Milyen vinyót?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LOL Link
shit happens
Ez most kamu vagy mi?
Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belőle a Quick Save - Qiuck Load funkció.
Mi a véleményetek a 2Mb-os Cache-es 120 gigás IBM winyóval?
Mert ilyet szeretnék venni, mert Seagate-et nem találtam hirtelen.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A Problem:
Egyik gepbe nem ment igy beletettuk az enyembe
Az en gepembe ment (masoltunk ta es olvastunk rola) majd leallitas.
Masik gepbe ha beteszem a rackbe a zold es a piros led folyamatosan vilagit
a vinyo fel sem porog.
Majd vissza az engepembe, de mert ott sem megy
Valami otlet

Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok
Egy gyors kérdés, ha már Barracuda akkor mit jelent az, hogy "IV-es vagy V-s". Van-e valami különbség e két tipus között?
\" örökké nem eshet.... \"
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
Régebben volt má több fajta eddig eza legjobb
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
Szerintem az ember hosszutavra vesz vinyot. Van eg Seagate vinyom ami 6 eves es meg mindig csendbe vegzi a dolgat valamint egy 94es kiadasu 420 megas WD esarra sincs semmi panasz.
Az tuti hogy a kovetkezo vinyom nem suxxtor lesz az is biztos
MAXTORPorból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok
MAXTOR DIAMONDMAX+ 9 80GB (7200RPM/ATA133) vagy WESTERN DIGITAL WD800BB 80GB (7200RPM, ATA100) vagy SEAGATE BARRACUDA 7200.7 80GB (7200RPM)???
Ezek közül melyiket ajánlanátok hordozható mp3 lejátszóba?
Elõre is köszi...
Seagate, Samsung, esetleg esetleg Western Digital között filózok.
De asszem Seagate lesz.
Maxtor gáz, legalábbis szerintem, mert közeli barátom 3at vitt vissza 2 hónap alatt, kipurcantak.
Seagate rendben, és ára is:
120 GB: 22 700 Ft netto
160 GB: 30 600 Ft netto http://www.dunacomp.hu/arlista/arlista.htm
Én most készülök venni 120 vagy 160 gigás IDE winchestert, 8 MB-os gyorsítótárral, szeretném megkérdezni, hogy Ti melyik márkát esetleg azon belül melyik típust ajánljátok?
Köszönöm a segítséget:
Taranov
Tuti ez a baja...bár még sose csinálta csak most...(hülyék ezek a hardverelemek😊))
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
be van építve, vagy rackban van?
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
A szeptemberi PCWorldben tesztgyõztes lett.
Masik vinyom 2 eves maxtor 40 gigas (D740X-6L) az meg mar sivit, de neha elhalkul, most ezt beraktam fejjel lefele (mondvan hogy ennek mar ugy is mindegy), most csendesebb.
A kovetkezo vinyom biztos nem Maxtor lesz az biztos.
Jah es mindaketto melegszik nagyon foleg a 80 gigas.
Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok
Sisoft Sandra 2004-bem a Drive tesztben 38243 pontott érek el a Maxtorral a Seagate-el 24xxx pont volt.
Szerintem ezek a Maxtor szériák teljesen jók és megbizhatóak.Elég sok gépet raktam össze a bátyámékkal tehát van tapasztalatom....
És szerintetek milyen vinyót vegyek:
1. Maxtor DiamondMax Plus 9 120 GB (7200/8MB cache/ATA133)
2. Seagate Barracuda 7200.7 120 Gb (7200/8MB cache/ATA100)
A fontos számomra, hogy minél halkabb és fõleg hidegebb legyen, jó lenne, ha nem kellene hûteni. Kell a Seagate-et hûteni? És a Maxtor-t?
Ja meg kicsit régebben vettem egy 120-as Maxtort, na az pepitában azt hozza, mint a 200-as ! Megvan még és okés.
Most még mindig a 80-as Barracudám viszi a pálmát, megbízható, halk és annyira nem melegszik, ez a kedvencem. Majd ebbõl szerzek még egyet (RAID mián).
Van még 20-as Seagate és 40-es Maxtor, azokkal semmi gond, csak melegszenek.
Érdemes az Intel AA-vel zajra optimalizálni a vinyigliket (már amelyiket lehet), mert sokkal joban bírják utána a strapát !!!
A 200-asokkal még gond lehet, hogy az alaplapok nem ismerik fel õket, sem az Win2k/XP nem képes ekkora partíciókat gyártani, de erre is van segítség !
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Milyet érdemes most venni?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A régi seagate azért (ugyanolyan) hangos (mint a többi) mert még nem folyadékcsapágyas.
Az újak közül meg pont hogy a Seagate Barracuda IV-V a leghalkabb, a "fluid dynamic bearing" miatt.
Nekem volt kb 2-3 hétig maxtor 80gigás, és amellett hogy traktor hangja volt, úgy melegedett mint az állat, volt hogy 50-59 fok köré is felment, UGYANAZON A HELYEN ahol a seagate 80gigás 36-40fok között megy.
Szoval most akarok venni egy ujat, már épp ideje, mit ajánlotok, a lényeg hogy csendes legyen. Eddig a maxtort mondták nekem hogy az a király.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Hidd el nekem, hogy az a 4 centis ventillátor forog elég gyorsan, hogy hûtsön. Valószínûleg, ha nem érne semmit, nem építették volna bele 😊
\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))
De nyugodtan ird ide, hány fok a rackben a winyód.
Ha rackbe teszed, a zárt tér miatt pont hogy sokkal jobban melegszik, és max ezt a többletet hûti le róla az a kis bikfic venti a rackben, vagy még ennyit se.
Szal rackben még melegebb sokkal a winyó, mintha a rendes helyére lenne csak csavarozva.