258
divx->avi->VideoCD->DVD
  • galocza
    jáááj lehagytam hogy "mod". virtualdubmod megeszi...
  • ibrik
    Avi2Dvd v. 0.2.6 beta (Freeware)
  • balcsi70
    Most olvastam egy programról Avi2dvd .Azt irja hogy ez kezeli ennek a konvertálását.,már mindenütt kerestem de sehol nem találom a letöltését.
  • balcsi70
    Kösszi.Közben eljutottam odáig hogy lejátszam a mappában amit letöltöttem ott volt a MP Classic csak nem vettem észre.De ha tudnál abban segiteni hogy mivel lehetne ezt átkonvertálni azt megköszönném.Probáltam a Virtual Dub-ba belerakni de nem ismeri fel.
  • ibrik
    Ez a nem túl régen (2-3 éve) megjelent új Matrioska-formátum.
    A Mediaplayer Classic lejátsza: MPC 6.4.8.4 letöltés oldal - természetesen az op-rendszerednek megfelelőt töltsd le.
  • galocza
    nem kizárt hogy virtualdubbal 1az1ben tudsz belőle avit csinálni (azt meg majd megeszi a dvd-konvertáló progid.
  • balcsi70
    Sziasztok.Letöltöttem egy video koncertet és egy 700 mb fájl jött le de MKV fájl.Találkoztatok már ilyennel? Én még nem.Mivel lehet ezt megnyitni? Ja meg mivel lehetne ezt majd átkonvertálni ami ismeri ezt a fájlt dvd-re!? Kössz a segitséget!!!!!
  • tudatlanka
    thx
  • ibrik
    Start menü - Programok - AC3Filter - AC3Filter Config - hangerő (Gain) maximumra...
  • Duddits
    Próbálkoz itt.
  • tudatlanka
    Hogyan tudom egy divx filmnek a hangszintjét megemelni kissé halk....
  • balcsi70
    Megoldottam végül.Beraktam a Daemon tools-ba és onnan kiküldtem a dvd-re most irja,remélem sikerülni fog.
  • balcsi70
    Sziasztok.Van egy filmem.Kibontottam és img fájl lett belöle.Tud valaki mondani egy progit hogy melyikkel irjam ki dvd-re hogy utána az asztali dvd-is lejátsza!!!!!!!!!!4Elöre is kösszi.
  • galocza
    valaki csináljon már egy stickyt, 2naponta teszik fel a népek uazokat a kérdéseket (amelyeknek 1ébként marhára könnyű utánanézni).
  • Duddits
    Itt szerintem mindent megtalálsz.
  • Pip Boy
    Hali!
    Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet képfelíratot készíteni DVD-re, hogy választható legyen!? Olyat tudok csinálni, hogy beleégetem, de jobblenne ha válsztható lenne az mégis csak pofásabb! Van Tmpgenc,virtualdub,ifoedit,Besweet. Ha esetleg kell még hozzá valami azt is mondjátok már meg, hogy honnan lehet hozzájutni, ha lehet ingyenesen!
  • Duddits
    Mostmár az lenne a kérdésem, hogy DVD-t hogyan tudok feliratozni? Mert már sikerült megcsinálnom hogy DVD legyen belőle.
  • Duddits
    Bakkker! Most nézem csak, hogy .bin meg .cue lett a filmből, nem is avi.... Azzal mit kezdjek? Valahogy a feliratot is szeretném viszon látni a filmen. Ja és SVCD-be szedtem le.
  • Duddits
    Vagy részletesen eltudod mondani?
  • Duddits
    Tudnál segíteni? Holnapra megkéne csinálnom a filmet.
  • [Jakuza]
    Dehogy :P
    Itt a megoldas szamodra.
    Avibol lehet SVCD-t,DVDt csinalni a DVD2SVCD 1.2.2 Build 3 Bundle programmal es meg akar srt,sub vagy mas kulso feliratokta is hozzalehet adni.
    De kell hozza a CCE (Cinemacraft Encoder) ami mpg2-t csinal az avibol, es nem art legalabb 4-5 lepeses tomoritest hasznalni, a jo minoseg erdekeben.
  • galocza
    ifoedittel, nehezen.
  • galocza
    magas a bitrátát használ a kodek (hogy melyik és mennyit, megtudhatod a gspot nevű progival), mindenképpen tömörítsd át mondjuk xviddel.
    jut eszembe, az is lehet hogy az audio tömörítetlen pcm, az is borzasztóan megdobhatja (gspot erre is választ ad).
  • Duddits
    Sziastok!

Az lenne a kérdésem, hogy egy két CD-s filmből hogyan tudok DVD-t csinálni, úgy hogy még a feliratot is hozzárakom valahogy?
  • gyűjtő
    Szervusztok!

A kérdésem csak érintőleg sorolható e témakörbe, de a videofájlok transzformációjának ismerete esetleg segíthet választ adni rá.

Webcamerával vettem fel néhány videoklippet. 1-2 perces felvételek avi fájlban, de elképesztő méretűek. 70-80 MB egy-egy rövid felvétel. A képfelbontás 352x288 és hang van alatta.

Mi az oka a bődületes fájlméretnek?
    Hogyan lehetne csökkenteni?
  • gyűjtő
    Szervusztok!

A kérdésem csak érintőleg sorolható e témakörbe, de a videofájlok transzformációjának ismerete esetleg segíthet választ adni rá.

Webcamerával vettem fel néhány videoklippet. 1-2 perces felvételek avi fájlban, de elképesztő méretűek. 70-80 MB egy-egy rövid felvétel. A képfelbontás 352x288 és hang van alatta.

Mi az oka a bődületes fájlméretnek?
    Hogyan lehetne csökkenteni?
  • kék
    Az AC3 filterben a Master Gain-t kellett növelni.
  • izb
    És mi volt a probléma??
  • izb
    Ott rontottad el,hogy hogy a Winavi csodát használod.
    Használd ezt,és tuti lesz a film,feltéve ha a forrás jó minőségü.
    vsoDivxToDVD
    Nerot meg csak írásra használd.
    Szerintem
  • cenci
    winavi-programmal átalakitottam az avi-t dvd-be,nero-val kiirtam-dvd készités/audio-video ts áthuzva/:pc-n:tökéletes.asztali dvd-n:kockás a kép,hang jo.adat másolással/nero/ugyanez a helyzet.mi lehet a hiba/megoldás????
  • kék
    Nagyon vicces. Ezt egyedül találtad ki vagy segítettek?

Egyébként már megoldódott a probléma. Hiába, vannak még segítőkész emberek is, nemcsak ilyen "jópofa" srácok, mint te.
  • torrente
    Mostanában le van halkítva a hangszóród.
  • kék
    Hello!

Miért van az, hogy ha mostanában letöltök 1 szinkronos filmet, nagyon halk a hang?

Előre is köszi.
  • Duddits
    Sziasztok! Tudnátok segíteni? AVI-ból szeretnék DVD filmet csinálni. Ezt mivel tudom megtenni? Valami könnyen kezelhető progira gondoltam.
  • vaklo
    tuner kártyával fel lett véve egy film mpg-ge,ha TMPGEnc cel darabolok belöle késik a hang a film elején kevesebbet, a film vége feké egyre többet. valami megoldás kellene, előre is köszönet

• Zsoldos
    ja, megneztem konkretan, mindkettoben mp3 hang van, csak az egyik 160, a masik 159 kbit :)
  • Zsoldos
    Tudna valaki segiteni, van 2 db divx-es avim es ezeket szeretnem dvd-re irni. Megprobaltam elobb joinolni oket, de sajnos a hang codec valamiert mas a ket fileban, igy nem lehet.. Ujrakodolni a hangot nem vagyok biztos hogy jo lenne, mert a hangminoseg eleg lenyeges. Az viszont nem lenne gond, ha lenne egy szakadas a dvd-n a valtaskor. Hogy lehet megoldani a dolgot?
  • Zsoldos
    Remelem emlekszem a nevere: mp3 splitter

Egyszeru kis progi, konnyen hasznalhato, csak szetvagni, es osszeilleszteni tud mp3-akat.
  • Adi
    OFF!!!!
    Tom nem ide tartozik de nem szeretnék ezzér egy topikot nyitni.
    Ti biztos tudjátok: mivel tudnék egy pl.: 4 órás mixet 4 darabba szeddni, és úgy, h megmaradjon az mp3 formátuma!
    És ha vki tud progit(nekem a windows-os movie marker-t ajánloták de abba nem tudom a lépéseket, h kell szétszedni).
    Szóval pls: vki mondjon egy progit(lehetőleg ingyenes) és mondja már meg, h kell mp3-mat db-ra szeddni is egyben..
    Előre is kösz!
    UI: progi+útmató hozzá!:D
  • zsoleszq
    Köszönöm az értékest infot.