258
divx->avi->VideoCD->DVD
-
© jojo 2003. szept. 27. 18:23 | Válasz erre | #90
Van egy pár gondom, segítsetek!
Pc videókártyáról TV kimeneten a videóra átjátszok bármit akkor a Tv-n jó a kép.
De ha a videón keresztül azt fel akarom venni akkor olyan hibát produkál mint a műsoros videókazettát akarnám másolni.
A kép és a hang is teljesen eltorzul. PLÍZZZZZZZZZ!!!Mit tegyek?
A másik gond,hogy a pc-ről Tv-re átjátszok pl egy filmet akkor nem tiszta a kép, hanem duplaszélű.
Mivel lehet ezen javítani?
Előre is Thx.
-
Olyan program kene, amivel kulon lejatszhatom a feliratot (srt). Mert semmi nem jatsza le a filmet, csak divx player 2.1, de abba nincs feliratlejatszas.
Elore is thx.
Márk -
hali..légyszi mondjatok vmi egyszerű divx lejátszó progit,ami nem divx player,bsplayer,windows media player és nem írja ki,hogy unknown format div3..
köszi -
Van egy pár gondom, segítsetek!
Pc videókártyáról TV kimeneten a videóra átjátszok bármit akkor a Tv-n jó a kép.
De ha a videón keresztül azt fel akarom venni akkor olyan hibát produkál mint a műsoros videókazettát akarnám másolni.
A kép és a hang is teljesen eltorzul. PLÍZZZZZZZZZ!!!Mit tegyek?
A másik gond,hogy a pc-ről Tv-re átjátszok pl egy filmet akkor nem tiszta a kép, hanem duplaszélű.
Mivel lehet ezen javítani?
Előre is Thx.
-
jimmysam #87 Nekem is valami hasonló gondom van! A Bsplayer a TV-re nem teszi ki a feliratot, monitoron ott csücsül, de a TV-n semmi. Erre kerestem feliratozót és a DviXG400-at ajánlották másoknak, csak nekem az istennek nem akar menni:( Tudja valaki miéert? Vagy egy másik feliratozót tud valaki ajánlani? -
HELP!Hogy kell divx avikat kiírni CD-re, hogy ráférjen 740 Mb egy 700-as CD-re? Help, please
Thanks
-
galocza #85 ami neked van valsznűleg valami svcd maradék (sajnos a kiterjesztés itt is mpg). javasolt a xenorate.com címen hozzáférhető "mpeg2 pack", vagy egy dvdlejátszó progi feltelepítése (pl powerdvd, vlc). -
galocza #84 nem kell átkonvertálnod, viszont vcdt írj belőle. rá fog férni 700mb lemezre, hidd el 8) hogy miért, azt most átugorjuk... -
galocza #83 jobb lejátszók automatikusan elindítják a feliratot is, ha ugyanaz a neve mint a filmnek (pl x.avi és x.srt). ha nem ugyanaz, elő kell kotorni egy olyan menüpontot amellyel megnyithatod (pl bsplayer jobb gomb->load subtitles). ja, windows media playerben ne keress ilyet 8).
kedvenc lejátszóim:
media player classic
viplay
bsplayer -
galocza #82 nagyon kevés asztali lejátszó tud avit (csak szabványos divx, és esetleg xvid?). ált. csak vcd-t/svcd-t (és persze dvd-t) tudnak. én ilyet sohse tettem, de ha jól rémlik, vmelyik nero elvileg tud ilyenre konvertálni, viszont sokan panaszkodnak hogy nem igazán jött össze a mutatvány (cdrw javasolt). egyéb módszerek elég macerásak (főleg ha felirat is van), javasolt a www.doom9.org nézegetése. -
Elnézést de HOGYAN KELL FELIRATOZNI EGY FILMET .SRT FÁLJBÓL?????? 

-
atata #78 Szisztok!
Van 1-kis bajom, meg van nekem a Taxi 2 2cd-sen mpg-be, szeretnem kiírni akár igy is nem kell SVCD v VCD /magamnak/ de az első cd olyan hosszu, hogy tul irással sem megy ki 745 mb átszeretném alakitani mondjuk avira de erre sehol nem találok semmi progit. VALAKI S.O.S. -
Cinemacraft Encoder.
Vagy valamilyen DVD lejatszoval, pl PowerDVD. -
Hi!
Letöltöttem az x-men2-t mpg formátumban, de egyik lejátszó sem tudja lejátszani.
Próbáltam mediaplayerrel, realone playerrel, x-vid, divx, vidomi, meg feltettem egy rakás codec-et, de azt írják nem lejátszható, az osztály nincs regisztrálva, meg ilyenek.
Segítsen már vki mivel lehet az mpg formátumot lejátszani. -
andragír #74 Sziasztok! Neroval próbáltam meg VCD-t írni avi-ból. Sikerült is, az asztali DVD lejátssza csakhogy az eredetileg szélesvásznú filmet a Nero teljes képernyőssé kódolja ami torz képet eredményez. Lehet ezen segíteni? -
Szerintetek létezik olyan konvertáló progi ahol a konvertálás leállítható és később folytatható? Pl. nekem a NERO kb. 12 óra alatt készít SVCD-t. És addi csak nézem szomorúan az alig-alig haladó bitkalbászt. (Olyanra gondolok mint más témában a letöltés vezérlők.) -
MOV-ot mivel tudok AVI-ba vagy MPG-be konvertálni? -
magyar ember 2 #71 Nem, de a neros topicban mar megvalaszoltak. -
magyar ember 2 #70 Ha nem powerdvdt hasznalsz, hanem media playert, akkor + toltsd le hozza a windows media 9 codec packot (ertelemszeruen a 9es media playerhez valo). -
magyar ember 2 #69 Nezz at a "Nero Burning Rom konfigurálás" topicba! -
FEC!
Power DVD vagy Win DVD 4. -
Fec #65 Segítsetek! Nem érzem magam tök hülyének, de a mostani helyzetet nem tudom megoldani.
SVCD filmet töltöttem le, de nem tudom lejátszani. A BSPlayer nem játsza le, a Radlight az első 2 sec-et játsza le, a MediaPlayer lejátsza, de nem jó a képarány...
Mit kellene használnom? -
Az lenne a problémám hogy Neroban kijelölöm az írni kvánt videó fájlt de az 89 perces és nem megy rá a 80-as CD-re hogyan tudom megcsinálni hogy rámenjen? -
nem veletlenul VCD volt? mert akkor csak mint VCDt tudod visszairni, es nem lessz rajta a felirat
vagy mondjuk 90 perces volt a CD? -
magyar ember 2 #61 Itt is felteszem a kerdest, hatha vki tud nekem valaszolni:
730-750 MB filmet mivel lehet kiirni 700-as cd-re? Olyanrol masoltam le (vinyora, mer feliratot akarok melle rakni), de cd-re visszairasnal mar magyaraz a nero (overwrite, DAO engedelyezve). 5let? -
magyar ember 2 #60 Sztem DVD-R, mer a blu ray a +r-t nem fogja olvasni, csak a minuszosat. -
Köszi, a minden uninstall, után XVid és fddshow meghozta a sikert. -
Nem tudom, de nekem is ezt csinalta miutan feltelepitettem a winfos frissiteseket! De levettem mindent, sima wmp9-es es ace 4.3 meg eddig esz a kombinacio mindig bejott. Amit eszrevettem, hogy az utolso telepitesnek mindig az ace-nak kell lenie! -
Kellene 1 kis help a témában.
Bármilyen XVID filmet próbálok bármelyik playerrel megnyitni, mindig ugyanaz történik.
Látok kb 1 képkockát és utána a Windows desktopot.
Már installáltam Ace packot ujra de nem segített.
Ötlet? -
Köszönöm...már sikerült megoldani a promlémát, a xvid codec beállításainál kikapcsoltam az összes plusz funkciót és mostjó...érdekes modon a film minőség pedig nem lett rosszabb... -
Probald meg a ACEMCP 4.3 verziot ( az uj nallam ossze sza.ta a gepet teljesen )es a Gain-t tilsd le ! Nekem bevalt, de en csak a vmp9-est hasznalom, mert masik lejatszo programmal allandoan osszevesznek a codecek.
Tudatlanka koszi szepen majd probalkozom.
Amugy milyen DVD irot vegyek? -
Hi!
Az ACEMCP van telepítve nálam XP-alá, és az xvid filmeknél a hang késik a képhez képest, egy idő után aztán ugrik egyet a kép, és találkoznak a dolgok, de ez csak általába pár másodpercig tart, aztán kezdődik az egész elöről...A divx és az svcd filmeknél minden oké. Újratelepítettem már a codecet és nem segített...idáig kerültem az xvid filmeket, de ost egy vagon van belőlük :) HELP! -
Hello!
Van egy két olyan filmem ami nem fér rá egy cd-re (elvileg 2 cd-s filmek) ezért azt találtam ki, hogy össze illesztem a 2 részt és elvágom háromba.
Az érdekelne, hogy ez a művelet azzal jár, hogy 2 napig újrakódolja a gép a filmet vagy hamar megvan?
A másik, hogy a WinProducer progi alkalmas e erre, ha nem akkor mi?
A VirtualDub-ot próbáltam de valamilyen hiba üzenettel mindíg leáll, hogy nem tudja megnyitni.
-
En is szenvedtem vele, probald meg nem klonozni a kepet, hanem elsodleges kijelzove tenni. De ha ezt mar probaltad akkor bocsi!
Masik XPprof., AMD 2200XP 1G ram es az avibol vidcd-t 7 ora alatt rakja at mer? TMPG-t hasznalok. Vagy ez az ido nem is olyan sok?
A harmadik, hogy DVD mediara SVCD formatumot mentenek, es igy ra ferne tobb film is egy dvd-re, szerintetek olvasni fogja az asztali DVD? -
Szal AVIt DVDre irashoz a kovetkezo 2 programot ajanlom. Ulead DVD Factory es DVD2One -
ikozaeder #48 van egy karaokes cd-m es (vcd) es van egy olyan mod amivel ki lehet kapcsolni a eneket (csak a hatter zene maradjon) Nem tudom hogy lehet a hatterzenet atkonvertalni audio faljba? -
ikozaeder #47 lovesem sincs -
ikozaeder #45 hogy tudom ugy megcsinalni hogy legyen 2 fekete csik? mert ahogy en csinaltam kinyujtotta a filmet :-( -
ikozaeder #44 koszi de most sikerult megcsinalnom a TMPG-vel (leiras alapjan) aztan meg avi2mpg2 progival szetvagtam a mpg-et utana meg neroval raegettem. Siraly!!! -
dulloder #43 EOvideo nekem megy XP alatt...ujrainstall a rendszer? :))
Egyebkent a Premiere es a Vegas Video is tudja, amit az EOvideo....csak nehezebb beallitani, ok inkabb effektezesre, vagasra szulettek. Az Eo meg kifejezetten a konvertalast tudja jol...de lehet, hogy neked valamelyik a masik ektto kozul jobban bejon, probalgatas, kollega! :)