintegy 8xx mb, nincs miért aggódnod:
vmi olyasmirõl van szó hogy a cd tetemes része megy alapból hibaellenõrzésre/javításra, az svcd formátum meg alapból tartalmaz ilyesmit így ebbõl több megy egy "700mb" lemezre. ennyi rémlik, bocs ha nem túl technikai... 8)
konvertást nem hiszem hogy tudod gyorsítani, max kipróbálhatsz más mpeg2 konvertert - de egyszerûbb megoldást nemigen találsz, a sebesség meg ált. a minõség rovására megy (LASSABB megoldást tudnék ajánlani 8).

zsoleszq
Szevasztok!
Van egy divx filmem a pc-n, az kb. 700MB ezt szeretném átkonvertálni svcd-re nero 6 ultra edition 6.6.0.8 progival.
Az lenne a gondom, amikor hozzá adom hogy konvertálja le a fimet, akkor iszonyatosan sok MB-os lesz a film, ami szerintem nem fog ráférni egy cd-re.
Mi a teendõ ebben az esetbe?
és hogy tudnám a konvertálást egy kicsit felgyorsítani?
Köszi.

Majd kipróbálom azt is.Köszi!
Evin
MPC-ben igen.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Evin
A Media Player Classic a Media Player6 felfejlesztése.
Gyors és a legtöbb hibás videót is le tudja játszani.

Van vobsub-om,de ez svcd-nél nem mûködött.
Ezzel nem.WMP10 van a gépemen.Viszont idõközben sikerült megoldanom.A Crystal Player-el mûködik a dolog.
Evin
Ja és szerezzbe -ha nincs- Vobsub-ot.
www.doom9.hu

Evin
Próbáltad?
Media Player Classic

A Bsplayer-el lejátszott mpeg mellé betöltött felirat csak a számítógépen jelenik meg,a tv-n nem.Tud erre vki megoldást?Konvertálgatni nics idõm.Csak meg szeretném nézni a filmet.

kössz a segítséget, ezzel konvertálva jó
Az eredeti capture mpeg nem csuszik sehol??
Ha nem csuszik,akkor használd ezt a programot.Baró modón nyomja ba az mpeg filét vob-ba!

vsoDivxToDVD

tuner kártyával fel lett véve egy film mpg-ge, ha átalakítom dvd-nek késik a hang a film elején kevesebbet, a film vége feké egyre többet. valami megoldás kellene, elõre is köszönet
galenius
olyan programot tudtok mondani amivel asf formátumot tudnék megvágni?

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyû azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

pl 2vel lejjebb?
nincs oly messze...

hello:) milyen progikkal tudok avi ból mpg t csinálni?:) plz segítsetek:)
JohnnySmith
Ezt honnan lehetne "megkapni"? :)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

galenius
Tipp:
Yasa MPEG/AVI to VCD/DVD/SVCD/MPEG/AVI Converter 2.4.67

MPEG és AVI állományok WMV/ASF/VCD/DVD/SVCD/MPEG/AVI/MOV formátumokba konvertálását lehetõvé tevõ program. Hasznos kiegészítõ szolgáltatásként a szoftver képes több kisebb állomány összefûzésére, vagy egy nagyobb szétdarabolására is. Támogatja a PAL és NTSC közötti átalakítást is.

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyû azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

macsman.ini.hu
"Beállítás: VirtualDub / Video / Direct stream copy --- icon_arrow.gif
Virtualdub / File / Open video file ( 1 rész ) --- icon_arrow.gif
VirtualDub / File / Append segmented avi ( 2 rész ) --- icon_arrow.gif
VirtualDub / File / Save as avi --- icon_arrow.gif új névvel ( pl.: egészfilm.avi ) elmented.

Sziasztok tud valaki olyan progit amivel össze tudok illeszteni két avi-t????

Google a barátod...

psg5
ja és http://macsman.ini.hu

hiába érzed hogy le...nak nagy ívben mert akkor nem böngészed eléggé a leírásokat. ne kérdezz hanem keress ha rosszul érzed magad.
toyotakacsa-nak igaza van ha van idõd onnan mindent megtanulhatsz

F.K.T.

psg5
Besweet

F.K.T.

de nem adom fel..!

érdekelne valami...vagy is több valami..!

1. át lehet e valamilyen progival godolni a dvd-n lévõ hangot..
Pl...DTS --- sima sztereo-ra..!

2.Mivel lehet egy Xvides filmröl leszedni a hangot..és azt bele illeszteni egy dvd-be...?!
Törénetesen ha a dvd nem kezeli a film hangját...:((

Van még kérdés...csak legyen már valaki okos..hogy ne legyek én olyan kis butus..)!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

hagyjuk a témát..!fõleg meg a macsmant..((

irtam oda...és olvastam is...boltívesen leszart mindenki!:((

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

JohnnySmith
Kéne egy kis help nekem avi-wmv konverterre lenne szükségem ha valki tudna segíteni ebben (neten találtam de csak az 50% konvertálja mert shareware)
Segítséget THX.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

toyotakacsa01
Innen mindent megtudhattok a témáról:
macsman.ini.hu
Én is innen tanultam mindent.